|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
2.10.2014 13:58:39   
SU
maja2014 tudi jaz močno držim pesti!! naj bo že kakšen "lep znakec" na našem seznamu...
Jaz pa čakam moje O dni... zdej, zdej bojo... upam, da nama tokrat uspe tudi "tam okrog" user posted image ...Me pa nekaj zanima, če ima katera izkušnje--kaj pa, če je težava, da ne zanosiš, pri moškem? Oziroma glede tega tudi potem omeniš G al kako? Jaz do G sploh še šla nisem, odkar delava na user posted image ... Se mi zdi, da če sva pridelala 2 zdrava škrata, da bova pa menda še enega... Samo neki časa bi še vztrajala, potem pa bi mal omenila moji G... Ker leta grejo, mlajša nisem nič... Tko, da me na trenutke kar mal zaskrbi... In tudi jaz ne bi rada ne vem kake tablete jemala... no, saj M imam redno, O mi tudi pokažejo testi tako da... ne vem... Kar ne upam začeti s temi "postopki" pri G, je tudi mene malce strah.user posted image
Vem pa, da je dost v psihi... sam kaj, ko si tkoooo želim zagledat tist plusek, da res težko odmislim... Se pa trudim, da sem malce manj na RR, ker potem pa res sam o tem premišljujem... hehe... user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.10.2014 16:47:56   
Tikie
chocolatecake jaz bi se kar podpisala pod post od bibe88user posted image .Ne daj strahu,da te ohromi pri tvoji veliki,preveliki želji.Vem,da klomifen ni tako nedolžen in ti vsekakor želim,upam s tabo,da uspe po naravni poti.Pa vendar...g vaju bo itak poslala najprej na spermiogram(to je ustaljena praksa),ker je to v bistvu ena preiskava s katerobse izključi praktično vse dejavnike z moške strani(lahko njim,ko sam tisto tekočinco izbrigajo iz sebeuser posted image ),da ti slučajno nebi za brezveze jedla klomifena.Tako ali tako bosta mogla mal čakat na vrsto,pa izvide itd.,saj veš,kako se par mesecev hitro obrne.In mogoče vama bo v tem času že uspelo.Če ne se pa potem še vedno lahko odločiš kako naprej.Predvsem pa povej g glede svoje želje,strahov,pomislekov.Te bo po moje potem še bolj pozorno spremljala.Jaz držim pesti,da ti uspe po naravni poti,sicer pa kot sem ti že rekla.Bodi pogumna.user posted image
SU če je težava v moškem,kar niti ni tako redko-okoli 30% vseh neplodnih parov,potem to ravno tako lahko omeniš svoji g,lahko pa gre partner k svojemu zdravniku.Važno je,da dobita napotnico za spermiogram,ki ga izvajajo v neplod.ambulanti.Ker se tako moška kot ženska neplodnost obravnava dalje kot težava obeh partnerjev.Potem naprej v Lj ali Mb hodta skupaj na posvete,preglede itd.Sploh je pa pri tebi še ni nobene panike,ker sta itak uspela pridelata dva zdrava škratka.Po moje ni nič narobe,samo leta se malo obrnejo in psiha te po moje mal dajeuser posted image .Srečno tebi in vsem ostalim,v upanju,da že ta mesec vse zagledamouser posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.10.2014 17:41:35   
chocolatecake
Hvala Tikie, v bistvu sem upala, da nebodo še njega pošiljali na preiskave, ker on nebi šel, oziroma enkrat pravi da bi, drugič, da še nisva tako daleč in da bi še nekaj časa poizkušala brez preiskav in drugih postopkov. Tako, da nevem kako se bo odločil, pritiskat na njega pa tudi nočem. To je tudi za moške težka stvar, čeprav samo "izbrizgajo" tekočino.
Se pa tudi bojim slabega rezultata pri njemu, ker je že skoraj 15 let strasten kadilec pa tudi njegovo delovno mesto je bolj tako-tako. Včasih se je govorilo, da precej vpliva na plodnost, dandanes so baje bolje zaščiteni, upam, da je res tako. user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 153
2.10.2014 17:55:53   
Tikie
chocolatecake saj vem,tudi to ni kar tako,bolj sem napisala v hecu,ker je vsaj postopek v primerjavi z ženskami vsaj neboleč.Nikakor pa ni lahko pod pritiskom tam v neki sobi doživljat 'vrhunce' zato,da bo en dohtar tam lahko pregledal tvoje izločke.Seveda,na njega nikakor ne pritiskaj,ko bo želja dovolj velika in bo uvidel,da je to nujno potrebno za nadalen potek do cilja,bo sam želel it.Seveda vama želim,da ta scenarij sploh ne bo potreben.Povprašaj g,kaj ona meni.Po drugi strani je pa tudi tako,da lahko upaš,da imata kanček sreče in vaju valda narava ni združila dva taka,ki imata težave s plodnostjo.Glede kajenja,pogojev za delo in vsega ostalega pa...saj veš-vsi imamo tisto 'nekaj' kar nam bi lahko povzročalo težave in se sprašujemo,kaj pa če še to vpliva.. pa vendar,če bi bilo tako,potem bi bili vsi kadilci brez otrok.user posted image Po napisanem tudi sklepam,da tvoj dragi dela v našem super tabletkarskem podjetju(morda se motim,pa ne bom zdaj poimensko izpostavljala katerem) in ti lahko iz prve roke povem,da se je iz področja varnosti in zdravja pri delu res ogromno spremenilo.user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
2.10.2014 19:35:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
2.10.2014 19:40:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
2.10.2014 21:14:07   
chocolatecake
Tikie hvala ti za prijazne besedeuser posted image . Sej vem, da vse skupaj ni tak bavbav, sam vseen, me je malo iz tira vrglo dejstvo, da bo to sploh potrebno. Ker sva bila ful optimista in sva mislila kako bo to 1,2,3 ratalo, brez zdravniške pomoči. No zdaj se počasi umirjam in misli preusmerjam še drugam kot v obesdeno brskanje po forumih o neplodnosti in teženje dr. Pušenjaku. Sem že enkrat rekla, da bom to naredila, pa mi je potem tista fejk ovulacija spet dala enega zagona.
Zdej sem se spet vrgla v šport, kot lansko jesen, zimo in pomlad, poleti sem pa malo lenarila. Res super vpliva na psiho, pa še kakšen odvečen kilogramček maščobe bo ratal mišičast :D. Bo pa potem ful lažje, ko bom enkrat nosečka, ker bom imela ful kondicije, nebom se tako zredila, bolj gibčna bom...
LadyJen kar napiši, važno, da sem zraven user posted image
Tole z leti je pa kr fajn ideja,ker tut če punce povedo, nas je toliko, da jaz kar pozabim včasih katera je kaj povedala. Mogoče bi še napisale, katere že imajo user posted image , na podoben način kot v bodočih nosečkah. Sam to je pol že ful enga dela.

Neposredna povezava do sporočila: 157
3.10.2014 6:31:45   
ancy69
Punce jaz vas se vedno spremljam in dezim pesti za vse vas. Pa upam da bo ta mesec seznamcek bolj vesel kot prejsnji.

Jaz sem dobila datum za prvi pregled ze cez 2 tedna ker sem rekla ce lahko cimprej ko se kaj vidi ker sem ravno po pozitivnem testu spet dobila eno virozo (pri prejsnji n je bil ss pomoje ravno zaradi viroze). No vceraj pa sem imela dvakrat rjav izcedek pa sem klicala in je rekla naj se danes pokazat pridem. Ful me je strah, danes se itak ne bo se nic videlo...grem jutri sele v 6.teden...ampak grem se pokazat. Ful me je strah in cas se vlece....do nuhalne bo trajalo v moji glavi eno leto....no...pa da bi le prisla do tja.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.10.2014 9:55:23   
maja2014
Jutro punce user posted image

Jaz nisem zdržala več in sem šla zjutraj po test. Pokazali sta se vde črtici, takoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prva reakcija so bile solze, zdaj pa ne dojemam več user posted image

Z mojim sva šla včeraj na kosilo, pa sem ga vprašala, kaj si želi za rojstni dan. Pa me je pogledal in rekel: Dve črtici na testu user posted image No in točno to bo dobil za rojstni dan user posted image Zdaj moram smao še kako dobro idejo dobit, kako to spackat user posted image

No, zdaj vem, zakaj imam glavobole, zakaj sem zaspana, zakaj jočem že ob sami sliki na kužeka mladička, in predvsem, zakaj se zadnji teden naš kuža skoz stiska k meni, in me ne pusti izpred oči. Tako se še nikoli ni obnašal. user posted image

In očitno je res ratalo zdaj, ko sem dokončno odmislila. Psiha dela čudeže.

cholatecake, jaz ti želim, da se vse dobro izide. Morda pa se med postopkom prime samo od sebe. Tudi tak primer poznam. Kar se pa tiče športa-ja, definitivno. Jaz ne poznam poznam več jutraj brez mojega psa, narave in teka. Zbistri um in telo. Ti kar nadaljuj s tem, boš avtomatsko misli preusmerila. Želim ti vse dobro user posted image

ancy69 , drži sem mislil nate, da bo vse v redu. Javi, kako si opravila.

Z veseljem vas bom še naprej spremljala, klepetala z vami in se veselila z vami vsakega pluska! user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.10.2014 10:15:11   
MauMow
Čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.10.2014 10:29:38   
Marčevka2010
Čestitam! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.10.2014 11:33:10   
beba92
Cestitkee :) :) upam da tudi jaz kmalu zagledamuser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 162
3.10.2014 12:17:42   
tajazan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako kot sem ti rekla :) lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 163
3.10.2014 12:45:27   
ancy69
Cestitaaaaaaam :) zelim ti lepo in zdravo nosecnost :)

pri meni pa nic kaj lepe novicke...naredila mi je uz....nosecnost lepo vidna, utripa itak se ne ker je prekmalu. Je pa zraven hematom...dobila sem Dabroston...cez en teden ponoven pregled.
Torej nic ne vem... nic ni znala oz mogla rect....50:50....tko da bom v dvomih do nadaljnega.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.10.2014 12:46:32   
ancy69
Sej vem da ta moja tema ne pase sem...ampak samo porocam dogajanje...ker ze ravno upamo skupaj :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.10.2014 12:49:23   
SU
maja2014 iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image super!!! pa bo mal lepši seznamček... veš, tega darila za RD tvoj dragi definitivno ne bo nikoli pozabil!!user posted image v glavnem,
Tikie
zelo lepo si napisala... ja, vem in res je... psiha dela svoje, malce leta delajo svoje (čeprav jih še ni tkoooo veliko!!!user posted image ) pa več kg imam kot pred 1. in 2. N .... oz. oba jih imava... user posted image tko, da bo treba mal več truda očitno... no, sej ni grozno user posted image user posted image ...grozno je tisto čakanje... pa sej same veste, kajne?! no, zdej pa dejmo!! veselo user posted image , da bo seznamček malce bolj vesel!! user posted image user posted image
ancy69 ...smo očitno ob istem času pisale post... user posted image pa dodam še to: držim pesti. vem, da je težko čakat... nič ti ne zavidam... bo vse povrnjeno, ko boš stisnila k sebi malo štručko!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 3.10.2014 12:51:29 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 166
3.10.2014 13:06:11   
Shana86
Maja super, čestitam, vesela sem zate user posted image user posted image user posted image

Ancy kar nekaj kolegic je imelo na začetku hematom, pa so čisto vse rodile zdravega otročka. Saj bo user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 167
3.10.2014 13:14:58   
ancy69
SU in Shana86 hvala :)
Shana86 a res? To je lepo slisati :) je tako malo forumov na to temo. Kar jih je je sicer vec dobrih izidov kot slabih.
Bom ostala pozitivna...nimam kaj :) nimam vpliva na nic sedaj, lahko le cakam. Saj en teden bo hitro naokrog, morda ob dopolnjenem 6.tednu tudi ze viden utrip.

Navijam se vedno za vse vas :*

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 168
3.10.2014 14:32:37   
sončnica24
Čestitke maja2014 pa se bo začel seznamček počasi polnit - naj ti nosečnost mine lepo in pripravi dobro presenečenje tvojemu dragemu.

ancy69 tebi pa želim da ta teden čim prej mine in da se bo na naslednjem pregledu že slišal srček - držim pesti.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 169
3.10.2014 14:44:51   
Marčevka2010
Bolj v 8. tedno vidijo utrip, prej ni nujno. Veliko sreče še naprej!user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 170
3.10.2014 15:11:20   
ancy69
Ja sej vem da se bolj v 8.tednu vidi utrip ja. Mogoce pa bo....kaj pa vem. Glede na to da je rekla da se danes nic ne bo videlo, potem sem omenila da je test 5 dni prej pokazal plusek je pa rekla da se potem morda bo videlo...in se je zelo lepo videlo. Sicer je pa ta pregled cez en teden bolj zaradi hematoma verjetno.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 171
3.10.2014 16:57:33   
Tikie
chocolatecake saj mogoče se ti pa zna zgodit,da ko boš malo odmislila in se nehala obremenjevat s tem,da si tko zlo želiš,da rata po naravni poti,te bo pa kaj presenetlo čist nepričakovanouser posted image jaz navijam in vse pohvale,da se boš zaposlila s športom,ker super vpliva na psiho in telouser posted image
maja2014 sem ti rekla,da si sumljiva fulluser posted image .So te kej bolele zize?Od kdaj?Daj malo napiši...sicer pa tooooo!Čestitke in zdravega user posted image ter mirno in lepo nosečnost ti želim.
ancy69 mislim nate in držim pesti,da bo vse ok.Poročaj dogajanjeuser posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 172
3.10.2014 17:24:48   
_pika_
maja2014: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   [Brisano sporočilo]
3.10.2014 17:52:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
4.10.2014 9:26:46   
chocolatecake
Maja 2014 iskrene čestitke, res sem zelo vesela zate, da si dočakala +, želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image . user posted image
Ancy69, vse bo vredu, boš videla. user posted image
Z mislimi sem pri tebi in držim pesti, da čimprej zaslišiš srček, ki te bo pomiril. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?