|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
1.10.2014 11:59:13   
Shana86
Saj ravno to je - sploh še nisva uradno zaćela. Sva malo bolj na pol pazila in rekla, da po septembrski M štartava, pa je ni bilo. Varnih dni pa tudi očitno ne... Prvič sva dala čez eno kalvarijo, ker imam endometriozo in je uspelo šele po operaciji, zato sva šla tako hitro v akcijo. Preden se endometrioza ponoviin če bo slučajno spet dolgo trajalo, da ne bo prevelike razlike med otrokoma.
Smi pa zdi, da sem prejšnjivikend čutila O, ker je bil isti filing kot takrat ko sem jedla klomifen. Kot ena hiperstimulacija. Da ne bosta na koncu dvojčka user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 126
1.10.2014 12:20:34   
maja2014
To pa poznam primer, ko sta se za prvega otročka trudila celih 10 let. Ko je ratalo, je mamica mislim da 3 ali 4 mesece po rojstvu začela čutiti znake M, pa ni bilo to...je bil na poti še en user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 127
1.10.2014 12:21:44   
maja2014
Te lahko vprašam, koliko si stara? user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.10.2014 14:08:04   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: maja2014

Marčevka2010, te lahko vprašam, koliko si stara? Jaz sem zanosila s prvim otrokom pri 23-ih, rodila pri 24-ih. Zdaj jih pa imam 32 user posted image In vsaketoliko me malo "zašpika", da pa nisem več tako zelo rosno mlada...Pa saj ne...pretiravam včasih, vem...user posted image

Potem sma midve zgleda nekje blizu jaz sem prvič rodila pri 25, če pa mi bo uspelo v drugo pa bom rodila pri 32 (pa se mi sami ne zdi da bi bila več tako mlada ampak ko pa tako mislim pa res nisem več rosno mladauser posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.10.2014 14:42:04   
Tikie
LadyJen ja sej tko sem mislna-da me dodaj ob naslednji rundiuser posted image ja,sicer pa tudi jaz upam,da je najino user posted image tokrat res dalo kšne muhe od sebe in,da se v meni že kaj deliuser posted image
Dgirl nehaj bit pesimistična-zdaj takojuser posted image saj smo vse tukaj v bolj ali manj istem dreku.Ampak mormo bit optimistke.Ratalo nam bo vsem.Jst navijam zateuser posted image
chocolatecake a zdaj ko ti je kazal test ovulacijo,če je to sploh bla,si imela kšne znaje?Sluz pa to?Jaz imam feeling,da bi tebi res pomagal ta klomifen.Upam,da se čimprej reši.
Navijam tudi za vse ostale,maja2014 ti si full sumljivauser posted image upam,da bo.Daj naredi kakšen test in sporoči.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.10.2014 14:47:48   
chocolatecake
biba88 Super, da je vse OK, tvoja G. ima prav, 3 mesece res ni nič, oziroma še manj kot nič. Jaz do G. še nisem prišla, sem se naročila že pred nekaj časa in dobila datum čez 1 mesec in pol, nisem pa kaj preveč optimistična, glede tega, ker imam PCOS in približno vem kaj sledi. Datum imam šele 9.10.,tako, da takrat izvem več.
maja2014 jaz sem že eno leto pred prvim poizkusom zanositve, oziroma skoraj leto in pol začela ogromno delat na sebi, pila sem maco cca pol leta, hodila na akupunkture, popolnoma spremenila način prehranjevanja, začela se ukvarjat s športom, črtala OH, shujšala 10 kg, začela jest več sadja in zelenja, piti več vode in nesladkanega čaja.
Zdaj sem dober mesec, do predvidene O, ki ni bila O, pila čaj krvomočnice in jemala maco in bom nadaljevala takoj, ko se pojavi user posted image , vmes pa baje ne smem, ker nevem kdaj in če sem že imela O. Bom nekaj časa vztrajala na krvomočnici, ker ne želim mešat raznih zelišč in prehranskih dodatkov, vse naenkrat tudi ni dobro.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.10.2014 14:58:40   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: maja2014

Marčevka2010, te lahko vprašam, koliko si stara? Jaz sem zanosila s prvim otrokom pri 23-ih, rodila pri 24-ih. Zdaj jih pa imam 32 user posted image In vsaketoliko me malo "zašpika", da pa nisem več tako zelo rosno mlada...Pa saj ne...pretiravam včasih, vem...user posted image

36 in me malo že čas priganja. Prvič sem rodila pri 32. Pri tebi ni panike, če si že enkrat rodila po moje, pa še precej mlada. Jaz pa kar gledam, brž je lahko leto ali dve, če kaj telo štrajka. Komaj čakam na pregled 16. da se vidi zakaj ni M. Čeprav me je groza kakšnih zdravil, sploh hormonov. Ampak, če je treba je treba...

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 132
1.10.2014 15:04:23   
Shana86
Piše user posted image Imam 28 let. En teden pred 28.rojstnim dnem sem prvič rodila in upam, da bom pri 29 drugič user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 133
1.10.2014 15:54:47   
chocolatecake
Tikie ja, imela sem "ovulacijo" z vsem znaki, ki pašejo zraven, špikanje v jajčnikih, "napihnjene" prsi, pozitiven test, izcedek "vlecljive" strukture... podobno se je ponovilo čez cca 14 dni, ko bi morala dobit menstruacijo, že vsi simptomi, samo čakala sem, da se ulije, samo, da je potem ni bilo.
Bomo vidl kako bo s klomifenom, če mi ga bo sploh predpisala, al bova mogla res na vse preiskave, čeprav se pri meni že ve, kaj je v bistvu narobe. Nisem niti 100%, če ga bi sploh jemala, ker je daleč od tega, da bi bil "nedolžen", še razmišljam o tem, oziroma niham med veliko željo po user posted image in strahu pred takšnimi stvarmi, oziroma odporu do vsega kar ni naravno.
Jaz sem drugače stara 23 in imam še čas, da kaj rata tudi brez hormonske spodbude, a kaj ko je želja tako velika...

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 1.10.2014 15:56:07 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 134
1.10.2014 18:03:49   
kris26
Pozdravljene sotrpinkeuser posted image

Kaj naj rečem danes sem dobilauser posted image čist presenečena ker naj bi jo v soboto grem preračunavat in vidim, da sem se zmotila in da sem jo dobila točno.
Tako da naj bi naslednjo dobila nekje 29 ali 30 tega meseca, če bo še tako točna, ko ne bom več jemala clomida. Kaj čmo sem se že čisto sprijaznila, da vsak mesec čakam na to user posted image .
pa vseeno neki šesti čut mi pravi , da bom še enkrat mami ... Zdaj pa navijam za vse , ki boste čakale na pričakovaneuser posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.10.2014 18:46:30   
maja2014
kris26, koliko časa že delata na user posted image ?

chocolatecake, verjamem, da je želja velika. Če razmišljaš bolj v tej smeri, da bi poskusila kaj bolj naravnega, pa le daj. Zdaj si prvič začela pit te čaje ali si že kdaj prej probala?

Marčevka2010, a pri prvi nosečnosti je ratalo hitro?

Tikie user posted image Bom počakala do petka. Če user posted image do takrat ne bo, ga naredim v soboto zjutraj. Do zdaj sem jo dobila najkasneje na 31. dan, tako da bom videla, kako bo zdaj...Moj ima čez nekaj dni rojstni dan in ne obstaja darilo, ki bi ga bolj razveselilo, kot to user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 136
1.10.2014 19:06:53   
Marčevka2010
Maja2014 bila sem 2x noseča, prvič je bila prazna vrečka. In, ja, takoj, v prvo vsakič. Ko sva se odločila zanosit sem samo gledala kdaj je ovulacija. Sem bila pa že prej ene pol leta ali več brez kakršnekoli zaščite (prej jemala KT, po prenehanju nikakršnih problemov z odstonostjo M). Prvič imela abrazijo, po 3 mesecih zanosila brez problemov in donosila zdravo punčko. Bolj ko berem forum, slabše je. Moram nehat in počakat, da vidim kaj bo g. rekel. Me prav jezi, da moram še 2 tedna čakat, jaz bi šla takoj na pregled.user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 137
1.10.2014 20:47:18   
beba92
Hoj. Po kollikem času po oploditvi pokaže test user posted image ? do menstruacije imam še 10 dni (če bo slučajno, sam pam da je nebo ;), ciklusi pa mi trajajo od 30 do 35 dni.
hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.10.2014 20:52:40   
Shana86
Če se prav spomnim, je vgnezditev 6-9 dni po oploditvi (ki je naaajveč 2 dneva po O), kakšen dan zatem pa lahko že pokaže plus. O pa je nekje 14 dni pred M. Pomoje si malo zgodnja, lahko pa poskusiš.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 139
1.10.2014 20:54:09   
chocolatecake
maja2014 zdaj prvič pijem čaj, ker prej niti nisem imela težav, že vse od srednje šole. Zadnja tri leta sem imela 7-8 menstruacij letno, v zadnjem letu, kmalu po tem, ko sem spremenila stil življenja, pa celo 10, kar se mi je zdelo OK. Odkar sva začela delat na user posted image , pa so se pojavile težave.user posted image
beba92 test je pozitiven cca 14 dni po ovulaciji, pri nekaterih malo prej, pri drugih tud kakšen dan kasneje. Tudi odvisno kako občutljiv, imaš precej različne vrednosti od občutljivosti na 10ul, recimo kakšen Promatris in Baby Check mini, potem First sign 25ul, pa Celar Blue 50 ul. Se pravi na tisti dan, ko naj bi prišla menstruacija, bi ti že mogel kaj pokazat. Držim pesti user posted image .

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 140
1.10.2014 20:58:44   
beba92
ravno danes sem naredla test, ker se seveda preveč nestrpna user posted image , test je pokazal -, imela sem pa FS. no torej bom še mogla počakat al pa boljši test kupit user posted image .

Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 141
1.10.2014 21:01:20   
Shana86
Pomoje si prezgodnja, počakaj še vsaj en teden. Testi so res zanesljivi šele po izostanku.

Hm zdajle sem dojela. Če imaš cikle na 30-35 dni, a to pomeni, da imaš do M celo še 10-15. Ker potem O niti imela še nisi. Manj lulaj in več user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 1.10.2014 21:04:20 >

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 142
1.10.2014 21:11:10   
beba92
Saj se sama nevem kdaj imam O.. sam glede na znake naj bi jo imela prejsni teden... ja cudni so ti moji ciklusi user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 143
1.10.2014 21:23:51   
chocolatecake
Ja če ti do user posted image manjka še 10 dni, si imela O cca 2-6 dni nazaj, kar je lahko prejšnji teden. Če ti manjka še 15 dni, pa imaš zdaj enkrat plodne dneve. To je itak vse malo na približno, odvisno od človeka in od posameznega ciklusa. Velja pa povprečje, da O pride nekje 14 dni pred M.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 144
1.10.2014 21:25:10   
Shana86
Razumem... na tvojem mestu bi počakala s testi do 30.dne.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.10.2014 7:36:31   
ancy69
Meni je baby check mini pokazal 5 dni prej. Clear blue digital pa sem delala 3 dni prej...sredi dneva....je bil tudi plusek. Pa bc sem tudi delala sredi dneva. Je pa odvisno od zenske in casa ovulacije.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.10.2014 8:10:16   
biba88
dobro jutro dekletauser posted image
ladyjen za seznamček user posted image naj bi dobila 26.10......
chocolatecake sej vem da ne delava dolgo na otročku in da verjetno je vse ok in bom kmaluuser posted image ...zate upam enako da dobiš tapravo ovulacijo in ratašuser posted image user posted image
brez medicinske pomoči...pa jest bi te svetovala naj te ne bo strah zdravil in vsega tega...jaz mislim če vse to poveš svoji G ti bo že našla primerno terapijo....ki bo ustrezala tvoji maternici in psihi user posted image
pa bravo za tako spremembo v življenju ..črtala oh, shujšala...men od tega nič ne rata grrrrruser posted image
krisuser posted image user posted image
beba92 mal moraš počakatuser posted image držim pesti

jest bom pa po mojih izračunih imela plodne dni 7-15.10....takrat bova na dva dni pa da vidmo pol rezultat....sicer midva kar cel mesec na ene tri do štiri dni no....
a kakšna pozna koga ki izvaja akopunkturo na območju ljubljana kamnik.....

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.10.2014 8:47:12   
Shana86
Dobro jutro, punce. Na žalost se od vas poslavljam, danes sem končno dobila user posted image Saj veste foro, ravno se polulaš v lonček, da bi naredila test, potem pa priteče - no vsaj testa še nisem odprla, dolgomesečne izkušnje hehe user posted image Pojma nimam, kdaj bo naslednja M, lahko celo že konec meseca, verjetno pa novembra. Tako da se vam pridružim takrat, še vedno pa za vse močno močno navijam. Za tiste, ki se že dolgo trudite, da bo to vaš mesec, in za tiste bolj frišne, da vam bo dolg trud prihranjen user posted image
Čau user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.10.2014 9:45:00   
maja2014
Jutro, punce user posted image

Shana86, kar pogumno naprej, pa javi se še kaj, da poklepetamo user posted image

Kar se tiče testtov-jaz sem v 1. nosečnosti naredila 2 testa. Prvi mi je pokazal - naslednji pa mi je pokazal + šele, ko sem bila noseča že nekaj več kot 1 mesec. Tako da je zelo odvisno, nekaterim pokaže že pred izostankom. Sem pa obakrat CB kupila, tokrat pa si vzamem kar tistega iz lekarne. Se mi zdi škoda denar zapravljat za vsak firbec, ki jih je dosti user posted image

Moje M še ni...danes je 31. dan. Špika me skoz narahlo v jajčnikih. Krčev v maternici, kot pred M, pa tokrat nimam. Sej me mika, da bi šla po test...ampak bom še počakala kak dan user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 149
2.10.2014 10:33:31   
tajazan
maja2014 navijamuser posted image user posted image user posted image
pri tebi se bo narisal en najlepši plusek boš vidla:)

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?