Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 23.10.2014 11:28:59
|
|
|
|
Vrtnicaa
|
Čestitke za vse pluske! niinii, bo november lepši za vse nas!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 23.10.2014 21:58:40
|
|
|
|
bubika86
|
Dekleta pozdravljena. jst se bom kr uštulila k vam v tole temico. Čakam menstruacijo zamuja mi že 8 dni,v torek sem bila pri ginek. in je na UZ videla odebeljeno sluznico maternice in rekla mi je, da tko zgleda kot, da bom dobila menstruacijo, pa da vidi neko pikico, ki pa BI mogoče lahko bila gestacijska vrečka ....je rekla dejva počakat do naslednjega pregleda - v ponedeljek. Včeraj sem naredila test in je bil negariven... zdej pa ne vem kaj se dogaja z mano... na vsake tok imam krče v spodnjem delu trebuha, prsa me sem in tja zabolijo. sam se s temi znaki preveč ne obremenjujem, ker so lahko tudi PMS. Ali je katera imela podobno stanje kdajkoli? Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 24.10.2014 16:02:23
|
|
|
|
egleria
|
bubika nekaterim ne pokaže test takoj , počakaj, pa boš videla
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 26.10.2014 9:27:10
|
|
|
|
chocolatecake
|
Punce kako ste? Telly, kris26, tajazan, a je že kaj novega ? Ima katera kakšno lepo novičko? bubika86 dobrodošla, kako si ? Je kaj novega? Držim pesti, da še katera polepša tale oktobrski seznamček.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 26.10.2014 15:03:40
|
|
|
|
tajazan
|
Ojla...evo mene...nic novega razn tega da imam ze dva dni mocan pms zato lahko ze recem da zal tudi ta mesec ne bo nic...drzim pa pesti se za vse ostale ki morate lulat
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 26.10.2014 18:30:19
|
|
|
|
bubika86
|
Ojla chocolatecake hvala dobro sm... zaenkrat še nisem dobila :) jupiiii . 11 dni mi že zamuja...jutri imam pregled upam, da bo ginek. kaj videla na UZ in da mi se bo uresničila želja po vseh teh žalostnih dogodkih, ki sem jih preživela zadnji mesec, končno dočakala da bom srečna . To bo za mene neke vrste tolažba, saj sem pred mesecem dni izgubila očeta, ki mi je bil ne le oče ampak tudi najboljši prijatelj . Tkole punce mal sem se razpisala.... vsem vam želim da čimprej ugledate in boste imele lepo . To je res neki najlepšega.... jaz imam enega otroka 5 let starega...zdaj je pa že skrajen čas še za enega. Lep večer vsem !
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 27.10.2014 7:55:26
|
|
|
|
telly
|
Moja je ponoči prišla tko da se selim v december...novembra je očitno sploh ne bo, ker imam spet dolge cikle.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 27.10.2014 8:23:54
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ojla chocolatecake hvala dobro sm... zaenkrat še nisem dobila :) jupiiii . 11 dni mi že zamuja...jutri imam pregled upam, da bo ginek. kaj videla na UZ in da mi se bo uresničila želja po vseh teh žalostnih dogodkih, ki sem jih preživela zadnji mesec, končno dočakala da bom srečna . To bo za mene neke vrste tolažba, saj sem pred mesecem dni izgubila očeta, ki mi je bil ne le oče ampak tudi najboljši prijatelj . Tkole punce mal sem se razpisala.... vsem vam želim da čimprej ugledate in boste imele lepo . To je res neki najlepšega.... jaz imam enega otroka 5 let starega...zdaj je pa že skrajen čas še za enega. Lep večer vsem ! bubuka86 držim pesti, je pa ta nosečnost lepa tolabža ob izgubi bližnjega, jaz tudi na tiho upam da mi novembra uspe zanost, bi imela potem PDP okrog rojstnega dneva mojega očeta, ki je tudi lani umrl - želja je velika če pa bo uspelo pa bomo vidli, sva z mojim že v niskem štartu.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 27.10.2014 12:29:36
|
|
|
|
_pika_
|
telly:
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 27.10.2014 18:06:18
|
|
|
|
Tikie
|
Za vse tiste,ki vas je obiskala en velik . Držim pesti,da bo november naš Torej ta mesec čakamo še kris.Mogoče bo pa ona srečnica Ostale pa pogumno v nove boje.Jst navijam
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 28.10.2014 8:55:24
|
|
|
|
bubika86
|
Živjo punce! Bila pri ginek. noseča nisem , samo vprašanje kdaj se bo zdej ulila tista tečka . No to je pa to, temu se reče STRES ... je povzročitelj, da nisem dobila tečke. Ampak se mu nisem mogla in ne morem izognit, ker me je smrt očeta čisto potrla Včeraj sem cel dan prejokala in težko mi je, ker se mi vse to dogaja... Sončnica24 veliko sem upala ta mesec, da bom srčna , ampak očitno se bo treba pomiriti zaenkrat potem pa začeti delat na . Od januarja se že trudiva pa nič... pri prvem mi je hitro uspelo zanosit...zdaj pa kar ne in ne. Ostalim dekletom, ki pričakujete ta mesec srčno želim, da se vam uresniči želja.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 28.10.2014 10:26:17
|
|
|
|
tajazan
|
Bubika86 Upam da boš že naslednji mesec zagledala lep plusek... Pri meni še nič novega...pms je zginu,joške bolijo to je pa vse...itak se bo pa jutr ali najkasneje v ćetrtek pokazala
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 28.10.2014 12:12:23
|
|
|
|
_pika_
|
bubika86:
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 28.10.2014 13:07:15
|
|
|
|
kris26
|
žIVIJO! Da se malo javim imam tako gužvo , da ne vem kje se mi drži glava . Aha glede mojega stanja : Čisto čudeno ta mesec nisem jemala Clomida, tako da težko rečem, če sem sploh imela O , ker nisem sploh nič čutila špikanja ... Prsa me špikajo že od 17 stega sedaj me že bolijo in kar fajn so napeta, če sklepam po mojih prejšnih ciklih, ko me začnejo prsa bolet teden dni pred mislim , da jo bom dobila med petkom in nedeljo. Ampak ta mesec jo z veseljem čakam naj pride ..
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 29.10.2014 7:54:28
|
|
|
|
MauMow
|
Punce iskrene čestitke vsem za pluseke!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 29.10.2014 11:51:31
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 No to je pa to, temu se reče STRES ... je povzročitelj, da nisem dobila tečke. Ampak se mu nisem mogla in ne morem izognit, ker me je smrt očeta čisto potrla Včeraj sem cel dan prejokala in težko mi je, ker se mi vse to dogaja... bubika86, te popolnoma razumem, od smrti mojega očeta je minilo že 14 mesecev, pa bi se jaz lahko vsak dan jokala in namesto da bi mi bilo lažje se mi zdi da je vedno huje, vedno bolj ga pogrešam pa še zdi se mi da me noben ne razume. Tako da ko moraš jokati kar jokaj - to pomaga - vsaj meni.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 29.10.2014 13:31:12
|
|
|
|
bubika86
|
sončnica24 pozdravljena pravkar prebrala tvoje sporočilo in seveda imam že solzne oči... samo misel na očeta in solze so tukaj. res je tako, da ni to čas celi rane ... ne ne men je z dnem in dnem težje... upala sem na nosečnost, ker sem mislila, da bo to za mene neke vrste tolažba, ampak žal nisem. Imam 5 let starega otroka ampak bi seveda imela še enega... danes je 14 dni od kar mi zamuja in moje ni in ni od nikjer , rada bi jo dobila da se potem podava v nove boje... tajazan _pika_
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 30.10.2014 7:52:16
|
|
|
|
tajazan
|
Bubika86 ...si sploh ne morem predstavljati take situacije v zivljenju in verjamem da he zelo hudo.. Jaz se vedno brez ...pms je zginu, mal me joske bolijo...ampak sem rekla da ta mesec ne delam testa prej dokler mi par dni ne bo zamujala..ce seveda sploh bo zamujala kej velik... Se seveda se javim in porocam ko bo vse jasno
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 30.10.2014 13:18:45
|
|
|
|
bubika86
|
Dekleta, tok, da se vam javim danes ponoči sem dobila končno po 14 dneh zamude naj se izlije ta tečka zdaj in naj mi da MIR. tajazan upam da zagledaš + Jaz sem začela danes maco pit in rekla bom tudi možu, da jo bo mogel naj še on prispeva svoje da bova dobila LP vsem in se tipkamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2014 10:41:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 2.11.2014 11:39:31
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam oktobrskim nosečkam!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 3.11.2014 9:09:01
|
|
|
|
maja2014
|
Pozdravljene, punce Jaz še vedno navijam za vse vas in močno, močno stiskam pestke, da zagledate bubika86, moje sožalje. Žal mi je, da se ti to dogaja. Sama sem izgubila očeta pri 19-letih, mami pa pri 23-ih, zanosila sem, ko je umrla, niti vedela ni. Od očetove smrti je 13, od mamine pa 9. Vem, da ti je težko, ampak bodi močna za svojega sončka. Nekega dne boš ti babica njegovim vnučkom. Drži se, vse bo še v redu
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?