|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
7.10.2014 18:22:52   
beba92
par dni še do user posted image , seveda bi bila bolj vesela da je nebi bilo user posted image

kateri test je najbolj zanesljiv oz najbolj občutljiv? a je FS vredu?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.10.2014 18:47:50   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

par dni še do user posted image , seveda bi bila bolj vesela da je nebi bilo user posted image

kateri test je najbolj zanesljiv oz najbolj občutljiv? a je FS vredu?

Jaz sem pri prvi nosečnost delala FS test in mi je pokazal tako da moje mnenje vsi testi podobni samo eni dražji predvsem zaradi imena kot pa česar koli drugega.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.10.2014 19:34:07   
Tikie
_pika_ hvala.Saj to teorijo vem v bistvu tudi samauser posted image sam tko...sem upala,da se bo mogoče javla kakšna z iskušnjo,da ji je že kaj prej pokazalouser posted image jaz optimistuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.10.2014 19:58:16   
Shana86
beba92 moja taktika je FS duo za eksperimente že par dni pred M, če je plus, pa hitro v drogerijo po CB digital user posted image

Tikie probaj zdržati do ponedeljka... te izzivam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 7.10.2014 19:59:20 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.10.2014 20:30:47   
beba92
OK če konec tedna ne bo M, grem takoj po test user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.10.2014 21:54:46   
Tikie
Shana86 pondeljka?Pa takrat morem enkrat že m dobituser posted image ma veš kje je še touser posted image .Zakaj si pa bebi92 dovolila,da lahko testka že mal prej?user posted image user posted image user posted image men se zdi,da bom vžgala tvojo taktiko s FS,čeprav vem,da imaš pravuser posted image .A za petek oz.soboto se ne bi dalopogodit?user posted image

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.10.2014 7:44:29   
Shana86
Haha pol pa zamenjajta vlogi, ti lulaj FS, beba pa čaka ponedeljek user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.10.2014 7:52:40   
chocolatecake
Beba in Tikie držim pesti !!!user posted image
Pa kar malo sem vama fovš, da lahko spet testkate user posted image .
Pri meni je danes okroglih 50 dni, pa še vedno nič. Prsa me bolijo za znoret, občasno jajčniki, vsa sem mozoljasta kot že dolgo ne, tečna za zjokat, user posted image pa še vedno od nikoder. Nekatere ste imele v tem času že po dva ciklusa, pri meni pa še za tega nič ne kaže, da ga bo konec. To je že prav mučenje.
Jutri imam končno pregled pri ginekologinji. A mislite, da je smiselno, da pred tem naredim še kakšen test? Ali naj grem kar tako tja, pa naj ginekologija ugotavlja, če je kakšna možnost, da sem user posted image . Sicer mislim, da je ni, ampak se mi še nikoli v življeju ni PMS tako dolgo vlekel, pa tudi testi ovulacije so negativni.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.10.2014 9:43:11   
maja2014
Jutro user posted image

chocolatecake, tile simptomi so pa močno podobni mojim user posted image Upam, da se pojavljajo z razlogom user posted image

Tudi jaz navijam za vse vas in držim pestke močno, močno user posted image

Lep dan želim vsem user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.10.2014 9:55:31   
maja2014
Aja, še nekaj...Nama prejpnji mesec zaradi odsotnosti mojega ni ratalo več kot enkrat "bit pridni" user posted image Pa sem rekla eh, samo enkrat sva, itak ne more bit nič. Jah, očitno to ni merilo. Je bilo enkrat očitno dovolj user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 210
8.10.2014 10:02:32   
chocolatecake
maja2014 hvala za lepe želje.
Nisem zdržala, sem naredila en ovulacijski in en nosečniški test, oba sta negativna, druga črtica ni pri nobenem niti malo nakazana, tako, da mi ni jasno od kod tej silni simptomiuser posted image .
Tako hudo so me bolele prsi samo parkrat v življenju, vedno je po cca 14 dneh sledila user posted image , tako, da sem to predpisala ovulaciji. Moj skromni B, dosega skoraj velikost C, med telovadbo mi vse poskakuje kot mi je takrat, ko sem imela cca 10 kg več. Na otip mi prsi prav žarijo, bradavičke pa so napete in močno povečane.
Sploh mi ni jasno kako je to mogoče, če ni ne user posted image , ne user posted image , ne O.
Upam, da mi bo jutri ginekologinja pomagala kaj razjasniti in nebo samo rekla, ah to je pač PCOS in me poslala domov, kot ponavadi.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.10.2014 10:09:41   
maja2014
chocolatecake, po tvojih besedah sodeč ne dobiš kaj dosti razlage od tvoje G...Si pomislila na to, da bi šla po drugo mnenje, oz. da bi jo menjala?

Neposredna povezava do sporočila: 212
8.10.2014 10:16:13   
ancy69
beba92....men je baby check mini pokazal 5 dni prej....in se to sploh ne z jutranjim urinom ampak sredi dneva. Je bila pa res zelooooo rahla crtica :)

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.10.2014 10:17:34   
chocolatecake
Ja sem že razmišljala o drugem mnenju, drugače je čudovita ženska, ampak sem že večkrat dobila občutek, da se "boji" ukrepati, oz te zaradi gužve na hitro odpravi z besedami, da se bo uredilo samo od sebe. (Saj ne rečem, včasih se res, ne pa vedno).
Pa zaradi pretiranega vsiljevanja kontracepcijskih tablet se mi je tudi malo "zamerila". Načeloma pa tudi vem, da mi ni mogla kaj veliko pomagat glede PCOS preden sem začela delat na user posted image . Če jutri spet nebo ukrepala in mi nebo dala niti klomifena, niti me poslala na kakšne nadaljne raziskave, ampak me odslovila s kakšno floskulo, da še ni minilo eno leto in da naj vztrajam, bom pa po vsej vrjetnosti razmislila tudi o zamenjavi. Nevem zakaj me je strah, da mi znala rečt naj vztrajam še kakšno leto in pridem potem.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
8.10.2014 10:18:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba92)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
8.10.2014 10:19:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
8.10.2014 12:44:21   
chocolatecake
Jaz sem 23.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.10.2014 13:30:13   
beba92
po test grem v petek, sem se kar odločla :) stara sem pa 22 user posted image trenutno bi mogla imet krče (vsaj tako je pred vsako user posted image ), jih pa nimam, pa prsa bolijo user posted image auuc
držim pesti za vsee :)
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 218
8.10.2014 13:41:35   
sončnica24
Uf same mlade punce jaz jih štejem že 31.
Drugače pa nič novega nič ne boli nič ne špika - čakam tam do sobote potem bom verjetno prvi test delal če jih delate že vseuser posted image .
beba92 upam da je ne bo in da so ti simptomi user posted image .

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.10.2014 14:01:26   
Tikie
Moja starost 28.
Shana86 hahauser posted image si me prou nadmejala,faca si.
chocolatecakeuser posted image user posted image daj sporoči kaj ti bo g jutr rekla prosim.Ne sme te eno leto pustit čakat s pco.Bodi vztrajna.Mene tud joške full bolijo že od par dni po o naprej.Še nikol me nisouser posted image zato me matra.Mene je tud strah kaj bo rekla,s tem,da mam jaz šele čez en mesec...hjooo.Pa še ne poznam jo tko dobr kot ti,ker sem mela prej drugega.
beba92kdaj ti m ne pričakuješ?
sončnica24 a ti ne pričakuješ šele 20.10.?Po seznamčku gledam...pa boš test delala že v pon?Misliš,da bo kaj pokazalo?Ker zdaj si verjetno šele ene 2 dni po o?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.10.2014 14:15:49   
beba92
Nevem kdaj je naj ne pricakujem ker nimam stalnega ciklusa, ... Nazadnje sem jo imela 8.9., traja pa priblizno 35 dni do naslednje, cutim neko spremembo vendar nevem a jo naj pripisem pms al kot znak N... moram pa priznat da sva bla pridna ta mesec user posted image .
Bomo vidli kaj bo. Upam na najboljse

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.10.2014 14:48:45   
Tikie
beba92 pol pa mislim,da je kar počasi čas za testkanje,jauser posted image po moje bi ti v petek že znal pokazat.Držim pestiuser posted image

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.10.2014 16:32:50   
Shana86
Tikie hvala enako user posted image Saj veš, sem v naspidirani optimistični pred-O fazi, potem pa pride pms in furanje safra user posted image

Chocolatecake kaj pa če se ti je naredila kakšna cista in ti frka hormone? To je pri pcos pogosto ane? Verjetno ti bo G dala kaj za sprožit M. Navijam, da boš dobro opravila user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.10.2014 16:34:23   
Shana86
Aja jaz sem tudi 28.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.10.2014 16:56:00   
karinna
LadyJen, hm, no pa dejmo bit optimistični user posted image Če se prav spomnim, sva user posted image 9. dan zvečer, ovulacija pa je bla 14. dan zjutrej. Torej, plus pričakujem 13. oktobra. Stara sem pa 30 let.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?