|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
29.9.2014 12:07:01   
SU
biba88... tudi jaz sem razmišljala o tem e-vitaminu... Zdej sem spet, ta cikel, začela piti krvomočnico. M nisem imela nič močnejše kot ponavadi, kljub rednemu pitju krvomočnice prejšnji cikel. Škoda samo, da nama zarad bolezni ni uspel user posted image med O... tko, da ne vem kako je s krvomočnico... Nekatere so jo zlo pohvalile. Sej škodi ne, slaba pa tudi ni za piti. Mogoče proba, tut e-vitamin... vse! Sam, da rata... user posted image Sem pa vidla, da obstaja od "Vogla" tut e-vitamin... da je malo bolj naraven... Ne vem... je mela ktera že izkušnje s tem? Tkole, ko je želja močna po user posted image , bi kr vse naročila, vse probala... pol pa "stran mečem" denar...user posted image
V glavnem, septembrski seznam je bil/je res slab! Upam, da nam rata oktobrskega mal lepšega naredit!!! user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 101
29.9.2014 14:52:49   
sončnica24
Se počasi bliža oktober jaz tudi upam da bom zdaj oktobra čim več user posted image , so takšni lepi dnevi za rodit pred nami.
Sem se pa pri sebi odločila da testa prej kot 20.10. ziher ne bom delala - takrat bo 100% al bo ali ne bo - če ne bo bo tako prej user posted image prišla, če ne pa bomo 20.10. veseli, še malo računam gor pa dol kako bi naj user posted image prišla - še nisem čisto ziher kolko dni dolg cikel imam - oz. še čakam da se mi porihta zdaj ko nimam več mirene.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.9.2014 15:02:22   
niinii
Mene najprej med navijačice.

👹 ne pričakujem je 25.10.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.9.2014 19:11:01   
biba88
hej dekleta!!!! jest ta mesec ne bom pričakovala veliko od sebe...ker potem sewm čist fertik...ko bo pa bo...mogoče bom nekje pred sredino cikla naredila O test ...nisem še sigurna...ko bo usojeno bo usojeno...sem zenuser posted image
izvidov za svoj prolaktin še ni..user posted image ....
SU jest bi zmetala miljone (če bi jih imela) za še nega zdravegauser posted image user posted image ...itak bomo vse probale....ker pri tem je tut velik placebo učinekuser posted image .....upam da bo tale e vitamin iz mene hitr naredu kinderjajcuser posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 104
29.9.2014 20:04:10   
SU
biba88 ...user posted image user posted image user posted image si me nasmejala.... "kinder jajc"... te primerjave pa še nism slišala... haha..user posted image Tut jst ne bi imela nič proti, če bi ratala v oktobru kinder jajc user posted image Za placebo učinek se pa čist strinjam... če me lahk psiha prepriča, da čutim, doživljam N znake pa nisem noseča, me lahk tut kej druzga...user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 105
30.9.2014 8:00:37   
tajazan
Jutro punce...se vam pridružujem v tej temi,ker sem včeraj dočakala svojo predrago user posted image v vsej svoji veličini...user posted image ne pričakujem 29.10.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 106
30.9.2014 10:11:09   
maja2014
Zdravo, punce.

Jaz sem se malo odklopila od vsega...tako zdaj vidim, da sem se zmotila pri datumu, kdaj ne pričakujem...nisem pričakovala 28.9. In do zdaj je še ni....torej mi zamuja 3.dan. Testa ne bom delala, ampak bom počakala do konec tedna. Če je do takrat ne bo, ga bom naredila.

Sem dejansko odklopila vse. Še krvomočnico sem šla kupit, sem že stala pred polico, nato sem se obrnila in sem šla ven. Sem si rekla, da ne bom posegala po ničemer, bomo videli kaj bo sčasoma, pa še selimo se v kratkem, in je vse "v luftu" trenutno...pa učenje, in tako....mi je ratalo odmislit, kar je ok user posted image Zaenkrat imam napete dojke, zelo, in špika me v jajčnikih. V maternici ne čutim bolečin, kot pred M. Ker pa je moja M zadnje čase blazno neresna user posted image In pride enkrat prej, drugič kasneje, ne bom delala drame user posted image Preden sva začela delati na user posted image sem imela M točno na 28. dan. Ampak to je izgledalo tako, da sem vsak mesec 28. dobila M zjutraj. Zdaj pa cela zmešnjava. Bomo videli.

Čestitke vsem novim pluskom. Pogum za naprej vsem tistim, ki ga še čakate.

MauMow, se opravičujem, ampak upam da sem se zmotila, ko sem na hitro preletela poste...?

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 107
30.9.2014 10:53:38   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: maja2014

MauMow, se opravičujem, ampak upam da sem se zmotila, ko sem na hitro preletela poste...?

Glede česa?

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 108
30.9.2014 11:17:17   
maja2014
Joj, zgleda da sem vse pobrkala user posted image Saj je vse ok pri tebi?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 109
30.9.2014 12:56:42   
MauMow
rečmo... Danes prvi UZ po splavu in je še nekaj notri... So rekli da bi čakali do M da vidi če gre vn... Zdej pa bom še svoji G poslala slike da še ona pove če isto misli. Pa eno, vrjetno cisto, smo našli na jajčniku. Ampak nimam pa nobenih drugih problemo - k sreči - brez vročine, brez izcedkov, brez bolečin in počutje ok

< Sporočilo je popravil MauMow -- 30.9.2014 12:57:35 >

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 110
30.9.2014 14:43:54   
sončnica24
MauMow upam da se z user posted image vse ven ščisti da neboš rabla še okrog doktorjev letat, pa da lahko potem začneta spet in da vama čim prej uspe-bom držala pesti.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 111
30.9.2014 15:04:06   
MauMow
Hvala. Ma res mi gre že na J... tole vse skup... Nekak se ne neha... No upam da bo moja G istega mnenja da zna to iti z M vn. Upajmo...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 112
30.9.2014 18:07:15   
Marčevka2010
Jaz bom zaenkrat samo med navijačicami. Sem klicala ginekologa, ker po odstranitvi Mirene pred skoraj 2 meseci ni M, in se grem pokazat. Bo treba sprožit ovulacijo. Je katera kaj jemala za sproženje ali še jemlje? Ker me skrbi, da bo potem to delovalo samo s pomočjo, samo pa ne. Če bi vedela, da bodo problemi, bi si jo že prej dala ven, tako smo pa čakali na nakup večje nepremičnine preden delamo na dojenčku. Pa tudi rosno mlada nisem več. Prve dvakrat se je prijelo pa dobesedno takoj. Ah, ja...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   [Brisano sporočilo]
30.9.2014 18:27:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   [Brisano sporočilo]
30.9.2014 18:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 115
30.9.2014 18:46:30   
Tikie
LadyJen hvala,ker tako pridno urejaš naš seznamčekuser posted image
Tudi moji plodni dnevi so za mano,tako,da bi prisila,če še mene dodaš pod 15.10 zraven k bibi85.Hvala.Držim pesti za vse,da je neeee boooo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 116
   [Brisano sporočilo]
30.9.2014 19:47:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
30.9.2014 19:57:38   
Dgirl
Evo Js sm si kupla se evitamin user posted image
Zdej pijem krvomočnico in e vitamin tablete. Ampak itk spet nič ne bo. Ladyjen Midva bova tudi kar danes začelauser posted image . Plodni dnevi so tu. Ovulacijske bom pa začela v petek delat.

Ko bi bil vsaj ta mesec boljši. Če že ne pri meni, ker sem čist obupala, vsaj pri vas. Vsak dan se spravlam poklicat ginekologa, pa mi nikoli ne uspe. Ehja. A je Kera kaj bolj optimisticnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
1.10.2014 7:36:48   
chocolatecake
Dobro jutro punce user posted image ! Pa se tudi jaz selim k vam, drugega mi tako ali tako ne preostane, glede na to, da mi je septembra zmanjkalo user posted image .
Moje user posted image septembra nisem dočakala, na 43-ti dan ciklusa, oz. 18-ti od dne ovulacije je test bel, kot reklama za zobno pasto, tako, da imam bolj malo upanja.
Upam, da user posted image dočakam vsaj oktobra, da nebo spet kakšen 80+ dni dolg ciklus kot je bil prejšnji. Očitno pa je, da tisto, kar je meni test pokazal pač ni bila ovulacija.
Fovš sem vam vseem, ki se vsaj selite iz meseca v mesec in imate vsake 4 tedne novo upanje, da mogoče pa bo. Pri meni traja res celo večnost, pa še O si nemorem določit, ker očitno zatajijo vsi znaki in metode. user posted image
Sem skromna in več niti ne ciljam na user posted image , že z user posted image približno ob pravem času bom zadovoljna.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.10.2014 8:30:21   
biba88
chocolatecakeuser posted image user posted image user posted image jest upam da se ti tale ciklus malo uredi...pa da čimprej zagledašuser posted image [sm=ro
zacrtici.gif]..a zdravnik ti pa ni nič svetoval s čim si lahko pomagaš.....
jeat sem z G govorila in je rekla da mam prolaktin oki smoki ...ga mam 5 lahko bi pa bil do 25-30...tk da jupiiii user posted image
sem ji rekla DA TRI MESECE že delava pa DA NI NIČ pa je rekla da nej se čim bolj prepustim ko bo pa bo..zarad psihe....tko da postala bom zenuser posted image
pa da če po enem letu ne bo nič se slišimouser posted image po enem letu lahko rečejo da si neploden in te pošlje naprej...
jest vem da bi mogla vse odklopit mislit na nič pa bi blo...sam dve leti si že želim še enega otročka...dve leti je v meni rasla ta želja...in zdej si preveč želim..pa še po naravi sem taka da bi rada vse takoj zvedla če je kaj narobe....
pa vse bi mela pod nadzorom...pa ne gre ane...joooj...kako naj psiho izklopimuser posted image user posted image
upam da bo ta mesec kej bolj produktiven...prejšnji mesec je bil porazuser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.10.2014 10:16:04   
maja2014
Dobro jutro user posted image

chocolatecake, tudi jaz ti želim, da se ti stanje uredi. A si mogoče že poskusila s kakšnimi zeliščnimi čaji? Mislim, da sem ravno prejšnjič brala o enem zelišču, ki uravnava M...Mi namreč nabiramo sami zelišča in delamo čaje, tako da če želiš, lahko malo pogledam...

biba88, verjemi, te bo minilo to, ko boš iz meseca v mesec napsihirana user posted image To ti govorim iz lastnih izkušenj...Midva delava na user posted image od lani novembra. Sicer ne redno vsak mesec, ker je moj bil veliko službeno odsoten. Pa sem se iz mesca v mesec "žrla", zakaj še ni nič...kakšna dva meseca nazaj pa sem rekla dovolj. Sama sebi sem že šla na živce, ker enostavno nisem mislila na nič drugega, pa na jok mi je šlo, pa hudo mi je bilo...pa sem rekla dovolj. Zakopala sem se v knjige, ter v ostale stvari, in odmislila user posted image Se da user posted image Vem pa, kako je, ko si močno želiš. Ampak poskusi se osredotočiti na nekaj drugega.

LadyJen, ja, hvala da urejaš seznamček user posted image Jaz sicer sploh več ne vem, kam spadam user posted image M bi morala dobiti 29. In ker je danes še ni, bom kar tukaj pridno čičala user posted image

Marčevka2010, te lahko vprašam, koliko si stara? Jaz sem zanosila s prvim otrokom pri 23-ih, rodila pri 24-ih. Zdaj jih pa imam 32 user posted image In vsaketoliko me malo "zašpika", da pa nisem več tako zelo rosno mlada...Pa saj ne...pretiravam včasih, vem...user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 121
1.10.2014 11:18:21   
Shana86
Živjo! Naš mesec se je začel user posted image Pri meni je 34.dan, FS včeraj je bil zeloooo bel, res, lahko bi ga slikala in dala v navodila za uporabo kot primer negativnega testa user posted image

Bom čez par dni spet poskusila.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 122
1.10.2014 11:27:17   
maja2014
Shana86, haha user posted image Si me nasmejala zdaj user posted image Na koliko dni imaš pa ponavadi M?

Jaz sem danes 30. dan. Grozno mi je slabo, danes zjutraj me je moj kar čudno pogledal, ko kave nisem mogla pit...ker se mi to še nikoli ni zgodilo...pa vrti se mi...pa bi jedla, pa ne bi...ne vem. Mogoče samo psiha šiba sto na uro...bom počakala do petka.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 123
1.10.2014 11:33:42   
Shana86
Prej sem imela na 28 dni, letos februarja sem pa rodila, druga M je prišla 27 dni po prvi, tretje pa kar noče biti.

Meni je tudi na čase slabo in kaj mi smrdi, ampak to je tudi varianta pms-ja... prvič mi je res slabo ratalo v šestem tednu.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 124
1.10.2014 11:49:19   
maja2014
Kdaj sta pa začela delati na drugem? user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?