chocolatecake
|
Dobro jutro punce! Sta pa zgodnje. Jaz imam še 6 testov in jih bom delala še naprej, kupila sem tole varianto za 10 evrov in še nekaj na plodnost.si, ko dobiš 10 ovulacijskih in 6 nosečniških testov. Je precej ugodnejše, kot kakšen DM. Sem vidla tut tole varianto s 100 testi, sam sem si misnla, da 100 jih pa že nebom rabila. mamica deklicam Jaz sem si to res predstavljala, da bi se mogla črtica večat, oziroma postajat intenzivnejša, moje so pa ves čas zelo zelo svetle, včeraj je pa skoraj, da ni bilo, tako, da malo dvomim, da sem ovulacijo vmes spregledala. Tudi, če bi sledila čez par dni, bi mogle bit črtice zdaj intenzivnejše, ne izginjat. Mislim, da si kar prav predstavljaš tale pojav odsotnosti ovulacije, kot posledica se potem nabere en kup nezrelih jajčec v jajčniku, ki tvorijo "ogrlico" in še bolj onemogočajo vse naslednje ovulacije. Vsaj tako so meni razložili moje policistične jajčnike. Samo sem vseeno upala, da ni tako hudo, glede na to, da se imela do zdaj še vsako leto tistih najmanj 6 menstruacij, ki naj bi bile dovolj, ponavadi pa 8, oziroma lani 10. Sem upala, da se bom izognila kakšnim zdravilom in posegom, ker sem se tako mlada odločila za tole, pa mi zgleda vseeno nebo nič prihranjeno.
|