|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
6.9.2014 12:47:08   
angelsi
AlyaF hvala. Tako, potrebno se je spodbujati...user posted image . Pesimizem na stran, čeprav je to zelo težko. Tudi tebi želim, da se srečava pri majčicah user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.9.2014 13:03:17   
biba88
angelsi midva kar vsak dan od 4.9 ko se je prvič pojavila črtica na O testu...sam se ni takoj pojavla šele po parih mitah ..na začetku se mi je zdel da je enako močna kot kontrolna pol pa dalj časa sem gledala se mi je pa zdel odtenek manj močna... user posted image user posted image user posted image no danes se je pa pojavila po parih sekundah....ne vem kar neki no midva bova še tri dni vsak dan user posted image pol pa na dva sin....da bo ziher....

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.9.2014 14:30:27   
MauMow
Biba88 črtica mora biti enako močna kot testna ali močnejša - takrat je test O pozitiven. Jaz imam recimo pozitivnega 2 dni. In ko je pozitiven dobim to črtico takoj zelo močno.

angelsi ja itak sva tudi midva sama sebi rekla da če je blo kaj narobe je bolje da gre... Aja danes sem dobila še krvni izvid (ker pač so ga hotli dat delat vceri) in je beta HCG 21055, to je mnda ok za 7 do 8 tednov (važno je kao da ni ful previsoko zaradi možnosti kake mole). Mož je sicer reku kaj če si je plod vzel mal pavze user posted image ampak ja... BO že user posted image . Očitno še ni bil najin časuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.9.2014 14:46:55   
biba88
maumow hvala za informacije... user posted image bomo še tri dni zaporedoma pol bomo pa čakali....

midva z mojim sva že mal naveličanauser posted image na dva dni hihihi...res upam da rata user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.9.2014 14:50:49   
MauMow
Biba88 moj je na koncu rekel dej bolje da test pa da vem kdaj je treba nujno.. Ker nisva taka da bi vsake dva dni šlo tempo...user posted image In je pomagalo user posted image Upamo da bo naslednjič tudiuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.9.2014 15:03:40   
biba88
maumow moj je isti..jooj a cel mesec...veš jest bom umru...jooj.. desci.... midva sva hči naredla tkole...sem rekla lubi za moj rojstni dan (2.9.2009) mi naredi dojenčka...no in je ratalo enkrat samkrat sva...pa še to ime sva imela zbran že par let prej in samo za punčko...no dobla sva punčko Iris :)))))))))))) usojeno je blo.....

pa še tak svinjski stanovanje mam k mal prenavljamo zdej sva dala knauf na strop (katastrofa kok prašno) pa podn sva naročla pa zunanje stene izolirala....jest bi še novo kuhno sam denarčov manka user posted image morm v službo...pa je ni...jooj...user posted image no sej važno da smo skupaj da smo zdravi in se razumemo kot družina...več vredno kot evrčki....user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
6.9.2014 19:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
8.9.2014 12:39:14   
srečki
Hey punce se vam lahko pridružim?
Midva sva danes začela z akcijo :) po enem letu premora in zadnjega splava. Brala vas nisem skoraj nič, sem samo preletela na hitro.

user posted image . naj ne bi pritekla 25.09.

Hvala in vsem želim veliko sreče in lep dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.9.2014 17:16:59   
chocolatecake
srečki dobrodošla ! Bomo držale pesti tudi zate. user posted image
Punce jaz počasi obupujem. Očitno lahko pričakujem spet en zelo dolg ciklus, glede na to, da na 20-ti dan še nimam ovulacije.
Sem malo narobe računala in ugotovila, da sem teste delala na 16.ti., 17.ti, 19.ti in 20.ti dan.
Vmes sem en dan malo pozabila, ker sem imela res pestro. Prvi dan je bila druga črtica malo vidna, potem malo manj, pa malo bolj, danes je pa skoraj ni več, ostal je še samo skoraj neviden obris. Na nobenem od 4-ih testov, pa ni druga črtica niti približno dosegla barvo in vidlijivost prve.
Glede na dolžino mojih ciklusov sklepam, da sploh nimam ovulacij, ampak imam očitno samo krvavitve vsake toliko.
Še en slab mesec počakam, da lahko rečem, da je minilo 6 mesecev in grem do ginekologinje.
Vrjetno mi bo predpisala klomifen. A mi lahko tiste z več izkušnjam napisale kaj o tem? Kakšne razloge za ali proti? Če ste imele kaj stranskih učinkov itd? Hvala že vnaprej bom zelo hvaležna za vse napisano.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
8.9.2014 20:15:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
8.9.2014 20:23:28   
chocolatecake
Hvala LadyJen, bom nadaljevala še naslednje dni, dokler ne porabim vseh testov. Najbolj me skrbi to, ker črtica izginja, namesto, da bi se večala. Glede dni me ne skrbi toliko, par dni gor ali dol. Napisala sem pa zelo pozen datum, ker sem se odločila da pred 40-tim dnem od začetka zadnje M sploh ne delam več testov, ker sem jih naredila že toliko, da bi lahko že kakšne delnice First Sign dobila, ali pa vsaj količinski popustuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
8.9.2014 20:43:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 212
   [Brisano sporočilo]
8.9.2014 20:52:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 213
8.9.2014 21:21:05   
biba88
punce nekaj me zanima!!! če sem imela v soboto in nedeljo pozitiven O test pa sva vsak dan pridno se rada mela to se pravi sva v četrtek v petek soboto in nedeljo a mislite da morva danes tut...men se ne dauser posted image sem tok utrujena iz službe pršla.....pa mam kr slabo vest ne vem a nej ...al jooj.....

Neposredna povezava do sporočila: 214
9.9.2014 5:39:28   
MauMow
Biba88 sej spermiji dlje zivijo tKo da ji panike. Midva sva tale plus pridelala tako da sva se mela rada samo oba dni ko je test bil pozitiven. Drzim pesti.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.9.2014 5:41:09   
MauMow
Chocolatecake daj se par dni naredi test. Ce se res crtica ne bo vec pokazala pomeni da si mela rahel vrh sam vrjetno ne dovolj za O. Poleg tega baje zenske lahko da nimamo vsak mesec O. Drugace pa crtice enkrat so vidne kak dan spet ne... Drzim pesti

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.9.2014 6:44:44   
biba88
mau mow midva sva vseen mal se mela rada in sem dons prou zmatranauser posted image tko da mora bit ziher kej ker svauser posted image vse plodne dni kot norčkauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.9.2014 7:12:54   
Dgirl
Maumow Kako je kaj s tabo? Držim pesti zate in za tvojo piko.
Kot je že mamica deklicam rekla da ima dovolj, Sem se tudi jaz mal distancirala od foruma. Ker me vsakič preveč potre ko nič ni. Drzim pa pesti za vse user posted image

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 9.9.2014 7:13:41 >

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.9.2014 7:21:14   
MauMow
Dgirl čakamo, čeprav bolje ne more bit če ni nič zraslo v 10 dneh... Pač čakamo na UZ, izcedki ostajajo, vsak dan, potem pa gremo v SLO da naredijo čiščenje... Upamo sam da bo ok...

Jaz še vedno držim pesti za tebe da ti bo ratalo. Res fulll ti želim!

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.9.2014 7:34:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Hvala LadyJen, bom nadaljevala še naslednje dni, dokler ne porabim vseh testov. Najbolj me skrbi to, ker črtica izginja, namesto, da bi se večala. Glede dni me ne skrbi toliko, par dni gor ali dol. Napisala sem pa zelo pozen datum, ker sem se odločila da pred 40-tim dnem od začetka zadnje M sploh ne delam več testov, ker sem jih naredila že toliko, da bi lahko že kakšne delnice First Sign dobila, ali pa vsaj količinski popustuser posted image .

nekatere se začnejo testirati 2x na dan, ko se druga črtica ojača. Ker je čisto možno, da si tisti max. imela ravno takrat med dvema testiranjema. Baje niti ni nujno, da imamo vsak cikel O. Jaz si to tako predstavljema, da tisti mesec ko O ni, se ta hormon dviguje a ne doseže vrednosti kot v tistem ciklu, ko je O. Posledično folikel ne poči in se jajčece ne more sprostiti. Ampak kar propade v jajčniku. In takrat druga črtice ne more biti močnejša kot prva.

Neposredna povezava do sporočila: 220
9.9.2014 8:00:00   
chocolatecake
Dobro jutro punce! Sta pa zgodnje.
Jaz imam še 6 testov in jih bom delala še naprej, kupila sem tole varianto za 10 evrov in še nekaj na plodnost.si, ko dobiš 10 ovulacijskih in 6 nosečniških testov. Je precej ugodnejše, kot kakšen DM. Sem vidla tut tole varianto s 100 testi, sam sem si misnla, da 100 jih pa že nebom rabila. user posted image
mamica deklicam Jaz sem si to res predstavljala, da bi se mogla črtica večat, oziroma postajat intenzivnejša, moje so pa ves čas zelo zelo svetle, včeraj je pa skoraj, da ni bilo, tako, da malo dvomim, da sem ovulacijo vmes spregledala. Tudi, če bi sledila čez par dni, bi mogle bit črtice zdaj intenzivnejše, ne izginjat.
Mislim, da si kar prav predstavljaš tale pojav odsotnosti ovulacije, kot posledica se potem nabere en kup nezrelih jajčec v jajčniku, ki tvorijo "ogrlico" in še bolj onemogočajo vse naslednje ovulacije. Vsaj tako so meni razložili moje policistične jajčnike. Samo sem vseeno upala, da ni tako hudo, glede na to, da se imela do zdaj še vsako leto tistih najmanj 6 menstruacij, ki naj bi bile dovolj, ponavadi pa 8, oziroma lani 10.
Sem upala, da se bom izognila kakšnim zdravilom in posegom, ker sem se tako mlada odločila za tole, pa mi zgleda vseeno nebo nič prihranjeno.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.9.2014 8:41:12   
srečki
Jutro punce,

pošiljam vsem eno dobro user posted image za lepši dan

Hvala, ker ste me sprejele.

Chocolatecake - sem želela vprašati, zakaj pa ne greš do svoje G in naj ti ona malo po UZ pove kdaj imaš O.

LadyJen - a ni to najbolj fajn ko do zadnjega ne veš kaj bo. Jaz raje vidim da je tako, kot da imam neke namišljene znake, potem pa nič, sem samo še bolj potrta. o saj imaš še malo do lulanja.

Biba88 - to je tako, lahko se imata rada točno na O, ali pa dva dni prej, pa ni rečeno da bo uspelo. Je najbolj fajn, da se s tem ne obremenjuješ preveč.

Lep dan še naprej....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
9.9.2014 14:26:36   
chocolatecake
Sem ponovila testiranje, kot sem pričakovala črtice ni več,kar pomeni še en zelo dolg ciklus ali ciklus brez ovulacijeuser posted image .
Že itak sem imela malo daljše cikluse, potem ciklus dolg 48 dni, vmes en "normalen", nato 83 dni, zdaj pa še tole. user posted image Tako upaš in čakaš in loviš neke plodne dni, filozofiraš o folni kislini in drugih dodatkih, delaš nosečniške teste in nevem kaj še vse, potem pa po 5 mesecih ugotoviš, da vrjetno ves ta čas sploh nisi bila niti plodna.
srečki meni moja ginekologinja ne more pomagati. Baje za PCOS ni zdravila, razen kontracepcijskih, ki ga vsaj malo zavirajo, a jih jaz žal ne prenašam. Nevem če se v tem primeru sploh predpiše klomifen. Največ lahko narediš sama z strogo dieto in zdravim načinom življenja, kar je meni pomagalo cca 1 leto, zdaj pa očitno ne pomaga več. Ne more ugotovit ovulacij, ker jih ni, oziroma so zelo zelo redke.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.9.2014 16:06:16   
Tikie
Ojla punce.user posted image
Da se še malo javim.Vidim, da ste se kar razpisale.Pri meni pa...khm...vse drugače kot prejšnje mesece, že od tiste vgnezditveneuser posted image krvavitve dalje.user posted image Zaenkrat še pridno čakam 16.9.Bomo videliuser posted image
chocolatecake ne obupavaj.PCOS nikakor ni tako strašna zadeva in NISI neplodna.Res, da ne obstaja zdravila, ki bi zadevo pozdravilo.Vendar pa obstaja rešitev, zaradi katere številnim puncam uspe priti do svoje male pikice.Seveda je za tvoj primer Klomifen ali Femara,saj ti bo pomagala do ovulacij.Povprašaj svojo g. o tem.V tvojem primeru bi ti to skoraj mogla predpisat in te hkrati spremljat z UZ.Jaz mislim, da ti bo pomagalo.Tudi na raznih forumih je veliko napisano o tem, večinoma same pozitivne izkušnje, dostim je ratalo že v prvem do tretjem krogu.Le jemat ni dobro več kot mislim da eno leto, ker mislim da tanjša sluznico.Glede na to, kar si napisala zgoraj, mislim, da nimaš ovulacij.LH se sicer sodeč po testih sprošča, vendar kot zgleda premalo za ovulacijo.Ciklus daljši od 45 dni, pa tako kaže na to.Jaz ti svetujem, da greš do svoje g.Veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 224
9.9.2014 17:43:44   
biba88
srečki sej vem....mogla bi bit čim bolj sproščena...ampak lažje rečeno kot storjeno user posted image

danes sem bla na rednem triletnem brisu in sem povedala da pridnouser posted image in mi je nardila še ultrazvok in je rekla da imam lepo maternico in lepe jajčnikeuser posted image user posted image user posted image pa rekla je da sem v drugi polovici ciklusa tako da smo mim O IN LOH SAMO ČAKAMO IIIIIIIIIIIIII lulala bom na palčko .20.9 al pa tam nekje pa da vidmo.....user posted image
pa rekla mi je da so O testi brez veze naj rajši dvakrat na teden se mava rada...sem že hotla reč če bi ti vedla kook velik sva se mela z mojim rada ta mesec...noro....user posted image prvič nama je ratalo iz prve zdaj pa nisem tak sigurna.....

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?