chocolatecake
|
Biba88 vem kako ti je, tudi jaz sem cca 2,5 leti iskala službo, odkar sem naredila zadnji izpit na dodiplomcu, najprej v svoji stroki, potem že kjerkoli. Pa nisem dobila nič, razen začasnega, slabo plačenega študentskega dela. Stokrat sem slišala premlada, brez izkušenj, premalo izobražena, preveč izobražena, sigurno boš šla kaj na porodniško, pa tudi prazne obljube iz katerih ni bilo nič. Zato sva tudi odlašala z zanositvijo. Grozno je, ko delaš magisterij, pa te še za trgovko nikjer ne vzamejo, pa imaš polno nekih idej in zagona, pa sediš doma in pišeš prošnje. Nazadnje sem obupala in so me zaposlili v družinskem podjetju, čeprav je dejavnost čisto mimo mojim željam in stroki, ampak drugače bi bila še vedno brezposlena. Upam, da bo kmalu boljše in se tudi zate najde služba. Glede stanovanja pa naj te potolažim, midva živiva v cca 10m2 veliki sobi, kopalnico si deli 5 članov, kuhinjo pa 7, ker imam veliko družino. Trenutno niti nimava kam postavit otroške posteljice, ampak upam, da se bo to uredilo dokler pride . Drugega kot, da upamo na boljše nam itak ne preostane. Če ne se pa pri sedmih eden več tudi nebo poznal . MauMow tako kot punce v drugi temi sem tud jaz upala na dobre novice. Drži se punca! Bi ti rada rekla nekaj spodbudnega, a je tako težko izbrati prave besed. Upam, da ni prekmalu, da ti zaželim da se ti čimprej uresniči želja in dobiš zdravega . kris26 Najbrž si narobe prebrala, iz okolice nm sem jaz in ne MauMow. Sem se pa bala, da nebom imela družbe za vozičkanje Kliko časa pa že delata na ? Vrjetno si že kje napisala, pa sem spregledala? Kam boš šla h reikiju? Če poznaš kakšnega dobrega bi te prosila za kontakt. Jst bom mogla tut nekaj ukrenit, če bo še naprej tako slabo, kot je bilo teh 5 mesecev.
|