|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
4.9.2014 20:14:31   
chocolatecake
MauMow hvala za opisano izkušnjo, torej je mogoče, da se O vseeno (še) ne približuje. Samo upam, da nebom porabila vseh testov preden jo dočakam user posted image .
Držim pesti zate jutri, da se tvoja sramežljiva pikica neha skrivat in se končno pokaže na ekranu.
Tikie to smo si samo ženske sposobne tako zakomplicirat življenje user posted image . Iskreno nisem nikoli mislila, da je naredit user posted image taka znanost. Saj 16.9. bo kmalu. Jaz sem se odločila, da bom glede na dolge cikluse test delala šele 30.9., oziroma na 41. ti dan ciklusa do takrat je pa res še cela večnost. user posted image A misliš, da bom dejansko zdržala?user posted image
A ti si tudi iz nm? Koliko si stara? Jaz sem v bistvu iz okolice nm, take malo širše.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.9.2014 20:58:40   
Tikie
chocolatecake men se zdi 16.9. še tako daleč,kaj šele 30.Jaz bom po moje stokrat prej že delalauser posted image in potem spet cela zmedena tu gor spraševala.Pa ravno, ko se mal pomirim in si rečem, da bom ta mesec pa lepo neobremenjeno pustila dogodkom svoj čas(ravno zato nisem delala o testov)me spet nekaj zmede in sem cela zmešanauser posted image
Stara sem pa 27,5 kmalu bom 28.Sem pa tudi trenutno preseljena k mojemu v okolico Nm user posted image Držim pesti, da kmalu obema rata in bova skupaj vozićkaliuser posted image
MauMow držim pesti tudi zate,da bo vse ok.Javi se nam.Srečno!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
4.9.2014 21:00:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 178
5.9.2014 6:59:53   
biba88
hej dekleta!
jaz sem imela včeraj O ! sem bla tok vesela...sem že mislila da je ne bom imela...z mojim sva pridno user posted image ali pa tam nekje bom šla test delat.....upam da bo no....
jest sem brez službe in sem že vsega naveličana doma...jooj...skos prošnje pošiljam pa kličem okrog...pa me noben noče user posted image midva tudi prenavljava stanovanje.....ful si želiva novo kuhinjo sam je čist preveč draga user posted image tko da zaenkrat sva nardila knauf strop pa nov cokl v kuhinji ...ta mesec še nov podn pa bo mal bolš....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.9.2014 8:31:41   
MauMow
Hvala chocolatecake, ampak zgleda da se vam čez kaka dva do 3 mesece spet pridružim v temi pričakujemo user posted image , saj po današnjih meritvah GV naj nebi nič zrasla, edino kar je se RM izrazito vidi... Tako da drug teden je sicer še pregled samo že vemo rezultat. Čiščenje, ker samo se noče. Držim pa pesti za vse vas da zagledate user posted image in uspešno donosite zravega otročička!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 180
5.9.2014 8:59:02   
kris26
Pozdravljene!
Nisem pozabila na vas. V tem času se ni zgodilo prav nič posebnega edino to da je prišla danes k meni na obisk user posted image
Tok sem vesela , da sem ostala brez besed user posted image ( če hočemo malo lagat) Očitno se mi ta moj dojenček nekako izmika, nevem kaj štrajka tam gor, ko ga pa jaz tako veselo pričakujem.user posted image
Sicer grem pa danes na rejki to mi je še zadnji AS. V prvo mi je po slučaju tudi tako ratalo, bomo videli kaj bom izvedela danes user posted image
MauMaw in Tikie jaz sem tudi iz okolice NM vidim, da nas je kar nekaj dolenjk tukajuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 181
5.9.2014 9:47:26   
Sassika
No da se vam se jaz malo javim, cakam se prvi pregled ki bo sele cez dva tedna,to cakanje ubija :$ nisrm si misl8la da N prinese toliko skrbi. Porajajo se mi same misli. Je v maternici/bo bil srcek itd itd :$navijam pa za vse vas in pluske :)user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.9.2014 9:50:03   
chocolatecake
Biba88 user posted image vem kako ti je, tudi jaz sem cca 2,5 leti iskala službo, odkar sem naredila zadnji izpit na dodiplomcu, najprej v svoji stroki, potem že kjerkoli. Pa nisem dobila nič, razen začasnega, slabo plačenega študentskega dela. Stokrat sem slišala premlada, brez izkušenj, premalo izobražena, preveč izobražena, sigurno boš šla kaj na porodniško, pa tudi prazne obljube iz katerih ni bilo nič. Zato sva tudi odlašala z zanositvijo. Grozno je, ko delaš magisterij, pa te še za trgovko nikjer ne vzamejo, pa imaš polno nekih idej in zagona, pa sediš doma in pišeš prošnje. Nazadnje sem obupala in so me zaposlili v družinskem podjetju, čeprav je dejavnost čisto mimo mojim željam in stroki, ampak drugače bi bila še vedno brezposlena. Upam, da bo kmalu boljše in se tudi zate najde služba. Glede stanovanja pa naj te potolažim, midva živiva v cca 10m2 veliki sobi, kopalnico si deli 5 članov, kuhinjo pa 7, ker imam veliko družino. Trenutno niti nimava kam postavit otroške posteljice, ampak upam, da se bo to uredilo dokler pride user posted image . Drugega kot, da upamo na boljše nam itak ne preostane. Če ne se pa pri sedmih eden več tudi nebo poznal user posted image user posted image .
MauMow user posted image tako kot punce v drugi temi sem tud jaz upala na dobre novice. Drži se punca! Bi ti rada rekla nekaj spodbudnega, a je tako težko izbrati prave besed. Upam, da ni prekmalu, da ti zaželim da se ti čimprej uresniči želja in dobiš zdravega user posted image .
kris26 Najbrž si narobe prebrala, iz okolice nm sem jaz in ne MauMow. Sem se pa bala, da nebom imela družbe za vozičkanje user posted image Kliko časa pa že delata na user posted image ? Vrjetno si že kje napisala, pa sem spregledala? Kam boš šla h reikiju? Če poznaš kakšnega dobrega bi te prosila za kontakt. Jst bom mogla tut nekaj ukrenit, če bo še naprej tako slabo, kot je bilo teh 5 mesecev.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.9.2014 10:20:06   
MauMow
Hvala chocolatecake. Bomo videli kdaj bomo lahko ponovno začeli. Upam da čim prej. Če je vse ok kao po 2 M. Upajmo da bo res vse ok do drugega tedna predno pridemo na vrsto za čiščenje. G še vedno hoče počakati 1 teden.

Neposredna povezava do sporočila: 184
5.9.2014 10:29:51   
tajazan
MauMow drži se...drugega ti tako ne morem rečt kot to da bodi močna...Vem pa da je hudo,ena moja kolegica preživlja isto že kar lep čas in vidim sama kako ji je hudo.Upam da čimprej urediš in boš srečna user posted image .Res ti iz srca privoščim in ti želim čimprej eno lepo nosečnost

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.9.2014 10:33:57   
kris26
chocolatecake Ja res sem se zmotila user posted image . Enega otročka že imava, januarja bo star 4 leta (nanj sva čakala 2,5 leta, dokler sem dočakala + )
V drugo pa spet in spet ne gre. Na drugem sva začela junija 2012 , lani aprila zanosila in imela v 8 tednu SS, od takrat sama belina na testih user posted image
Zdaj sem bila prvič 3 cikle na Clomidu spet nič tako, da res več ne vem kaj naj počnemuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.9.2014 12:37:36   
chocolatecake
kris26 jaz si največ pomagam z alternativami, najprej sem shujšala, nato spremenila način prehranjevanja, pijem veliko vode, izogibam se stresu, jemljem krvomočnico in po novem tudi maco. Recimo akupunktura mi je tudi zelo pomagala pri vzpostavitvi ciklusov, kadar menstruacije dolgo ni bilo. Upam, da bo reiki učinkovit, če bo sporoči, da ga še jaz obiščem. A te lahko vprašam, če ima klomid kakšne stranske učinke? Če bom imela še naprej neredno ovulacije ga bom vrjetno dobila, pa nimam koga vprašat kako je s tem.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.9.2014 16:28:39   
ancy69
MauMow....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj naj recem.....ni besed, ampak vem kako se pocutis, sem imela v zacetku leta ss. Cas celi rane :(
jaz sem imela abrazijo, prvi pregled po 6t je bil ok in rekla mi je da ginekologi priporocajo in zelijo da se vsaj 3 mesece pocaka.

Nisem sploh prej nic zasledila da si kaj pisala da kaj ni ok...kaj je bilo? Ce ti ni pretezko pisat o tem :(

Neposredna povezava do sporočila: 188
5.9.2014 16:47:34   
MauMow
Jaz imam izcedke od 5 tedna dalje in danes sem tudi izvedela zakaj - ker imam slabo sluznico in se samo malo dotakneš in zakrvavi (se pravi izcedki nič povezani z mojo nosečnostjo). Ker sem mela te izcedke so me kar naprej gledali in do sedaj GV lepo rasla tut RM ampak ploda še ni bilo - ok je blo še mal časa. No danes pa spet kontrola po 10 dneh in GV naj nebi nič zrasla, edino RM se bolje vidi... Ampak bi me vseeno radi vidli še drug teden še enkrat (rusi ne vržejo hitro pušče v koruzo) potem pa grem na čiščenje. Grem kar v slo ker bom sama ravno ta čas v RUs pa ni fajn če sem, če bi blo kej narobe. Upam samo da se kaka mola ne razvije. Do sedaj so samo govorili da je lepa nosečnost samo ni ploda. V rus so me pa danes prvič videli in hočejo še enkrat, ne glede na moje slike iz slo. Ampak sem se pa s svojo G že danes vse zmenila in mam čez 10 dni čiščenje, upam samo da bo vse ok da bom lahko potem po 2 ciklih spet začela. Če je kaka mola lahko čakaš do enega leta....user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.9.2014 17:46:51   
angelsi
Saj ne morem verjet.....skačem od veselja, a previdno user posted image user posted image user posted image user posted image ...Danes sem zagledala magičen plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....selim se v novo temo....vsem pa želim, da bi tudi čimprej zagledale magične črtice user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.9.2014 17:57:29   
angelsi
MauMow, brala sem tvojo zgodbo. Upam, da se ti bo dobro iztekla. Držim pesti.

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.9.2014 18:32:04   
Tikie

MauMow user posted image user posted image nimam besed, sem v mislih s tabo.To je**** kruto življenje.Vsaj upanja in sanj nam ne more nič vzet.Želim ti, da tvoje sanje čimprej postanejo resničnost.
angelsi user posted image user posted image čestitke in čim lepšo nosečnost ti želim.

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.9.2014 18:50:02   
MauMow
Hvala punce. Upam da vsaj sedaj ok zakljucimo tole (da bo vse ok na ciscenju) in da bi lahko cim prej spet.

Angelsi iskrene cestitkeeee

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 193
6.9.2014 9:17:52   
angelsi
MauMow in Tikie, hvala vama.
MauMow resnično ti želim, da bi bilo vse ok. Vem, da ne zveni prijetno, a če je z vajino pikico kaj narobe, je bolje, da se zdaj zaključi vse skupaj. Vem, da sta se trudila nekaj mesecev in sta se razveselila novice, ki je sovpadala z vajino obletnico in vem, da te trenutno nič ne more tolažiti. Lahko ti povem, da sem bila pri najmlajši v podobni situaciji. Dolgo se ni nič videlo, a testi so vsi kazali na nosečnost. Potem so bili vsi zdravniki 100%, da gre za izvenmaternično nosečnost in ena pametna zdravnica mi je hotela narediti kar poseg. Hvala bogu, da sem bila kljub šoku vseeno toliko pri sebi, da sem se uprla in nisem pustila posega. Sploh še danes ne vem, kako bi ona naredila poseg in kje, če se ni nič videlo. Čez 2 dni, v 7 tednu nosečnosti, se je pokazala pikica. :-) Mogoče moja zgodba ni čist takšna kot tvoja, a še vedno pravim, ko se zaprejo ena vrata, se druga odprejo, samo pustit moramo, da se odprejo in gremo skoznje....Ta teden sem imela totalno frko v službi...Grožnje z odpuščanjem, zniževanje plač,...ni da ni...Moj mi je rekel, ne se sekirat, če se ti tu v službi vrata zapirajo, se ti bodo odprla drugje. To mi je rekel v četrtek in včeraj so se mi odprla nova vrata user posted image . Vsak zakaj ima svoj zato, zato ti želim, da bi se za vaju izteklo vse dobro....Držim pesti user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 194
6.9.2014 9:32:19   
mamica deklicam
Punce, mene kar v modro, se je kolegicauser posted image danes pojavila v vsej svoji veličini.

Čestitam vsem novim user posted image , jaz pa odhajam iz teh tem. Vam vsem privoščim, da postanete nosečke, a me vsakič zaboli v srcu, ko zvem za katero novo. Kakor kaže, bom ostala pri dveh puncah. Se mi res ne da vsak mesec mojega "fehtarit", če bi midva kaj user posted image in najbolj pomembno, da bi čimvečkrat. Ker po njegovo je že enkrat na mesec preveč.

Srečno vsem, bom navijala za vsako posebej

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 195
6.9.2014 9:38:23   
angelsi
mamica deklicamuser posted image user posted image ..ne obupat....Od kod si? Saj si že mogoče kdaj omenila, a nisem bila pozorna....

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 196
6.9.2014 11:39:55   
_pika_
angelsi: Jeeeee! Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Maumow: Brez besed ... Vem kako je v takih trenutkih. Glavo pokonci. user posted image user posted image user posted image

mamica deklicam: user posted image user posted image Samo vztrajajta. Enkrat zagotovo uspe, v nasprotnem primeru pa vso ljubezen daš sončicama, ki jih že imaš.

Jaz sem že danes delala test (27. dan), pa je bil negativen. Vem da prehitevam, saj mi je prejšnjič test pokazal + šele po 45. dnevu cikla.

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   [Brisano sporočilo]
6.9.2014 11:56:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu angelsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
6.9.2014 12:17:49   
biba88
živijo pune!
najprej objemuser posted image vsem ki ste izgubile svoje pikice ali pa vam še niso bile namenjene....
Jaz imam pa eno vprašanje! Ta mesec sem delala O teste in mi je pokazal črtico vendar ne takoj ampak po predvidenem času ( 10 min) črtica je bila približno (mogoče malo manj)tako močna kot kontrolna črtica in to pomeni ovulacijo -v 24 do urah (piše v navodilih) no naslednji dan sem zopet naredila test in je prav tako pokazal črtico po 7 min ravno tako kot prejšnji dan ...danes sem zopet naredila test je pa črtico pokazal v minuti in bolj močno kot kontrolno...zanima me kaj mislite ali to pomeni da imam danes ovulacijo ali bo moja ovulacija v naslednjih-24-36 urah......sem mal firbčna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 199
6.9.2014 12:44:59   
angelsi
biba88 težko je rečt kaj je. Lahko je že ovulacija, ali pa bo v naslednjih urah...Vsekakor se trudita zdaj vsaj 2-3 dni user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil angelsi -- 6.9.2014 12:48:06 >

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?