chocolatecake
|
Punci hvala za odgovora. Zdejle se mi je odvalil kamen od srca :). Če imam na 14-ti dan ciklusa rahlo črtico, potem dejansko obstaja veliko šans, da bom okoli 20-tega dne dobila ovulacijo, tako kot sem domnevala, da jo ponavadi dobim. Včeraj smo imeli v družbi eno tako težko debato o neplodnosti in kako to vpliva na zvezo, kako gredo taki pari pogosto narazen itd... Sej vrjetno niso vedeli kakšne skrbi me tarejo, sam vseen me je kr mal stisnilo. Pa še ena kolegica, ki ima tudi hude težave s plodnostjo me je malo prestrašila, da menstruacija še nič ne pomeni in da bom to še spoznala, ko bom enkrat sama delala na tem. Ji ne zamerim,ker vem, da trpi, zato ji tud nisem povedala, da delava na tem, da bi zanosila. Me je pa vseeno zaskrbelo. MD punce tukaj vedno rečejo, da dokler se ne ulije je še upanje, da je mogoče uspelo. Ampak glede na to, da si že mamica svoje telo vrjetno dobro poznaš in veš, kdaj se napoveduje . En velik , pa še naprej držim pesti, da boš lahko enkrat drugo leto spremenila nick v mamica deklicam in dečku, ali pa morda mamica deklicam3 je tudi lepo ime. Tikie tvoj prvi post sem pa čist spregledala, si ga pisala kakšno minutko pred mano. Tudi jaz imam iste težave glede prevrjanja sluzi, po vedno izgleda, kot da imam ovulacijo. Po opisu sodeč bi lako šlo za vgnezditveno krvavitev. Držim pesti. Test bi pa na tvojem mestu delala šele po izostanku M, prej je brezveze, ker obstaja veliko možnosti da nič ne pokaže, pa ga boš potem spet ponavljala itd... No če boš zdržala tako dolgo. Jaz imam vedno težave z nestrpnostjo. Rečem nebom naredila testa in že letim v DM.
< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 4.9.2014 16:17:54 >
|