|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
9.9.2014 22:55:11   
chocolatecake
Tikie hvala, te bom ubogala in se naročila. Sem se pozanimala danes kako je s tem in izvedela, da imam pravico do klomifena, kljub temu, da še ni minilo eno leto.
Če po 3-6 mesecih s klomifenom ne zanosim, pa se zdravniki ponavadi odločijo za IVF. Seveda v primeru, da je vse ostalo OK. Vsaj tako trdi dr. Pušenjak.
Po eni strani bi vzela klomifen, po drugi me je pa strah vsega tega umetnega poseganje v telo, ker se to pri meni nikoli ni dobro končalo. Za IVF pa se vrjetno sploh nebi odločila - nikoli.

biba88 Super! Držim pesti 20.9. user posted image če ti je ginekologinja potrdila, da je vse OK, potem bo 100% ratalo, če ne zdaj, pa drug mesec.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
10.9.2014 6:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
10.9.2014 14:02:21   
chocolatecake
AylaF prav imaš, nikoli je dolga doba, podpiram vse, ki se odločijo za IVF, ampak jaz sama zase vem, da nisem dovolj psihično močna.
No moj tudi še ni pripravljen na preiskave oziroma si otroka ne želi dovolj, da bi zaradi tega že zdaj hodila okoli zdravnikov. Tako, da bova počakala, da bo pripravljen na to, oziroma, da bo želja dovolj velika. Nekaj časa nebom na vašem seznamu tistih, ki pričakujejo user posted image ali user posted image , ker tudi če je kakšna prava ovulacija ali menstruacija vmes je itak nemorem predvidet niti vedet kdaj naj delam test. Vrjetno pridem enkrat v 2015 nazaj, če bo želja do takrat dozorela.
Seveda pa ostajam vaša zvesta navijačica in se veselim vsakega novega pluska!user posted image Vas bom še brala in se oglasila občasno.
Glede tistih napovedi, pa so meni že pred leti, ko sem še kot najstnica zavrnila zdravljenje PCOS, vsi zdravniki rekli, da bo po naravni poti težko. Pa sem vseeno kar mislila, da bo šlo. Takrat se mi je zdelo vse skupaj nesmiselno, ker sem bila itak samska in nisem razmišljala o otroku. Zdaj mi je pa malo žal, da nisem potrpela tistih par mesecev depresije, pa bi bilo dandanes mogoče kaj drugače. Ali pa tudi ne, saj nemoreš vedet vnaprej.
LadyJen kako si? Se že kaj kažejo kakšni znaki?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.9.2014 15:23:53   
Tikie
chocolatecake najboljši nasvet je-sledi svojemu notranjemu občutku.Ko želja po otročku postane tako močna,se tudi razmišljanje lahko spremeni,najdeš notranjo moč insi pripravjen naredit vse,da se ti uresničijo sanje.Morda zate samo še ni prišel tvoj čas.Glede klomifena pa po moje ni neke take panike,v bistvu ne gre za nič tako drastično umetnega-le do ovulacije ti pomaga,vse ostalo se zgodi samo,po naravni poti.user posted image Ne glede na to,kakšna bo tvoja odločitev,pa ti želim vse dobro na tvoji poti,da bo na njej čim manj ovir.Pridi nas še kdaj pogledat-če ne drugega za lepši danuser posted image
LadyJen in AylaF kako je pri vama?So kakšni znaki?Mebe tako bolijo bradavice,da se jih že skoraj dotaknit ne smem.user posted image Pa na trenutke se mi zvrti vsake tolikouser posted image ...joj še malo in bo vse jasno.
Držim pesti!

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
10.9.2014 16:31:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
10.9.2014 16:45:14   
Tikie
LadyJen bradavice me še nikol niso bolele, vsaj ne na tak način.Me običajno 2-3 dni pred M bolijo cele joške, nikoli pa samo bradavice, zdaj me pa nekako čudno pečejo in mal srbijouser posted image .M bi pa mogla dobit šele do torka nekje (ciklus na 30-33 dni), tako, da je tudi meni nenavadnouser posted image .Pa saj sem ta mesec pisala že o neki user posted image vgnezditveni krvavitvi (roza izcedek 6. dan po predvideni O)...tko, da mi je res že sumljivo vse skupajuser posted image .Ampak do torka je še tako daaalečuser posted image
Pa ti, kdaj boš lulala?user posted image držim pesti, da zagledašuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
10.9.2014 16:53:12   
MauMow
Tikie glede dojk... Jaz imela enako nek čudn občutek samo na bradavicah, pa bile so ful žareče po kopanju pa ful občutljive. In šele pri 5 tednu so začele cele dojke boleti. Tako da tale tvoj znak je skoraj možno da je zaradi nosečnosti!

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.9.2014 18:10:19   
Sassika
Mene so zize bolele od ovulacije naprej in vse do pluska na testu. Tako da to he dober znak. Mi je pa tesz pokazal ze dva dni pred pricakovano menstruacijo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   [Brisano sporočilo]
10.9.2014 19:00:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
10.9.2014 20:33:12   
biba88
ladyjen upam da je kaj ratalo!!!!! držim pesti!!!!
chocolatecakeuser posted image in mogoče pa rata ko boš najmanj pričakovala....jaz tudi nisem dovolj močna za kakršnekoli postopke...
tikie držim pesti da bo!!!!!

mene tut bolijo prsi ..no sej to me vedno po ovulaciji do menstre.....sem pa na splošno fulll utrujena delam prek študenta danes 8 ur jutri devet ur.....zelo slabo spim že cel teden...prov čutm da se mi bo v kratkem mal strgalouser posted image RABM DOPUST!!!!!!!!!!!!!!!!!11user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
10.9.2014 22:29:13   
zuma
Ojla punce,

tudi moja user posted image se je seveda prikazala. Vendar ta mesec pričakovano, saj sem dobila kratko službo user posted image in si poleg vsega dela in stresa ne morem privoščit morebitnih nosečniških slabosti, zato sva user posted image preložila za par mesecev. Se selim med navijačice.

Vas pa redno prebiram (sicer bolj preletim) in sem zelllllooooooooo vesela vsake lepe novičke, in tudi sočustvujem s tistimi, ki jim ne gre vse po planih.

Navijam za vas, pozdravček.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.9.2014 8:51:15   
tajazan
Ojla punce user posted image .Kako ste??Me že nekaj časa ni bilo sem imela kar malo dela da preberem vse :)
Skos se dogaja,tko da včasih zvečer samo padem v pojstlo user posted image user posted image
Novim user posted image čestitam,vsem ki pa ni ratalo pa želim da se to čimprej zgodi...tudi sama sem že tečna ali bo ta mesec kaj ali se bomo spet selili v novo temo...Moje O še nikjer na vidiku ...upam da ne bo pozabla name ta mesec...sem pa pridna in pijem krvomočnicouser posted image

(odgovor članu zuma)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.9.2014 12:04:33   
SU
Evo... tudi moja O se počasi približuje... ampak tokrat res POČASI. user posted image Vedno je držal tale koledarček na RR in pa moji občutki... Tokrat pa... joj joj... kr neki!! user posted image Dobr, da sm kupila O teste... in KONČNO se mi je danes rahlo, rahlo in zelo bledo pokazala druga črtica... To se pravi, da bo jutri sigurno močna črta in potem čez kakšen dan-dva O... Ampak za moje pojme tale moja O zamuja! Sploh mi ni nič več jasno... Prej sem bila prepričana, da je moja O tm nekje od 11.-13. dneva od 1. dne M... zdej pa tkole... Danes je 13. dan pa je šele rahla, rahla črtica...
Poleg tega pa je naša princeska fasala neko virozo in jo je trebuh bolel, glava in bruhala je... Jaz pa prepričana 3 dni nazaj, da me trebuh boli od O user posted image ...mhm... očitno je tut mene zagrabla viroza v lažji obliki in ne O... user posted image V glavnem, tudi jaz pridno pijem krvomočnico... Mogoče pa tokrat rata... pijem jo prvič in to zelo pridno. Si skuham že zjutraj in nesem v Flaški v službo... pa mi prou paše...
Mal me je samo strah, ker je zadnjič ena napisala, da je imela močnejšo M po pitju krvomočnice... user posted image ...to pa res ne bi rada... Ker če bo tko, lahk še izrkvavim!! user posted image Punce, držite se!! Pridno pijte krvomočnico, pridno user posted image pa bo septembrski seznamček sigurno lep-kot je bil avgustovski! user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.9.2014 15:14:14   
Tikie
MauMow ja točno tak je občutek kot ga opisuješ ti.Prav žarijouser posted image
Torej po vaših 'namigih' in 'sumljivih' okoliščinah sem včeraj pozno zvečer iz firbca delala testek BC mini.In...čisto,čisto rahla bleda črtica-skoraj bi si jo lahk domišljala.Ponovim še enkrat včeraj in isto.Ponovim danes zjutraj in dopoldne in spet isto.Torej 4 testi čisto skoraj že namišljeno rahlo pozitivni.
LadyJen sem recimo da šele 12 dan po O (naj bi bla kolikor sem čutila 30.8.).Vgnezd.krvavitev pa 4.9.,če je to blo to.Ciklusi na 30-34 dni.
Punce kaj ve mislite?Jaz mam kar precej upanjauser posted image kdaj čm spet delat testek?In kateri?M ne pričakujem najkasneje do torka.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.9.2014 15:25:35   
angelsi
SU mogoče te bo potolažilo to, da sem jaz imela s pitjem krvomočnice blažjo user posted image kot pa takrat, ko je nisem pila. Res pa je tudi, da sem jo pila samo 2 kroga (od konca user posted image do konca O).... Držim pesti za vse, ki imate te dni O, da vam bo uspelo, tiste, ki ste mimo O pa da vam je uspelo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   [Brisano sporočilo]
11.9.2014 20:30:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu angelsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
11.9.2014 20:37:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 242
12.9.2014 14:46:03   
ancy69
Punce imam eno vprasanje. V torek, 10ti dan sem zacela delat ovulacijske teste....do vceraj je bila crtica vsak dan mocnejsa....vceraj skoraj tako mocna kot kontrna......sem mislila la danes bo pa mocna ali mocnejsa od kontrolne...je pa komaj opazna se :/ kaj naj bi to pomenilo?

Neposredna povezava do sporočila: 243
12.9.2014 15:03:32   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: ancy69

Punce imam eno vprasanje. V torek, 10ti dan sem zacela delat ovulacijske teste....do vceraj je bila crtica vsak dan mocnejsa....vceraj skoraj tako mocna kot kontrna......sem mislila la danes bo pa mocna ali mocnejsa od kontrolne...je pa komaj opazna se :/ kaj naj bi to pomenilo?

Potem si morala imeti včeraj vrhunec. Naredi še kake par dni test, in če se ne pojavi več je bil to vrhunec. Kako občutljive teste pa imaš? (20 ali 50?) ker če imaš 50 je možno da se ti na vrhuncu ne bota še vedno ne enako pobarvali.

Drugače pa daj še današnji dan izkoristita, pa jutrišnji. O pride cca 24 do 48 ur po pozitivnem testu

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.9.2014 17:47:21   
ancy69
Aja potem se nisem zamudila? Ker zdej vceraj pa prejsnji dan nisva bla nic pridna ker mojega ni bilo doma. Hvala za odgovor ;)
Kako si ti MauMow?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.9.2014 19:14:35   
MauMow
Glede na to da zdej ni vec je pol bil vceraj vrhunec in ce sta danes pridna se imata sanse.

Pri meni pa cedalje bolj zmesano kajti GV spet nic kaj zrasla se je pa RM povecal in po novem viden plod 2,5mm brez utripa.... Vse skupaj zamuja vsaj za 3 tedne. Za 2 od moje O. Nobenemu nic jasno samo ne zdi se jim zdrava nosecnost ker GV nic ne napreduje in predolgo traja. V ponedeljek imam tako svojo G in takrat se dokoncno odlocimo kaj bo.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.9.2014 21:54:29   
biba88
maumow user posted image user posted image upam da se zdravniki motijo in je tvoja pikica ok...a možno da si mela kasnej O....
ANCY69 ploden si do pet dni pred o in 24 ur po njej ...hitro na delo :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.9.2014 7:47:04   
tajazan
Ancy hitro v akcijo...ni še zamujeno...meni je tudi danes pokazal O test dve enaki črtici in bližamo se vrhuncu...čeprov danes mojega ni doma ker imajo fantovščino od kolega...ampak sva bla ponoč pridna pa jutr ga bom že za dobro jutro namatrala :)Tko da Ancy dejmo pol bomo pa nekak iste dneve čakale če smo ble uspešne user posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.9.2014 8:12:20   
biba88
hej punce!!!!!
jaz že komaj čakam da bom test delala...čeprav imam nekak občutek da je ratalo....sej vem če ne bo bom pa ful razočarana...ne morem si pomagat in pol če me kej špikne takoj pomislimooo to je pa znak N...sej vem neučakana sem.....danes je sedmi dan od moje O.....po moje bom kupla test za zgodnje odkrivanje....tole čakanje...grem pospravljat naš svinjak(delamo in je noro) da mi čas mine hihihiuser posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.9.2014 8:14:52   
tajazan
Biba88 močno stiskam pesti da ti je uspelo :)
Ja tole čakanje a?pa me neučakanke...Naj ti hitro minejo dnevi do lulanja...in da potem zagledaš en lep plusek :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?