Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 8:55:52
|
|
|
|
chocolatecake
|
Tikie nič se ne javiš? Kaj so pomenili tisti pluski? MauMow nevem kaj naj ti rečem, ti pa želim, da se vse skupaj čimprej reši tako, kot je najboljše in končno izveš na čem si. Pa en ti pošiljam. Tajazan, biba88 in ancy69 držim pesti in navijam, da vam je uspelo in hitro minejo dnevi do testiranja. Jaz sem za ene 2 dni vse odmislila,ampak h ginekologinji sem se pa vseeno naročila za drug mesec, tako ali tako je dobro it vsake toliko časa se malo pokazat. Malo mi je bilo hudo, potem pa sem si rekla, da se vse zgodi ob pravem času in da bo že enkrat pravi čas, naravno ali pa kako drugače. Včeraj popoldne sem pa obležala v postelji zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha, tam kjer naj bi bili pomoje jajčniki, ali jajcevodi. Res taka izrazita pekoča bolečina, imam občutek, da mi kar žarijo. Ker imam tudi prsa nekako bolj polne in boleče sem se spravila delat ovulacijski test, ki je spet pokazal tudi drugo črtico, ne tako močno kot prvo, a bistveno močnejšo kot testi prejšnji teden. Recimo, da ji še čisto malo manjka, da bosta enaki. Tako, da mi ni nič več jasno . Najprej črtice, malo šibkejše in malo močnejše, potem par dni nič, pa spet črtica . Nevem več, če so testi pokvarjeni? Imam dvojne ovulacije? Jih sploh nimam? Ali mi samo hormoni malo norijo, tako iz dolgčasa. Mi je žal, da sem sploh nabavila te teste, ker se zdej pa samo sekiram. Vem pa ravno toliko kot prej - nič.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 10:31:35
|
|
|
|
tajazan
|
hmmm...tole maš pa res eno zmešnjavo...zanimivo,prvič slišim da bise testi tko obarval...ja čeprov naše telo je res ena velka uganka kaj se vse dogaja z njim...smo zakomplicirane ni kej...jaz upam da uloviš tole O in ti rata čimporej zanosit...kaj pa sluz ob O? jo imaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 11:02:44
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala tajazan, danes sta črtici enaki . Od zadnjega testiranja, ko še nista bili enaki pa je minilo cca 15 ur. To je najbrž dobr znak, ne? Očitno se vendarle nekaj dogaja. Sluz je prisotna, ampak je prisotna itak vedno kadar se imava prejšnji dan "rada". Torej danes akcija :).
< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 13.9.2014 11:04:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 11:05:50
|
|
|
|
tajazan
|
ja ja odličen znak tko da danes samo akcija :) itak je vreme taprav za No pa nas je neki ko bomo spremljale tole vse od O naprej...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 12:41:08
|
|
|
|
chocolatecake
|
Jaz sem tako vesela, kot, da mi je nosečniški test pokazal 2 črtici in ne "zgolj" ovulacijski . Midva sicer delava za vikend, on v nočni (kot zanalašč), ampak bova že nekako. Tole je treba čimbolj izkoristet, sploh v mojem primeru, ko nikoli ne veš kdaj bo naslednja ovulacija :). Še vedno mi ni jasno kaj hudiča je bilo tisto prejšnji vikend, ampak sem vesela, da je ta vikend to to .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 13:54:29
|
|
|
|
Tikie
|
Hei punce.Berem vas veliko,javljam se pa res bolj malo Razlog?Da še vedno ne vem na čem sem V četrtek sem v Mullerju kupila en nagnusno dragi test (13eur) o katerem je že ena tu gor pisala,da pokaže že 8 dni po ,ker ima konc.že 5ul(pol manj kot Baby check).In je en velik'krneki'. Tist trakec se nahaja v neki oranžni plastiki,da ja še manj vidiš,pomočiš ga v urin za samo 3s in rezultat odčitaš v 15-20min .Notri sta 2,naredila sem oba in obakrat se je lepo pokazala kontrolna črtica,tam kjer pa je testna se je pa kar nekaj vse pobarvalo roza-vijolično.Piše sicer,da je test pozitiven tudi,če ni jasno zarisane meje druge črtice ali če je ta bolj svetla Po pol ure sem ga šla še enkrat pogledat in je bila samo čisto rahla,rahla roza črtica-morda samo evaporacijska Nimam pojma.V glavnem še vedno ne vem pri čem sem.Ne priporočam tega testa ker je stran vržen denar.Je že tako,da se test dela z ralogom po izostanku M.Testov ne mislim delat več prej kot v pon ali tor,če ne bo.Samo še bolj zmedejo,ne vem a so bile vse te črtice evaporacijske ali je res kaj.Bomo videli.Me pa danes vse čudno špika spodaj,enkrat na levi,enkrat na desni strani,pa mal na sredini. Je katera nosečka čutila podobno?Počakat bo treba. Držim pesti za vse vas,chocolatecakezate še posebej,ker vem kako si vesela svoje o.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 13:57:42
|
|
|
|
SU
|
anglesi ... no, si me mal potolažla, da ni nujno, da je po pitju krvomočnice M močnejša... cholocatecake... držim pesti... kr veselo hopsat in izkoristit O!! jaz sem pa 2 dni nazaj delala O test in je bla druga črtica zlo, zlo šibka, komaj vidna... zvečer me je pa viroza čist zdelala... bruhanje, boleč trebuh, driska... vse v kompletu. oziroma 3je od 4ih v družini smo zboleli... in včeraj tut O testa nisem mogla nardit, kaj šele, da bi ... in danes, boljše počutje, naredim O test in spet ...2. črtica zlo šibka. je možno, da je bla včeraj močnejša?! verjetno je. torej: šanso še imava, če danes zbereva moči in ...ker moj je itak že ok, jst pa še mal utrujena... no, da ne govorim, da moj je itak skor vedno za... je enkrat celo z 39 vročine... tko da... skoraj zdrava pa bova menda že uspela dans se met mal rada... hehe... ko bi blo odvisno le od pozitivnega O testa, kajne punce?! ponavad ravno takrat... al otroka ne zaspita... al naju bolezen zdela... al nočna al... ... ... moraš bit že frajer, da najdeš pravi trenutek!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 14:40:10
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba88 maumow upam da se zdravniki motijo in je tvoja pikica ok...a možno da si mela kasnej O.... [q Biba88 nažalost sem delala O teste in vem kdaj je prišla - nekje 20 dan... IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Jaz sem tako vesela, kot, da mi je nosečniški test pokazal 2 črtici in ne "zgolj" ovulacijski . Midva sicer delava za vikend, on v nočni (kot zanalašč), ampak bova že nekako. Tole je treba čimbolj izkoristet, sploh v mojem primeru, ko nikoli ne veš kdaj bo naslednja ovulacija :). Še vedno mi ni jasno kaj hudiča je bilo tisto prejšnji vikend, ampak sem vesela, da je ta vikend to to . Joj kako sem vesela chocolatecake da si dobila pozitivni O test. Joj kar vriskam za tebe res!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 18:16:13
|
|
|
|
angelsi
|
MauMow topli . Chocolatecake vesela sem, da si zagledala črtici na O testih Tikie mogoče pa je le . Jaz sem test delala 2 dni prej, ker so me prsa bolela skoz od O. Ko se je telo pripravljalo na , so me 4 dni pred obiskom vedno nehale boleti prsi. Zdaj so me še kar bolele. Potem so bile bradavičke zelo občutljive, kar ponavadi niso. In 4 dni pred predvideno me je začelo čudno špikati v spodnjem predelu trebuha. Enkar na eni strani, drugič na drugi in tretjič sem imela kar hude krče. Pa še utrujena sem bila že cel teden. Ponavadi hodim spat okoli 23h, pa bi še kar bedela, a od takrat (7 dni po O) hodim spat ob 21h, pa bi še kar spala...cel dan.. . V glavnem imela sem te znake in sem šla delat test 2 dni pred predvideno . In test je pokazal plusek. Ker nisem verjela, sem šla še po 2 različna testa in oba sta pokazala plusek oz. . Mogoče čez kakšen dan ponoviš test, a druge firme. Jaz sem CB in od DM-a. Držim pesti zate SU upam, da bosta pričarala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 20:07:23
|
|
|
|
MauMow
|
Angelsi CESTITKE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 20:38:16
|
|
|
|
Tikie
|
angelsi[\b] hvala za izčrpne informacije je pa pri tebi čist enako, kot bi mene opisovala grem v pon. po test, en dan pred predvideno M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 20:39:30
|
|
|
|
Tikie
|
Upss..se opravičujem za debeli tisk
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 13.9.2014 21:24:10
|
|
|
|
_pika_
|
Jaz se selim v oktober. Navijam za pluske!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 6:50:45
|
|
|
|
chocolatecake
|
_pika_ hvala jaz pa navijam zate, da bo oktober tvoj mesec. Tikie jaz prisegam na First sign od DM-ja, pa še poceni je. O Clear Blue pa imam zelo slabo mnenje, že dvakrat mi je narobe pokazal in res ni vreden svoje cene. Imam nekje v spominu, da sem nekje prebrala, da se 5 ul sploh še ne šteje za nosečnost, ali pa je ravno 5 meja. Nisem sigurna. SU midva imava tudi podobno kot pri vas. O sem dobila na edini dan v letu, ko je moj delal dve izmeni, hkrati je bila še trgatev, vmes ga je nekaj v križu zagrabilo in je skoraj invaliden, danes sem pa še jaz zbolela. Potem pa če moreš . Čimveč po možnosti. No včeraj nama je nekako ratalo, predvčerajšnjim sva slučajno, pa sploh še nisva vedela, da bo O, zdej pa še ene dva dni nama rata pa sva zmagala. Ob takih situacijah se vedno spomnim na besede enga najinga kolega. On vedno govori, kaj pa je to otroka naredit, kaj se pa človek zamudi, 10 minut s cigaretom vred, mogoče 12 če ima punca kakšne smotane kavbojke. Jst pa tle take študijem delam in tako usklajujem zadeve, da bi mi lahk že kaj kreditnih točk na faksu priznali.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 6:52:35
|
|
|
|
chocolatecake
|
Aja še eno vprašanje. Koliko dni po O boste delale test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 7:00:16
|
|
|
|
MauMow
|
chocolatecake jaz sem ga delala (glede na mojo pozno O) 12 dan po O in je pokazal + (to je bil tudi en dan pred najdaljšo možno M). Ja meni tudi to ne gre u glavo ko pravijo ja mal smo se hecal pa nardil otroka.... Če bi blo tako bi jaz mogla biti že 10 noseča ne sam enkrat....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2014 8:34:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2014 8:43:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 9:28:59
|
|
|
|
chocolatecake
|
LadyJen saj še sama nisem sigurna če je res to to. Včeraj dopoldne sta bili črtici enaki, ali pa najboljši približek enakih. Danes je druga spet veliko svetlejša kot včeraj, a lepo vidna. Se pravi sem imela enkrat včeraj vrh, nisem pa dočakala, da bi bila ena temnejša od druge. Upam, da je bilo dovolj pravih hormončkov za pravo ovulacijo. Itak bom čez 14 dni vidla kaj je blo. Pustimo se presenetit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 19:04:59
|
|
|
|
Tikie
|
Hei punce.Kako ste? Jaz sem danes popolnoma nepričakovano dobila .Je bil glede na vse kar šok ...saj sem ta mesec resnično upala,da nekaj je. in tudi nisem je pričakovala vsaj do torka. Kot,da ni že dovolj drugih problemov v življenju,me zaj*** še lastno telo.Prvič v življenju sem imela torej 20.oz.21.dan ciklusa neko roza-rjavo krvavitev,ki tudi očitno ni bila ovulacijska,glede na to,da sem dobila 31.dan.Vgnezditvena pa torej tudi ne.Poleg tega še prvič v življenju pekoče in boleče bradavice in vrtoglavice.Za piko na i pa še rahlo potitivni testi.Kako naj si človek potem misli,da ni noseč?Kaj se z mano dogaja nimam pojma Vem pa,da zagotovo ne delam testov nikoli več pred izostankom m.Da je bilo to prvič in zadnjič v življenju. Trenutno sem popolnoma na tleh ,najrajši bi se kar nekam skrila.Še to-tudi menstruacija je nekam čudna,bolj rdeče-rjava,saj ne znam niti opisat.Sem tudi pomislila na morebitni ss? Naj se kar naročim h ginekologu,sploh zaradi tega roza izcedka,ki sem ga imela?Verjetno to ni ravno normalno,ne? Jaz upam,da se kmalu potolažim in zberem moči za nove boje,čeprav imam trenutno občutek,da je z mano nekaj narobe in,da vprašanje,če mi bo sploh kdaj uspelo brez zdravniške pomoči. Vsem ostalim,ki še čakate pa želim čimveč Trenutno samo navijjam za vas.Tako,da me dajte pod navijačice za september in oktober.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2014 19:57:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 20:56:10
|
|
|
|
biba88
|
MAWMOW jaz vseeno navijam za da bo vse ok...in ti pošiljam en kup lepih misli.... CHOCOLATECAKE čestitke za O zdaj pa brez izgovorov akcija kjerkoli kadarkoli midva sva vsak dan 6 dni zapored...no pol sem skor umrla... pa midva sva se tut prvič mal zezala (le enkrat) in je ratalo pa mislim da je blo manj ko TIKIE NE NO... naj gre v rit ........jest sem bla prepričana da si srecka nosečka no......kok gre men na živce to da nam usoda tkole nagaja..... mislim nate..... JEST sem se pa prehladila grrr.učer sem bla fulll zmatrana pa smrkova.....dans sem že bolš....jeswt sem tut kupla test za zg. odkrivanje N ...SEJ VEM NORA SEM..... firbec babji prav moj dragi.....me pa vsak dan bolj bolijo bradavice in bolj polne prsi mam...kar je tut znak približajoče M...dans je blo celo mal sončka in sem si kar baterije nafilala kaj ste pa ve delale.... bodite v cvetju....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 21:32:20
|
|
|
|
Tikie
|
Punce hvala za vzpodbudne besede. A morda katera ve čemu bi lahko pripisala pozitivne teste?Po moje ni zaradi ovulacije, saj sem jih delala okoli 26.dne tokrat 31 dnevnega ciklusa in je za ovulacijo prepozno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 22:07:33
|
|
|
|
MauMow
|
Tikie ti le spremljaj tole tvojo krvavitev. Tudi nosece punce jih lahko imajo... Js se vedno mislim da bo plusek...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 14.9.2014 22:20:46
|
|
|
|
Tikie
|
MauMow zakaj tako misliš? Sicer pa, hja, ko bi le bilo tako.Jaz sem sicer že izgubila upanje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?