Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 15:24:57
|
|
|
|
pejko
|
Ja, danes sem bila. Ti tudi? Rawa, če se prav spomnem, sem si jo dala sama zvečer 2 dni pred punkcijo. Nisem več sigurna, lahko je bilo zjutraj :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 17:54:01
|
|
|
|
perla*
|
Stop inekcija se da zvečer doma, en dan in pol pred punkcijo, 34-36ur prej. Jst imam pa pred sabo 5 dolgih dni šeeeeeee
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 18:06:36
|
|
|
|
perla*
|
No, fino! Aaaaaaaaaa! Malo rdeče obarvanega izcedka imam!!! 8 dan po transferju sem, 6 dni pred testom. Je lahko vgnezditvena? Lahko pa je izcedek pred M. Ker po rednih ciklih bi jo v teh dneh morala dobiti. Zmešal se mi bo!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 19:06:19
|
|
|
|
nunalie
|
Perla*, ne obupaj prekmalu, saj veš, da malo izcedka še nič ne pomeni! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 20:00:37
|
|
|
|
pejko
|
Perla, to nič ne pomeni. Spomni se, noseča si, dokler test ne pokaže drugače :) Kar sem brala, ja bilo ogromno teh izcedkov: eni so bile vgnezditvene, eni niso bili nič, eni pač ja. Vem, da je grozno, ampak sam čas ti bo pokazal kaj je.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 29.8.2014 20:51:16
|
|
|
|
tara.81
|
IZVIRNO SPOROČILO: perla* No, fino! Aaaaaaaaaa! Malo rdeče obarvanega izcedka imam!!! 8 dan po transferju sem, 6 dni pred testom. Je lahko vgnezditvena? Lahko pa je izcedek pred M. Ker po rednih ciklih bi jo v teh dneh morala dobiti. Zmešal se mi bo!!! perla* nič obupat, ok? Jaz sem tudi krvavela 5. dan po transferju, 6. dan je bila črtica že lepo vidna, pa pol sem spet neki kravevela 7. dan in je bilo vse ok. Tako da ostani pozitivna!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 30.8.2014 9:22:25
|
|
|
|
pejko
|
Tara, lepo da nas prideš pogledat :) Kako si ti? Kakšne slabosti?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 30.8.2014 9:33:34
|
|
|
|
tara.81
|
Ja, pejko vas pridem večkrat pokukat, da vidim kako ste. Navijam za vse in držim pestke močno močno! Sem še kar, končno so se krvavitve umirile (sem bila en 1 teden v bolnici na opazovanju ), ker niso vedeli vzroka. Na zadnjem UZ-ju sta bila oba lepo vidna, pri enem škratku oz pri eni posteljci je bilo vidno neko luščenje. Ker se je vse umirilo, upam da je ok. Čakam na prvi uradni pregled pri G, ki bo čez 2 tedna in do takrat čakam in upam na najboljše. Slabosti na srečo nimam!!! Močni vonji me motijo (parfumi, čiki)...obup. Razen tega sem ok. Smo v 9. tednu in še ene 4 moramo zdržat in pol si bomo vsi nekoliko oddahnili.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 30.8.2014 9:52:48
|
|
|
|
pejko
|
Aja, 2 imaš ! Valda bo ok!!! Bi bil že čas, ne? :) No, držim pesti še za naprej pa kr lepo se nam še javi :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 31.8.2014 9:55:35
|
|
|
|
perla*
|
Hvala vam za vsak stavek, pomeni mi ogromno. Danes je 3. dan, ko je barvan izcedek prisoten. Je pa minimalen. Sem mislila, da se bo že M ulila, pa nič. Z Estimo itak nadaljujem. Kaj pa lahk naredim? Mogoče jutri zjutraj test? To bi bil 11. dan po transferju. Klicarit Reša ali pa k ginekologu hodit?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 31.8.2014 11:36:37
|
|
|
|
Aleda
|
Perla-držim pesti zate jutri ti test že pokaže realno, jaz sem vedno delala 10 dan, tudi če sem imela ET 3. dan in mi je pokazalo. G ti nima kaj pomagati zdaj, samo čakati in upati
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 31.8.2014 12:15:27
|
|
|
|
pejko
|
Perla, kdaj delat test nimam pojma. Ampak tudi jaz mislim, da ti g ne more nič, če so krvavitve. Sicer pa so te krvavitve fullll pogoste, tako da ne se preveč sekirat. Vsekakor pa držim mooooooooooočno pesti!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 31.8.2014 22:30:49
|
|
|
|
*miškolinka*
|
perla, to še nič ne pomeni...lahko da je tudi vgnezditvena...samo glavo pokonci, močno držim pesti pejko, sem bila ja, potem pa sva se sigurno videli no jaz imam jutri ponovno UZ, upam da sva že tako daleč, da zveva datum punkcije...komi čakam, da bo za mano lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 8:16:58
|
|
|
|
pejko
|
Perla, kako si? Miskolinka, jaz imam šele v četrtek naslednjega, sem se komaj začela pikat. Kakšna zdravila pa imaš? Kako rastejo folikli?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 8:23:59
|
|
|
|
*miškolinka*
|
evo, v sredo imava punkcijo...foliklov je bolj malo (4), so pa dovolj veliki, okoli 2 cm...upava na najboljše
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 8:24:57
|
|
|
|
*miškolinka*
|
aja, zdravila: Diphereline in Puregon...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 8:45:19
|
|
|
|
pejko
|
Ooo, že punkcija Držim pesti!!! Kaj je to tvoj 1. postopek?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:02:27
|
|
|
|
*miškolinka*
|
Pejko, hvala to je moj prvi postopek ja, pa tvoj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:23:14
|
|
|
|
pejko
|
Moj 2. V prvem sem imela samo 2 folikla - oba prazna :( Upam, da bo tokrat boljše.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:26:56
|
|
|
|
perla*
|
Danes je 11. dan po transferju. Baby check je pokazal belino Kako ubijalski občutek! Jah, sej vem, da boste rekle, da je še upanje nekaj dni...ampak...dve solzici sta pritekli, sicer sem pa vsa za nikamor. Spet niham iz optimizma v pesimizem. Razmišljam kako se sedaj stvari lotiti, ker sem taka, da vedno moram nekaj narediti, nisem pasivna. Po glavi mi hodijo bioenergetiki, akopunktura, po drugi strani me pa boli briga za vse to. Škoda ker sem po naravi tako neučakana in tišasta, čas res ni moj zaveznik. Ko bi vsaj znala odmislit in se posvetiti drugim stvarem v lajfu. Sem pa kot otrok, ki se zapiči v eno igračo, ki jo hoče imet. Še huje pa, da sva z možem naredila test zato, ker se sedaj do petka ne vidiva in bom sama. Oh, dost moje negative za ponedeljek. Se opravičujem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:34:18
|
|
|
|
perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miškolinka* evo, v sredo imava punkcijo...foliklov je bolj malo (4), so pa dovolj veliki, okoli 2 cm...upava na najboljše Punca, super za punkcijo! Sej bo! Zdej ko gledam za nazaj, mi je smešno vse, ker sem sploh razmišljala o punkciji kot o bav bavu. Mah ni panike. Število foliklov ne pomeni prav nič. Jaz sem jih imela toliko, da jis sploh šteli nismo. In kar 14 jajčec je bilo. No, 5. dan se je najbolje prijel le eden. 3 pa bolj tako tako. Zmrznjenčkov nimava. Tako da se tolaži z mojo statistiko, da ni nič v kvantiteti, temveč v kvaliteti. Navijam za enega dobrega!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:39:40
|
|
|
|
pejko
|
Perlica, Kot si rekla, lahko je še prezgodaj. Lahko imaš "samo" še enega, zato ti ni še pokazalo... Ti kar daj ven,sej zato je ta forum! Smo vse v istem **** Daj, počakaj še par dni pa boš pol vidla. Do takrat pa...nevem,naredi čistko cunj po omari,da se malo zamotiš :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:58:17
|
|
|
|
perla*
|
Pejko hvala!!! Tole s čistko cunj v omari me je celo nasmejalo! Ko sem šla zjutraj od doma, sem mojemu rekla, da mu ni nič treba rihtat, da bom jaz vse popoldne pospravila, da se itak moram zamotit. Do česa drugega počet pa itak nimam volje. Pa je rekel: Ok, prav. Bom še mal razmetal Hvala bogu, delo vedno najdem in bo lažje. Če analiziram svoje filinge, se mi le zdi, da ni stvar toliko v tem, da ne uspe. Ampak me je strah prihodnosti kdaj bo, če bo. Skrbi me, sekiram in živciram se že na zalogo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 9:58:57
|
|
|
|
Rawa
|
Perla, mogoče pa je še prezgodaj Naj te na 14. dan preseneti A potem pri Rešu ni več krvnega testa? Jaz pa ne vem, če bom sploh prišla do punkcije Na UZ je bilo videti dve veliki cisti (30mm), imam bolečine v trebuhu, križu in nogah, tako da sem na protibolečinskih in v bolniški. Hodit ne morem zravnano in rahlo mi je slabo Jutri grem na UZ in bomo videli, kaj dr. poreče, bi bil že počasi cajt za stop injekcijo. Ima katera kaj izkušenj s cistami? Je imela katera ciste in je vseeno prišla do punkcije? Mene trenutno prav briga boleča punkcija, samo da pridem do nje. Upam, da ste ostale ok in naj vam hitro mine čas do
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm... 1.9.2014 10:07:01
|
|
|
|
Tammyv
|
Jaz sem bila vceraj na punkciji in je bilo kr bolece.Dr. ki mi je delal punkcijo je rekel da imam cudno postavljene jajcevode in debelo maternicno steno in je bilo zato bolj bolece.Se danes me malo boli in rahlo krvavim, tako da pocivam.V petek pa imam transfer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?