Alyonka
|
Hej vsem! Da pokomentiram vaše poste: plenice in previjanje - nam Pamperske premočijo, tudi premium in jih ne kupujem več, sedaj se nam najbolj obrestujejo muellerjeve. Premočijo mu tudi Baby love, od DM. Ponoči sem ga vedno previjala, ko se je pokakal, no, pokakal se je proti jutru (okrog 6h, sedaj tudi okrog 5h), sem ga pa zadnjič pustila, ker se mi tok ni dalo ... in je mel malo rdečo rito, a je že bolje. spanec - trenutno res slabo spimo, še prvo rundo ne odspi več tako lepo, se večkrat zbudi že ob pol dvanjastih ponoč in potem če rata, spi še do 2h ali 3h, to je zadnja dva tedna redko, bolj pogosto se zgodi, da od prvega podoja potem naprej se zbuja na uro in pol, dve uri in je priklopljen na dojko. Neznanka,, atere kosmiče mu daš to, mi poveš, prosim? hranjenje- super, da ste že tok pridne z uvajanjem, jaz tudi že komi čakam, ker se mi zdi, da mal bi lahko že jedel, ker se sicer skoz doji, a sem včeraj poskusila mal s kakijem, , pa ni kaj dosti vedel, kaj delam z žličko pri njegovih ustih, tudi z jabolkom sem poskusila, a tako da sem mu ga dala za cuzat. Malo sem mu ga po dlesnih z njim in malo je pocuzal. Zdaj ko dobim steklen strgalnik. se kar lotim, upam, da uspe. Čim prej. pospravljanje - punce, ko imaš dva otroka, zvečer še sam dol padeš , vmes pa z dojenčkom samo počivam. Ko spi on, poskušam tudi jaz spat. Zvečer si za nasl. dan tu pa tam kaj skuham, z njim v naročju bolj malo naredim, kar zahteva pozornost. Včasih celo uspe kaj skuhat, a večino dajem iz skrinje in babice prinesejo kaj naokrog. Pospravljam pa najnujnejše - posodo za seboj, zvečer malo pobrišem tla enkrat na teden. Jaz se iz cunj ven ne vidim. Sem s ta starejšo zdaj se pomenla, da bolj pazimo na cotke in se, ko pride iz vrtca, preobleče v oblačila za doma, ki jih ma cel teden. Saj noter se ne umaže, vrtčevske cotke pa dajem prat skoraj vsakodnevne, če je blatna in od hrane, sicer ne. Ker se mi rola od pranja in zlaganja. telovadba - dojenčkov:). Sedaj se vsakič, ko je na hrbtu, takoj obrne na trebušček in uživa, ko postane utrujen, takoj sporoči. Se pa naš tudi večkrat glasno posmeje in je dobrovoljen dojenček. Samo ogovorim ga, navežem očesni stik, pa je ves srečen. Za pojest .. Toliko. ŠE dopišem, ko se še česa spomnim. Uživajte!
|