condfa8h
|
Neznanka89, tudi mene že par dni srbijo prsti :)... moj je star 6m in pol (tudi rojen en mesec prezgodaj) in se še ne obrača iz trebuha na hrbet, tudi sedi bočno če ga odložim kakšno minutko,pa še to zadnjih par dni. Tudi midva hodiva na fizioterapijo, pravijo, da je hipoton, da ima nogice na vem preveč, da je lenušček, da je pretežek (72cm 8350g) in ne vem kaj še vse. V treh mesecih odkar hodiva na fizioterapijo, mi je pokazala 2 vaji!!! KATASTRFA! Midva hodiva na telovadbo, delamo vaje za stabilizacijo trupa in podobno in se malemu ful pozna. Žalostno je to, da moraš plačat, da ti take stvari pokažejo. Res je, da je mali na desno stran bolj močen in bova spomladi začela s plavanjem (ker se krepita obe strani telesa enakomerno) pa ko bo večji ga bom na kako plezanje peljala, če mu bo ok. Nas ni nihče "handlal" in telovadil z nami in smo kar ok. Na tvojem mestu bi pridobila še eno mnenje. Gled GH pa zaenkrat poje vse kar mu dam, danes začneva s polento (zdrob in ječmen sva že), tako, da bom mu počasi lahko dala tudi za malico kaj drugega kot jabolko. Kombinacije jabolko + zelenjava mi niso najbolj... Kaj dajete ve za dopoldansko malico? Jajce je katera že dala? Jaz mu bom dala, ko bova pri babici...če se slučajno pojavi kakšna alergija, da nisem sama. Se teh alergij čisto bojim. Pa vsekakor bo dobil samo rumenjak, kljub temu, da so nove smernice drugačne. Ziher je ziher! Oblačim g apa jaz vedno čisto preveč, ampak si ne morem pomagat, res nočem, da bi ga zeblo.. tako, da ko greva na sprehod ima tanke žabice (mislim, da sem mu kupila dekliške ) pa bodi, pa gor plišastega pajaca ali pa malo debelejšo majčko in hlačke, pa gor še medvedka pajac (iz flisa...fejst debeliga). Pa v športnem vozičku gor eno tanko koco in vrečo za noge. Nikakor mi ne dovoli dat gor rokavičk ali daljših rokavov, da bi mel rokce zunaj. Pa kapico, seveda. Pa ves čas mu uhice ven lezejo... Ko prideva iz sprehoda domov ima vedno mrzle nogice, ampak za vratekom pa je topel.. Zelo ga ne more zebst. Ko pa se še malo ohladi pa dobi zimsko vrečo za voziček. Ali ima katera kakšno idejo kam spravit dudo za na sprehod, jaz jo imam v torbi in potem ko mu jo dam je vedno hladna, pa si mislim, da mu to nemore bit ok... Ja vem, ful kompliciram Spanje pa se je tudi pri nas malo uredilo. Upam, da bo zdaj nekaj časa tako. Naš je tudi imel vročino po drugem cepljenju, ali ve katera ali so potem cepljeni ali naredijo kakšne preiskave? Ima katera kakšno dobro idejo za darilo za dedka in babico, pa da ni drago? Slike so že dobili, tu se pa moja domišljija konča... Hvala in lepo se imejte, danes bo sonček!
|