monsy -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (4.6.2014 12:02:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara.81 monsy veš, da ne vem kdaj grem po novega [sm=zz_cold.gif]. Po moje se bova to jutri z Reljičem zmenila. ETZ-ja v spontanem ciklu verjetno ne bom imela več, ker imam vedno neke bedne izcedke pred [sm=hudicek1.gif], ponavadi so rjavi, redko sveža kri kot tokrat. Upam, da me bo dal na Estrofem (čeprav se ga kar bojim, glede na stranske učinke, ki sem jih imela prvič) in na Estimo potem. Mogoče mi uspe še prej imeti AH...vse je odvisno od tega kako julija delajo. Zdaj sem imela 1, za 2 bo po moje kar težka, ker so vsak v svoji slamici, ker so baje tako kvalitetni. Sam kaj, ko moja maternica zgleda, da ni. [sm=smiley19.gif] Kako je lepo prebrat, da je vse ok z [sm=zz_twins.gif]. A imaš že kaj težav s kakimi slabostmi? [sm=smiley1.gif] Kmalu bo že nuhalna, pa čas gre res hitro! [sm=bravo.gif] Sapphire84 kot je napisala limonca*, BT ni merodajna med jemanjem progesteronov, ker ti jo oni "umetno dvignejo". [sm=smiley13.gif] ...jst še vedno jemljem estrofem in estimo, do 12 tedna moram. Nimam pa zaradi estrofema nobenih stranskih učinkov. Slabosti so že skoraj minile, imela sem jih do 8 tedna nekje, ko sem bruhala in skor nič nisem mogla jest, shujšala 3 kg. No zdej se je vse to popravilo in sem uredu. [sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|