Anonimen -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (10.6.2014 19:23:08)
|
Hejla, aj jem bek[sm=smiley36.gif] V ponedeljek imam ET-zamrznjenčka, no sedaj ima da rata[sm=bravo.gif] Sturla, anonimen5, situacija??? Pitonka, koliko vrednost imaš v krvi, nič nisi javila, upam da je visoka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Limonca, a danes si imela et? Držim pestke[sm=bravo.gif] Aljonka, dejmo test naj pade[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nelly208, jaz imam PCO, in to ni noben problem, edino če bi imela kakšne čokoladne ciste pol pa ja, je boljše odstranit. Jaz sem imela vedno na punkciji na enem samem jajčniku okrog 30-40 foliklov[sm=hudicek1.gif] vedno so mi delali delno punkcijo, do hiperce je enkrat skoraj prišlo, pa je šlo mimo, sem pa bila kot v 7 mescu nosečnosti[sm=smiley13.gif] Jakica73, naj ti hitro mine do testa[sm=bravo.gif] Piščanec, srečno, naj uspe 5 postopek[sm=bravo.gif] Matejkica00, se strinjam z limonco, Menopur je po mojem mnenju najboljši, vsaj pri meni, vedno sem super reagirala na to zdravilo, ostale pa[sm=smiley19.gif] Lp A[sm=rozica.gif]
|
|
|
|