aspera -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (31.7.2014 15:20:16)
|
Živjo punce [sm=smiley1.gif] Po dooolgem času sem spet priklikala na forum, ne vem, če se me katera spomni. Z nekaterimi tukaj sem trepetala za [sm=rozacrtici.gif] lani novembra. Res sem potem zanosila v 1.postopku, ampak žal v 10.tednu imela SS in abrazijo [sm=smiley13.gif]. In vidim, da vam je nekaterim "starim" borkam uspelo v tem času, teyci01, tara.81, g1985 in ostale ... in vsem iz srca čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Naj gre vse tako kot mora še naprej [sm=pikapoka2.gif]. monsy in NikaAnna, kako pa vajina nosečnost? Upam, da vse poteka tako kot je treba [sm=smiley1.gif]. Aleda, kako si ti, kaj se dogaja pri tebi [sm=smiley1.gif]? Midva sva se takrat po splavu dala malo na off s temi postopki in malo uživala, potovala in se ukvarjala z drugimi stvarmi. Že takrat sva se pa odločila, da greva naprej v MB, tako da sva itak morala pol leta čakati samo na prvi posvet. Zadnjič sva bila tam in imam dober vtis, samo se bova še načakala, ker mora fant v septembru spet opraviti spermiogram (čeprav sva nesla tja 3 izvide in vsi so slabi, tako da ne moremo ravno tople vode odkrivat tukaj [sm=zmeden.gif]), pa jaz bom morala spet dati kri za hormone, oba še enkrat za spolno prenosljive bolezni in potem bo šele konzilij. Po konziliju so mi pa rekli, da traja nekje 3 mesece, da prideš na vrsto. Tako da bo očitno še trajalo, kar mi gre po eni strani na živce, po drugi mi pa čisto ustreza.
|
|
|
|