Sapphire84 -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (31.5.2014 21:08:16)
|
tara.81 jaz bom jutri naredila test, ko je 9. Dan od ET blastociste (ET stejem kot dan 0). Ne vem zakaj ampak vedno bolj imam obcutek, da bo negativen, zato ze premlevam scenarije, kdaj grem lahko po svojega zmrznjencka... Kako se tole cakanje igra z nasimi custvi, jaooo[sm=zmeden.gif] Ali je kateri 9. Dan pokazalo negativno, in se je potem 14. Dan sprevrglo v pozitivno? Se mi zdi, da bi znal bit jutri kar realen rezultat, mislim da hcg-ja ni vec v meni... nikamaja kateri dan po ET si ti? matejkica00 ne obupat, tudi ce v ponedeljek folikel ne bo zrel. Vem, da je tezko, jaz sem pri prvem postopku, ko sem imela kratek protokol, pridelala ogromno foliklov in na punkciji niti ene celice, tako da do ET nisem prisla. Zdaj v drugo, so mi dali pa manjse doze in dolg protokol, sem imela pa 9 celic, od tega 8 oplojenih in 5 blastocist. Zgleda, da pri tebi se niso nasli pravega protokola, zato samo upaj, zaupaj...[sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|