NikaAnna -> RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki (4.6.2014 21:28:31)
|
hej borke [sm=smiley1.gif] midve z mojo pikico sva ze prigurali do polovice (20t4d), pridno rastemo, brcamo na polno in je 95%, da bo PUNCKA [sm=smiley27.gif] Rada bi povedala vsem, ki se borite cez postopke, da ne obupat do zadnjega, dokler vam ne recejo ''ne, niste noseca'' in tega potrdijo z dokazi. Jaz sem zanosila po 3 neuspesnih IUI in po prvem IVF postopku (letos januarja), ampak ni bilo mira vse do 14. tedna, ker sem v 7. tednu zacela krvavet - vecino rjav izcedek, obcasno sveze krvavitve, vsakic letenje na urgenco. (da ne omenjam tudi vgnezditvene krvavitve - 6 dni pred predvideno M, ko sem bila 100%, da postopek ni uspel). Imela sem ogromen hematom, na dveh pregledih (se bolj na zacetku) mi GV sploh nasli niso in so mi rekli, da sploh nisem noseca (beta pa 900!!!) ampak ja, danes je vse ok in upam, da bo tako vse dokler ne bom v narocju drzala svojo Emo [sm=smiley1.gif] tako da ne pomeni vsaka krvavitev konca.. ves tist stres, ki ga ob panikah dozivljate vam pa lahko se dodatno skoduje! Vsaki posebej zelim, da cimprej dobite pozitivne rezultate in verjemite, BOSTE GA! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|