|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki
29.5.2014 8:41:58   
jona klara
lotkla- malo z zamudo, ampak žal zateuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.5.2014 8:47:12   
Drejcy
Dobro jutro punce! Nekje sem zasledila, da bi naj Estima "bremzala" menstruacijo... A ve slučajno katera, koliko to drži? Namreč jutri imam krvnega, pa upam, da je razlog, da ni user posted image v čem drugem kot v Estimi? user posted image

Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out...

Neposredna povezava do sporočila: 252
29.5.2014 9:09:45   
jona klara
drejcy- meni ni nikoli to bremzalo, je vedno pritekla nekaterim pa je- naredi test in boš jutri šle vesela tja če danes vidiš najlepše črtice na svetu- srečno

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.5.2014 9:20:32   
Sapphire84
drejcy zal ne bi vedla odgovora, stiskam pa mocno pesti zate, da te bo jutrisnja novica naredila uradno user posted image user posted image
Si uspela ohranit kolikor toliko mirne zivce? user posted image

Jaz sem danes 6. Dan po ET, in ugotovljam, da sem na krvnega narocena 17. Dan po ET, ker pride 15. Dan sobota user posted image
Vstavili so mi blastocisto, mislite, da lahko racunam na realen rezultat 14. Dan po ET? Ne vem, kako bom sicer zdrzala do takrat, ker ze zdaj bijem zivcno vojno...user posted image

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.5.2014 9:49:43   
tejcy01
dobro jutro punce user posted image

mene pa zanima če katera jemle kakšne dodatke med samim postopkom...razni vitamini itd. (elevit ) ali kaj podobnegauser posted image ali je sploh priporočljivo jemati elevit ali kaj podobnega user posted image

tara.81 čestitke user posted image za pikico držim pesti user posted image lepo jo grej user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 29.5.2014 9:53:19 >

(odgovor članu Sapphire84)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.5.2014 10:33:10   
Drejcy
Tako...še enkrat sem prebrala in preučila navodila za uporabo Estime, kjer piše, da lahko povzroča spremembe v menstruaciji ali krvavitve med posameznimi menstruacijami, vendar SAMO PRI PERORALNI UPORABI (še podčrtano je user posted image ).
Sapphire84 hvala za pestke in ne, ne morem ohranit mirnih živcev user posted image 14 dni hodim okoli kot raztresena Ally, pozabljam stvari, razbijam in polivam user posted image Rabim dopust!!!
Tejcy01, jaz sem začela jemati Tifol že kak mesec pred postopkom. V lekarni mi je svetovala, da lahko pred načrtovano nosečnostjo jemljemkar Tifol, v primeru nosečnosti pa bi mi bolj priporočala Elevit zaradi več dodanih vitaminov. Škoditi ti po moje nima kaj user posted image

Don't lose hope. When the sun goes down, the stars come out...

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.5.2014 10:46:58   
nikamaja
ojla punceeee, evo da se še jest mal oglasim user posted image ....sem 3. dan po transferju, počutje kr ok, sam včeri sm postala spet napihnjena,,,je to kej narobe???
.... no zdej nas je pa že kr neki ki čakamo na rezultat..drejcy ti maš jutri krvnega, sapphire84 je danes 6. dan, jest 3. dan...... upam da nam vsem rata user posted image

matejkica00... kao je pa pri tebi s folikolom?

tejcy01... jest jemljem elevit že cel postopek.....mislim da ne bi smelo bit nič narobe

punce faj se mejte pa čim manj živčkov...... čeprov mene že po malem dajejo.....

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.5.2014 11:01:43   
cebelica12
punčke moje!

ker mi ni dalo miru sem šla 4 dni prej na krvnega pred uradnim testom in mi je pokazalo 102 beto. je to dovolj?

(odgovor članu nikamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.5.2014 11:17:40   
anonimen5
Drejcy - ja, estima zadržuje menstruacijo. Sem že to enkrat vprašala pušenjaka, pa mi je odgovoril pritrdilno. Sama sem imela že 2x neuspešen ETZ in po prenehanju jemanja Estime, sem dobila user posted image nekje 5. dan. Tudi po ponkciji sem morala jemati 14 dni estimo, čeprav nisem imela ET, in ko sem po 14 dneh nehala z njo sem potem dobila user posted image .
. Sicer je pa verjetno pri vsaki drugače ?

cebelica 12- ja čestitke!! Seveda je to to, nevem ampak mislim, da sem nekje prebrala, da se beta vsak dan podvoji, tako da čez 4 dni bo to taka super beta. Weeee!!!!!

Kar se tiče dodatkov. Tifol jemlejm že cca 5 mesecev, itak so to vitamini in nima kej škodilt user posted image . Za ta tretjega user posted image po katerega grem pa najverjetneje naslednji mesec, sem se pa odločla, da probam še s krvomočnico in matičnim mlečkom ( sm kupla kr kapsule). pojma nimam al bi to znal kej pomagat, ampak za boljši občutek pa bo.....

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.5.2014 12:01:45   
nelly208
OJla punce!

Se še jaz malo oglasim. Tudi mene zanima kakšne dodatke ste kaj jemale tiste, ki ste imele velik celic?
Jaz jemljem Tifol že dva meseca, matični mleček tudi že nekaj časa, omega 3 pa en mesec. Je to dovolj? Tu in tam še kak magnezij, vitamin d, železo, kalcij, itd.
Zadnje čase opažam, da sem kljub raznim vitaminom, bolj pogosto prehlajena. Tako da nevem kaj naj rečem na to user posted image

Drejcy držimo pesti za jutri. Sem neučakanauser posted image

Tudi vsem ostalim user posted image tara.81, nikamaja, cebelica12, Sapphire84, pa če sem še katero pozabila je vštetauser posted image
Naj vam vsem uspe in zagledate user posted image user posted image in user posted image

(odgovor članu anonimen5)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.5.2014 12:50:44   
tara.81
jona klara, dobila sem pregnyl in stranski učinki, kar sem brala po forumih, so enaki kot so na začetku nosečnosti. Še BT imam nekoliko povišano.

Drejcy pri meni so zdravila vedno zavirala prihod user posted image , še malček in bo. Jutri boš v tem času že vedela, da si nosečka, boš videla! user posted image

Sapphire, po moje ti bo pravilno pokazalo. Enkrat sem brala Pušenjaka in mislim, da je rekel, da se po vgnezditvi vidi rezultat pri krvnem testu že naslednji dan, v urinu pa v roku 3 dneh, če se ne motim.

tejcy01 hvala za pestke...jaz sem jemala tokrat alge-klorelo in melatonin. Pred postopkom pa še matični mleček. Tistega "pravega" in obupnega po okusu user posted image

nikamaja ne mi govorit o živčkih user posted image

čebelica12 seveda je to to!!! Čez nekaj dni, ko boš šla na krvnega, bo potem okoli 400! Bravo user posted image user posted image

Jaz sem pa zdaj že skoraj obupana, pa saj ne more bit že konec user posted image user posted image , že cel dan imam na toalentem tak nežno obarvan izcedek. Sem 1 teden po O in tej bedni izcedki se mi vedno začnejo ene 4-5 dni pred user posted image . Sam kar sem brala, naj bi stopka pomagala pri podaljševanju lutealne faze in...te slabosti. Danes sem res štufa sama sebe! user posted image

(odgovor članu nelly208)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.5.2014 13:08:56   
matejkica00
nikamaja: včeraj sem imela Uz in moj folikelček ni nič napredoval, še vedno 12 mm (pa sem bila včeraj 10 dan). Dala sem kri (še vedno ne vem zakaj), nato pa so se vseeno odločili, da mi dozo Purogena povišajo na 300 (z 200) in v soboto imam spet UZ.

Srčno si želim, da bi mi pomagalo.

A morda katera ve, če moraš dobiti za vsak postopek "soglasje" konzilija?

Punce, držim pesti za vse nas!!!!!!!!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.5.2014 13:32:34   
jona klara
tara- kateri dan po et si?jaz sem v zadnjem postopku imela ene 3 ali 4 dan po et roza nitke, 1 dan pol pa ne več,, samo takrat je bilo verjetn od punkcije, no ratal itak ni-, saj pravim po večih postpkih mi je manj jasno, vse se spreminja za vsako vse drugače velja- ne more še biti konec, držim pesti zate in bodi optimistična

(odgovor članu matejkica00)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.5.2014 13:45:39   
tara.81
jona klara...ja, danes sem 3. dan, ETZ je bil v ponedeljek. In tudi jaz sem videla roza nitko user posted image user posted image . Tudi jaz ne štekam, res ne.

Neposredna povezava do sporočila: 264
29.5.2014 13:55:07   
Anonimen
O jona klara, kaj si tudi ti v postopku? Mi smo pa tle res med starejšimi borkamiuser posted image Ti pošljem ZS da veš kdo semuser posted image
Matejkica00, ni še za obupat, če so te naročili spet v soboto, se pravi da še ni konec, optimistično!
Punce, kolikor vem Estrofem zavira menstruacijo ne Estima, možno pa da obojeuser posted image
Drejcy,držimo pesti!!!!!
Nikamaja, srečno, naj se pikica primeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cebelica12, to je to, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tara81, prej bi rekla da je vgnezditvena krvavitev na 3 dan po ET, kot pa kaj drugega, ne se obremenjevat sedaj s tem, gledaj naprej optimistično, držimo pestiuser posted image
Auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
29.5.2014 14:12:01   
tara.81
Auser posted image kaj bi dala, da bi bilo res?! Po skoraj 3 letih, a ni čas, da tudi jaz zagledam user posted image ??? Saj bo, sem zdaj pojedla sladoled in slabosti so se umirile user posted image , gledam slikico moje pikice, pozitiva se počasi vrača, upam da tako ostane!

matejkica00, v MB kar vem, dobiš soglasje za prvi postopek in potem greš v naslednje brez težav. Mislim, da velja enako tudi za LJ. Upajmo, da bo tvoj korenjak še zrasel do sobote...a pivo piješ? Kaj pa jajčka ješ? Hitro v akcijo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.5.2014 14:30:39   
violet
Nikamaja-jst sm bla tut včeraj ful napihnena od torkove punkcije in danes sem še vedno malo, mislim da je to od punkcije in ni nič narobe.
Čebelica- čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.5.2014 14:47:00   
violet
Matejkica-jst sm tut imela 8.dan folikle velike okrog 12-13 mm,čez dva dni 10. dan pa so zrastli kar na 2.2, 12. dan sem imela pa že punkcijo, tko da ne obupat. Očitno pri vsaki stimulacije drugače reagirajo. A si daješ še kakšne inekcije?
Punce, a si še katera daje tele Estime vaginalno, pa ji nekaj tega ven priteče? A je to uredu, ni to nič hudga? Kakšne imate kaj izkušnje, jst sem še čist nova v tem.
Ķomaj čakam jutr na transfer in da bom tut jst uspešno grela svojo pikico.
Vsem želim, da vam čimprej rata.

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.5.2014 15:17:11   
Sapphire84
matejkica00 verjetno so ti merili estradiol v krvi, ki je tudi nek pokazatelj, ali folikli vsebujejo celico ali ne. Predvidevam glede na svojo izkusnjo...

violet jaz sem bila ze po punkciji napihnjena, od transferja naprej pa sploh- pa sem slisala naj bi bil to samo dober znak, in da ce ni zraven se slabosti, tezkega dihanja... Naj se ne sekiram. Sem pac baloncek user posted image
In tudi jaz jemljem Estimo, sem pa celo tako disciplinirana, da dam vsakic malo noge gor, ki vstavim tabletki- stece ven, ampak precej manj, kot ko tega ne naredim...user posted image

Srecno punce! user posted image

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.5.2014 16:52:12   
Aljonka
A si je treba estimo dajat ze pred transferjemuser posted image men niso nic rekle

(odgovor članu Sapphire84)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.5.2014 17:04:56   
violet
Saphire- hvala, bom upoštevala tvoj nasvet.

Aljonka-ja men je reku, da morm že pred transferjem jemat 2×2 na dan, na dan transferja pa začnem 3×2 na dan. Kako si drugač, te še kaj boli po punkciji?

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.5.2014 17:11:01   
Aljonka
Violet Uh verjetno so mi pozabile povedat a si jih takoj zacnem dajat vaginalno? Drugac sem pa ze skorej OK se mal me spikne vsake toliko. Kako si pa ti? A mas v nedeljo ET?

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.5.2014 17:18:02   
violet
Ja,jst ti svetujem da si kar začni dajat na 12 ur, škodit ne more.
Jst sm tut že boljš, še mam kar napet trebušček kot bi bla že user posted image . Jutr mam ET user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.5.2014 17:23:03   
Aljonka
Uuu bravo ze jutriuser posted image bom drzala pesti da te pricakajo leeeepi zarodki user posted image dej mi prosim samo se povej ce jih takoj zacnem vaginalno jemat?

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 274
29.5.2014 17:23:35   
violet
Aljonka na kateri kliniki pa si? Kdaj maš pa ti ET? Si bla tut ti pridna da si pridelala kar nekaj celic, jst sm jih mal več kar 14.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?