Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 11:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj so v MB sporočali reultate krvnega že 11.45, mogoče boš pa tudi ti dobila danes kaj prej rezultate. Nas je bilo pa zelo malo na krvnem, od 5-ih, ki smo bile istega dne na trasferju, smo bile samo 4, pa še to je bila pozitivna beta samo pri dveh. veliko sreče ti želim
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 11:13:49
|
|
|
|
Aljonka
|
Limoca oooo super tud zate kok dalec pa si? A si v lj? Mogoce bo spet ratalo da se kaj vidiva jej Violet zdej ze sigurno grejes svojo pikico, naj se prime in se drzi do konca! Mapesi hvala sigurno bo pomagalo Loonalu uf bom fejst stiskala pesti. A so ti kej dal al moras samo pocivat? Matejkica jaz si mocno zelim, da bo ze ta ena prava in da ne bos vec rabila razmisljat o naslednjih postopkih
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 11:27:50
|
|
|
|
limonca*
|
Jona, hvala. Trenutno sem pri Rešu, še zadnjič, potem pa kaj vem kam nas pot zanese.. Glede na to, da sem probala že GK, MB in Reša, ne vem kaj bi še poskusila. Zamrznjenčke sva imela samo v 2 postopkih, tako, da sedaj plačujeva cele postopke.. bomo videli do kdaj bo šlo. aljonka, pri Rešu sem. Lahko se pa vseeno kdaj dobiva na kavi, ko bova obe v LJ.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 12:29:58
|
|
|
|
matejkica00
|
Punce moje, js mam danes tako krizo ... možno, da od velike doze hormonov. Čisto me je zvilo s živci.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 12:43:21
|
|
|
|
nikamaja
|
matejkica00 vrjamem da te dajejo živčki, saj nas vse....sam se probi sprostit...kakšen sprehod al pa kakšna kopel....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 13:09:10
|
|
|
|
violet
|
Živjo punce. Transfer je bil uspešen mi je ustavil kar dve oplojeni celici da bo za zihr. Jst mam dobr občutek, da bo ratal. Bodo pa dvojčki. Od 14-ih celic so se tri oplodile, no ja to je še vedno super. 13.6. so mi naročili da delam test doma in ko bo pozitiven jih pokličem. Limonca-a si bla mogoče dons na punkciji al pa ET? Hvala vsem k držite pesti zame, jst tut držim pesti za vsako od vas posebej tud zase. Sem bla dons kar presenečena kok parov je blo dons na punkciji in ET , nisem vedla do zdej da ima tok parov težave z zanositvijo. Hvala bogu, da obstajajo take klinike za umetno oploditev, da pomagajo vsem nam da bomo enkrat , a ni res?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 13:20:21
|
|
|
|
violet
|
Matejkica- jst sm bla ista kake dva tedna nazaj, to jst kar hormonom pripisujem. To je od vseh teh hormonskih terapij k jih dobivamo, od inekcij do tablet in telo se pač drugače na to odziva. Glih dons mi je dr. reku ko sem pojamrala da sem še vedno vsa napeta po punkciji, da je to dobr znak, ker to pomeni da se telo lepo odziva na spremembe.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 13:56:36
|
|
|
|
violet
|
Zdejle berem, da ste skor vse dobile še neko inekcijo ob ET, jst nisem pa nč dobila dons A mogoče zato, ker je prvi postopek, mi zna katera povedat zakaj nisem dobila nč? Sam Estimo sem dobila, da si 3×2 na dan dam vaginalno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 13:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Drejcy, čakamo lepo novico Violet, o kr dva, uauuu, naj ti hitro mine to čakanje do Držimo močno pesti!!! Matejkica00, naj te potolažim da nisi edina, hormoni niso tako nedolžna stvar, na nekatere pač vpliva tako, nekatere pa na srečo nič ne čutijo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Drejcy, čakamo lepo novico Violet, o kr dva, uauuu, naj ti hitro mine to čakanje do Držimo močno pesti!!! Matejkica00, naj te potolažim da nisi edina, hormoni niso tako nedolžna stvar, na nekatere pač vpliva tako, nekatere pa na srečo nič ne čutijo. A
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:21:17
|
|
|
|
Drejcy
|
Drage moje punce! Resnično hvala vsem, ki ste danes držale pesti zame! Moram vam povedati, da mi resnično ni zaostajala zaradi Estime, ampak da je razlog v tem, da tudi v mojem trebuščku končno raste pikica Končno sem jo dočakala, čeprav še nisem popolnoma dojela Zdaj bom pa jaz še naprej držala pestke za vas vse in verjamem, da bo kmalo tudi vam vsem uspelo
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:27:45
|
|
|
|
nikamaja
|
drejcy..... čestitke, čestitke..... no zdej pa le uživej in še naprej čuvej svojo pikico..... wiiiii kok sm vesela zate
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, koliko visoko beto si pa imela?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:32:00
|
|
|
|
violet
|
Juhuhu zlo sem vesela zate drejci, zdej pa kar pridno grej pikico in želim ti prijetno Ja, kar drži pesti še za vse nas
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:33:50
|
|
|
|
violet
|
Punce kok visoko beto pa morš met za nosečnost?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:34:04
|
|
|
|
Drejcy
|
Hvalaaaa Zdravnica je rekla, da dobrih 1000... Ammmm, to je ok? Ne vem, pa itak sem še čist zblojena
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
to je super ko sem prvič zanosila z sem imela 864, včeraj pa 350, res pa da smo vstavili samo enega uživaj nosečnost, predvidevam, da imaš prvi UZ 13.6.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:40:56
|
|
|
|
nelly208
|
Drejcy pa smo dočakali tvoje novice, čestitke. Lepo nosečnost želim in vse dobro
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:42:12
|
|
|
|
LoonaLu
|
Drejcy Bravo punca!! Srecno do konca!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:46:06
|
|
|
|
tara.81
|
Drejcy čestitam!! Tudi tebi je uspelo....bravo punca. beta 1000 je super!!! LoonaLu kako si pa ti? Mislim nate že cel dan, a si doma?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 14:59:40
|
|
|
|
tejcy01
|
Drejcy super čestitke..zdej pa uživej nosečnost tara.81 ti pa ne obupaj nič še ni izgubljeno..počakaj še malo pa potem ponovi test..držim pestke
< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 30.5.2014 15:01:05 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 16:38:53
|
|
|
|
Jakica 73
|
Drejcy čestitke,..... ,kako sem vesela zate,...kar dojami,da si nosečka in uživaj. Za vse ostale,ki grejete svoje pikice pa držim pesti,da zagledate čarobne pluske . Jaz pa sem danes imela Uz (sedmi dan terapije z Gonalom in druga injekcija Citrotide),....odreagirala baje super,tako,da jutri že dobim stopko,v ponedeljek pa imam punkcijo...smo se pa smejali,ker sem rekla,da sem že v letih in moram hitro odreagirat,ker nimam dosti časa....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 16:45:26
|
|
|
|
matejkica00
|
Drecy, bbbbrrrrrraaaaaaaaaavvvvvvvvvvvoooooooooooo!!!!!! :) Tako sem vesela :) LoonaLu, kako si ti? Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 16:45:38
|
|
|
|
violet
|
Jakica- super, držimo pesti da boš do pon. pridelala čimveč celic in da boš tut ti čimprej . Kok pa si stara sploh, če smem vprašat, da si kao že v letih
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 16:49:39
|
|
|
|
Jakica 73
|
Matejkica00,saj ni čudno....hormoni in to čakanje,...poskusi s kakšno knjigo ali pojdi v naravo...saj vem klišejski nasveti ampak zato smo tu,da se tolažimo in vzpodbujamo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?