Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:29:12
|
|
|
|
violet
|
Ja, jst jih bom zdejle ob 16.00 uri vzela 2, pa pol jutr ob 06.00 zjutraj dve, važno da jih jemlješ na 12 ur, to so ti pa itak že sestre najbrž prej povedale. Meni ni težko vstat tko zgodaj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:30:12
|
|
|
|
Aljonka
|
Jaz sem v lj sem bla tudi kar pridna 10 celic. Uh 14 je pa zelo lepo upam da bo pri obeh se kaksen za v skrinjo, da bova drugega otroka prisle samo se iskat in se izognemo teh bolecih punkcij
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:32:26
|
|
|
|
Aljonka
|
Ma nc mi niso povedale sej to je problem. V prejsnih postopkih sem imela utrogestan pa sem jih 3 dni pila pol pa vaginalno in to 3x na dan po dve za tele pa nic ne vem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:33:05
|
|
|
|
violet
|
A na GK v Lj al pri Rešu? Ja, jst tut upam da jih bo še kaj ostalo za v skrinjo, bom držala pesti tut zate.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:35:46
|
|
|
|
Aljonka
|
Na GK LJ sem in to ze 5-ic
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 17:44:05
|
|
|
|
violet
|
Jst sm pa v 1. postopku. Prejšnji mesec sem jemala sam klomifen in sem komaj pridelala en folikl, na dan punkcije ga pa sploh ni več blo, je počil kljub stop inekciji. Zdej sm bla pa s temi inekcijami tok stimulirana Jah, res nam ni lahko, kaj vse mormo prestat za eno malo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 18:01:22
|
|
|
|
Aljonka
|
Iskreno upam da ti uspe ze prvic, da ne bos rabla tolkrat cez tole.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 18:21:25
|
|
|
|
violet
|
Hvala. Jst pa zate upam da ti tokrat res uspe oz. držim pesti. Kdaj pa maš ti ET, v nedeljo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 18:47:04
|
|
|
|
matejkica00
|
Violet, a ti si imela prejšnji mesec klomifen in nisi prišla do punkcije. Ta mesec si pa takoj na špikanju? A potem ni potrebno imeti 3 mesece razmaka med postopki?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 19:02:11
|
|
|
|
violet
|
Ne vem, jst nisem imela razmaka med postopki. Ko sem prejšnji mesec jemala samo klomifen, mi ni štel postopka, ker ni prišlo sploh do punkcije in ET ker je folikl počil, drugače bi bila mogoče že
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 19:34:03
|
|
|
|
mapesi
|
Aljonka držim pestimočnomočno močno, da tokrat uspe.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 29.5.2014 19:34:06
|
|
|
|
mapesi
|
Aljonka držim pestimočnomočno močno, da tokrat uspe.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 7:38:04
|
|
|
|
tara.81
|
Jutro... sem naredila test, ker sem zjutro opazila spet, danes celo več krvi in evo, 4. dan po stopki je test že negatievn. Mogoče, če se prav potrudim si lahko predstavljam, kje bi črtica lahko bila. Očitno je res, kar pravi stric google, da se spuca nekje 1000 enot na dan, dobila sem jih 2500. Verjetno mi je nekaj težav kot vedno delala tudi psiha. Punce navijam za vse ostale. Vas pridem še kaj obiskat, načeloma se pa za zdaj poslavljam! Srečno vsem, ki še kakorkoli čakate!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 8:16:22
|
|
|
|
LoonaLu
|
Tara, ne obupaj se! Jaz sem zjutraj mocno, mocno zakrvavela in sem ravno z urgence. Diagnoza grozeci splav. Zdaj pa cakat.. Pismo, ko bi mene kdaj obcutki varali. Drejcy, kako si ti? Cakam, da javis rezultat!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 8:26:02
|
|
|
|
matejkica00
|
Tara, LoonaLU - en velik objem obema. Vse bo ok!!!! Mislim na vaju.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 8:32:41
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara.81 Jutro... sem naredila test, ker sem zjutro opazila spet, danes celo več krvi in evo, 4. dan po stopki je test že negatievn. Mogoče, če se prav potrudim si lahko predstavljam, kje bi črtica lahko bila. Očitno je res, kar pravi stric google, da se spuca nekje 1000 enot na dan, dobila sem jih 2500. Verjetno mi je nekaj težav kot vedno delala tudi psiha. Punce navijam za vse ostale. Vas pridem še kaj obiskat, načeloma se pa za zdaj poslavljam! Srečno vsem, ki še kakorkoli čakate! tara- koliko dni je to po et?saj to še ni mogoče, da bi že bila krvavitev, sicer ne vem kako je pri zamrznjenčkih, ampak meni je prehitro- objemčki in mne še obupati, vem pa kako je ko enkrat vidiš tisto kri.... drži se , dsober, da še imaš zamrznjenčke
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 8:33:54
|
|
|
|
fortun
|
ojoj, ojoj LoonaLu... grozno.... objemček in lepo počivaj... a si doma, ali so te sprejeli v bolnico? matejkica00 men je Reš v enem od postopkov dejal, da v tujini delajo umetne oploditve iz meseca v mesec - ni treba nič čakat. Pri nas je treba čakat samo zato, ker nas je preveč in ne bi bilo fer do drugih, če bi samo ene in iste prihajale na vrsto... vidim, da je to res, kajti zdaj, ko hodim samoplačniško ni problema - na vrsti sem kadar se mi zahoče... žalostno toda resnično! držte se punce, držim pesti za vse nas da ugledamo te težko pričakovane
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 8:48:38
|
|
|
|
jona klara
|
lonalu- samo leži in počivaj, držim pesti, da bo okej
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 9:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, pa kaj je sedaj to? Loonalu,držimo pesti da se krvavitev ustavi, Tara 81, dej ne obupaj no!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 9:23:57
|
|
|
|
limonca*
|
ooooo, kaj jaz vidim?? moja aljonka v akciji!!!! Si končno šla v postopek?? Super.. Ja, z estimo kar začni, ker je enaka kot utrogestan. Kar vaginalno, 3xna dan po 2 "tableti". Da ti sporočim, da sta tudi midva spet v postopku.. 9 postopek je to, če se ne motim.. saj ne štejem več.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 9:24:42
|
|
|
|
tara.81
|
LoonaLu pa ne no ...kot so rekle ostale, počivaj in ostani pozitivna! Boš videla, da bo še vse ok. Saj nisem še 100% obupala, sem nekje na 90%. V ponedeljek bom test ponovila, da vidim kaj se dogaja, v vsakem primeru, če pride ali pa ne. Me tolaži, da bo test realen, ker je danes 4 dni po stopki že negativen. Danes sem 4. po ETZ in 9. dan po O, LF pri meni traja nekje 14. dni, tako da do manjka še 5 dni. Ne vem, ne štekam. Sem imela pred kako urco pa take krče v trebuhu, ene 10 min , se sploh nisem mogla premaknit. Zdaj je vse ok. Da bi se dalo pogledat v trebušček skozi kako luknjico in videt kaj se dogaja Ostale kako ste?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 9:43:02
|
|
|
|
jona klara
|
limonca- srečno ti želim, kje si ti v mb ali reš?res si močna punca in močna želja prinese zmago, iz srca ti privoščim in ti pošiljam pike poke.Kaj imaš zamrznjenčke ali vse to plačuješ' v teh časih je zakon, če imaš tako službo, da si lahko privoščiš sploh hoditi na obmp, res začaran krog postopki, denar bolniške.srečno pa javi kako bo.
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 10:37:29
|
|
|
|
tara.81
|
limonca srečno! Me prav zanima kako je pa kaj z Drejcy?! Upajmo, da se kmalu oglasi!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 10:44:07
|
|
|
|
nikamaja
|
...punce kaj jest to vidim.... ne metat puške v koruzo....tara8.1 kaj pa če je bila vgnezditvena? loonalu ti pa počivat in pa pozitivne misli..... za obe močno močno stiskam pestke in pošiljam drejcy ti pa nam čimprej sporoči veselo novico da si srečka violet...ti pa imaš danes transfer a ne ??? lepo grej svojo pikico in močno stiskam pestke da ti rata
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 30.5.2014 10:54:15
|
|
|
|
Drejcy
|
Hehe, babike, berem jaz vas redno Sam nimam še nobene informacije...Trenutno ležim doma in čakam, da bo toliko ura, da grem nazaj v bolnico po rezultat Kri sem dala nekje ob pol 9 zjutraj, ob 12 pa moram biti nazaj. Ko pridem nazaj pa poročam... Žal nas je veliko preveč na tem forumu, ampak čisto vsaki posebaj želim veliko dobre volje in pozitivne energije! Vsaka od nas bo enkrat postala mamica, po pogovorih sklepam, da ste super prijazne punce in zaslužite si to čimprej! Žal pač moramo dat nekaj skozi, bomo pa potem to veliko bolj cenile... in vsem!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?