mala_račka
|
Živjo punce:) super, da ste se dobile...žal midve nisva mogli, saj sem jaz že začela s službo... no, kot rečeno...s prvim septembrom sem začela s službo...in sedaj živim in diham res samo še za službo in mojo princesko. Ker imam zaradi službe po malem, kar malce slabo vest, se popoldan skušam ne samo 100 ampak kar 200% posvetiti samo moji punčki In zvečer, ko zaspi - milo rečeno, sem že tako na koncu z močmi, da kar padem v posteljo...in mi za računalnik pogosto zmanjka moči in časa Drugače pa kar se tiče male in moje vrnitve v službo, je prenesla veliko bolje, kot sem si lahko predstavljala...sicer jo res pazi moja mami, ki jo zelo dobro pozna, ampak sem vseeno mislila da bo huje. Sprva je res začela nekaj protestirati s hrano, ampak se je tudi to kmalu uneslo in sedaj v dopoldanskem času sigurno poje za 2x toliko, kot če sem doma jaz z njo V glavnem, ker se še dojiva pred spanjem in popoldan, zvečer ter ponoči, je bilo tu nekaj težav, vendar sem jih kasneje rešila z odmorom za dojenje, ki ga imam ravno med 11.-12. uro dopoldan, tako da jo lahko pred spanjem še podojim, potem pa delam do pol treh, tako da ima vmes še eno sadno malico in me lahko brez težav počaka... Bo pa verjetno nekaj več težav v popoldanskem času, ker imamo v službi tudi zelo veliko izobraževanj, ki so predvsem v popoldanskem času - sicer res samo za kakšni 2 uri, pa vendar je ravno tak čas, da ti naredi zmedo... Kar se tiče jogurta, kisle smetane in skute sem ji jaz dala že vse in je prenesla brez težav Meso pa ji dajem bolj poredko...pa ne zaradi mene, ampak ker ga res ne mara...dajem ji vseeno vsaj 3x na teden meso (piščančje, puranje ali teletino) in 1x ribo (morski list, orado), ampak poje res ful malo, ker takoj ve da je zraven meso - ga ne dam toliko da ne bi ugotovila Kruh sem ji tudi že dala pa tudi žemljico in ful cuza in sedaj kadar vidi koga da je kruh se začne kar jeziti, ga hoče tudi sama No, toliko na hitro...berem vas še kar redno, za pisanje pa mi res včasih zmanjka časa...bi se vam pa naslednjič (če se dobite popoldan ali med vikendom) z veseljem pridružili tudi midve, pa čeprav se bova morali približno uro in pol voziti do vas - nama to ne predstavlja problema, sva FUUUUL radi v avtu
|