|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČKI 2014
16.9.2014 17:16:04   
Shana86
Miting uspel user posted image 8 bejb na kupu, ni čudno, da dežuje user posted image

Mi imamo pa danes obraten dan:
-rada je v vozičku
- ni hotla jesti kosila, pa sem ji ponudila dve različni stvari
- njam njam je jedla sadje. Mogoče sem ko koooončno pogruntala - ne mara zmiksanega/spasiranega/naribanega sadja, ampak koščke. Maline je jedla tako, da sem jih dala na pol in jih je žvečila. No, se ne bom veselila prehitro, sporočim jutri user posted image

Danes ful pritiska kuža in zraven pleše pa žoga je aktualna - ona meče, jaz nazaj... Pogruntala sem, da pomoje spet ne spi zaradi zobkov, zgoraj je dlesen čisto otečena... Pa naročila sem boba carrier, če ne bo aktualna zanjo, bo pa za naslednjega user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.9.2014 8:40:31   
tashq
pri nas pa ni nič deževalo...user posted image
mi je pa izgleda nekdo otroka zamenjal...user posted image sem ko zombi,pomoje sem spala danes le kakšno urco...tamala je celo noč izmenično jokcala in se drla...pomagalo ni nič,sem poskusila vse,samo jesti ji nisem dala:duda,voda,naročje-to je bilo sploh hudouser posted image ,tapkanje po riti,petje...no,potem je le nekako zaspala pri meni na trebuhu,dokler nisem jaz bolj globoko vdihnila in potem spet dretje...sem komaj čakala,da lubi pride domov,da jo malo prevzame...sicer mu je izgleda uspelo nekaj,ker me je čez nekaj časa spet zbudila (z dretjem) v svoji posteljici...user posted image jaoooo...user posted image
no,bomo videli,kaj bo danes...

se je pa včeraj spet ene parkrat sama usedla pa čaka,da jo pohvalim,potem pa da roke gor:velika-velika!user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.9.2014 10:51:20   
Aeio
Tashq, kot bi preslikala moje stanje prejsnji teden. Jaz sem mu potem calgel namazala in je blo malo boljs :)

Poskusi. Jaz pa tudi se danes pocitum, kot bi mi nekdo otroka zamenjal. Ker je spaaaaal hehehe

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.9.2014 11:39:27   
Shana86
tashq o seveda je, sem ravno štartala iz vaših koncev, ko je začelo user posted image Je pa bilo komaj omembe vredno, niti za luže ne... Nas bo treba več bab očitno user posted image

No jaz pa nimam zamenjanega otroka user posted image Čeprav danes se je res šele ob 4h zbudila in potem spala skoraj do sedmih. Mogoče zato, ker sem ji ob 23h dala jesti user posted image Ne vem, a se je potem res zbujala iz lakote a kaj? Mogoče spet poskok v rasti? Pojma nimam. Ima pa tudi čisto napeto dlesen nad zgornjo desno enkico in jezno grize vse (tudi mene), tako da zobek zihr bo.
Danes sem jo pa od malo pred sedmo do prejle držala pokonci in jo dala spat v spalnico. Bom videla, če bo spala dlje kot pol ure. Je bila pa takooo zaspana, da je med kosilom v stolčku zavijala z očmi in jih komaj držala odprte, kar glavica ji je opletala user posted image Boga... No saj bi že prej lahko zaspala, če bi hotla, ampak uspavala je pa nisem. Pa je bila kar uredu, ni bila nadpovprečno tečna. Pač kosilo sem spet kuhala z njo v naročju (hb da sem naročila nosilko, jutri jo dobim), dala sem ji za glodat papriko (po njenem mnenju bljak user posted image ), sicer pa okej. Danes sem morala s kosilom pohiteti, ker bodo neka dela na električnem omrežju in ravno okoli kosila ne bo elektrike. Ko smo že pri tem, letim, odklopili me bodo...

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.9.2014 12:30:55   
Dorotheia
Hej punce!

Kako ste se imele na srečanju? Ste bilo dolgo? Škoda, da midva nisva uspela oz. sva imela ravno pregled na RA.
No, na pregledu pa itak super. Mali je skratka super fino fajn motorično spreten in mi je rekla, da je že zadnjič rekla, da je vedela, da bo tako. user posted image Je bila tokrat vsaj zelo prijazna. Ga je pogledala in rekla, da lepo tvori sredino (torej ni nobene sledi o asimetriji), prav tako rokice zelo lepo uporablja (lepo že prstke in ne manjka več veliko do pincetnega prijema). Skratka super zdravega otroka imam. user posted image

No, je pa tudi za nami pestra noč. Prvič odkat prespi noč (zdaj že 5 mesecev lepo prespi) se je kar nekaj jokcal (v spanju), ful premetaval in nasploh bil glasen. Če sem ga vzela k sebi, je bilo ok, ko sem ga dala v posteljico, spet jok. Pa kar v spanju. Ne vem, sumim zgornje zobke (še vedno niso ven pogledali), pa nosek je imel zamašen - lahko da se je česa nalezel, ker je bil v soboto s sestrično svojo, ona pa je sedaj zelo zbolela. Ampak čez dan pa je ok, tako da ne vem. Danes je tudi čisto ok - še nosek ni več zamašen. Tako da res najbolj sumim zobke. Bo že. Se pa res vidi, kako sva navajena spati z mojim celo noč. Sva danes oba čisto skurjena. user posted image

Pa malo manj mi spi čez dan. Mislim še vedno spi 2x (če je zelo aktiven tudi 3x), ampak manj časa v kosu - zdaj kake 1,5 ure (prej 2 ali 2,5). Ali ima tak teden, ali pa manj rabi. Bomo videli.

Jogurt mogoče že kdo daje? Jaz sem skuto začela dajat, pa mu je kar všeč (zmešana s sadjem).

Nič uživajte!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.9.2014 19:44:29   
witch
user posted image user posted image za srečanje. Sem vam kar fauš user posted image

Night poročilo user posted image kar pogumno na letalo. Ni bilo nobenih težav. Pred začetkom je bil nasmejan, vzlet pa je rukal in je lepo zaspal. Potem je bil kar priden. Glede na to, da smo imeli zelo zgodaj let in noč v avtu ni bila lepa. Je tu in tam zatečkal amapk ni bilo sile. Pristanek pa se je stisnil k meni in gledal s takimi velkimi učkami da je prav neverjetno. Zelo je bil priden.

Naš fantič že kar nekaj časa je skuto in jogurt. Alergije na kravje mleko nima in ne najdem razloga zakaj mu tu in tam ne bi malo dala.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.9.2014 20:35:56   
lencyk
Hey punce!

Naša tamala je bila tudi 2 uri budna ponoči. Ne vem kaj je to. Verjetno zobki. Trojke so že povsem bele, zgoraj in spodaj, tako da bodo po moje čez kakšna dva tedna do 1 meseca zunaj. Vsakič se zbudi ob polnoči in ob 3 zjutraj. S tem da vmes po 2 uri noče zaspati. Imava cele borbe ponoči. Pa ob 19ih je že čisto zaspana in ni varijante da bi jo kasneje dala spat, ker je potem problem z uspavanjem. Se tolažim s tem, da nisem edina, ki ponoči ne spi.

Srečanje je bilo super, moramo ponoviti. 8 punc na kupu, prav fletno :) Pa tamale so bile res pridne!

Mene pa zanima koliko jim ve dajete kaj mesa? Količinsko mislim. Jaz ji dam po občutku, ampak mogoče ji dam pa premalo. Kaj pa vem. So kje kakšne smernice koliko naj bi dajal?

Jaz sem ji tudi zmešala skuto in sadje in ni nobenega problema. Jogurta ji še nisem, bom pa tudi to počasi začela.

Tiste ki dojite, ali dojite samo še zjutraj in zvečer, ali tudi popoldan? Jaz razmišljam da bi ji popoldan začela namesto dojenja dajati sadje, ker res nima potrpežljenja da bi vlekla.

Kaj jim boste začele dajati za popoldansko malico? Samo sadje ali še kaj zraven? Meni je patronažna svetovala, naj ji dam popoldan sadje brez skute, da potem za večerni obrok več poje.

Jaz sem ji dala tudi žemljico že za glodati. Joj, to je vse razgrizla v koščke, ker ima že 7 zobkov. Res pazim da ne pogoltne prevelik kos. Ji pa tudi hrane ne pasiram popolnoma, ampak malo manj, da so koščki. In prav lepo poje.

Lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.9.2014 20:52:11   
Shana86
Res je bilo super user posted image

Mesa dam jaz približno toliko, kot je velik tisti mini pisčančji file, če si jih kdaj kupila. Kot za en medaljonček no. Dam ji približno vsak drugi dan, piščanca, svinjino, teletino ali govedino. Pa približno en rumenjak na teden. Smernic ne poznam user posted image

Jaz sem ji tudi že 2x dala skorjico za glodat, ko je mami spekla svež kruh. Glede na to, da ima samo spodaj 2 zobka, je ful lepo jedla. Malo cuzala, malo odgriznila, mlela z dlesnimi in jezikom in veliiiiko podrobila user posted image Pa zraven obvezno nom nom nom user posted image Jogurta in skute še nisem dala, bom počakala, da bo stara 8 mesecev.

Danes je spet rada jedla sadje v koščkih, tako da ne bom več pasirala/ribala. Je pojedla 12 malin (jih dam na pol in ful lepo je, nič ji bila umazana) in pol banane, zanjo ogromno. Po sadju ji vedno ponudim (.)(.), ampak zadnja dva dneva skoraj nič ne poje. Tako da dojim ponoči, zjutraj in pred spanjem.

Aha pa ker je bila celo dopoldne budna (4,5h), je po kosilu spala skoraj 1,5h user posted image Pa potem čez eno uro na sprehodu še pol ure. Zaspala je potem ob 20.15 nekje. Bova poskušali imeti tak ritem, bolje kot 3x po pol ure. Pa že tri dni čisto nič ne komplicira v vozičku, neverjetno. Ne dojamem. Vse je isto, ampak zdaj ji je všeč user posted image

Grem se basat s sladoledom. Kako veš, da imaš pms - z veliko žlico ješ čokoladni sladoled s koščki čokolade user posted image

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.9.2014 9:27:52   
Beat
user posted image za srečanje. Škoda, da sem čisto iz drugje, bi drugače jaz tudi prišla, zdaj mi je pa predaleč.

Če sem se prej hvalila, da je vedno več prespanih noči, zdaj temu sploh ni več tako...kar nekaj se zbuja in joka, in kar ne more zaspati nazaj. Sem že čisto konec od tega nespanja. Nisem navajena, da se zbuja tako pogosto in da ne zaspi nazaj user posted image Prej se je zbudil, dobil dudo in je zaspal nazaj. Zbudil se je pa max. 3x. Zdaj pa kar neprestano. Pa tudi z uspavanjem prej ni bilo težav. Dala sem ga v posteljico, nekaj časa se je še nekaj pogovarjal in smejal, potem pa zaspal. Zdaj pa sploh noče več sam zaspati. Kakor hitro grem iz sobe, začne histerični jokat. Upam, da je to samo tako obdobje in bo minilo.

Jaz mu skute in jogurta še nisem ponudila, bom verjetno začela s tem ko bo star malo čez 8 mesecev (zdaj ni še niti 7,5).

Midva pri 7,5 meseca nimava tega sistematskega pregleda, šele pri 9 mesecih ga imava. Bo pa po moje do takrat že ful večji.

Pa opažam, da ni več tako buckast odkar se je začel tako premikat.

Zobki pa še kar niso zunaj.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.9.2014 9:32:04   
Beat
Aja, glede mesa: jaz mu dam 4x na teden ali belo meso, ali kakšna jetrca (imajo veliko železa), tudi teletino in jagnjetino sem mu že ponudila. Dam pa količinsko nekje toliko kot Shana. 2x na teden mu dam pa zraven zelenjave še kos lososovega fileja, zaradi omega 3 in vitamina D.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.9.2014 10:46:17   
Shana86
Joj lapsus, seveda ji ne dajem svinjine... največkrat purana ali piščanca, približno 1x na teden pa govedino ali telečja jetrca - tudi zaradi železa. Parkrat sem ji tudi dala malo ribice.

V RA je bilo fajn, ima ćisto blago asimetrijo, ampak to jo imamo kao vsi malo, tako da je zdrava.

Pa spet nismo spali... sem že ful utrujena od vsega skupaj, res. Tista enka se sploh še ne vidi, pa jo že tako matra... to bo trajalo še en mesec user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.9.2014 11:04:44   
Beat
Za tiste, ki jih zobki fejs matrajo: pomagali naj bi klinčki (sama še nisem poizkusila). In sicer naj bi olje klinčkov razredčili z olivnim oljem in potem s tem pomasirali dlesni.
Na enem foromu sem prebrala, da punce zamrznejo dudo v zmrzovalniku (v cuclje dudic se da spravit vodo) in potem otroci to "grizljajo". Priporočljiv je pa slinček, ker ko se led stopi, voda kar kaplja iz dudice user posted image

Pa če imajo kaka gizala ali kaj, jim lahko date to v hladilnik ali zmrzovalnik in potem tisto grizljajo.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.9.2014 11:19:01   
Dorotheia
Shana, super.
Ja, to glede asimetrije je bilo tudi meni že nekaj časa nazaj rečeno - da itak je vsak malo asimetričen in pač močen bolj na eni strani in vse je v mejah normale.

Mi tudi nismo najbolj spali ponoči. user posted image Spi tja do 1h zjutraj normalno, potem začne jokat v spanju. Ga vzamem k sebi in je na meni in se sploh ne zbudi in neha jokat v trenutku. Počakam, da zaspi res trdno in ga odložim nazaj v posteljico. In je mir kako uro ali dve, potem pa spet na novo. Je danes vidno prehlajen, mu teče iz noska, ampak mislim da se za tem skrivajo zobki. Bo pa isto še trajalo, da pogleda ven. user posted image
Bomo že.

Danes sva bila v Hoferju, imajo akcijo oblačil za malčke, sem mu vzela par žabic in trenerkice. user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.9.2014 13:42:14   
Shana86
Beat hvala. Imam tisto grizalo od Mam, ki se da v hladilnik, ampak ne pomaga preveč user posted image Pomoje bom poskusila z zmrznjeno žemljico.

Dorotheia hvala. Se je mali nalezel od tebe najbrž ane? Zdajle razsaja ful stvari, v vrtcih vsi bruhajo... se na daleč izogibam vrtičkarskih družin user posted image

Danes sem jo spet imela budno celo dopoldne (7-12) in je potem po kosilu spala celo uro... ah ja, več kot pol ure pa je ane.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.9.2014 17:36:32   
tashq
danes smo pa spali ko angelčki.user posted image oz.ko ubiti.user posted image
drugače pa mala danes štrajka nekaj s hrano...poje samo polovične porcije...drugače pa izgleda čisto ok,tudi prehlad se je izboljšal.
danes se je spet ene 2x sama usedla in seveda čisto ponosna dala rokice gor:velika-velika!user posted image
kakanje se je pa tudi nekako umirilo.nekako s koncem dojenja.user posted image zdaj kaka "samo" še 3x na dan.
spije pa tudi malo več...ko sem sprobala res že čisto vse(vključno s sladkim čajem!,ki ga tudi ni hotela pitiuser posted image ),sem pristala spet nazaj na vodi.malo je odvisno od dneva,ampak recimo 0,5-1 dcl na dan.kar se mi na splošno zdi še vedno malo(sploh v primerjavi s P.,ki je že zelo zgodaj spila 3dcl naenkrat!),ampak boljše kot prej.mogoče je bolj po atiju-on še litra na dan ne spije,jaz pa skoraj dehidriram, če ne spijem najmanj 2 litra na dan.

mlečni izdelki:jogurt dam bolj malokrat,dam pa večkrat maslo,kislo smetano,smetano za kuhanje in skutko.sem pa enkrat naredila napakouser posted image :smo mi jedli za večerjo pire krompir(tisti dan narejen z mlekom;večinoma ga pa delam z maslom in kislo smetano pa je zmanjkalo),tamala pa svojo kašico.ji je bilo premalo,pa ji dam še malo moje zelenjave,pa veselo malca,še malo pirejčka,vesela papca,še malo zelenjave,še malo pireja...joj,potem se pa spomnim,da je notri mleko.user posted image reakcij pa na srečo ni bilo!je pa res,da je verjetno pojedla le kakšno čajno žličko mleka...

meso:dam približno za eno njeno pest na obrok.pa recimo 2-4x na teden.rumenjak nekje 2x na teden.nisem pa nič striktna glede tega.kakšen teden malo več,kakšen malo manj...

popoldanska malica:dam kar bolj kalorično,ker imamo večji časovni razmak do večerje.sadje+skuta+piškoti+kruh+kosmiči+rozine+cimet+jogurt--->to so stvari,ki jih dobi za malico.ne vsega naenkrat...user posted image dopoldanska malica je pa pri nas samo sadna.

Shana86:super za sadje in voziček!user posted image sigurno je prisluškovala na srečanju in slišala,da se ostali otroci radi vozijo v vozičku.user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.9.2014 18:54:47   
Shana86
tashq jaaaa se moramo še kaj dobiti, da se še česa nauči user posted image Danes je spet pojedla pest malin, pol nektarine (nastrgane z žličko) in tretjino hruške (je kar celo grizla, ker je bila zelo zrela) user posted image Vozičkali pa danes nisva, nisem bila razpoložena... je bila pa cel dan na dekici na terasi. Aha, dobila sem bobo, ji je vseč user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.9.2014 19:32:10   
Beat
Jaz sem mu pa danes dala celo banano (jaz sem jo držala in seveda imela na očeh, da ne bo odgriznil prevelikega kosa) in sploh ni hotel. Kakor hitro je ugotovil, da to ni dokaj tekoče, je kar naredil tak čuden izraz na obrazu in kar metal glavo nazaj. Pa drugače je tudi kakšne kašice s koščki in lepo melje, tole pa nikakor ni šlo. Očitno še ni pripravljen, bom malo opustila, pa poskusila še kasneje.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.9.2014 19:50:13   
Dorotheia
Naš pa ima že ful rad koščke, banano celo z užitkom poje (jaz itak pazim, da ne odrgizne prevelikega kosa).

shana, od mene se pomoje ni nalezel, ker mene je zadnjič samo malo grlo bolelo, to je pa to (itak pa me to pogosto zadnje čase user posted image ). Pomoje se je nalezel prehlada od svoje sestrične, ker sta bila za vikend veliko skupaj, ona pa je sedaj zbolela in ima kar močno virozo (začelo se je pa tudi pri njej s prozornim izcedkom iz noska, tako da upam, da se pri našem ne bo tako razraslo kot pri njej, ker je sedaj na antibiotikih in ima že 4. dan vročino, ki jo težko zbijejo). Nima pa nobene vročine še, samo iz noska malo teče. Pa nenormalno ga zobki matrajo - na trenutke si kar s pestjo tolče po ustih, ker ga tako srbi ali kaj. Oz. s tistim kar dobi v roke.

Upam, da bomo to noč boljše spali, čeprav, če so to res zobki krivi, potem dvomim.

Lepo mirno noč vsem!

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.9.2014 21:58:35   
mala_račka
Živjo punce:)

super, da ste se dobile...žal midve nisva mogli, saj sem jaz že začela s službo...

no, kot rečeno...s prvim septembrom sem začela s službo...in sedaj živim in diham res samo še za službo in mojo princesko. Ker imam zaradi službe po malem, kar malce slabo vest, se popoldan skušam ne samo 100 ampak kar 200% posvetiti samo moji punčkiuser posted image
In zvečer, ko zaspi - milo rečeno, sem že tako na koncu z močmi, da kar padem v posteljo...in mi za računalnik pogosto zmanjka moči in časauser posted image
Drugače pa kar se tiče male in moje vrnitve v službo, je prenesla veliko bolje, kot sem si lahko predstavljala...sicer jo res pazi moja mami, ki jo zelo dobro pozna, ampak sem vseeno mislila da bo huje. Sprva je res začela nekaj protestirati s hrano, ampak se je tudi to kmalu uneslo in sedaj v dopoldanskem času sigurno poje za 2x toliko, kot če sem doma jaz z njouser posted image V glavnem, ker se še dojiva pred spanjem in popoldan, zvečer ter ponoči, je bilo tu nekaj težav, vendar sem jih kasneje rešila z odmorom za dojenje, ki ga imam ravno med 11.-12. uro dopoldan, tako da jo lahko pred spanjem še podojim, potem pa delam do pol treh, tako da ima vmes še eno sadno malico in me lahko brez težav počaka... Bo pa verjetno nekaj več težav v popoldanskem času, ker imamo v službi tudi zelo veliko izobraževanj, ki so predvsem v popoldanskem času - sicer res samo za kakšni 2 uri, pa vendar je ravno tak čas, da ti naredi zmedo...user posted image

Kar se tiče jogurta, kisle smetane in skute sem ji jaz dala že vse in je prenesla brez težavuser posted image Meso pa ji dajem bolj poredko...pa ne zaradi mene, ampak ker ga res ne mara...dajem ji vseeno vsaj 3x na teden meso (piščančje, puranje ali teletino) in 1x ribo (morski list, orado), ampak poje res ful malo, ker takoj ve da je zraven meso - ga ne dam toliko da ne bi ugotovilauser posted image
Kruh sem ji tudi že dala pa tudi žemljico in ful cuzauser posted image in sedaj kadar vidi koga da je kruh se začne kar jeziti, ga hoče tudi samauser posted image

No, toliko na hitro...berem vas še kar redno, za pisanje pa mi res včasih zmanjka časa...bi se vam pa naslednjič (če se dobite popoldan ali med vikendom) z veseljem pridružili tudi midve, pa čeprav se bova morali približno uro in pol voziti do vas - nama to ne predstavlja problema, sva FUUUUL radi v avtuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
19.9.2014 21:10:06   
lencyk
Hey.

Mi smo pa prejšnjo noč malo boljše spali. Se je zbudila samo 5x. Pa še to zato, ker ji je duda ven padla. Samo potem pa jaz nisem 2 uri zaspala. Sem očitno že navajena biti pokonci ponoči.

Sem jo pa sedaj že 2 dni zapored dajala na kahljico. Točno vem kdaj kaka in jo dam gor in je res kakala in lulala. Potem sem ji pa ploskala in jo ful pohvalila. Bo to kar redna praksa sedaj, da se počasi navadi. Dokler še ne zna sama vstati iz kahljice se to še da, potem bo pa malo težje.

Gremo pa jutri za 3 dni na morje. Komaj čakam! Smo bili letos tako malo. Pa upam da bo kaj čofotala, ker res uživa v vodi. Pa še meni ne bo potrebno kuhati. Zanjo sem pa že skuhala in dala zamrzniti, ker ne mara že pripravljene hrane iz trgovine. Pa palični mešalnik bom vzela seboj za sadje.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu mala_račka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.9.2014 21:58:57   
Dorotheia
Dober večer!

Mi smo bili danes pa na morju, smo jo zjutraj čisto spontano mahnili. Je bil prav perfect dan! user posted image Mali totalno priden, itak nonstop kaj dogajalo. S hrano nisem komplicirala sploh in je bilo prav zakon. Pa golobčke smo hranili in so mu bili ful hecni, se jim je tako smejal. user posted image Joj, tak cuker je bil cel dan. Ni niti enkrat zajokal. Res prav super dan je za nami.

Aja, pa ponoči smo spali celo noč spet. Tako da smo spet na starih tirnicah. Zdaj sem začela tuhtati, da se je jokcal zaradi spalne vreče, ki sem mu jo dala samo uni dve noči gor. user posted image Ker se v njej pač ne more premikat kot sicer. user posted image Naš fant je res neverjeten, totalno živahen - se mi zdi, da vedno bolj in res ne more biti pri miru 3 sekunde. Previjanje je tudi na trenutke prav naporno - zanimivo, da če sva sama, se prav hitro zrihtava kot če je zraven tudi moj. user posted image Hehe, zanimivo.

Drugače pa dobra ideja tole s kahlico. Mi bomo mogoče tudi začeli prakticirat potem, ko bomo preseljeni, bom videla. Se pa zadnji teden zbuja pokakan. Tako da ga ponoči lih ne morem dajat na kahlico. user posted image Pa potem še enkrat čez dan kaka, ampak različno. Sem mu mleko menjala in se mu je ritem kakanja porušil.

Aja, pa zadnja 2 tedna ful ne poliva več. Skoraj nič več. user posted image Tako vesela.

Nič, šibam. Tako sem happy, ker je res popoln dan za nami in tako se veselim vseh dni, ki nas še čakajo, ker je tako super, ker so ti naši škrati vedno bolj dovzetni za vse!

Uživajte!

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.9.2014 19:27:26   
Beat
Zdravo user posted image

Mi danes ponoči spet nismo veliko spali. Kar naprej je nekaj jokal in se premetaval in to kar v spanju. Če sem ga imela v naročju je bilo ok, se je lepo umiril in zaspal, kakor hitro sem ga položila v posteljico, pa spet vik in krik. Groza.

Pa zgleda, da je spet nek prehlad staknil ali kaj, ker mu nekaj teče iz noska in ima rahlo zamašenega. Pa danes je imel še vročino. Sicer čisto malo, pa vseeno. Drugače je pa bil podnevi dobre volje, sploh nič siten, čeprav je ponoči slabo spal. Normalno je pojedel vse obroke. Tako da ne vem, če ni vročina morda od zobkov. Je rekla P na zadnjem pregledu, da če je vročina nizka, je to lahko zaradi zobkov, da viskoa vročina pa kaže na resno bolezen. Glede na to, kako dobre volje je bil čez dan, resno bolan menda ni, pa tudi jedel je ok. Ne vem, no.

Zanima me še nekaj, ali imate dojenčka v spalnici, kjer sta s partnerjem, ali spijo v svoji sobici?

Neposredna povezava do sporočila: 947
20.9.2014 20:08:32   
Shana86
Samo na hitro - zaenkrat še spi pri naju, ker zaradi drugega zidanja še nisva uspela sfiniširat njene sobice. Drugače bi jo že dala v svojo sobico. Se mi zdi pri tej starosti pravi trenutek, ker so že dovolj veliki, hkrati pa še ne komplicirajo.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.9.2014 21:26:32   
Dorotheia
Beat, mi imamo trenutno še samo eno spalnico, ampak takoj, ko se selimo, gre mali v svojo sobo. Zdaj je pomoje res najboljši timing, da se navadi na to, ker so še mali in ne bodo komplicirali kot bi mogoče kasneje. Drugače že sedaj narediva tako, da njegovo posteljico premakneva tako, da naju ne vidi.

Midva z mojim pa sva se včeraj na izletu očitno nekje zastrupila s hrano - že cel dan je na sporedu driska, bruhanje, bolečine v želodcu. Vse kar sem pojedla, je šlo v trenutku iz mene. user posted image Se počutim totalno švoh, res. Me je bilo ful strah za malega, ker nisem bila prepričana, ali je kaka nalezljiva trebušna viroza ali karkoli takega. Samo mali je bil cel dan čisto normalno razpoložen, kakal lepo, jedel lepo, brez vročine, tako da upam da tako ostane. Midva bova že. Je bilo pa zanimivo, kako je mali prav vedel, da nekaj ni ok - naju je prav s sočutjem gledal in se cel dan sam zamotil, da sva midva lahko počivala in normalno na wc šibala. Ful je bil srček res. Upam, da bo jutri boljši dan in se bodo želodčki že umirili. Sem že pozabila, kako hudo je bruhat in da ti je slabo (nisem v nosečnosti čisto nič slabosti imela). Skratka, še vedno pa ne veva, kaj sva takega pojedla, ker nisva nič spornega jedla. user posted image Svašta res. Pa midva imava res visok prag za te zadeve, mora biti že vau, da nama je slabo. Ah ja. Nekaj je že bilo.

Nič, uživajte!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.9.2014 19:52:46   
Beat
Dorotheia user posted image , upam, da vama bo kamlu bolje.

Jaz razmišljam, da bi dala malega v svojo sobico. Stvar je taka, da je najina postelja že kar stara in ful to vse škripa, ko se ponoči med spanjem obrneš. In mislim, da malega to zbudi. Ne sicer vsak obrat, ampak ima v spanju faze tistega rahlga spanca in takrat ga škripanje čisto zbudi. Ok, ko ne spi zaradi zobkov tako ali tako ne bi spal tudi če bi bilo tiho. In ko sem že pri zobkih...danes je dobil prvega user posted image
Mislim pa, da bo kmalu zunaj tudi drugi user posted image

Ali vaše podnevi, ko spijo, moti hrup, npr. iz kuhinje, ali če se kakšna vrata malo glasneje zaprejo...?

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?