|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČKI 2014
11.9.2014 8:08:29   
tashq
meni bi tudi v ponedeljek ustrezalo bolj dopoldan.recimo ob desetih.
po eni strani bi jaz raje notri,ker ne verjamem,da bo po tleh dovolj suho za dekice.
recimo Mercator notri pa tudi v Merkurju imajo igrišče in kafič notri.

za ostale dni tudi nasplošno lahko...samo je odvisno od dneva do dneva ali imam čas dopoldne ali popoldne.bom potem povedala,če se boste odločile za kakšen drug dan...

drugače pa:dojenja ni več...

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.9.2014 10:55:11   
Shana86
tashq user posted image za dojenje... Jaz ga bom tudi ful pogrešala. Ampak po drugi strani se ti je pa vsaj sama lepo odstavila, ko je bila pripravljena.

Knjigice: so zakon. Za branje, gledanje, metanje, grizenje... kar se spomniš user posted image Imamo pa tiste mehke pa za v vodo in kartonaste. Večinoma so dale že par otrok skoz, par je novih.

Učenje: če ji sede, zna pokazati že kar nekaj stvari. Problem je, da ji redko sede user posted image Še najraje pokaže čof čof v banji ali bazenčku, ker ima nekaj od tega. Sicer pa zna velika velika (rokice gor), nenenene (odkimavanje). Bravo in papa sem jo ravno začela učit. Bom pa kupila tistega kuža, se mi zdi fajn.

Voziček: witch, res je mlajša, februarčica, nima še 7 mesecev. Probleme z vozičkom imamo že od 2-3 mesecev starosti. Najprej je bilo okej, če sem jo v košari vozila pod drevesi in spustila strehico. Potem smo nekako prigurali do 5 mesecev, ko sem jo dala v športni del. Zdaj pa niti to ni več zanimivo. Najraje vidi, da jo nosim, ona pa poriva voziček user posted image

user posted image : ja... včeraj je sovpadla obletnica in O in sva malo ''pozabila'' na zaščito... bomo videli no... Po eni strani mi je še prezgodaj, po drugi pa se zavedam, da lahko spet traja več kot eno leto. Ali pa sploh ne uspe več. Zato se mi zdi prezgodaj boljša varianta.

Zobki: imamo drugega, levo spodnjo enkico user posted image So pa teli zobki res grozni, za oba do zdaj sta bila najmanj dva prejokana, pretečkana in neprespana tedna... user posted image

Vrtavka na previjalni: ima še katera ta problem? Okej, obrača na trebuh se itak že kaka dva meseca, ampak zadnja dva tedna je pa obup. Ne zamoti je več nobeno pogovarjanje, petje, igrača... Nič. Takoj je na trebuščku. Malo zaležejo igrače, ki to niso, na primer kreme in krtače in take stvari. Oblečem jo še nekako v rikverc, bodija na preklop in plenice pa še ne obvladam user posted image

Miting: se strinjam, meni tudi bolj paše dopoldne. Ja, na dekicah bomo najbrž res težko. Tdui ura, ob 10h, mi odgovarja. A to Mercator na Primskovem?

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 11.9.2014 11:01:07 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.9.2014 13:03:15   
lencyk
Ok, potem velja za dopoldan. Rečemo potem ob 10ih? Pa najboljše da izberemo potem torek, da bodo res lahko vse prišle? Dobimo se pa lahko kar v Merkurju v Kranju. Tam se mi zdi res še najbolj umirjen kotiček za naše tamale. Lahko so v vozičku ali pa na tleh.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 903
11.9.2014 13:12:37   
Dorotheia
Lokacija je super, časovno pa bom jaz še videla. Naš fantič takrat načeloma ravno spi, ampak se zadnje čase zbudi prej, tako da se vam mogoče pridružim pa kasneje. Koliko časa pa bi bile tam?

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.9.2014 9:41:25   
tashq
meni je ok v torek ob desetih v Merkurju.bom pa jaz prišla za kako urico,ker potem bo pa pri nas čas za kosilo in spanje.

tamala je pa pomoje nekaj prehlajena.včeraj je začela kašljati(na srečo-še ne-hropsti,kot takrat pri bronhitisu) pa danes ima verjetno malenkost povišano T.pa mislim,da ji še spodnji dvojki rasteta.user posted image obe naenkrat,pa še zgornjih zobkov ni.bo pomoje kar smešno za vidt tole:4 zobki spodaj,zgoraj pa nič.user posted image

grem pa danes s taveliko tamalo(user posted image ) k frizerju:malo druženja,pomoje ji malo manjka samo mamice.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.9.2014 15:22:04   
Beat
tashq, tudi naš fant je bil pred 2 tednoma prehlajen. Se mu je pa začelo enako kot pri tvoji punčki, s kašljem, potem je imel malo vročine in zamašen nos. Sem kupila takšno mazilo Fitobalm in sem ga mazala po prsnem košu in rahlo pod noskom. Mazala pa sem ga vedno ko sem ga šla previjat in obvezno pred spanjem. Kašelj se je s tem ful hitro popravil. Pa tudi noska ni imel več tako zamašenega. In seveda izpiranje noska s fiziološko. Se je kar hitro pozdravil user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.9.2014 22:00:06   
Night
Da se malo oglasim spet. Bolj malo sem na internetu zadnje čase, vmes smo bili na morju, začela sem spet ustvarjati, tamali me tudi okupira 100 na uro in čas bolj koristno zapravim user posted image

Prav posebej novega ni nič pri nas, gibalno smo še vedno na istem, po prostoru šiba tako, da se plazi, pomaga si z nogami, ne postavlja pa se še na kolena sploh, pa se sprašujem, če se sploh bo. Vstaja tudi ne, poseda se prav tako ne, niti ga ne posedam jaz, tako da sedi samo med hranjenjem v stolčku. Nočem nič prehitevat.

V vozičku se rad vozi samo tam, kjer se ful dogaja. Npr. na morju ni niti enkrat pisnil vmes, vse mu je bilo zanimivo. Doma pa kakor je pri volji, če je naspan, je ok, čim je zaspan, sitnari.

Jaz sem ga pa-pa učila že prej, je znal pomahati že pri 7 mesecih, zdaj se ga trudim učit bravo, ampak vedno ko mu dam rokice skupaj, tišči prste v pesti. Ima ful rad živali, ko ga vprašam, kje je mucka, kuža, ptič, vedno pogleda v tisto smer. Ko mu rečem, naj pleše, začne migati z rokami in nogami kot nor. Nasploh ful rad posluša glasbo in skupaj pleševa. V avtu tudi skoz poslušamo njegove pesmice in jih znam že na pamet user posted image

Previjanje je postalo prava borba. On najraje sploh ne bi bil nič na hrbtu in ga moram fino zamotit, da mu lahko plenico namontiram gor. Oblačim ga pa tako, da je on kar na trebuhu hehe. Tudi v naročju noče bit več, samo še na tleh. Če ga držim, se kar zvija, ker on bi rad dol user posted image

Doji se še vedno ene 3-4krat na dan in vsaj 1krat ponoči. Mogoče bi se čez dan manj, če mu ne bi ponudila, ampak zaenkrat je tako. Začel je jesti sadje in sem super vesela. Pa kosilo in večerjo tudi veliko poje. Rad ima tudi koščke, sicer mu še vedno vse večinoma pasiram, ampak včasih mu dajem kar z roko svojo hrano in lepo je. Se mu kaj zatakne, ampak ni sile. Ponoči se zbuja manj, zna prespati tudi celo noč, ampak problem je v tem, da je jaz ne znam več ali pa se ob 6h zbudim ultra naspana user posted image

Sem videla, da se boste dobile. Superca. Jaz sem malo dlje od vas, pa tudi avta nimam, ker sem ga prodala in kupujem novega. Upam, da boste uživale in da bodo pridni otročki!

Shana, upam, da se je kaj prijelo user posted image

Aeio, kako si se navadila nazaj na službo? Jaz še ne razmišljam o tem, bo pa kmalu konec porodniške.

Witch, kdaj greste spet na letalo? Mi razmišljamo, da bi pozimi šli v kako evropsko prestolnico, ampak še vedno sem malo skeptična zaradi letala. Nočem, da se dere celo pot. Če bi se npr. bal hrupa al pa kaj.

Igrače: pametni kuža je že passe :) Pred par meseci ga je pa ful rad poslušal. Ima nekaj knjigic, rad vidi, da jih skupaj gledava, da mu kažem, kaj je kaj, prav z zanimanjem posluša user posted image Drugače pa ima ful enih drobnarij po celem stanovanju, vsake stvari se hitro naveliča, potem gre do druge, potem najde kable ipd.

Nič, uživajte, vas bom še kaj prebrala in napisala, ko bo čas.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.9.2014 15:34:31   
Aeio
Hej,

Night, sem se kar navadila. Imam zelo pestro in intenzivno delo, tako da mi hitro mine in ker vem, da je mali preskrbljen, ni hudega :)

Glede letala pa kar pogumno. Če ne boš šla sama, je kar ok, ker imaš koga, ki ti lahko pomaga. Jaz sem šla enkrat sama, enkrat pa ne. In ko sem šla sama, je bilo kar težje. Sploh, ker je bil avion poln in sem imela zraven eno žensko, ki mi je povedla, da bo ona kar spala, naj jo ruknem, če se bo name ulegla… Kot da že nimam enega dojenčka, ki se po pol ure naveliča, dovolj :) Ampak če si v dveh, je super!

Mi imamo zadnje dni samo sitnarjenje, ne vem, ai bodo spet zobje. Ampak se nikjer nič ne vidi. Samo tečn je pa res. Obup!

LP

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.9.2014 20:45:50   
Shana86
Night hvala user posted image Potem imamo pa enake boje na previjalni user posted image

Mi imamo tudi nonstop tečkanje, oziroma samo smeh ali solze, nič vmes... pa ful ful težko zaspi, čez dan in zvečer. Bom šla kupit boba carrier, v kengurujčku ji paše.

Se vidimo v torek user posted image

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.9.2014 21:33:25   
witch
Previjanje - mi smo tukaj brez previjalne tak da ne vem kako bi se obnašal na njej. Drugače pa na postelji in kar gre. Je priden. Sicer težko leži, bi rad sedel, ga pa probam zamotiti. Drugače pa si naš fantič že kakšen teden neverjetno vlači in praska lulčka. Tudi prej ko sem mu dala pleničko dol ga je kaj prijel. Zdaj pa prav noro. In ko mu dam pleničko gor jo kar vleče, cuka, hoče da gre dol. In ga včasih popraska da je čisto cel lulček in jajčka rdeče. Ne vem, če je to nagon, ali ga pa srbi pod pleničko user posted image

Letalo - čez dva dni šibamo domov. Drugače pa njemu ko se dogaja on še pozabi da je utrujen. Smo imeli včeraj naporen dan. Vstal je ob osmih, cel dopodal sta bila z atijem zunaj (sta čakala mene, ker sem delala). Potem je okrog treh za eno uro zaspal. Smo šli z enimi v eno mesto. In se je zavleklo tako da smo prišli od pol 9 domov. Navadno doma spi že ob osmih. Včeraj cel dan ni spal, pa sploh ni bil tečen. Tak da po mojem pot ne bi smela biti problem.

Zobki naš je v roku treh tednov dobil spodnji enkici, zgornji enkici in zgoraj levo dvojkico. Zgornje enkice so zrasle istočasno, pa hvala bogu nismo imeli z nobenim zobkom preveč težav.

Spanje - midva ponoči še kar 2x jeva. Drugače spi lepo. Čez dan 2x. Enkrat sigurno za dlje časa.

Uživajte ko se boste dobile, pa nas se še kaj spomnite user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 910
15.9.2014 8:16:31   
Dorotheia
Zdravo punce!

Joj, midva jutri ne bova mogla priti na srečanje. user posted image Zdaj sem ravno pogledala na koledar in imamo ravno jutri točno ob 10h ponovni pregled v RA (samo kontrolo, najverjeteneje bo zadnji pregled, sploh glede na njegov motorični razvoj v zadnjem času). Škoda, jaz sem pa že vse splanirala, kako bova privozičkala do vas. user posted image
Upam, da se še kdaj zmenimo, da bova prišla tudi midva.

Drugače pa smo super. Lep vikend je za nami. Midva z mojim sva bila v soboto na eni poroki (prav neverjeten občutek biti po tako dolgem času nekje sam kot par), mali je bil pri svoji tetici in je tudi pri njej prespal, prvič da ni bilo mene. No je bilo vse ok. Spal isto celo noč do 7h zjutraj. Tako sem bila vesela, res. user posted image Pa s svojo sestrično se je lepo igral, zjutraj ko sva ga prišla iskat, je bil prav veselo razpoložen med igračami. Je pa prav rekla, svakinja, da ne more verjeti, kako so si ti otroci različni. Njena punčka ima čisto drug karakter. Jo vržejo iz tira čisto druge stvari kot našega. user posted image

Zobki na vrhu ga že nekaj časa matrajo, samo še vedno niso pogledali ven. user posted image Upam, da kmalu.
Ima pa naš trenutno spet malo rdečo rito in še vedno listo na zgornjem delu prsi (direkt pod brado) in pod brado - od sline. Sem kupila eno drago kremo in edina, ki pomaga. Bepanthen tudi pikico ni pomagal. No, počasi bo. Samo slini se pa res neverjetno. Mu nonstop menjavam rutice ali slinčke.

Nič, toliko zaenkrat! Uživajte jutri na srečanju in lepo se imejte še namesto naju!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.9.2014 9:13:34   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: Dorotheia

Zdravo punce!

Joj, midva jutri ne bova mogla priti na srečanje. user posted image Zdaj sem ravno pogledala na koledar in imamo ravno jutri točno ob 10h ponovni pregled v RA (samo kontrolo, najverjeteneje bo zadnji pregled, sploh glede na njegov motorični razvoj v zadnjem času). Škoda, jaz sem pa že vse splanirala, kako bova privozičkala do vas. user posted image
Upam, da se še kdaj zmenimo, da bova prišla tudi midva.

Škoda user posted image Pa saj lahko prestavimo na kak drug dan, da bi nas čim več prišlo? Jaz edino v četrtek dopoldne ne morem, takrat imava pa midve kontrolo v RA. Saj res, če ima katera kakšno vprašanje, naj pove, da vprašam pediatrinjo.

Pametni kuža: kupila, ampak ni ne vem kako navdušena. Saj se malo igra z njim... mogoče pa še bo. Trenutno ji je bolj zanimiva Pojoča knjiga (je dala skozi že par otrok, čisto vsega ji pa res ne kupim user posted image ), pritiska tisti nosek, da poje, potem pa pleše zraven user posted image .

Gibanje
: se mi zdi, da bo šla ona v kontra smeri. In sicer, da bo skobacala iz sedenja. V sede se že ful premika po prostoru, se vrti in naprej steguje za igračami, včasih že spodvije nogice kot za kobacanje, pa se nazaj poravna. Bomo videli. Sicer pa še vedno na trebuščku v rikverc, pomete celo dnevno in se zatakne pod mizo, če se hoče vsesti pa v jok in gledati mamico, da jo pobere user posted image

Nahrbtnik: smo ga aktivirali. Punčka že en mesec čisto suvereno sedi, tako da za krajše ture, maksimalno eno uro, ga bom uporabljala.

GH: kosilo (zelenjava, zelenjava in meso) je super. Včeraj sem ji prvič dala telečja jetra, da se nafila z železom, in jih je pojedla toliko, da je bila sita 4 ure. Sem imela za osnovo govejo juho, potem pa notri nasekljana telečja jetrca, pa z vrta cvetačo, brokoli, korenje, malo pora, listek zelene, peteršilj, malo drobnjaka, dala sem še malo riževih kosmičev in olje. Tudi večerjo zmaže (žitnomlečne kašice). S sadjem pa je še vedno problem. Še najraje ga je tako, da pri meni malo gloda. Ampak seveda je tukaj takoj problem, da odgrizne ali odlomi prevelik košček, se ji lahko zatakne. Sem ji pa začela delati naribano sadje z dodanimi kosmiči in malenkost AM, tega vsaj nekaj poje. Če jo zraven podojim, zdrži 2-3 ure.

Pa spet se ful zbuja ponoči... user posted image Jaz ne vem več... Hoče viseti na (.)(.). Sem mislila, da je žejna po tistih kosmičih pred spanjem, in sem ji danes dala vodo, ampak je zalegla za 10 minut. Zbudi se najmanj dvakrat, še najraje pa je akcija kar nekje od treh, štirih dalje... Ah spet isto kot prve tri mesece. Pa odločila sva se, da jo bova zvečer prej dajala spat, da bova malo več skupaj sama. Prej pred 21. ni hodila. No sedaj jo dajeva ob 20h, težko zaspi in se potem zbudi že ob pol sedmih zjutraj. Ah pa to user posted image No pa saj mi ni problem zjutraj vstati, bolj me matra tisto na pol spanje in zbujanje vsakih 15 min od treh dalje... Saj bo. Potem grem pa rodit naslednjega user posted image Aja no tisti bo pa itak spal pa lepo se bo dojil pa sadje bo maral... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
15.9.2014 9:58:13   
Beat
Hej, punce user posted image

Previjanje: pri našem zaenkrat še ni težav, sicer se včasih kar obrne na trebušček, ampak ko ga obrnem nazaj na hrbet, ponavadi potem tako tudi ostane.

Zobki: jih zaenkrat še nima, ker tista desna spodnja enka še kar ni prišla ven. Vse pa izgleda, da bo prišla ven kar skupaj s spodnjo levo enko. Ampak ni nič siten ali da bi se zelo slinil. Naj le tako ostane user posted image

Spanje: ponoči vedno lepše spi in vedno pogostejše so noči, ki jih prespi cele. Ko se zjutraj zbudi, pa sploh ne joče ali kaj, ampak se igra in pogovarja.

Je pa naš začel zadnje čase res ful cvilit in to tako, da gre čez ušesa. Počne pa to, sem ugotovila, ko je utrujen. Zadnjič sem ga imela v naročju in mi je zacvilil direkt na uho, mi je potem še par minut piskalo in šumelo v ušesu. Grozen je s tem cviljenjem, res.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.9.2014 14:25:26   
lencyk
Hey. Zaradi mene se lahko zmenimo tudi za petek. Sporočite potrm kateri dan vam bolj ustreza. Torek ali petek?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.9.2014 14:28:16   
tashq
ooo...
mala je začela danes nekaj hropsti,tako da če do jutri ne bolje,jo zjutraj peljem k P.upam,da ne bo spet bronhitis...user posted image tako da v tem primeru,še jaz ne morem pridt na srečanje...user posted image bom pa sporočila jutri zjutraj tukaj ali pridem ali ne...

me tako moti,ko se plazi po trebuhu naprej in ne more in ne more pogruntati,kako se kobaca.jo že 2 dni malo bolj oblečem(tudi zato,ker že skoraj en teden kašlja):bodi z dolgimi,majčka z dolgimi rokavi in hlače(včasih tudi z naramnicami),da bi ji bilo res toplo v trebuh in prsni koš,pa je tam še vedno mrzla,rokice,podlakti pa ima skoraj vroče...tako jo oblačim,ker imamo kar fejst mrzla tla in da je več ur na dan s trebuhom pritisnjena ob tla,mi ni všeč...bi bilo res veliko boljše,če bi res tisto rito že dvignila...user posted image pa punca sploh ne pogrunta...

pri previjanju imamo pa mi tudi akrobacije...user posted image jo pa tudi v sede oblačim,kadar je potrebno npr.bodi,majčko zamenjati in že prav pridno steguje in skrči roke,ko je to potrebno...izgleda kar avtomatsko to dela...

zdajle jo grem pa zbudit(mi spi že skoraj 3 ure;verjetno zaradi bolezni),hitro pojest potem pa v vrtec in malo na sončka!KONČNO!user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.9.2014 14:30:35   
tashq
aha,še to...
jutri torej jaz lahko pogojno, v sredo ali četrtek lahko, v petek pa spet ne morem.
če se nam pa zdaj ne bo uspelo vsem dobit,pa naslednjič...user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.9.2014 15:21:18   
Dorotheia
Zaradi mene ne rabite prestavljati jutrijšnjega srečanja. Lahko bi zadnjič že pogledala v koledar, ne pa zadnji trenutek. user posted image Kakšno pa je kaj vreme napovedano?

Jaz lahko drugače sredo, četrtek ali petek. Nimamo drugih zadev. Upam, da ne bo kaj vmes prišlo. Ampak ker smo zaradi cele papirologije dosti leteči in hitro kaka zadeva uleti vmes in podre načrte, nočem da zaradi mene prestavljate termina. Saj se lahko še kdaj drugič zmenimo. user posted image

Midva sva super danes. Celo dopoldne sva bila zunaj. Mali mi je še zaspal v vozičku. user posted image
Pa neverjetno, koliko sonce pomaga pri dobri volji. Jaz sem že cel dan prešerne volje in polna energije. Mali posledično tudi.

Aja, drugače je tudi pri nas pestro pri previjanju, čeprav včasih ga uspem lepo zamotiti, včasih pa ne gre in on hoče na vsak način vstati, se obrniti in prijemati vse (sem morala vse že umakniti iz dosega njegovih rok).

Drugače pa se tudi naš še večino plazi (sploh po parketu), čeprav na kakih nedrsečih površinah (recimo na blazini) pa kobaca čisto lepo.

Mu pa zdaj malo spreminjam čas glede hranjenj, ker zadnje čase dostikrat ob uri sploh ni bil lačen. Tako, da bom par dni malo opazovala, kdaj sploh postane lačen in potem priredila vse. Danes je recimo imel mleko (še vedno 180ml) za zajtrk ob 7.30 in je bil lačen potem šele malo čez 11. uro oz. skoraj šele ob 11.30. Ponavadi sva imela kosilo okrog 13h, zdaj pa če ima malico tako pozno, itak še ni lačen ob 13h. Danes sva jedla kosilo potem sicer ob 14h. Čeprav bi mogoče še lahko malo počakala, ampak je bil že ultra siten, ker je bil zaspan. Takoj po kosilu sem ga dala spat, je zaspal v sekundi. Zdaj pa popoldan bo malico imel šele okrog 17h, prej ziher ne bo lačen. Potem pa večerjo okrog 19h. Čeprav zdaj sploh ne vem, kako naj mu dam, ker dvomim, da bo lačen po 2h urah. Malo sem zmedena, ker se mi zdi, da naš sploh ni tako lačen. No, bom rešila tako, da bo pač manjša malica in potem večja večerja.

Vaši so lačni na 3 ure še vedno ali kako? Kot sem rekla, naš od jutranjega mleka brez težav zdrži vsaj 4 ure, večinoma še več. Ubistvu, če bi mu nekaj vsiljevala, sploh noče lepo jesti, se samo pači. To mi je pač dovolj jasen znak, da ni lačen. Ker ko je res lačen, fuul lepo je in odpira usta. Ne bom mu pa dajala hrano samo zato, ker pač naj bi imeli toliko obrokov.

Upam, da še popoldan zdrži vreme, da greva na hitro ven, ko se mali zbudi.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.9.2014 15:38:32   
lencyk
Če vsem ustreza četrtek, lahko tudi četrtek. Jaz se itak lahko prilagodim. Katera potem pride?

Neposredna povezava do sporočila: 918
15.9.2014 15:49:44   
Dorotheia
Jaz v četrtek lahko, če le ne bo spet treba kaj skočiti na banko (ker se mi zdi, da moram vsak 2. dan kaj nesti tja user posted image ). Pokličejo pa itak zadnji trenutek, tako da vedno letim na vrat na nos.

Mislim pa da je shana napisala, da v četrtek ne more.

Kaj pa če se jutri vseeno dobite, pa se čez kak mesec zopet poskusimo zmeniti ponovno?

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 15.9.2014 15:50:37 >

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.9.2014 16:07:15   
tashq
v četrtek tudi jaz lahko,samo meni se tudi zdi,da je boljše,da ustreza čas čimveč puncam,kakor pa da se recimo potem meni prilagajate.saj bo še čas za druga srečanja...pa se mi zdi,da se je janaž tudi javila,da bi prišla,pa se odkar malo spreminjamo termin še ni oglasila.
ne vem...odločite se,kako bo, pa jaz samo povem ali lahko pridem ali ne morem...user posted image

ko se je mala zbudila,sem ji fajn nosek spucala in hropenja ni več.verjetno je bilo to bolj iz noska,kot iz pljučk.user posted image bom res še videla zjutraj ali bo potrebno k P.

aja,Dorotheia:kakšen mesec nazaj smo bili mi na istem,ko je bila mala še sita od prejšnjega obroka in ni hotela jesti.sem rešila tako,da so glavni obroki(zajtrk,kosilo,večerja) bolj obilni,malici pa res bolj malici-sem zmanjšala količino na polovico,kolikor je drugače sposobna pojesti naenkrat in nam zdaj tako super gre.

Neposredna povezava do sporočila: 920
15.9.2014 20:12:43   
lencyk
Ok, ne bomo nič spreminjali. Velja potem za jutri. Ali potem sploh katera od vas pride? Da ne bom potem sama tja prispela.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.9.2014 20:45:30   
Shana86
Pridem user posted image

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.9.2014 21:17:52   
Dorotheia
Super, uživajte potem jutri!

tashq, ja pomoje bom tako tudi jaz naredila. Najboljša rešitev, res.

lencyk, midve se pa itak lahko tudi tako zmeniva spet za kak sprehod, če bo vreme. user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.9.2014 8:05:39   
tashq
pridem tudi jaz!user posted image

drugače se je pa danes tamala sama usedla!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
16.9.2014 8:46:51   
Shana86
Tashq moja se je tudi včeraj user posted image

Se vidimo user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?