Night
|
Da se malo oglasim spet. Bolj malo sem na internetu zadnje čase, vmes smo bili na morju, začela sem spet ustvarjati, tamali me tudi okupira 100 na uro in čas bolj koristno zapravim Prav posebej novega ni nič pri nas, gibalno smo še vedno na istem, po prostoru šiba tako, da se plazi, pomaga si z nogami, ne postavlja pa se še na kolena sploh, pa se sprašujem, če se sploh bo. Vstaja tudi ne, poseda se prav tako ne, niti ga ne posedam jaz, tako da sedi samo med hranjenjem v stolčku. Nočem nič prehitevat. V vozičku se rad vozi samo tam, kjer se ful dogaja. Npr. na morju ni niti enkrat pisnil vmes, vse mu je bilo zanimivo. Doma pa kakor je pri volji, če je naspan, je ok, čim je zaspan, sitnari. Jaz sem ga pa-pa učila že prej, je znal pomahati že pri 7 mesecih, zdaj se ga trudim učit bravo, ampak vedno ko mu dam rokice skupaj, tišči prste v pesti. Ima ful rad živali, ko ga vprašam, kje je mucka, kuža, ptič, vedno pogleda v tisto smer. Ko mu rečem, naj pleše, začne migati z rokami in nogami kot nor. Nasploh ful rad posluša glasbo in skupaj pleševa. V avtu tudi skoz poslušamo njegove pesmice in jih znam že na pamet Previjanje je postalo prava borba. On najraje sploh ne bi bil nič na hrbtu in ga moram fino zamotit, da mu lahko plenico namontiram gor. Oblačim ga pa tako, da je on kar na trebuhu hehe. Tudi v naročju noče bit več, samo še na tleh. Če ga držim, se kar zvija, ker on bi rad dol Doji se še vedno ene 3-4krat na dan in vsaj 1krat ponoči. Mogoče bi se čez dan manj, če mu ne bi ponudila, ampak zaenkrat je tako. Začel je jesti sadje in sem super vesela. Pa kosilo in večerjo tudi veliko poje. Rad ima tudi koščke, sicer mu še vedno vse večinoma pasiram, ampak včasih mu dajem kar z roko svojo hrano in lepo je. Se mu kaj zatakne, ampak ni sile. Ponoči se zbuja manj, zna prespati tudi celo noč, ampak problem je v tem, da je jaz ne znam več ali pa se ob 6h zbudim ultra naspana Sem videla, da se boste dobile. Superca. Jaz sem malo dlje od vas, pa tudi avta nimam, ker sem ga prodala in kupujem novega. Upam, da boste uživale in da bodo pridni otročki! Shana, upam, da se je kaj prijelo Aeio, kako si se navadila nazaj na službo? Jaz še ne razmišljam o tem, bo pa kmalu konec porodniške. Witch, kdaj greste spet na letalo? Mi razmišljamo, da bi pozimi šli v kako evropsko prestolnico, ampak še vedno sem malo skeptična zaradi letala. Nočem, da se dere celo pot. Če bi se npr. bal hrupa al pa kaj. Igrače: pametni kuža je že passe :) Pred par meseci ga je pa ful rad poslušal. Ima nekaj knjigic, rad vidi, da jih skupaj gledava, da mu kažem, kaj je kaj, prav z zanimanjem posluša Drugače pa ima ful enih drobnarij po celem stanovanju, vsake stvari se hitro naveliča, potem gre do druge, potem najde kable ipd. Nič, uživajte, vas bom še kaj prebrala in napisala, ko bo čas.
|