Night
|
Jst pa opažam, da se sploh ne znam več drugega pogovarjat kot o dojenčkih Pa sem rekla, da ne bom taka hehe. No, se potrudim, da tistim, ki niso še mamice, ne razlagam preveč podrobnosti. V glavnem, ful sem vesela, da si tukaj izmenjujemo mnenja in izkušnje! janaž, jaz sem spraševala o kampiranju. Midva sva navajena, ampak letos vseeno še ne bomo šli skupaj, drugo leto pa vsekakor. Pa po moje bi mali čez dan zelo užival, ker sva tud doma večinoma skoz zunaj, ko je lepo vreme, ampak skrbi me malo ponoči, kako bi spal v šotoru, pa ne bi rada ravno, da se tam dere, ker je vse slišat ... Verjetno preveč kompliciram. Tud drugače me zelo moti, če se mi joka kje med ljudmi, ker imam filing, da si vsi mislijo, da ga ne znam potolažit. Je še katera taka? Drugače pa, ko je vreme toplo, sva res skoz zunaj in mu zelo paše. Na vrtu imam kar eno dekico, pa ga dam tja malo na hrbet, malo na trebuh, malo ga nosim, potem spet odložim, zraven še kaj naredim. Včasih ko sva notri in postane siten, ga na hitro oblečem, se pritožuje, potem pa utihne v sekundi, ko stopiva skozi vrata. Smešen je, res. Jst bi tud tisto peno za na tla kupila. Bom šla pogledat v Pikapolonico. Meni se zdi, da te baby stvari ful stanejo. Sva dobila ful bonov za baby center, pa sva že vse skurila, čeprav sem rekla, da bodo za sedež, ko ga bomo rabli. Pa skoz je kaj, tud cunjic rabimo ogromno, ker se mali nenormalno slini, slinčki so mi pa tko zoprni. Pol se pa preoblačimo 2-3 krat na dan, tko da imamo polno majčk, pa še tako skoz perem, da jih ne zmanjka. Glede oblačenja jaz nikoli ne vem, kako ga oblečt. Pa dostikrat oblačim, pa potem slačim, potem malo zapiha, spet oblačim. Revček Za spanje ima dolg bodi in bombažno pižamo, enkrat je imel kratek bodi in pižamico, pa se mi je zdel hladen ponoči. V spalnici imamo zdaj 19-20 stopinj, imam ga pa v vreči, ampak nima rokavov, tako da bo po moje kar v dveh plasteh še nekaj časa. Je pa ful smešen, najbolj se smeje kakšnim starim ženičkam, pa so potem vse srečne Sem pa zadnjič srečala eno kolegico, pa glih toliko, da ga je pogledala. Mislim, kot da ga ni, tako se je obnašala. Še ena nepoznana trgovka ga bolj obrajta. Saj ne pričakujem, da bodo vsi navdušeni, razumem, da eni tud ne marajo otrok, ampak halo, ne moreš se delat, kot da ga ni al kaj No, saj sva se po hitrem postopku pobrala, čeprav bi ona kr neki čvekala, mah kr neki res.
|