|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČKI 2014
10.5.2014 10:58:46   
Night
A že vse uporabljate športni del vozička? Naš se noče voziti več v vozičku, noter ga dam, ko je zaspan in vem, da bo zaspal, drugače ni šans. Pa saj ga razumem user posted image Koliko je lahko naklon dvignjen pri 4. mesečnikih? Saj prav dolgo ga ne bi vozila, kakšne pol urice na dan. Moj športni del se ne poleže čisto do konca, prva stopnja je tam nekje 10°. Podložite tudi kolena kaj?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.5.2014 11:11:15   
witch
Jaz ga vozim v športnem že dobra dva tedna. Tudi zdaj ko spi je ok, ko ne spi se mi po pol vasi dere ko sraka. Ko je spočit je dobro v lupinici in avtu, vozičku, ležalniku, igralnem centru. Ko pa ni spočit pa ni dobro NIČ samo roke. Dere se v avtu, v vozičku... Tudi moj športni del se ne poleže čisto. Ga imam na najnižji možni stopnji. Sem pa pri treh mesecih P vprašala kaj delati ker hoče samo gor. Pa je rekla naj se mu prilagajam, naj dvignem voziček, naj dvignem ležalnik. Tak da sem vse dvignila za eno stopnjo. Mi je lepo rekla da naj si predstavljam otroka ki ga vse zanima, gleda pa samo strop pa nebo. Njemu pač to več ni všeč. Hoče videti kaj se dogaja.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.5.2014 11:25:08   
Aeio
Jaz imam športni del že od dopolnjenih 3 mesecev. Pediatrinja je rekla, da ni problema in naj mu kar malo dvignem vzglavje.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.5.2014 9:20:08   
witch
Jaz imam pa vprašanje glede nogavičk. Namreč od skoraj vseh ima na nogici sled od gumice. In to kar močno. Mene osebno to moti, neprijetno mi je. In predvidevam, da tudi njemu ni fajn. Pa še za prekrvavitev to ni ok. Kje kupujte nogavičke? Katere so dobre? Jaz bom počasi diplomirala iz njih. Dam en euro pa ni ok, dam pet eurov za par pa ni ok. Kakšne naj mu dam gor?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.5.2014 9:39:07   
Shana86
Witch jaz jo ravno zato oblačim v hlačke s stopalci in pajacke... Isto se mi zdi, da jo tiščijo vse hlače, ki nimajo tistega fajn širokega pasu user posted image Ene približno uredu nogavičke sem kupila v h&m, take čist navadne bele, se zavihajo, jih je nekaj v set_u.

Mi smo zaenkrat še v košari, ampam je komaj sedaj dopolnila 12 tednov. Zaenkrat je zadovoljna, če spustim strehico, da lahko gleda listke. Pa stran dam tisto pregrinjalo, da lahko gleda mene. Bomo pa tudi pomoje prej kot pri 6 mesecih šli na športni del, v tej košari je hitro vroče in dete je firbčno user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 11.5.2014 9:41:14 >

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.5.2014 9:49:53   
Night
Nogavičke znajo bit smotane, ja. Odvisno tudi od količine špehca dojenčka na nogicah user posted image Jaz mu jih zaviham dol, tako da ga manj tišči, drugače pa tudi jaz raje oblačim hlačke s stopalci, potem dam pa ene bolj ohlapne nogavičke čez.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.5.2014 12:13:50   
Dorotheia
Našemu so tudi vse nogavičke preozke. Tako, da se jaz tudi priporočam, če katera ve za kake bolj široke. user posted image

Drugače pa mi spet cel kup enih zadev. Našemu nekaj dogaja zadnje 4 dni. Sem mislila, da je samo kak dan pač slab, pa mi je spet nekaj začel se bunit med hranjenjem - ampak pomoje zato, ker ful grdo pije in cel kup zraka poje, potem pa samo kupčke podiramo. user posted image Pa malo bolj je začel polivati. user posted image Sploh ni nikoli toliko, tudi če so nam potrdili refluks na pediatrični, zdaj pa kar naenkrat. Prej mi je pojedel malo več kot pol kot sicer, pa sva podrla kupček (ga je zrak vidno že matral) in je polil ob kupčku, potem pa ni hotel več jesti. No, saj to me ne skrbi, ker ima itak veliko zaloge. Samo bi rada vedela, kaj ga muči in mu pomagala. Se je predvčerajšnjim zvečer in včeraj čez dan ful jokal, res še nikoli tako pomoje. Pa prav agresivno si rokice tlači v usta...pa prdi že nekaj dni ful. Tako, da malo sumim pač ali poslabšanje refluksa ali pa sem celo na zobke pomislila (sem potem brala, da so eni imeli tudi s prdenjem in prebavo ful težav ob rasti zobkov). Ker se pa ful slini, z dlesnijo je začel grsti, rokice si tlači nenormalno not (pa si jih je že prej, zdaj pa ful drugače). Ne vem, saj bomo videli. Ponoči sicer še vedno lepo spi. Samo čez dan je veliko bolj jokav zdaj že nekaj dni. Pa sploh če ga kam odložiš. Nonstop bi bil po rokah. Pa saj mi nič ni težko, samo ko vidim, da ga nekaj matra, me pa čisto odnese in mi je grozno. Pa te dni ga tudi spat ful težko dajeva, začne se kar dreti in mi sploh ni jasno. Ker prej nikoli ni bilo težav. Ah ja.

Pa odkriva nove zvokce. Zdaj je odkril nekaj podobnega cviljenju in grčanju. In to nonstop prakticira. Haha.

Mah, upam, da se kmalu stanje umiri ali pa da vsaj izvem, da so samo zobki.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.5.2014 9:57:26   
Aeio
Dorotheia, pri nas popolnoma isto. No, poliva ne, ampak vse ostale stvari z rokicami, grizenjem,… Upam, da se kmalu prikaže tisti zobek :)

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.5.2014 14:14:19   
oblekca
ojla

sem našla nekaj časa, da se malo oglasim.
Zadnje čase je kar pestro, stalno bi menjal položaj v katerem je, nikjer ne zdrži prav dolgo, še najraje bi se nosil, evo mama ima brezplani fitnes user posted image . Je kar nekam jokav in je hitro vse narobe. Upam, da kmalu mine in tudi jaz upam, da bo iz tega zobek user posted image

voziček: za košaro je tudi naš sonček že prevelik, a bom vseeno še malo počakala s športnim delom, ker to vreme je kar muhasto in bi me skrbelo, da se ne prehladi. protestira pa tudi naš v košari tako, da vozičkamo samo če spi.

nogavičke: pri nas isti problem, vse ga zatišči in mi ni všeč, tako da mu oblačim hlačke s stopali.

Kako oblačite vaše user posted image , sedaj ko je bolj toplo? Jaz kar ne vem kako, da ne bo preveč ali premalo. Sploh tiste ki jih imate v športnem delu me zanima.

AM: tiste ki dodajate ali so vaši dojenčki samo na AM, katero mleko mu dajete? Jaz mu dodajam Aptamil, pa ga zelo in se mi zdi da vedno bolj napenja. Razmišljam o menjavi na Holle, pozna kdo?

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.5.2014 14:18:19   
mala_račka
Dorotheia - naša ima povsem enake znake (brez polivanja), pač to agresivno tlačenje rokic v usta...sem pa brala da lahko ti znaki trajajo tudi več mesecev prej, preden se sploh pokaže prvi zobekuser posted image jaz res ne vem kako ji pomagat, ker se mi ful smili...saj vidim da ji je hudo. Dala sem ji tisto grizalo (za masažo dlesni), ampak ga še sama ne zna držat in ji potem jaz držim, pa se zraven ful jezi....user posted image

pa zadnje dni opažam poleg tega tudi, da se ful ustraši...skoraj vsak dan česa, pa ne vem kaj bi to lahko bilo. Kar na lepem se začne jokati - no ja, kričati!!! Pa je do takrat vse lepo in prav, potem pa kar naenkrat. Najprej sem bila prepričana, da sunkovitih gibanj, pa se je potem to izkazalo da ne...pa vse sva že dala z mojim skozi...res ne vem. "zavrtela sva cel film" kaj vse smo zadnje dni počeli in kaj bi lahko do tega privedlo, pa še vedno ne vem. Mogoče je pa to res spet samo ena fora v razvoju, ki hitro mine....upam!!!

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.5.2014 15:09:10   
Dorotheia
Jaz mislim, da polivanje pri nas ni v povezavi s tem drugim obnašanjem.

Ej naš isto, se smeje, pa potem čez sekundo začne prav kričati, tako močno se joka. Danes je zaenkrat malo boljše, ampak drugače je pa čisto drug. Nonstop bi bil po rokah (prej sploh ne), zvečer je težava ga spravit spati (pa zdaj več kot 3 mesece ni bilo NIKOLI problema) in še in še. Pa še malo manj poje, ampak to me ne skrbi, ker ima pač dovolj zaloge. Pa včasih ga hočem odložiti kot že stokrat in se prav histerično začne dreti, kot prej nikoli ne. Pa bohnedaj mu kaj po ustih šarit, začne samo dreti. Jaz mislim, da so zobki no. Ampak vem, da lahko traja tudi do par mesecev, da sploh pogleda ven. Odvisno, kako hitro rastejo in kako koga boli.

Oblekica, jaz našemu dajem Novalac AR (zaradi refluksa). So pa drugače vsa ta mleka pomoje dokaj podobna (če se mene vpraša), samo odvisno, kako kaj otroček katero sprejme. Pa menjavanje mleka ni priporočljivo, če otroku neko že ustreza. Jaz ne bi menjala, če mu paše oz. ga rad pije in mu ne povzroča težav. Drugače pa naj bi bilo Holle kar vredu ja, ampak spet ne paše vsem.

(odgovor članu mala_račka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.5.2014 15:17:01   
piapaja
Živjo punce, pišem prvič :) Tud moja 4 mesečnica zganja enake vragolije, tiščanje obeh rok v usta, neprestano kreganje, v košarici ne velja več, ampak še vedno vztrajam, se mi zdi še mal prehitr za športni del? Drgač pa js sem dobila eno iber fajn kremico za dlesni, in ji jo namažem 2x na dan, in sicer DOLOGEL, primeren za dojenčke ob rasti zob in za odrasle. Priporočam, se mi zdi, da ko jo namažem s tem, je dost bolj mirna in boljš volje.
Kar se pa tega tiče, da se mala ustraši, men se zdi to čist normalno, ker itak dojenčki šele spoznavajo zvoke. Moja mala npr. je čist pridna, lahk ob njej sesam, pomivam posodo in ropotam po stanovanju, pa je čist ok, pol je pa zadnjič moj kuhnu, in je bil tak jok, da sm misla da je ne bom mogla umirit. Pa vseen sem rekla mojmu, naj kr kihne pred njo, sam mal bolj "po tih" :), ker pač itak se bo mogla navadit, ane?
Drgač pa, a se kej družte JANUARČKE, ki ste iz LJ? MI manjka mal družba mamic, k vemo o čem govorimo :) .

take care

Neposredna povezava do sporočila: 362
12.5.2014 18:31:30   
Shana86
Oblekca mi smo imeli enake težave z Aptamilom. Pediatrinja je rekla, da je po Novalacu še huje. Kolegica mi je svetovala Holle, ga uporabljamo 2 meseca in smo ful zadovoljni. Čisto nič je ne napenja (prej je jokala, se zvijala in napenjala po dve uri, preden se je smrdeče zeleno pokakala), kaka redno 1-2x na dan, lep zlat kakec. Drugače dojim + cca 60-80 dodatka na obrok, razen ponoči izključno dojenje.

Moja se je tudi začela bat. Pa v mami fazi je - me mora imeti vedno na vidiku, sicer je jok. Drugače pa sonček, samo pogledam jo in se smeje user posted image Kakšen dan se neverjetno pogovarja, z mano, igračami, rožami, stropom... ni da ni. Kakšen dan pa je bolj zadržana. Prstkov na nogicah še ne doseže, trenutno so glavna kolena in goleni. Tako da v naročju izgleda kot Buda s tistimi lički in rokami na kolenih user posted image

Pa veselo vse igrače v usta. Rokice tudi zelo in nehala jih je cuzat in iskat palec, tako da me ne skrbi več. Dude pa niti slučajno nikoli več ne sprejme. Sploh je ne potegne - moram ji jo držat ona pa liže, res mi je to pol ful v pomoč user posted image Potolažim jo samo z joško user posted image

Jutri imamo pa kontrolo kolkov, upam da je še vedno vse okej.

(odgovor članu piapaja)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.5.2014 21:19:40   
Night
To tiščanje rokic v usta je normalno in ne pomeni nujno zobkov še tako kmalu. Naš to dela že dober mesec, pa nima še nobenega zoba. Istočasno se zelo slini. Sem mu kupila tudi jaz en gel, pa sem mu samo enkrat namazala. Ne vem, mislim, da ni potrebe po tem. Naš si tišči celo pest noter in se včasih začne jokat, verjetno ga moti, da si ne more cele stlačit notri user posted image Pa tud prste ti tlači noter včasih s tako ihto, da tud bruhne. Sem pa ugotovila, da si roke daje bolj intenzivno v usta, ko je lačen.

Isto se začne včasih kar iznenada jokati, npr. se veselo igra v igralnem centru, pol pa se razjezi, ker ne more igračke nest v usta. Pa mu jo snamem dol in dam, je pa v redu. Hecen je. Ustraši se pa tudi kdaj česa.

Meni se zdi, da se ful spreminja iz dneva v dan. Vedno lepše mi je z njim user posted image Edino ponoči bi res lahko malo več spal user posted image Upam, da bo bolje, ko bo dobival GH.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.5.2014 7:16:58   
witch
na hitro glede am. mi smo imeli holle. mi je všeč, ampak ni kakal po njem. zdaj uporabljava hipp. je imela moja sestra za malega samo holle in je bila ful zadovoljna.
Več pa pozneje ko tečko zaspi user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.5.2014 10:02:33   
tashq
športni del vozička:še ne uporabljamo.v košari ima še cca. 10 cm prostora pa kar zadovoljna je tam,tako da bomo še kar počakali.Night,mislim,da lahko brez problema uporabljaš športni del,tudi malo več lahko dvigneš,če mu paše,naj bi se pa res podlagalo kolena-tako sem brala...
nogavičke:mi imamo tut probleme z odtisom od elatike.ali to,ali pa ji dol lezejo.imam pa še od P. dvoje,ki se tak zavihajo na dol v originalu,samo jaz jih večinoma kar odvihane pustim-kao dokolenke pa potem ni ne odtisa od elastike pa tudi težko dol zlezejo, ker so tako dolge.drugače so pa hlače s podplati zakon!user posted image
oblačenje:sicer smo v košari...prejšni teden sem bila jaz 2 dni v 3/4 hlačah,japankah in kratkih rokavih pa je bila tamala v hlačah,bodi z dolgimi in puloverček,brez kape.zdaj se je pa spet shladilo pa ima spet kapo pa še eno plast zgoraj in dekico.
palec:N. ga je tudi nehala cuzat,je izgleda ugotovila,da je duda boljša...user posted image v ustih je pa nonstop nekaj,če ne prst pa cela pest ali igrača.se skoraj vsak dan vidi napredek v tem,kako boljše drži igračo pa jo nacentrira v usta.user posted image drugače pa tudi jaz mislim,da tiščanje česarkoli v usta še ne pomeni nujno zobkov-to je pač normalna razvojna faza.P. je tudi v tem času bila obsedena s tiščanjem vsega v usta,prvi zob je pa bil pri cca. 9-10 mesecih.
jutri gremo pa v Volčji potok!user posted image držte pesti,da vreme zdrži...
med vikendom smo imeli pa s prijatelji piknik in je N. prvič šla spat kasneje.mi je zaspala v naročju okoli pol osmih kot ponavadi,za pol urce,ko sem jo pa hotela odložiti v lupinico pa spet učke kot sovica.sicer jokala ni,je bila pa tečka.potem smo šli domov pa je šla spat okoli pol desetih po še enem dojenju.naslednji dan pa ni bilo neke razlike,razen da se je zbudila kakšno uro kasneje.tako da bo izgleda preživela poletna večerna potepanja...user posted image
je pa drugače pridna,zmoti jo edino,če ni nič zunaj,kot danes verjetno...user posted image naslednji teden pa verjetno začnemo z GH...user posted image
papauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.5.2014 10:24:23   
Shana86
Rokice v usta: tudi meni se zdi, da to ne pomeni nujno zobkov. Moja jih je začela tlačiti v usta že pri enem mesecu. Sem mislila, da zato, ker je lačna, ker mi je ravno takrat začelo manjkati mleka, ampak je neodvisno od lakote. Pomoje je bolj to, da si najprej tlačijo rokice v usta, potem pa tako razdražijo dlesni, da jih začnejo ful srbeti in nergajo. Moja da tudi celo pest v usta in včasih še stegne kazalec in sredinec, da se davi... enkrat je tudi bruhala... smotka. Res pa je, da naj bi dlesni zaradi zobkov lahko začele srbeti že par mesecev pred prvim zobkom. Grizala pa moja zaenkrat še ne mara. Aja pa isto protestira, če z usti ne doseže igrače user posted image Čeprav zna potegnit že tako močno, da se ukrivi lok v igralni postaji.

Oblačenje: cel podvig, ja, ob telih čudnih temperaturah user posted image Pokrova od vozka praktično ne uporabljam več (razen če je ful veter ali dež), strehico tudi napol spustim. Ko je zunaj vsaj 22, ji oblečem samo tanko jopico, copatke in brez kapice, nekje nad 17 plišasto jaknico, copatke, kapico in dekico, nad 12 volnen pajacek, copatke in kapico, pod 12 pa še pokrijem z dekico in večinoma spet dam čez vozek tisti pokrov - npr za tak dan kot je danes. Imamo 6 stopinj in lije... ravno danes, ko imamo pregled. Bo fajn sitna, ker nisva bili nič zunaj user posted image Drugače zdajle spi. Toliko dnevnega ritma že ima - vstaneva okrog pol osmih, jutranja nega, mamin zajtrk, punčkin zajtrk, igralna postaja, potem pa okrog 9:30 - 10 spat. Nekje za eno uro. Samo danes ni hotela nič dodatka, ponavadi poje 90 user posted image Ja no, tudi meni ne paše vsak dan ista količina zajtrka...

Nohtke še vedno strižemo vsak drugi dan... samo da sem mami sedaj že toliko zverzirana, da jih kar med previjanjem user posted image

Še vedno ne vemo, kam na dopust junija...

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.5.2014 10:35:41   
tashq
o,še to sem pozabila vprašati...
za poleti bi kupila tako tenko dekico.zdaj imamo samo te plišaste,tetra plenica mi je pa nekako še premalo za zdaj.približno tak material kot je recimo posteljnina,ala bombaž.veste,kje bi se dobila pa seveda cenovno ugodno...user posted image
v Mullerju sem pa našla cenejše puzzle:za 10 evrov se dobijo v obliki ristanca,kar je zame totalno nepraktično,če želim malo gor dat ležat,pa za cca. 7 evrov,jih je pa samo 7 noter ne 9.pa še črke so...jaz bi raje kakšne živalice...user posted image user posted image mogoče nam bo res preostal samo še BC za 20 evrov...user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.5.2014 11:03:21   
witch
Midva pa sva od nečaka podedovala obleice in so hlačke kar brez podplatov. Da bi kupila ene par hlač? Ne vem... Ker te nogavičke so kar nekaj. Cel je od elastike, pa non stop mu dol lezejo user posted image

oblačenje prejšnji teden je bil v bodiju, hlačkah, zunaj še tanka jopica. Zdaj pa spet bodi, majčka, hlačke. Kako pa jih oblečete ponoči? Jaz mu že od rojstva naprej oblečem bodi, bombažno pižamico in ga čez pokrijem. Sem prejšnji teden premišljevala da bi bil brez bodija. Ne vem če bi bilo že pametno...

Bombažna odejica
jaz sem jo kupila v BC. Sta bile dve v kompletu mislim da okrog 17 eur. Sem zadovoljna z njima. Je pa mičkeno debelejša od pesteljnine (če bi pokrivala samo s posteljnino brez odeje noter).

GH naše dete ne mara korenčka, ne jabolka, navdušen je nad bučkami, banano, pa seveda mlečne kašice so zakon. Zadnjič je kar začel jokati ko mu mati ni dovolj hitro nesla hrane do ust user posted image

Tudi naš se zadnje čase vsake malenkosti prestraši. Npr je ležal v vozičku pa se ustavim in pogovarjam s sosedo, pa ona pogleda v voziček in reče živjo, on pa se prestraši in v jok. Pa da slučajno ne dvigneš glasu. Je bil nečak pri nas, pa je nagajal in sem mičkeno dvignila glas in ga skregala. Jokala sta oba user posted image mali in velik.

Naš fantič ko je naspan je zelo priden. Še vedno zahteven, še vedno bi rad da se ukvarjamo z njim, ampak je boljše. Ko pa počasi gre spanje zraven pa ve biti zelooo tečen. Sem ga nekako pogruntala, da podnevi rabi spanje na dobre dve ure. Zdrži veliko več, ampak v naročju.
Ponoči je že spal od osmih pa do štirih, v enem kosu. Pa naprej do približno pol 7. Zdaj pa je spet začel ob polnoči jokati in prositi hrano. Pa potem spi do šestih zjutraj in je to to. Jaz sem pa zdaj kot zombi. Prej mi je zaspal še nazaj in sva spala do osmih. Zdaj pa ob šestih vstajava user posted image

Naš se slini že kar nekaj časa. Isto si rokice tišči v usta, oziroma vse kar mu pride pod roke. Sem se nekaj časa obremenjevala z zobki, kaj če ga boli, kaj če ga srbi. Pa enostavno ne vem če je to to, kdaj bi naj bilo to. Pa sem pač nehala. Menim, da ko bodo res zobki in če bomo med tistimi, ki za vsak zob predobro vejo kako raste, bom to točno vedela. Če pa bom med srečneži pa bo itak zrasel preden bom vedela.

Je pa naš spet začel ful polivati in bruhati. In smo šli na AR mleko in je zdaj dobro. Majn je jokat, ne bruha in poliva. Mi pa po tem mleku ful prdi.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.5.2014 11:56:01   
mala_račka
Tashg - v Pikapolonici imaš puzzle pena Baby za 12,90eur...imaš pa različne, črke, številke, sadje ali pa živali:) sicer piše da so šele od 10m naprej (verjetno zaradi manjših delcev), vendar mislim da to itak piše pri vseh:)

Tudi moja mala si zbaše celo rokico v usta in potem se s polnimi usti jezi:)))

super, da ste načele debato o odejicah - tudi jaz iščem nekaj podobnega...
Smo bili pa med prazniki v toplicah in je bilo itak ful toplo in takrat sem imela malo oblečeno kar v bodiju pa legicah in nogavičkah, (na sončku) s klobučkom, v vozičku pa brez... ko pa je zunaj hladnejše vreme pa ima malo toplejše hlačke pa zgoraj bodi brez rokavov, pa bodi z dolgimi, čez pa kakšno jopico. pa seveda kapo pa copatke.

nogavičke - imam tudi jaz iz HM in so mi res super, saj imajo zgoraj takšne zavihke (nič elastike) in jih tudi jaz pustim kar odvihane...drugače pa so zakon tudi hlačke s stopali.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.5.2014 12:08:55   
mala_račka
withch - najina je že kakšen mesec brez bodija ponoči, saj sem ugotovila, da ji je bilo vroče in se je celo noč odrivala...zdaj pa ji oblečem samo bombažno pižamico in veliko lepše spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
13.5.2014 12:24:07   
tashq
mala_račka:hvala.gremo v Pikapolonico,sploh ker imajo živalice...user posted image
witch:poskusi mogoče najprej s kratkim bodijem za spanje...drugače pa naslednji teden bodo že lepše T...pa jaz bi samo eno dekico za pol manjšo ceno...user posted image še zbiram predloge,drugače pa hvala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
13.5.2014 13:10:30   
witch
tashq saj jaz bi tudi samo eno za pol cene user posted image pa nisem nikjer nič pametnega našla. Pa se je pojavila ta in sem jo vzela. Drugače pa mislim da imajo v BC tudi po eno (sem opazila pozneje), ampak nisem gledala cen in kakšen material je.

Sem prejšnji teden na čase imela občutek da mu je bilo ponoči prevroče. Saj zdaj je itak spet hladno. Premišljujem da gre zakurim. Mi je hladno user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.5.2014 13:56:37   
janaž
Hej hoj, kako rastejo tile naši malčki...
Pa vsi so istiuser posted image ...naša tudi tlači rokice v usta in zraven joka... pa tudi ne vem zakaj, mislim, da je ponavadi le zaspana.

Je pa tako pridna, zvečer jo po dojenju le odložim v posteljo in sama zaspi... kar ne morem verjet...
Pa obrača se s hrbta na bok, sicer le na previjalni, a bo že tudi drugje zakapirala.

Oblačila sem jo le v bodi in žabice, ko je bilo toplo, sedaj ima pa gor še eno majčko. Jaz je nič več ne oblačim, ko greva ven, le pokrijem jo s flisasto dekico.

Ena je spraševala, če smo šotorili v kampu... ne imamo tak kombi predelan v avtodom, tako, da se notri da zakuriti. Jaz zdajle še ne bi šla s šotorom, ampak poleti pa po mojem ni panike, če ste tako navajeni. Meni je bilo ful fajn, ker smo bili toliko zunaj, in tudi mala je bila ok. Celo več je spala kot doma.

Jaz bom šla tudi junija v Piran na morje s tamalima in dedkom, ... joj že komaj čakam.

Nogavičke, mi imamo večinoma žabice, ji pa dam nogavičke čez žabice, ko je mraz. Imamo od HM-ja in so fajn.

Mi imamo pa jutri posvetovalnico :))), da vidimo koliko smo zrasli.

Drugače pa sem začela hodit na jogo za mamice in dojenčke, sem že s taprvim in mi je ful fajn. Če kakšno zanima... je pa v LJ.

pa pa

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.5.2014 21:35:10   
Night
Jst pa opažam, da se sploh ne znam več drugega pogovarjat kot o dojenčkih user posted image Pa sem rekla, da ne bom taka hehe. No, se potrudim, da tistim, ki niso še mamice, ne razlagam preveč podrobnosti. V glavnem, ful sem vesela, da si tukaj izmenjujemo mnenja in izkušnje!

janaž, jaz sem spraševala o kampiranju. Midva sva navajena, ampak letos vseeno še ne bomo šli skupaj, drugo leto pa vsekakor. Pa po moje bi mali čez dan zelo užival, ker sva tud doma večinoma skoz zunaj, ko je lepo vreme, ampak skrbi me malo ponoči, kako bi spal v šotoru, pa ne bi rada ravno, da se tam dere, ker je vse slišat ... Verjetno preveč kompliciram. Tud drugače me zelo moti, če se mi joka kje med ljudmi, ker imam filing, da si vsi mislijo, da ga ne znam potolažit. Je še katera taka?

Drugače pa, ko je vreme toplo, sva res skoz zunaj in mu zelo paše. Na vrtu imam kar eno dekico, pa ga dam tja malo na hrbet, malo na trebuh, malo ga nosim, potem spet odložim, zraven še kaj naredim. Včasih ko sva notri in postane siten, ga na hitro oblečem, se pritožuje, potem pa utihne v sekundi, ko stopiva skozi vrata. Smešen je, res.

Jst bi tud tisto peno za na tla kupila. Bom šla pogledat v Pikapolonico. Meni se zdi, da te baby stvari ful stanejo. Sva dobila ful bonov za baby center, pa sva že vse skurila, čeprav sem rekla, da bodo za sedež, ko ga bomo rabli. user posted image Pa skoz je kaj, tud cunjic rabimo ogromno, ker se mali nenormalno slini, slinčki so mi pa tko zoprni. Pol se pa preoblačimo 2-3 krat na dan, tko da imamo polno majčk, pa še tako skoz perem, da jih ne zmanjka.

Glede oblačenja jaz nikoli ne vem, kako ga oblečt. Pa dostikrat oblačim, pa potem slačim, potem malo zapiha, spet oblačim. Revček user posted image Za spanje ima dolg bodi in bombažno pižamo, enkrat je imel kratek bodi in pižamico, pa se mi je zdel hladen ponoči. V spalnici imamo zdaj 19-20 stopinj, imam ga pa v vreči, ampak nima rokavov, tako da bo po moje kar v dveh plasteh še nekaj časa.

Je pa ful smešen, najbolj se smeje kakšnim starim ženičkam, pa so potem vse srečne user posted image Sem pa zadnjič srečala eno kolegico, pa glih toliko, da ga je pogledala. Mislim, kot da ga ni, tako se je obnašala. Še ena nepoznana trgovka ga bolj obrajta. Saj ne pričakujem, da bodo vsi navdušeni, razumem, da eni tud ne marajo otrok, ampak halo, ne moreš se delat, kot da ga ni al kaj user posted image No, saj sva se po hitrem postopku pobrala, čeprav bi ona kr neki čvekala, mah kr neki res.

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?