Night
|
Kakšno smotano vreme zadnje dni. Šele drug teden bo lepše. Ko je lepo, sva res skoz zunaj in naokrog, danes in včeraj sva bila pa oba prav sitna, ker sva bila več ali manj v zaprtih prostorih. Kaj počnete z vašimi dojenčki, ko ste same z njimi doma? Meni se včasih že kar meša, ker rabi nonstop akcijo in animacijo. Pa ga včasih kar v avto napokam in greva v trgovino, ful gre rad v šoping, to mi je všeč Dorotheia, upam da je z malim že bolje. Samo je res smotano, če veš, da ga nekaj matra. Mene itak vsaka stvar zmoti, pa grem brskat na internet, pa je včasih še slabše. Ampak res se skoz bojim in mi je hudo, če ne vem, kaj mu je. Drugače tudi jaz nisem preveč za zdravila, sploh pri tako malih. Naša pediatrinja tudi rada piše recepte, ampak se na koncu starš odloči, kaj bo svojemu otroku dal. Itak da čim manj antibiotikov za tako majčkene, ampak včasih ne gre brez. Kako to, da nisi še zamenjala? mala_račka, naš se je do zdaj samo nekajkrat obrnil na trebuh, že dvakrat ponoči, tako da sem ga morala jaz obrnit nazaj, ker se s trebuha na hrbet ne zna Glede GH bom jaz začela zelo počasi in bom predvsem njega poslušala. Drug teden pride patronažna, ker me zanima, kaj mi bo povedala, drugače pa itak vse v knjigah in na internetu izveš. Najprej bom začela z zelenjavo. Probala bi tudi kakšno proseno ali riževo kašico, ker me zanima, če bo ponoči dlje spal. Sadje pa šele potem. Ampak kot pravim - delala bom po njegovem ritmu, ne po knjigah in ne tako, kot bo rekla patronažna. Nas pa že kar dolgo z zanimanjem opazuje pri jedi, če ga imam medtem v naročju, mi hoče kar v krožnik skočit Naš ful brca, ko je na hrbtu, ampak še nikamor ne potuje hehe. Je pa zdaj največji žur pasenje kravic. A še kateri tako leži na hrbtu, da zraven "plava"? Roke daje prav nazaj, pa potem spet naprej in čisto iztegne nazaj. Malo me je skrbelo, če je to normalno, pa menda je, ampak šele v 5. mesecu Jaz tudi razmišljam o kengurujčku. Lahko katera kakšnega priporoča? Koliko časa pa se jih lahko nosi noter? Jaz ga sedaj nosim obrnjenega naprej v polsedečem položaju. To je menda za to starost že primerno, kajne? Pri nas se je pa tazadnja luna kar poznala (prej ni imela nič vpliva). Mali se je zbujal ob 1h in ob 4h ves naspan in živahen, brcal, se smejal, jst pa kot zombi zraven. Sem mu tiščala joško v usta, dokler se ni vdal, po kakšne pol urice je pa le zaspal nazaj. Hvala bogu je zdaj spet po starem, zbuja se še vedno za jest najmanj trikrat, ampak takoj zaspi nazaj. Pa tudi spi tam do 8h ali malo čez, kar mi je fajn. dspela, a tvoj je pa kar takoj za še enega? A si kaj čutila, da se pripravlja M? Mene zadnja dva dni bolijo jajčniki, ampak bolj levi, občasno me ščipne v desnem. Zdaj pa ne vem, kaj je to. Drugače polno dojim na max 4 ure in glede na to, naj se ciklus ne bi še vzpostavil, ampak vse je možno.
|