relativna
|
Lila, se javljam na dolžnost Še vedno v enem kosu, ampak sem imela še nekaj dela za faks. Sedaj sem pa dejansko prosta za celo leto - če bom zdržala Vseeno pa komaj že čakam mejhno bibo, ker sem zadnje dni res ena stara mama ... me sramne kosti tako bolijo, da se raje sploh ne vstanem V petek imam pregled in upam na najboljše - da bom kmalu rodila No, čaka me še selitev, ki bi se teoretično lahko zgodila že ta vikend, ampak glede na moje fizične sposobnosti, bo šlo malce počasneje Aja, Lila, kako pa kaj spanje? Se mi prav smiliš, tole more bit noro mučno Z malinovim čajem bom začela po pregledu, da vidim, če nisem že itak odprta Imam zadnje dni full izcedka, tako da lahko, da se že kaj dogaja. Zaradi tega tudi malce prestavljam tole masažico presredka, čeprav imam doma že olje (Weleda ima prav olje za presredek). Kako se masira, imaš pa prav lepo prikazano na youtube-u, no, pa tudi v navodilih. Zgleda brutalno Zatekanje tam spodaj ... hahaha Ja, definitivno je nabrekla, kolikor jo uspem vsake toliko videt Nekako nimam nobenega ogledala, ki bi mi omogočil takšno ogledovanje Drugje pa hvala bogu ne ... tudi če sem dlje časa na nogah Glede ležanja na boku ... pomoje ni neke panike, če te ne boli Meni včasih uspe celo še del trebuha pod sabo dobit in prav paše. Pa sem pred nosečnostjo bila prepričana, da nikoli ne spim na trebuhu Napotnico za P upam, da dobim na tem pregledu ... ipak sem že 36. teden, tako da se lahko zgodi zdaj zdaj. Joj, ampak to, da te ma, da bi potiskal, pa ne smeš, se pa sliši prav grozno A se v tistih bolečinah sploh lahko toliko nadzoruješ, da ne potisneš? Za praške se še odločam, bom pa vzela prav prašek, ne gel, ker se baje gel full zažre v tkanino ... morem bit malce pazljiva, ker sem fasala alergijo med nosečnostjo in me je strah, da bo naša biba med občutljivimi
|