Anonimen
|
2 UZ na nosecnost ni nic novega, to je ze bilo pred 6 leti. In ja ze takrat so se eni drzali, eni pa ne. In tako bo se naprej. Moja G se je npr drzala in ceprav sem prisla k njej sele v 20 tednu in nisem izkoristila zastonj UZ v prvih tednih, mi je naredila le 1 UZ. Zato pa sem sla po drugo mnenje privat in se je izkazalo za dobro odlocitev. Takrat pa je bila primorana narediti se en dodaten kontrolni UZ. Zdajle ne zivimo v sloveniji in tudi tu je praksa taka, da imas le 2-3 UZ na nosecnost. Ker pa mam skoz neke komplikacije, pa sem imela kar nekaj UZ-jev in se 1 dodaten UZ v drugi kliniki, kot drugo mnenje. Jaz tu nic ne sparam, vprasam, prosim, ce ne gre gre drugam. Res pa, da ce bi nosecnost potekala ok, da ne bi tako komplicirala. Zdaj pa je ze 2 nosecnost za menoj, ko se skoz neki komplicira. Za dolocanje kako je obrnjen otrok, pa res lahko dolocijo ze z tipanjem. Sama lahko cutis, ko otrok kolca, ce je kolcanje bolj spodaj ali zgoraj. Enako ce imas angelsound, kje se srcek slisi- spodaj/zgoraj. Moj je ze nekaj casa glavicno in vse spodaj cutim. Tudi brce oz boksanje z rokicami se cuti spodaj, tako da se na gibe ne ozirat. Do 36 tedna sem imela preglede na 4 tedne, kljub komplikacijam. Potem 1x na 2 tedna in zdaj tedensko. Danes sem imela pregled (38/1) v nedeljo pa moram nazaj, govora je bilo tudi o sprozenju poroda drug teden, ce se kaj ze prej ne zgodi. Tak da res ze finisiram. Lafe, kar se tice takih zensk, je bolje cez eno uho not in drugo ven. Jaz se ziher ne bi sekirala. Glede testov-vcasih zanosis ze prejsnji cikel in imas potem ravno v casu M krvavitve. To sicer ni M, je pa lahko krvvaitev enaka kot M, zaradi razlicnih vzrokov. Torej test po kao M, bi bil pozitiven. Ampak 6 negativnih testov , brez komentarja, mas prav neumno. Glede imena pa, ce vama je vsec ga se vedno lahko uporabita. Lej, puncka bo vajina skoz, ime vama je blazno vsec... tale zenska, pa domnevam ne bo prav dolgo prijateljica, niti znanka.... Ne vem zakaj smo slovenci taki, da nam je tezko izbrati ime, ki ga ima ze nekdo bliznji. Moj otrok je izbral ime, ki je enako kot bratcu od prijateljcka. S tem prijateljckom in njegovim bratcem smo non stop skupaj, tudi z mamo smo prijatelji.... pa bo nas drugorojenec vseeno dobil to ime. Kako se bomo klicali, ker bosta dva imena ista, se zdaj ne obremenjujem, bomo ze preziveli . Kaj pa ce bi se slucajno spoznali, ko bi ze imeli izbrano isto ime???? Torej, cetudi ona da to ime, se ne obremnjuj s tem in daj svoji puncki v prihodnosti tudi to ime- ce vama bo seveda se takrat vsec.
|