lila5
|
Evo še mene....najprej lafe, ta sodelavka je pa čist brez pameti, me celo spominja na eno tu pri nas Še zanalašč daj tako ime, če boš imela punčko, saj si ji ga le prva povedala...saj meni je tudi malo glupo dati isto ime kot ga ima od prijateljice, sestrične otrok, ampak nimaš kaj, če ti je všeč, sploh pa zanalašč dej , ker je ta sodelavka Bett, menda bom morala kar it do zdravnika glede tega nespanja..včeraj sem zaspala ( oz.danes) ob 7h zjutraj..od polnoči do 7h sem se obračala po postelji, tokrat sem najbolj ponorela..vstala , popila Persen, pa nič...želodec me je začel bolet od živcev...morala bom povprašat kaj se da dobit, sigurno obstaja kaka varijanta malo "močnejših! tablet...sicer sem proti temu ampak nekaj bo treba..jaz na noč spim po 2 uri..to ni normalno..in, da me vidite, nikoli ne zeham, nikoli se mi ne spi..oči odprte kot, da sem drogirana..pa še kave ne pijem Radenska, ti boš po mojem prva med nami cartala Jaz sem v 35 tednu oz. grem že v 36.teden in takrat bo pregled in bris za streptokok in to je tudi moj zadnji pregled pri G, vse kar bom rabila, grem kar v P. Je pa tudi moj G tak, da nikoli nobeni ne pove velikosti in teže otroka, ker pravi, da bi se potem s tem obremenjevale..tko, da jaz za prvega sploh nisem vedela, da bo tako mičkan, dokler ni prišel ven Mi je pa samo reku, da bo tudi ta otrok med manjšimi... Kar se pa tiče spanja pri prvemu, skoraj ni za govorit, ker lahko katero ustrašim Vsak, ki me pozna, mi reče, da kapo dol meni Naš je vriskal dan in noč, spal ni teoretično nikoli..čez noč smo prenosili in prenosili, do 6h zjutraj se je drl, jst pa moj sva bla pa k zombi in to je trajalo skoraj 2 leti...Resnično upam, da tokrat ne bo tako, ker potem se mi res lahko samo še odpili Je pa tudi sin tako zahteven, da me je groza kako bo ko bosta dva, se pa vsaj tolažim, da se začenja vrtec, da bom lahko z enim vsaj do 15h Ena je omenila, da bo pila čaj m.listov...kdaj se začne pit? In kako olje pride za masiranje presredka in kako se to sploh dela? Tiste, ki že imate otroke...moj skoraj štiriletnik ima samo 13 kg in jaz ga imam še vedno v tistem "navadnem sedežu v avtu...ali bi moral že biti v jahaču?? Zdej grem pa probat spat, samo že vidim kaj bo..spi se mi ne niti malo....držte pesti, da mi vseeno rata
|