Anonimen
|
Mi pa danes odhajamo iz morja. 3 tedne vec kot dovolj, sem ze mal navelicana, ker se pocutim kot nasedli kit na plazi . Vrocina pa mene k sreci nic ne moti. Peregrina migrene ti pa res ne zavidam . Jaz mam ponavadi zelo mocne in pogoste glavobole in migrene in sem bila prav vesela, ker me v prvi nosecnosti ni cisto noben doletel. No v tej drugi nosecnosti pa je druga zgodba , vcasih mam obcutek, da zivim na lekadolih. Saj me drzijo tudi po 3 dni skupaj. Naj ti cim prej mine in konec z migrenami do konca nosecnosti. Glede sirupa in tablet se ne bi glih strinjala, da je cisto isto. Mogoce kaksen ja, ampak povecini so iz razlicnih elementov, v razlicni strukturi in in razlicni elementi se razlicno absorbirajo v telo. Eni lazje, drugi tezje (enako je pri kalciju, magneziju..... niso vsi isti in prodajajo tudi take, ko jih telo sploh ne more absorbirat ali v minimalnem odstotku). Potem pa je spet odvisno od cloveka do cloveka, v kateri strukturi/ elementu mu telo lazje absorbira. Pol zivljenja (od vrtca do faksa) sem prezivela na razlicnih odmerkih in razlicnih zelezovih tabletah in sirupih, tudi na inekcijah, od enih tablet sem celo pristala na urgenci in bila hospitalizirana- tako skodo so mi povzrocile. Od takrat so me resno vzeli, koncno razlozili kako in kaj o zelezu in od takrat nimam vec tezav (brez dodatkov sem ze 15 let, tudi skozi nosecnosti). O tem sem ze pisala. Povijalne plenice se res vec ne rabijo, ker ni sirokega povijanja, za vse- razen ce je s kolki kaj narobe. Ampak meni so vseeno vsec, ker ko se rodijo so tako drobckeni, vsaj nas je bil, da mu nobene plenice niso fajn drzale in sem na papmersko povila se to plenicko in je vse skupaj bilo bolj kompaktno. Samo zaradi tega sem si tudi zdaj nabavila 3. sICER so pa v BC 1,5 evra, tak da ni noben strosek. Barvne so drazje. Nosecniskih hlac z niskim pasom ne bos nasla. Jaz sem v prvi nosecnosti resevala tako, da sem si pas zavihala in je prisel pod trebuh. Nic me ni motilo, medtem ko pas do popka oz ces, jaoooooo kdo si je to zmislil, grozljivka . Zdajle pri obsegu 113 se nimam nic nosecniskih cunj. Me resujejo poletna oblacilca, aladinke, razne hlace z gumico, oblekce.... na sebe celo spravim navadne jeans hlace- pred nosecnostjo sem mogla v vseh hlacah imeti pas, zdaj so mi pa cist prav brez pasu . 4D ultrazvok sem imela v prvi nosecnosti pri pusenjaku. Takrat mi je bilo must have , zdajle v drugi ne grem, ni vec must have lila5, nic ne bos smesna zgledala, pazi edino, ker je quinny z zadnjimi gumami zelo sirok, eden najsirsis vozickov in kokr sem brala, so se ene mame pritozevale, ker niso mogle z vozickom skozi kak ozek most, prehod, ali pa celo v kak stari lift (starejsi lifti so ozki). Ce nimas teh ovir kjer si doma ali kjer se sprehajas, kar veselo v nakup. Copatke in rokavicke ne bom kupila. Copatke sem dobila za darilo pri prvem in so se skoz sezuvale, smo jih zgubljali.... no way vec. Resujem zadevo s stunfi. Zdajle imajo ze tako lepe, pisane, barvne, debele, tanke.... Rokavicke sem tudi imela, pa nisem rabila. Mi je zgledalo grozno , pa so se tudi dol jemale, mali jih je pa celo enkrat v usta zatlacil in se skor zadusil. Ko je kriza, ce sploh je, oblecem mal daljse rokave in dam cez rokico.
|