|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
24.7.2014 12:38:20   
LoriM
Punce, tiste ki ste imele povišan sladkor. Koliko ste ga imele? Jaz bi danes morala skozi glukozni test, pa sem imela sladkor 5.25 in mi niso izvedli obremenitvenega testa, sedaj pa moram k diabetologu. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.7.2014 20:13:19   
ansaan
LoriM- Jaz imam diabetes. Tudi nisem opravila obremenitvenega testa, ker sem imela v krvi sladkorja na tešče 5.1 (to je začetna meja). Šla boš k diabetologu, kjer ti bojo dali napotnico za oddajo krvi in urina na tešče, potem te bojo naročili na kratko predavanje o dieti-pravilnemu prehranjevanju, dobila boš aparat za merjenje sladokrja v krvi (ter lističe in lancete) ter beležko-dnevnik, kamor si boš zapisovala meritve. Jaz se s tem ubadam od aprila že, konec junija pa sem dobila še inzulin. Tako je v UKC MB. Če te še kaj zanima, ti z veseljem pomagam
user posted image

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
25.7.2014 6:53:39   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Peregrina kako si? Te še boli? Če te res močno boli potem najbolje, da pokličeš ginekologa in vprašaš. Čeprav v nosečnosti je večina bolečin v trebuhu seveda povsem normalnih zaradi širjenja in raztezanja, ampak če te skrbi pač pokliči pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jaz sem mojo sestro(GiNEKOLOGINJA) vprašala glede tvojih bolečin in je rekla da v nosečnost je vse normalno da te kaj boli takrat saj veš da dojenček raste če ne bi te bolel dojenček ne dobiva na tezi..Dokler niso kake krvavitve ali pa vročina in če čutiš otroka ni nič narobe....

Evo mene. Včeraj sem potem cel dan živčkala in premlevala kaj naj naredim. Ko sem se že odločila, da se grem pokazat h gin., sem ugotovila, da moja gin. ta dan ne dela. No, preden mi je uspelo postat čisto panična, se je detece končno odločilo, da mamico spet "orng nabrca" (se je obrnil in je spet brcal v trebuh, kjer se vse konkretno čuti). Tako da sem se v končni fazi odločila, da ne bom delala gužve na urgenci.

Anonimen, hvala za napisano. Sem tudi sama brskala po slpetu in našla podatek da se v tem času (27. teden) pogosto pojavija bolečine tam spodaj. No, mene je začela bolet še trtica, pa išias (ki očitno ni išiasuser posted image ) me spet daje.
Tako da je očitno res, da user posted image raste in se spodaj vse širi in preoblikuje (spet). user posted image

Sem se pa včeraj v službi kar šparala (če sem se veliko gibala oz. stegovala, sklanjala, me je vse še bolj bolelo.
Tudi ko me jeuser posted image ene 2x fajn naciljal v tisti predel, sem kar poskočila od bolečine.

V ponedeljek imam pregled, bomo videli kaj bo povedala gin. Domnevam, da ne kaj dosti. je bolj redkobesedne sorte.
Dejte mi povedat ... večkrat sem zasledila, da je katera rekla, da je njen maternični vrat dolg tolk in tolk cm. A to so vam na pregledu povedali? Ker vse, kar moja gin. izjavi je "vredu".
Dobro, sej tud to paše slišat - da je vse vredu. Samo ... mogoče bi pa mene kaj bolj podrobno tud zanimalo. pa jo včasih vprašam - pa včasih odgovori, včasih pa tudi ne. user posted image

Eh ... radosti blaženega stanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
25.7.2014 8:23:07   
Anonimen

jutro.Vceraj grem domou iz službe in povem tašči kako je bilo na pregledu in potem ona meni da otrok je premali pa jaz premalo jem da bi mogla veliko pojest da ona je veliko mleka pila in korencek jedla halooooo ker neki tak da sem kar kmal šla raje pred tv.Sem ji kar povedala če meni ne paše jest pač ne jem in sem gledala tabelo kok mora otrok bit veliki in je prav ...ona meni da sin moj je bil 4 kg pa nevem kok joj joj jaz ne vem res kaj toliko jo skrbi da jaz jem ali ne jem jaz jem ko sem lačna in jem kaj mi paše.Vsak dan jem kosilo in večerjo in vmes kaj pa naj še jem in kdaj ...da bom 100kg?Od zdej naprej bom kar skos jedla ko jo ne bo toliko skrbel da nič ne jem čeprav imam ze 78 kg začela sem pa 69

(odgovor članu peregrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
25.7.2014 8:56:00   
Bett
Meni je moja G izmerla maternicni vrat na morfologiji, drugace pa mi dela uz samo preko trebuha. Kajti za natancno merjenje mv, ti mkra narediti vaginalni uz, nad katerimi pa jaz nisem najbolj navdusena. Lahko ga seveda pogleda tudi preko trebusnega uz, ampak ga ne more tqko natancno izmerit, lahko pa preveri, ce je priblizno ok.
Rast ploda pa je v veliki meri odvisna od genetike in ne od tega koliko mama poje. Ker zensko telo je nareto tako, da dojencke dobi kar potrebuje ne glede na to, koliko poje mama. Ce zenska premalo je samo sebi skodo dela in ne otroku, ker potem telo crpa zqloge, da zadosti potrebe ploda. Jaz sem se prvic zredila za 10kg, kolegica za 18kg, razlika v tezi najinih otrok pa je bila manj kot 100g.

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
25.7.2014 9:41:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Meni je moja G izmerla maternicni vrat na morfologiji, drugace pa mi dela uz samo preko trebuha. Kajti za natancno merjenje mv, ti mkra narediti vaginalni uz, nad katerimi pa jaz nisem najbolj navdusena. Lahko ga seveda pogleda tudi preko trebusnega uz, ampak ga ne more tqko natancno izmerit, lahko pa preveri, ce je priblizno ok.
Rast ploda pa je v veliki meri odvisna od genetike in ne od tega koliko mama poje. Ker zensko telo je nareto tako, da dojencke dobi kar potrebuje ne glede na to, koliko poje mama. Ce zenska premalo je samo sebi skodo dela in ne otroku, ker potem telo crpa zqloge, da zadosti potrebe ploda. Jaz sem se prvic zredila za 10kg, kolegica za 18kg, razlika v tezi najinih otrok pa je bila manj kot 100g.

sej sem razložila včeraj pa sem rekla naj si malo prebere po netu ampak ona ne zastopi ....uglavnem da jaz stradam da ne bom se zredila halooo pa glih se jaz sekiram zato kar ona reče ....sej ni slaba ženska se ful lepo razumemo in mi je kot mama prijateljica in verjamem da jo skrbi samo ne morem jaz pod prisilo jest in še to ko vidi da pridem iz službe čeprav voha in vidi da jemo kosilo ona prleti gor pa prinese za jest da ja ne bom lačna user posted image

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
25.7.2014 9:47:56   
Anonimen
MV merijo do morfologije oz nekje do 25 tedna, takrat ga se lahko zmerijo cez trebusni UZ. kar je kasnej, pa se vec ne da. Nekako tako je meni bilo razlozeno, ker sem potovala z avionom v 28 tednu in zdaj v 35 tednu. Obakrat sem rabila potrdilo od ginekologa, da je z nosecnostjo ok, da sem zaprta.... in na trebusnem UZ niso mogli zmerit dolzine. Z trebusnim UZ so mi lahko samo pogledali ali sem zaprta ali ne. En od ginekologov je bil tudi pusenjak, tak da ce tak strokovnjak to pove, potem ze verjamemuser posted image . Za merjenje MV so mi uporabili vaginalni UZ. So pa tudi rekli, da je glavno, da si zaprt. Problem kratkega mv je le do 25 tedna, takrat tudi urgirajo, ker je nevarno, kasnej pa je krajsanje nekaj normalnega in se tudi vec ne preverja.

mENI npr zelo fejst dol pritiska, mam obcutek, da mi ze cela glava ven gledauser posted image ko hodim. Vcasih ne morem niti do WC, ampak zdaj nazadnje pri 34 tednih je bil dolg 3 cm.

Se strinjam z vsem kar je bett napisala. Nic se ne sekirat, ccez eno uho not, cez drugo ven. Kar navadi se, ker bos videla, da to se ni konec. Se huje bo, ko bo dojencek prisel, grrrr. Jaz prav sovrazim tako vtikavanje tasc ali mam. Bos se mogla navadit, ali pa vsest in pogovorit. Samo na nezen nacin, ob kavici.... ker drugace bo velika uzaljenost in zamerauser posted image

.

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
26.7.2014 22:48:00   
lila5
Punce, kje se skrivate? user posted image user posted image

Meni tako paše tole vreme...res, da bi lahko bilo manj dežja, ampak stokrat boljše kot tista vročina in sopara!

Danes sem bila pri eni kolegici in sem ji pač rekla, da spola ne bova razkrila, pa mi reče : ah jaz vem, da je fant user posted image
Isto je rekla njena mama, pa še ena njena kolegica, ki je bila na obisku tam... Zdaj pa tudi jaz dvomim, če mi pa res vsi tako rečejo user posted image Ne bom nič kupovala, dokler ne rodim.

Spet moram malo zamorit z vozičkom user posted image Zdaj pa vse pravijo, da quinny buzz ni dober, če otrok v športnem delu zaspi, da podloga ni ravna in , da ko otrok spi, ima noge nekako gor visoko , glavo pa dol user posted image . Drgač pa tiste , ki ga imate ali poznate, kakšna je razlika med quinny buzz 3 ali quinny buzz?

Kje kupiti nepremočljive podloge za nad jogi? Sem se odločila, da obdržim stari jogi, pa kupim samo neko blazino, ki se jo da čez (baje se v Jysku dobi), no pa to podlogo čez?

Aja glede vaginalnega pregleda, meni ga na vsakem pregledu naredi, sem vedno naga dol user posted image , pač kot navaden ginekološki pregled, sem se že navadila user posted image

Pri imenih smo nekako začeli it v isto smer user posted image Kako pa ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.7.2014 9:50:08   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

MV merijo do morfologije oz nekje do 25 tedna, takrat ga se lahko zmerijo cez trebusni UZ. kar je kasnej, pa se vec ne da.

mENI npr zelo fejst dol pritiska, mam obcutek, da mi ze cela glava ven gledauser posted image ko hodim. Vcasih ne morem niti do WC, ampak zdaj nazadnje pri 34 tednih je bil dolg 3 cm.

Anonimna hvala za razlago. Hm ... no torej je to eden izmed tistih podatkov, ki je pri moji gin. zajet v besedico VREDU.user posted image
Ok, dobro da vem. Bom odmislila in se veselila da je vse vredu.

Tole s pritiskanjem navzdol. Me je že soseda spraševala, če mi kaj pritiska navzdol ... pa sem jo samo debelo gledala.
Tudi sedaj, ko me je v spodnjem delu trebuha bolelo, sem se ves čas spraševala, kako se občuti to pritiskanje navzdol. A to je prav občutek, da ti bo kaj ven padlo? Al kako?
Ker mene samo boli spodnji del trebuha, nič pa ne tišči navzdol. No, bolijo me še vezi, pa trtica, pa zgorni del nog do kolena, pa ... ah ja ...

Zadnji teden je bil naporen - mislim, da bo treba nekaj spremeniti. Takle tempo ne bo šel več dolgo. Sicer pa že odštevam dneve v službi.
Upam, da nam bo letos vročina prizanesla.
ker tudi meni takoooo paše tole vreme ... pa četudi je dež. Samo da je hladno.

Včeraj sem obupala in sem šla v šoping (moja nočna mora). Nobena majica mi ni več prav in sem si šla nabavit par nosečniških majic.
Ni bilo ravno hude izbire ... a za prvo silo bo že. Potem bom pa tako doma in ne bo take panike.

O imenih pa pri nas zadnje čase ne govorimo. za punčko je ime izbrano, za fantka pa bo verjetno še par pogajanj - upam le, da ne šele po rojstvu user posted image

Moj dragi je ugotovil, da imam sindrom gnezdenja. In ker še nimava pripravljene sobe za user posted image , pač ne kupujem stvarfi za detece, ampak stvari za dom. Vsak dan prinesem kaj (uporabnegauser posted image ) domov. Mislim, da do oktobra ne bo več placa v hiši za bivanje, če se bo tako nadaljevalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.7.2014 10:40:20   
Anonimen
Pritiskanje dol nima veze z bolecinami v trebuhu, niti v spodnjem. Dejansko je obcutek, kot da bi nekaj velikega (fuzbal zogouser posted image ) imel ze v mednozju, med nogami, na poti ven... user posted image . res ne vem kak to bolje opisatiuser posted image . Recimo da imas obcutek, da glavica glih kar leze ven.

Ocitno sem edina, ki ji vrocina ne pride do zivega. Me cisto nic ne moti, v bistvu sem prav vesela sonca in poletja. Sovrazim dez in turobno vreme.

Aja kar se tice se brcik. Otrok se kak dan lahko malo umiri, ni nic narobe. Celo nekje okoli 33 tedna ima precej manj placa in je zato lahko malenkost mirnejsi. Panika se pa mora zagnati, ce se gibanje zelo, zelo spremeni, gre za dejanski ekstrem v gibanju. Po nekje 30 tednu zato priporocajo, da nosecnica malo spremlja gibanje otroka. Ce se ti zdi, da je miren, si je treba vzet cas, se vlezt na kavc, umirit, lahko kaj sladkega spijes ali pojes in potem stejes brce. V 2 urah, jih moras nastet 10. K temu se steje brca, kolcanje, obracanje,.... karksen koli gib.

(odgovor članu LoriM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.7.2014 20:32:01   
relativna
Pozdravček, punce user posted image
Jaz se javljam iz čudovite Štajerske, kjer preživljam prav relaksacijske počitnice user posted image Letos imamo neverjetno veliko srnic, ki se pasejo kar na našem travniku, tako da uživam v čudovitem razgledu user posted image Pa tudi lastovk je letos neverjetno veliko. Tako da se imava s tamalo prav fajn - me veselo brca, medtem ko ji razlagam, kaj se dogaja na tem svetu user posted image
Danes sva šla z mojim celo na en bolj orng sprehod in sem preživela. Sicer predvidevam, da bom jutri preležala cel dan - ma vsega ne moreš imet user posted image

Počasi me res dajejo živčki, ker nimam še ničesar za bibo. Morem it pod nujno v trgovino in vse nabavit. Očitno me gnezdenje že rahlo daje user posted image

Lila5, nepremočjive podloge imaš v raznoraznih trgovinah, tako tiste za enkratno uporabo kot tudi pralne. Jaz bom naročila Racmanove kar preko njihove spletne strani (predvidevam, da pride ceneje kot če je vmes posrednik). Kolikor sem brala jih tudi najbolj hvalijo.

Midva sva se končno zmenila za ime in kar se mene tiče, ji čisto paše user posted image

Peregrina, jaz sem se tudi spraševala, kaj pomeni, da ti dol tišči ... no, ko ti bo, boš definitivno vedela user posted image Pač res je tak čuden, smotan občutek. Meni se je takrat zdelo kot da bom vsak čas rodila, poleg tega so me pa bolele sramne in medenične kosti.

Dajte mi povedat, a ima še katera probleme z belim tokom? user posted image Pri meni je tako, da ga kakšen dan sploh nimam ali je res pikica (to so tisti dnevi, ko bolj sedim in ležim), potem pa ko sem malce bolj aktivna, se mi kar vlije, tako da so spodnje hlačke čisto mokre user posted image Seveda sem potem rahlo panična, čeprav se zdaj že znam pomirit, ker se mi to dogaja že ... mah, ene 7 tednov, pa je še vedno vse vredu.

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.7.2014 8:46:15   
Anonimen
belim tokom
??? je res beli tok ali samo tekočina prozorna?Ker beli tok je normalno malo da gre ven :) prozorna tekocina lahko je plodovnica tako da moraš veliko tekočine spit za vsake 3 ure se obnavja,lahko je tudi urin ti malo uhaja ....jaz sem enkrat zakihala in mi je malo uhajal in sem točno vedla da se je šlo za urin ..... lahko pa test delas da vidis ce je plodovnica gres v lekarno in kupis test

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.7.2014 9:26:43   
relativna
Sem 100%, da je beli tok, ker je sluzast izcedek, ni prozorna tekočina. Urin tut vem, da ni, ker spet - ne bi bilo potem belih madežev. Pa tudi na pregledu so rekli, da je plodovnice dovolj. Uglavnem, ne bom panike peljala, edino na živce mi gre.
Aja, glede tega testa - ga že nekaj let ne prodajajo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.7.2014 11:32:40   
buckolina
Helouuuu!
Evo še mene iz doooolgega, kr predolgega dopusta.sm cela srečna da sem nazaj doma!
mam pa vprašanje za isofix.če sm prav dojela, je to zadeva da lažje v avto pritrdiš lupinico, a ne? avto mamo tudi s tem, tak da to ni problem. problem je v tem, da ne vem kater isofix kupim.a to je vseen al kaj?k tisto lupinico k bomo mi mel, nism nikjer zasledila da bi mel kje isofix zraven(iste firme), a na youtubu sem našla posnetek naše lupinice in isofixa.a sploh vete kaj mislim? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.7.2014 12:43:08   
Anonimen
Tega pa res nisem vedela, da se plodovnica lahk zraven naredi, ce vec pijesuser posted image . Ob priliki si moram prebrat, ker mi je cudno.

Relativna jaz mam tudi beli tok. Na trenutke vec, drugi manj. Je bilo isto v prvi nosecnosti, sem skoz tezila G, mi je skoz delala bris, pa skoz vse ok. Tak da se zdaj vec ne sekiramuser posted image

Buckolina. Lupinice same ponavadi nimajo isofix (redke imajo), moras dokupit isofix bazo-iste firme. Tisto bazo potem pritrdis na isofix v avtu. Ta baza je skoz v avtu, lupinico pa potem jemljes ven in not. Funkcija isofix base je predvsem v dodatni varnosti in tudi, da lazje das lupinico not in ven. Predvsem ko je dez obcutis to- saj pripenjanje lupinice s pasom je dalgotrajno, medtem ko pri isofix base das samo lupinico gor. Vsaka firma lupinic, pa nima te isofix base, tako, da ti potem niti isofix v avtu nic ne pomaga. Vsak model oz firma lupinica je kompatibilna z isto firmo baze.
Ta fiksen isofix v avtu ti lahko kasnej prav pride pri vecjih sedezih, ki ne rabijo baze, ker imajo ze sistem, ki se vpne v isofix v avtu. Gor pase vsak sedez, ki ima isofix.
Obstajajo pa tudi avtosedezi, od 0+kg, ki se postavijo kontra voznje 9kot lupinica) in imajo ze fiksiran isofix - najdes tudi na spodnjem linku. No tele ne rabijo potem bazo, samo spojis z avtom.
Npr ce pogledas maxi cosi lupinico in maxi cosi family fix base.
http://www.maxi-cosi.co.uk/gb-en/safe-world/car-seat-safety-technology/what-is-isofix.aspx

Mogoce bo lazje, ce poves katero lupinico sta izbrala.

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.7.2014 13:39:46   
Bett
Relativna meni se tudi dogaja, da kakšen dan, ko veliko migam, se kar vliješ beli tok, kakšen dan pa nič. To je povsem normalno in ni nič narobe. Če bi bila plodovnica, ne bi bilo tako gosto, belkasto, sluzavo, ampak bolj tekoče.

Glede isofixa za jajčko je pa res odvisno od jajčke, ki jo imaš. Jaz sem kupila v kompletu z vozekom, Jane, pa stane isofix za to jajčko 200€. Tak da hvala lepa, za ta denar jo raje pripenjam vsakič znova. Če imaš pa maxi cosi jajčko pa ni tak problem, ker so njihove baze veliko cenejše, pa tudi rabljeno lažje dobiš.

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.7.2014 7:46:34   
buckolina
Bett in Anonimna, hvala!!!!Sploh za tak izčrpen odgovor! Nisem vedla, da zna bit TOLIKO zakomplicirano vse kar se dojenčkov tiče! user posted image Imam lupinico Mima Izi Go in potrbujem Besafe Izi Go, kajti avtosedež od Mime je narejen v sodelovanju z Besafe, velja enak podstavek. To so mi odgovorili iz ene trgovine, kjer sem tudi spraševala okoli tega user posted image . Ampak še zdej ne vem al se tem podstavku reče Besafe izi go ali kako drugače (isofix in še nekaj?). No, pa glavno da sedaj vsaj približno vem kaj kupujem....Je pa drago, ja!mojega je skor kap, ko je videl da bo treba še 200e zraven dat kljub temu da smo voziček kupili kar z vsem, kar sploh obstaja ravno iz tega razloga, da ko kupimo, da pa imamo vse!no, zgleda da nikoli ne bomo mel vsega, ker je vedno še nekaj...UF! user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.7.2014 8:24:30   
Anonimen
A mogoče katera ve kako je s tem:
Stalno prebivališče imam doma pri starših, vendar si ga bom v roku enega meseca spremenila tam, kjer ga ima partner(v hiši, katere je lastnik in živiva samo midva). Do sedaj sem nekako odlašala s tem, ker se mi ni zdelo pomembno. Je pa to v drugi občini, kot sem prijavljena sedaj. A potem ko se enkrat prijavim v novo občino, vse stvari na CSDju opravljam na novi občini?Tudi recimo kakšne stvari, ki sem jih začela in ne dokončala(štipendija) na stari občini? Kaj pa dodatek za starševstvo in takšne stvari? Hvala!

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.7.2014 9:12:47   
Anonimen

http://sl.wikipedia.org/wiki/Plodovnica

plodovnica se obnavlja z zadostno tekočino(2,5-4L) in strogim počivanjem .Sestra mi je ginekologinja ze 14 let tako da mislim da ve nekaj o tem.drugač pa malo pojšči sigurno piše kje tukaj gor

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.7.2014 9:15:21   
lila5
Ojla!

Vreme je kar še na moji strani, vikend bo pasji user posted image , pa upam, da za kratek čas, da bo drugi teden spet kaj ohladitve...

Jaz sem kar nervozna, ponoči slabo spim, veliko dela nas čaka, pa nobeden nič...belit moramo, pospravit in nabavit toliko stvari, pa vse stoji user posted image

Glede belega toka, jaz ga imam tudi ful, brez dnevnega vložka ne bi šlo...tak bel, gost, sluzast izcedek..kr nadležno ja..

Po riti sem dobila par manjših strij...katastrofa, pa še 2 meseca do konca...

Anonimna, glede naslova ipd. pa ti bojo na csd znali najbolj povedat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.7.2014 11:47:03   
relativna
Vidim, da sem vas čisto razburkala s tem mojim belim tokom user posted image Ja, plodovnica se obnavlja, vendar je vseeno obvezno it h G, da te spremlja, ker lahko pride do okužbe ploda. Tak da ni vse tako lepo in uizi, če se to dejansko zgodi.

No, Bett me razume user posted image

Midva v sposojenem avtu nimava sistema za isofix. Sicer obstaja še neka baza, ki jo pritrdiš samo s pasovi, pa potem na tisto bazo pritrjuješ jajčko, ampak nama se itak ne splača še tega kupovat za tistih parkrat na mesec, ko bomo šli kam z avtom.
Naj bi bil pa isofix bolj varen kot če samo pripenjaš s pasovi user posted image

Joj, Lila, kok te razumem ... mene tudi čaka ta mesec full dela in nakupovanja, ne samo za bejbija, ampak še 3/4 stvari za novo stanovanje. Čisto preveč vsega bo na kupu, že prav vidim, da bom cela tečna. Da bi le bilo čim manj bolečin, da lah grem kamot v trgovino in vse pogledam.

Strije ... js mam joške v rožicah. Očitno si moje joške niso nikoli želele bit velike user posted image Sem se sprijaznala in prebolela, komaj čakam, da zbledijo - takrat se pomoje ne bo več pretirano videlo.
Drugje se koža še kr drži, se mi pa spet vidijo "najstniške", ko sem šla par kilc gor prehitro. Ampak mi ni panike, ker vem, da takoj, ko bom shujšala, bodo ratale "nevidne". Si pa ne predstavljam, da bi se zdajle zredila še za 10 kil, ker potem bi pa najbrž zebra ratala user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.7.2014 21:54:16   
Ema_27
Me imamo skupino na fb? :) ker ce je, bi se ji jaz rada pridruzla.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.7.2014 22:08:36   
NikaAnna
Ema, imas zs

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.7.2014 22:33:21   
Ema_27
Nisem dobila zs. Sem dvakrat preverla.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.7.2014 23:52:10   
lila5
Punceeee, sem že mislila, da bom morala it...trebuh me je ene 2 uri tako močno bolel in ta bolečina je šla še v križ, da sem hitela si lase umit in se stuširat, da se odpravim v P, pa je na srečo nehalo...trebuh je bil pa trd kot še nikoli...brrrrrrr, grozen občutek..res sem se ustrašla, ker bi rada, da bejbi še malo počaka user posted image

Kdaj boste začele piti čaj malinovih listov? Drugače pa meni v prvi nosečnosti ni čisto nič pomagal, razen, če zdaj probam FUL povišat dozo user posted image

Ene masirajo presredek..se boste tega lotile? user posted image Jaz ne, ker ne vidim smisla v tem, sploh pa, ko vidijo, da sem bila v prvo rezana, me bojo takoj še enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?