relativna
|
Pozdravček, punce Jaz se javljam iz čudovite Štajerske, kjer preživljam prav relaksacijske počitnice Letos imamo neverjetno veliko srnic, ki se pasejo kar na našem travniku, tako da uživam v čudovitem razgledu Pa tudi lastovk je letos neverjetno veliko. Tako da se imava s tamalo prav fajn - me veselo brca, medtem ko ji razlagam, kaj se dogaja na tem svetu Danes sva šla z mojim celo na en bolj orng sprehod in sem preživela. Sicer predvidevam, da bom jutri preležala cel dan - ma vsega ne moreš imet Počasi me res dajejo živčki, ker nimam še ničesar za bibo. Morem it pod nujno v trgovino in vse nabavit. Očitno me gnezdenje že rahlo daje Lila5, nepremočjive podloge imaš v raznoraznih trgovinah, tako tiste za enkratno uporabo kot tudi pralne. Jaz bom naročila Racmanove kar preko njihove spletne strani (predvidevam, da pride ceneje kot če je vmes posrednik). Kolikor sem brala jih tudi najbolj hvalijo. Midva sva se končno zmenila za ime in kar se mene tiče, ji čisto paše Peregrina, jaz sem se tudi spraševala, kaj pomeni, da ti dol tišči ... no, ko ti bo, boš definitivno vedela Pač res je tak čuden, smotan občutek. Meni se je takrat zdelo kot da bom vsak čas rodila, poleg tega so me pa bolele sramne in medenične kosti. Dajte mi povedat, a ima še katera probleme z belim tokom? Pri meni je tako, da ga kakšen dan sploh nimam ali je res pikica (to so tisti dnevi, ko bolj sedim in ležim), potem pa ko sem malce bolj aktivna, se mi kar vlije, tako da so spodnje hlačke čisto mokre Seveda sem potem rahlo panična, čeprav se zdaj že znam pomirit, ker se mi to dogaja že ... mah, ene 7 tednov, pa je še vedno vse vredu.
|