|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
1.7.2014 8:46:05   
Anonimen

Tudi jaz sem bila pri Pušenjaku in je res pravi g.si vzame čas in vse pogleda..Glede imen tudi moja tašča ima kar na list napisano kakšne imene se ji dopadejo celo se meni dopadejo ene 2 imena.Moj pa tudi ima cel kup imen user posted image
vsak dan ima pravi ime he he he.Ste opazile da veliko imen za punčk se končajo na A ?

Včeraj sem šla z mojim v pikapolonica in sma nabavila dudiko,flaško,nepremočlive podloge 6 kom. (2.99 evro),krpice za umivat 3kom (2.99evro)neko akcijo so imeli.Potem sva šla še po kovterček roza barve 10 evro upam da niso se zmotili pri spolu ,pa sva šla kupit previjalno mizo prek bolhi in zensko sva klicala ze en dan prej da pridemo no midva pridemo drug dan pa je najprej rekla po kosilu,potem po 6 uri potem ob 7,potem ob 8 ali pa danes zjutraj ....mar bi nam povedala da pač nima ali ne vem kaj midva tudi hodiva v sluzbo nisva doma da cakamo kdaj lahko ona nam proda previjalno....sva se odločila da bova drugo pojskala ali bova kar novo šla kupit.

(odgovor članu LoriM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.7.2014 8:48:37   
Anonimen

Ste vse pobegnile na morje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.7.2014 12:19:14   
lila5
Ku ku user posted image Jaz sem tukaj user posted image
Že cel dopoldan gledam bolho, če bom najdla kak voziček, pa žal neuspešno user posted image
Jaz sem že 27 teden pa par dni, juhuuuu....do pregleda še 11 dni, komaj čakam..do takrat pa jojj po mojem še 1kg dobim...po mojem me bo G nakuril kolko sem šla v tem mesecu gor user posted image

Kaj ve počnete? A ste res na morju? =)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.7.2014 12:40:45   
buckolina
Js sm pa res na morju;) pa vozicka tut se nimamo :)

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.7.2014 17:42:00   
vesica
nas dopust čaka šele čez dobra 2 tedna pred tem pa še obisk strička gin. in po dopustu še mesec dni dela in adijoooooo služba dopust in porodniška sta že tukaj user posted image
drugači pa tudi mi še nimamo čisto nič in niti ideje kakšen voziček bi niti koliko bi zanj zapravila. Ve ste že kaj gledale - kupile vozičke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.7.2014 20:07:46   
Bett
Mi smo ravno danes prišli nazaj z dopusta user posted image , 14 dni je minilo kot bi rekel keks, tako da sem odločena, da septembra gremo še vsaj za 1 teden.
Voziček še imam od prvega, tako da mi ni treba na novo kupovat. V bistvu za tega user posted image nisem kupila še čisto nič, ker še vedno ne verjamem, da bo user posted image user posted image . 14.7. imam pregled pri svoji stari ginekologinji in če še ona potrdi spol, potem bom pa že verjela, ker bo že tretja istega mnenja user posted image .
Lila5 jaz raje sploh ne stopim na tehtnico, ker sem mela na dopustu še težave s prebavo in morm počakat, da se malo spraznem user posted image predem se upam zvagat. Bom počakala do ponedeljka, potem pa sporočim koliko kg sem pridelala user posted image . Upam, da ne bom šla prek 10 user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.7.2014 9:14:12   
Anonimen

Jaz imam vso opremo tudi previjalne in banico sma kupla.Voziček imamo peg perego p3 4 v 1 lupinica,za sedet,za lezat in še avtosedež za naprej,marelo,dežna prevleka in zimska vreča.Moj pa cele dneve trenira kako se zloži v avto in kako se vse dele predstavi ,,,,Imam tako barva da če so se zmotili da je punčka bo vseeno pasalo tudi za fantka,previjalno sva pa kupla tudi skupaj z predali in banjico.Jogi imamo belega in rožice gor :) včeraj sem šla malo po trgovinah in sem spet zapravila,ne morem it mim da ne bi kupla kako stvar :) čeprav mi je kolegica rekla da ona je kupovala za naprej stvari in niti enkrat tamali ni obleku ker se je malo veči rodil in vse je blo premalo :) Drug teden grem v LJ v Dipota moram še rjuhice kupit in sem si zamislila en lep ležalnik tak ko vibrira in se gunga in je ceneje ko pri nas za ene 15 evro.

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.7.2014 9:25:11   
lila5
Bett, ja mene bi tudi zrukalo s stola, če mi reče, da je res punčka user posted image user posted image

S kilogrami je pa res problem user posted image Jaz sem še manjše postave, ful jem, skoz sem lačna in se mi kilogrami hitro kopičijo user posted image Je pa tudi res, da mi je nekak vseeno...kar mi paše , to pojem in mislim, da je tako tudi prav. Edino žal mi je, ker se ne utegnem gibat, zaradi službe....

Vesica, sploh se mi ne sanja kak voziček bi imela, vem samo, da bi rada, da je na 4 kolesa, pa da je kvaliteten za pozimi, pa da bo samo športni del, če se da, ker ostalo že imam....Je pa težko dobit, ker vsi neki prodajajo v setu z lupinico itd.

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.7.2014 9:27:37   
lila5
Anonimen , kje si pa jogi nabavila? Zdaj si me spomnila, da pa tudi to moram zamenjat user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.7.2014 10:28:47   
darhaha84
Živjo,

Da se še jaz malo javimuser posted image Mi imamo kar pestro – v službi in doma. V službi hitim z urejanjem in zaključevanjem zadev, ki so še na meni ter s predajo poslov. Ker 19.7. letimo na morje (Makarska) za 14 dni, potem gre ta, ki me bo nadomeščala in sva potem samo še 3t. skupaj in sem že doma – joj, kako gre hitro. Kri se mi je začela popravljati (sem ful vesela). Sicer mi je po teh tabletah na smrt slabo (bolj kot prve 3 mesece) – včasih celo kaj bruhnem, samo je to veliko boljše kot injekcije. Za prihajajočega člana/ico nimamo še nič novega. Imam to kar je imel sin. Posteljica, košek, banja, voziček bodo ostali isti (ga moram še enkrat očistit, ko se vrnemo z dopusta). Oblekice moram pa pogledati v kakšnem stanju so in če sem dobila vse nazaj, ker sem jih posodila kolegici in ne vem kaj mi je vrnila. To bom urejala po dopustu. Da vidim, če morem kaj dokupiti. Kupila bom še eno posteljnino (za dušo) – drugače imam še 3 od sina, ki so unisex barve (rumena, zelena, bež). No, po dopustu nas čaka še urejanje sobice za večjega, ker so bo selil v drugo sobo in bo dobil novo pohištvo, ta bo pa ostala za user posted image .
Tako gre hitro čas… Pri prvem se mi zdi, da veš za vsako podrobnost in vsak dan, kaj se dogaja. Sedaj bi pa morala biti noseča 18 mes., da bi bilo vsaj približno tako. Če me kdo vpraša koliko sem noseča , sploh ne vem v katerem tednu sem dokler malo ne preračunam user posted image 1,2,3, in že bomo cartale štručke.
Mi smo bili prejšnji teden na morju in je mali prav užival v vodi, meni je pa tudi pasalo, tako da komaj čakamo pravi dopust. Sin že vsem razlaga, da gre še na morje potem bo pa dobil sestrico Lilijo. Sploh ne vem od kje mu to, ker kot prvo ne vemo spola, kot drugo pa se nisva nikoli pogovarjala z možem za ta ime user posted image So smešni ti otroci.
Jogi za posteljico sem jaz kupla v Leclercu (za prvega) in ga bom imela še sedaj. Tistega, ko je cca.20-30 EUR ko imajo akcije (sem že pozabila koliko je bil 4 leta nazaj). ptem za pravo posteljo sem mu pa vzela bolj kvalitetnega, ker ga bo imel kar nekaj časa in žeji bo, tako da ne bi rada da ima neki šrot (no je bil pa 200 EUR). Za dojenčka, ki je lahek se mi ne zdi, da bi potreboal ne vem kakšen jogi. No, vsaka dela tako kot se ji zdi, da je za otroka najboljše.
Voziček imam jaz od prvega Jaguar car S4 in sem bila super zadovoljna, tako da čaka še na tega škrata. Sem ga pa vozila po vseh terenih (asvalt, gozd, makedam, mivka…) in smo prišli povsod in kar je najbolje NE škripa user posted image In res sem naredila veliko km z njim…
S kilogrami sem pa sedaj v 27t na + 7kg. V bistvu sem jih dobila nekaj v rit (to baje samo jaz vidim user posted image ), drugače pa glavnina je v trebuhu. Gibanje je pa tako sprehodi in kakšna lažja tura s kolesom (na ne preveč hribovitem terenu).
Uživajte in se ne obremenjujte preveč…
Lep vikend.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
4.7.2014 13:18:43   
Anonimen
jogi

Ikea za 50 evro,drugač imaš pa jogije http://jysk.si/spalnica/vzmetnice

ali pa dipo še ceneje.

(odgovor članu darhaha84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
4.7.2014 13:59:44   
relativna
Pozdravljene, nosečke user posted image

Eto, jaz sem imela mičkeno pavze, ker je bilo treba odpisati še zadnji izpit, zdaj sem pa končno konec user posted image Po eni strani vesela, ker bom imela ogromno časa, da preberem par knjig o vzgoji in tako, po drugi strani sem pa kar malce že nostalgična in že vem, da se mi bo kolcalo po tem tempu. No, pa saj z bebico bo tempo nazaj user posted image

Midva bova sedaj naročila voziček - skrajni čas user posted image Potem pa bom počakala na selitev. Pa očitno bom dobila od kolegice rabljena oblačila user posted image Sem full vesela, da se mi ne bo treba toliko ukvarjat s tem user posted image

Uglavnem ... odštevam dneve do pregleda (še 5 user posted image ) in ne morem verjeti, da sem že v zadnjem trimesečju user posted image Tamala me zdaj zna že prav orng brcnat in ko ji zadogaja, se mi premika cel trebuh user posted image

Upam, da ste vse ostale super in uživate v tem sončku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.7.2014 15:04:30   
kamajuš
Ojla!

Mi tudi nismo še nič dopustniški. Otroci so vsak po svoje (šolarja sta na aktivnem taboru in prideta domov povsem sesuta user posted image ), jaz pa na izi v službi - ker imam priporočeno ležanje, delam od doma s kavča (kar niti ni ne udobno ne preprosto, a počutje je vendarle boljše).

Misel na pripravo oblekic in druge opreme se mi prav upira, ker vem, da bom imela ful dela, da najdem vse - od garaže do sorodnikov. Glede barv sem pa itak pristaš nevtralnih, pravzaprav mi gre izjemno na živce to modro-roza ločevanje. BTW: ste brale članek, da je bila do nacizma roza barva barva dečkov (kot sorodnica rdeče je predstavljala ogenj), modra pa barva deklic (nekoč barva device Marije)? Največ pa so nosili nevtralno belo, pa vsi v krilcih, tudi fantki. Mi pa danes tako kompliciramo... user posted image . Kakorkoli, sem prav vesela, da moj ta starejši z veseljem obleče kakšno srajčko v roza odtentkih, najljubša barva ta mlajšega je pa zelena. No, naša pupa je povsem nekaj drugega, roza fenica, ampak počasi spoznava tudi čar drugih barv user posted image .

Voziček so nam ukradli, zdaj smo dobili neko starejše podvozje za našo košaro in lupinico. Moram pa še najti nekje športni del za kasneje. Ampak do takrat imam pa res še dovolj časa, računam, da bo košara aktualna vsaj 3m. Posteljico za prve mesece imamo home made leseni košek, potem 60x120 z ograjico, ki se lahko spusti, za kasneje pa 70x140 (trenutno še v uporabi naše najmlajše). Tako da tukaj predvidevam, da ne bomo komplicirali. Se pa strinjam, jogi za prve mesece vsekakor ni treba, da je ne vem kakšen super truper. Mi smo dali v ta leseni košek kar debelo peno, važno, da je prevleka bombažna.

Glede morja sem malo skeptična, če mi bo moj G dovolil iti. Sicer mi je ta srednji ravno danes rekel, da brez mene ne gre in da bo že on kuhal user posted image - res je sicer navdušen kuharček, tudi juhice mi rad pomaga kuhat, ampak ta tempo pa ne vem, če bi zdržal user posted image .

Uf, sem se razpisala, se opravičujem user posted image !

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.7.2014 15:12:35   
relativna
Aja, glede jogija ... dormeo ima za 100-130€ (odvisno od dimenzij) takega, da je na eni strani trd (za novorojenčke), na drugi strani pa mehak (za večje dojenčke in otroke). Midva bova kupila kar tega, itak preden bo taprvi prerastel to posteljico, bomo že za drugega rabili user posted image Tako da se mi zdi ceneje kot zdajle kupovat en jogi, pa čez pol leta še enega ... na koncu te pride dosti več kot teh 100€.

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.7.2014 15:39:20   
kamajuš
Naš 60x120 jogi bo gostil že petega otroka. Jogije pri majhnih ponavadi obrabijo edino telesne tekočine user posted image , za kar pa obstajajo odlične zaščite - tukaj pa ne priporočam šparanja. Pri nas so se najbolje obnesle racman zaščitne prevleke (imamo tudi druge, cenejše variante, ki pa niso tako 100%)! Mogoče ima še katero drugo preverjeno zadevo?

Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.7.2014 18:24:39   
relativna
Meni so vsi svetovali racman, tako da zdaj vztrajno čekiram, če bo kakšen popust. Trenutno imajo neko akcijo za 2 podlogi 60x120 user posted image Midva sva se odločila, da bova imela raje 70x140, če bo slučajno otrok bolj po atiju user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.7.2014 18:44:21   
vesica
punce jaz sem ponoči komaj kaj spala ker me je bolel križ oz.cel hrbet za znoret nisem več vedela kako spat - ko sem se dala na bok me je škrat brcal tako da mi tudi to ni odgovarjalo ko sem se dala na hrbet pa en čas je bilo ok potem pa že boleče tudi to user posted image danes sem imela krče po trebuhu oz. kot da mi trebuh otrdi na trenutke ampak otročka še vedno čutim mislim da je danes še najbolj aktiven - kaj mi svetujete da raje počakam do 16 na pregled strica gin. ali da ga kar pokličem - bi ga poklicala ampak po njegovo je vse normalno in da zganjam paniko za brezveze , nebi pa rada zganjala panike po nepotrebnem - eni pravijo da dokler čutim otročka intenzivno da ni razloga za skrb. malo takšno čudno prašanje - a ima še katera povečan izcedek ?

Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.7.2014 20:35:46   
Bett
Vesica če te je nehalo bolet, potem mislim da ni treba delat panike. Če te pa še vedno boli pa pokliči magar v porodnišnico in vprašaj za nasvet. Ampak v večini primerov so te bolečine povsem normalne, zaradi mehčanja vezi, spremembe težišča, teže maternice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.7.2014 20:43:23   
vesica
boli me zaenkrat ne je na momente , je pa res da mi hrbet odpada :) dokler ni kaj bolj bom raje počakala ker tako hudo za delat paniko spet ni .
je Videti da nisem več v 4 mesecu - že to da se na delu sklanjam in moram včasih večkrat na dan počepnit in se sklonit me zelo moti oz. me začne trebuh bolet - ampak še malo zdržim pa na dopust po dopustu mesec dni dela in me že ni več user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.7.2014 8:54:45   
Anonimen

Jutro,včeraj se mi je ponudila tašča da mi bo naredila jogi rjuhe iz ene dve tako da bom kupla eno rjuho in bo vse naredila tako ko je treba ali pa bova šle skupaj kupit materijal :) prav vesela sem ker ona zna ful lepo šivat ...tudi zavese lepo šiva :) tako da če ne bom najdla tapravo rjuho in bo draga bomo tako naredil

Glede križa ..mene je tudi en dal bolel križ da nisem se mogla nič tako da sem šla na urgenco in so me poslali v P.vse oko pregledali ....in me ginekolog vpraša če sem likala?če sem cel dan sedela ali če sem cel dan na nogah tako da itak sem se spomnila da en dan prej sem likala no in zdaj ne likam več stoje ampak se kar usedem. Potem sem si kupla konjski balzam in me je moj masiral in čez polure sem bla kot nova

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.7.2014 9:53:47   
lila5
To s križem je tudi mene par dni nazaj matralo, očitno že težko prenašam težo otroka user posted image ...kaj še bo user posted image

Vesica, jaz imam tudi povečan izcedek, tak gost , bele barve in me tudi zelo moti...včasih komaj dočakam, da se umijem dol, ker se mi zdi, da me draži user posted image

Kaj mislite o vozičku Quinny buzz 3? Seveda bi rabljenega vzela.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.7.2014 11:10:47   
Anonimen
izcedek
-ga nimam nosim bombazne hlače ne tangic,uporabljam chili intimno nego (rdeč) pred N. sem pa modrega uporabljala in enkrat na mesec se dol umijem s kisom in vodo (ampak ne notri) deci kisa dam lepo v lavor pa liter vode in se umijem ....hvala bogu nikol nisem imela nobene probleme z belim tokom ali kaj takega in upam da tudi ne bom ....

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.7.2014 11:44:40   
Anonimen
http://mama.si/strokovnjaki/ginekolog-svetuje-nosecnost-in-prehrana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.7.2014 11:47:42   
Anonimen
http://mama.si/domov/prehranska-dopolnila-v-nosecnosti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
5.7.2014 14:55:00   
relativna
Punce user posted image Mene križ hvala bogu ne matra, morem kr potrkat. Me pa zdaj že drugi dan boli sramna kost, tako da se komaj premikam user posted image Počitek mi pomaga ravno toliko, da lahko potem pridem do WCja in nazaj. Upam, da bo kmalu minilo, no user posted image

Izcedka imam pa tudi jaz veliko več ... baje je normalno, ker je zaščita pred bakterijami v nožnici user posted image Me ne moti, razen ko se vlije in mi da filing, da mi je počla plodovnica user posted image Jao, čisto sem že obsedena s tem, mojemu sploh ni jasno, kaj se obremenjujem s prezgodnjim porodom user posted image

Quinnyje dosti hvalijo (razen speedi, tisti ma baje zanič športni del), tako da pomoje je kul user posted image Hvalijo tudi zapp xtra2, če iščeš samo športni del user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?