darhaha84
|
Živjo, Da se še jaz malo javim Mi imamo kar pestro – v službi in doma. V službi hitim z urejanjem in zaključevanjem zadev, ki so še na meni ter s predajo poslov. Ker 19.7. letimo na morje (Makarska) za 14 dni, potem gre ta, ki me bo nadomeščala in sva potem samo še 3t. skupaj in sem že doma – joj, kako gre hitro. Kri se mi je začela popravljati (sem ful vesela). Sicer mi je po teh tabletah na smrt slabo (bolj kot prve 3 mesece) – včasih celo kaj bruhnem, samo je to veliko boljše kot injekcije. Za prihajajočega člana/ico nimamo še nič novega. Imam to kar je imel sin. Posteljica, košek, banja, voziček bodo ostali isti (ga moram še enkrat očistit, ko se vrnemo z dopusta). Oblekice moram pa pogledati v kakšnem stanju so in če sem dobila vse nazaj, ker sem jih posodila kolegici in ne vem kaj mi je vrnila. To bom urejala po dopustu. Da vidim, če morem kaj dokupiti. Kupila bom še eno posteljnino (za dušo) – drugače imam še 3 od sina, ki so unisex barve (rumena, zelena, bež). No, po dopustu nas čaka še urejanje sobice za večjega, ker so bo selil v drugo sobo in bo dobil novo pohištvo, ta bo pa ostala za . Tako gre hitro čas… Pri prvem se mi zdi, da veš za vsako podrobnost in vsak dan, kaj se dogaja. Sedaj bi pa morala biti noseča 18 mes., da bi bilo vsaj približno tako. Če me kdo vpraša koliko sem noseča , sploh ne vem v katerem tednu sem dokler malo ne preračunam 1,2,3, in že bomo cartale štručke. Mi smo bili prejšnji teden na morju in je mali prav užival v vodi, meni je pa tudi pasalo, tako da komaj čakamo pravi dopust. Sin že vsem razlaga, da gre še na morje potem bo pa dobil sestrico Lilijo. Sploh ne vem od kje mu to, ker kot prvo ne vemo spola, kot drugo pa se nisva nikoli pogovarjala z možem za ta ime So smešni ti otroci. Jogi za posteljico sem jaz kupla v Leclercu (za prvega) in ga bom imela še sedaj. Tistega, ko je cca.20-30 EUR ko imajo akcije (sem že pozabila koliko je bil 4 leta nazaj). ptem za pravo posteljo sem mu pa vzela bolj kvalitetnega, ker ga bo imel kar nekaj časa in žeji bo, tako da ne bi rada da ima neki šrot (no je bil pa 200 EUR). Za dojenčka, ki je lahek se mi ne zdi, da bi potreboal ne vem kakšen jogi. No, vsaka dela tako kot se ji zdi, da je za otroka najboljše. Voziček imam jaz od prvega Jaguar car S4 in sem bila super zadovoljna, tako da čaka še na tega škrata. Sem ga pa vozila po vseh terenih (asvalt, gozd, makedam, mivka…) in smo prišli povsod in kar je najbolje NE škripa In res sem naredila veliko km z njim… S kilogrami sem pa sedaj v 27t na + 7kg. V bistvu sem jih dobila nekaj v rit (to baje samo jaz vidim ), drugače pa glavnina je v trebuhu. Gibanje je pa tako sprehodi in kakšna lažja tura s kolesom (na ne preveč hribovitem terenu). Uživajte in se ne obremenjujte preveč… Lep vikend.
|