lila5
|
Jaz še čisto nič ne nabavljam, ker niti spola še ne vem..čakam na pregled 14.7., drugače pa imam namen avgusta začeti s pripravami..... Od prvega imam vso opremo, kar se tiče banjice, gugalnika, vozička (čeprav bi novega rada). Previjalne nisem imela, ker nimam prostora, je pa nisem niti pogrešala, ker mi je blo čisto enostavno tisto podlogo dat kamor sem hotela in previla otroka . Rutke jaz ne bom imela, ker se meni osebno to zdi kot neka potrata časa in denarja,booooo..Imam kenguru , ko bo večji, pa tudi tega nisva ravno prakticirala..... Doma mi zadostuje gugalnik, aja pa posteljico itak tudi imam od prej, edino jogi imam namen novi kupit, samo kaj, ko so takooooo dragi Moj prvi ni hotel nobene flaške in nobene dude, bom pa zdej spet vztrajala vsaj z dudo (ko bi se vsaj navadil) Tetra plenice rabite za podirat kupčke, pa za podlogo za glavo, ko ga recimo držiš, ali ko spi . Nastavke za dojenje tudi, če ne kupite, jih boste že v porodnišnici dobile za probo ene dva Za cunje sem pa res pozabila od katere številke štartaš...naš je bil zeloooo majhen pri porodu, ta bo baje tudi, tko, da bom mela par najmanjših in večjih. Ema_27, čestitke za dobre rezultate in fanta! A sve se s tabo pogovarjale, da imaš tudi ti občutek, da bo fant? Aja, kar se pa tiče moje garderobe, jaz že od tretjega meseca ne morem v svoja stara oblačila
|