|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
26.6.2014 16:10:27   
vesica
punce a vi ste že kaj nabavle si ? midva sploh še nič nimava - imam par bodijev,kar je moja mama shranila še od nečakov in nečakinje so kot nove in to je to :) sva rekla da bova enkrat v sredini avgusta ali konec začela počasi nabavljat . Se pa nam vsi čudijo kako nimava še nič user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
26.6.2014 18:14:20   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: vesica

punce a vi ste že kaj nabavle si ? midva sploh še nič nimava - imam par bodijev,kar je moja mama shranila še od nečakov in nečakinje so kot nove in to je to :) sva rekla da bova enkrat v sredini avgusta ali konec začela počasi nabavljat . Se pa nam vsi čudijo kako nimava še nič user posted image

Midva imava le to, kar smo
a) imeli doma (še od naju, ko sva bila user posted image
b) kar so nama prinesli prijatelji in sorodniki (nič oblačilc zaenkrat še) od njihovih otrok.

Midva bova vse nabavljala šele septembra. Se mi zdi to še najbolj pametno. Narediš takrat akcijo, pa je.
Ne se ozirat na druge. Naredi kakor sama misliš, da je najbolje.

Zadnje čase mi gredo kilce kar gor in gor. Še malo pa bo treba celotno garderobo zamenjat, če bo šlo tako naprejuser posted image .
Pa ne jem nič sladkega ali kaj takega. Čist normalno se prehranjujem, tako kot do sedaj.user posted image

Kdaj pa naj bi šle kile najbolj gor?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
26.6.2014 19:56:02   
Radenska_
Jaz ne bi en mesec pred tem šele urejala, glejte da imate glavno pripravljeno 2 meseca pred porodom. Pač saj, lahko ne, ampak ni jih malo ki se prej rodijo.
Jaz bom na porodniški raje uživala z nogami v luft, urejam pa sedaj ko je še kaj energije (pa jo je iz tedna v teden manj in si ne predtavljam na koncu vsega tega kupovat itd, tudi finančno je zalogaj, je lažje več mesecev nabirat)...

Glede kil pomojem ni pravila...Jaz tudi skoz jem isto pa grem včasih gor pol kile, včasih nič, včasih pa celo v enem tednu.
Sem pa zdaj v 30t na +7.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 1453
26.6.2014 20:01:38   
vesica
jaz sem trenutno 24t vse skupaj sem šla gor 3kg .

Kile gor je pa rekel moj gin. da gredo proti koncu največ gor,da to zdaj ni nič da ga vprašam na koncu koliko je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
26.6.2014 20:17:15   
relativna
No, če ima katera še kakšno idejo, kje kupit posteljnino, se priporočam user posted image Drugače bova pa v pikapolonici nekaj nabavila.

A si boste vse že na začetku kupile te "rutke" za nosit? Jaz nisem ziher, da bi jo sploh imela user posted image Če že, si jo bom pa po porodu kupila, da lahko prej vsaj sprobam.

Vesica, jaz sem nabavila, ker je bil popust user posted image Pa da se malo razvajam, ko sem tako pridna user posted image Da ne omenim, da že res dolgo nisem nič kupila za svojo dušo user posted image
Drugega pa nimam še nič, bom pa zdaj počasi začela ... naslednji bo najbrž voziček, ker bi ga bilo fajn kaj prej imet user posted image Ostalo bom pa mende res počakala, da bo najprej novo stanovanje urejeno, ker v tem nimam kam dat dodatne krame.
Uglavnem ... počasi in z užitkom user posted image Mi ne bi bil problem tudi zdajle vse nabavit, ker imava za bejbija že našparane dinarčke, ma pomoje bom na koncu lepo po kosih in akcijah kupovala.

Moji kilogrami ne grejo nikamor. Zdaj sem v 26. tednu, pa sem recimo na +5kg. Še vedno nosim 34 številko hlač user posted image Majo tisti fajni raztegljivi pas, da mi ne stiska trebuh. Majce, tunike in oblekce pa nosim raztegljive, tako da so mi tudi še vse prav. Naj traja čim dlje user posted image

A ima katera izkušnje z jogijem Lagea? Moj nikakor noče Dormea, čeprav ga vsi hvalijo, ker je njegov šef nabavil tega iz Lagee in je baje oh in sploh bolj super user posted image Ma nočem, da je moj otrok nek poskusni zajček user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
26.6.2014 20:33:18   
Anonimen
Relativna, pametno glede nosilke. IMas cas kasnej. poleg tega lahko s sabo vzames malega in v trgovini skupaj sprobata kako vama pase (tebi in otroku). eni otroci ne marajo dolocenih nosilk, ene mame so pa pri dolocenih nosilkah bolj nerodne, kot pri drugih. Jaz sem totalni stor pri slinguuser posted image

Se strinjam, da se zadnji mesec glih ne nabavlja. Pri dolocenih stvareh se lahko caka tudi po 1-2 meseca (npr pohistvo, vosicek), pa naj te se kaj prehiti, uf si ne predstavljam. Jaz pa celo, ker teh stvari ne bi prepustila mozu, da izbirauser posted image .

Pa zadnji mesec si bolj okoren, tezje hodis, vse se bolj boli, vse se bolj trdi trebuh, vec laznih popadkov, brrrr ni sans, da se pol setkam naokoli. Jaz sem taka, da moram 10 trgovin precesat in se potem odlocit v kateri je lepse, cenejse, boljse..... moj moz, bi sel v prvo trgovino in tam vse nabavil, pa ce bi mu bilo vsec ali neuser posted image .

Pa nabavljam ob popustih, se splaca. In tudi jaz nabavljam pocasi na obrokeuser posted image , z uzitkom.

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
26.6.2014 20:47:28   
Ema_27
Po dolgem času se spet jaz javljam :) Trenutno sem v 26t 4d, za mano so vsi možni pregledi in zaenkrat je bilo vse ok (hvala bogu!). Zredila sem se za 7kg do sedaj. Glede na to, da sem večinoma počivala, se mi ne zdi to tako grozno. Trebuh pa imam že kar velik, saj imam posteljico na sprednji steni. Brcike čutim, keri dan bolj, keri dan malo manj. Na morju sem tudi že bila in se vrnila z vnetjem user posted image Počutim se ok. Voziček sma že nabavla (Stokke xplory), pa angel care in nekaj cotik sma že dobila. Ostalo pa bom čez kak mesec nakupla. Nekako nebi rada prehitevala z nakupi, saj sem postala ob vseh možnih zapletih v tej nosečnosti prav vraževerna user posted image Pričakujema pa fantka! user posted image

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.6.2014 7:17:43   
Radenska_
Jaz razen 2 parov nosečniških hlač tudi zdaj v 30 t ne nosim nič, kar nisem že prej :)
Mi je vse prav oziroma dovolj raztegljivo. Sme pa vzela jeans krilo in kratke hlače še zdaj za poletje.
Včeraj sme po službi še tri ure pospravljala in priznam, da postaja to pravi maraton. Sem bila kasneje ful utrujena. Saj bolelo me ni nič pa vseeno....Tisto ko samo še kavč vidiš.
Drugače pa jaz delam isto, gledam popuste, iščem akcije, spremljam bolho....In zato je potreben čas. No zdaj kot rečeno imam več ali manj vse, ampak ja. Veliko oblačil komaj kaj nošenih sem kupila za male pare, in to res lepe H%M bodije pa kompletke itd...Dobro je čekirat FB skupine in pa moj-album.com.
VIkend bo pa pester, ker moj praznuje rojstni dan. Danes me čaka kup letanja, pa še v hrib bi rada šla peš....Bomo videli če bo za vse čas in energija :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
27.6.2014 8:22:06   
Bett
Punce kak ste pridne s pisanjem, sem komaj uspela vse prebrat.
V glavnem, da še jaz malo povem glede stvari, ki so se mi zdele uporabne in katere ne.
Tetra plenic sem imela 20 in je bilo včasih komaj dovolj, ker je na začetku kar veliko polival in je bilo treba brisat in mu vedno pod glavo odlagati, da ni bilo vse pobruhano.
Tetra plen so po porodu super, kupiš 2-3 pakete in kakšen paket onih mrežastih hlačk, ker so res praktične v času čišče.
Nosilke niso ravno potrebne, vsaj v prvih dneh ne.
Fajn je meti kakšno flaško, dudo doma za vsaki slučaj. Nikoli ne veš kakšna kriza bo. Nastavke za dojenje sem si jaz kupila, ampak jih nisem uporabljala, kljub poškodovanim bradavicam. Sem si raje nekaj dni črpala mleko, da se je pocelilo. Imela sem tommie tipi flaške, ampak v prvih dneh niso bile uporabn, ker je preveč teklo iz njih. Še dobro, da sem zraven pumpe za mleko dobila še eno aventovo flaško, se je bolje obnesla.
Previjalna moje izkušnje so takšne, da več prostora daš otroku, več problemov boš imel z obračanjem. Mi ga pri dveh letih in pol še vedno previjamo na oni plastični previjalni, ki ima spodaj banjico. Sem si dala tudi po meri naredit previjalno, za eno komodo v spalnici, pa ga nisem tam previla niti enkrat. Ker za umivanje ritke uporabljam toto krpice in vodo, mi je nabolj praktično previjati v kopalnici. Pa tudi tako je, da je pri nas kopalnica najbolj topla in ko so majhni moraš pazit, da ga ravno ne previjaš v ledenici.
Velikost prvih oblačil jaz sem imela par bodijev 56 in jih je prerastel v 2 tednih, tak da ne pretiravat z majhnimi cotkami, bolje je več kupiti 62. Če se rodi prehitro in bozato bolj majhen pa pač babice pošlješ v shoping.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.6.2014 8:23:15   
Bett
Ups ne vem kaj sem naredila, da je vse krepko.
Pa mislila sem na vir80, tam ko sem pisala o dveh, treh paketih...user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
27.6.2014 8:33:42   
Anonimen

Midva stvari že imamo nekaj smo kupili nekaj sva dobila upam da niso se zmotili pri spolu ker ne bi rada fanteka v roza oblekic oblekla.Vozicek je 3v 1 tako da je taka barva da bi pasalo tudi če bi bil fantek.Peg peregota sva vzela.Drug teden greva v LJ v Dipo in bova nabavila rjuhe ker so pocen in lepe (glej njihovo stran pod otroški odelek)pa nabavila še gungalnik pojslico še čakamo ker je sodelavc od mojega na morje drugač jo bi že imela nam jo podari.Tako da moram še kako dudiko nabavit pa te malenkosti.Punce je normalno da imam toliko energijo?kar skos neki bi pospravila in likala in nevem kaj še pa tudi v službi me že čudno gledajo kaj mi je :) sladko mi fulll paše.Prav paše tako vreme da se da dihat.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
27.6.2014 8:38:13   
Anonimen
kako naj vem kakšno flaško kupit?kaj pa dudo?jaz nimam pojma.Šolo za starše imam septembra ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
27.6.2014 8:49:14   
Bett
Anonimen temu se reče gnezdenje user posted image . Dudo pa kupi eno ali dve različni pa boš videla katera mu bo ustrezala. Mi smo uporabljali mum in nuk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
27.6.2014 9:19:35   
lila5
Jaz še čisto nič ne nabavljam, ker niti spola še ne vem..čakam na pregled 14.7., drugače pa imam namen avgusta začeti s pripravami.....
Od prvega imam vso opremo, kar se tiče banjice, gugalnika, vozička (čeprav bi novega rada). Previjalne nisem imela, ker nimam prostora, je pa nisem niti pogrešala, ker mi je blo čisto enostavno tisto podlogo dat kamor sem hotela in previla otroka user posted image . Rutke jaz ne bom imela, ker se meni osebno to zdi kot neka potrata časa in denarja,booooo..Imam kenguru , ko bo večji, pa tudi tega nisva ravno prakticirala..... Doma mi zadostuje gugalnik, aja pa posteljico itak tudi imam od prej, edino jogi imam namen novi kupit, samo kaj, ko so takooooo dragi user posted image Moj prvi ni hotel nobene flaške in nobene dude, bom pa zdej spet vztrajala vsaj z dudo (ko bi se vsaj navadil)

Tetra plenice rabite za podirat kupčke, pa za podlogo za glavo, ko ga recimo držiš, ali ko spi user posted image . Nastavke za dojenje tudi, če ne kupite, jih boste že v porodnišnici dobile za probo ene dva user posted image Za cunje sem pa res pozabila od katere številke štartaš...naš je bil zeloooo majhen pri porodu, ta bo baje tudi, tko, da bom mela par najmanjših in večjih.

Ema_27, čestitke za dobre rezultate in fanta! A sve se s tabo pogovarjale, da imaš tudi ti občutek, da bo fant? user posted image

Aja, kar se pa tiče moje garderobe, jaz že od tretjega meseca ne morem v svoja stara oblačila user posted image user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
27.6.2014 10:18:15   
relativna
Ja, jaz si tudi ne predstavljam, da bi moj karkoli kupoval ... ker če bo prej, najbrž sploh še ne bova v novem stanovanju in bo že s tem imel full dela, pa mu ne bi rada potem še navesila tega. No, lahko bi kupile babice ... ampak raje ne user posted image user posted image

No, če boste zasledile kakšne dobre popuste, javite user posted image
Meni še vedno full stvari manjka, čeprav sem danes dobila paket. In ne bom več preko spleta nakupovala user posted image Me je kar šok, ko sem videla, koliko sem nabavila user posted image Ampak se bo itak ponucalo, tako ali drugače user posted image

Pri meni je z energijo tako, da ene dneve sem čisto naspidirana (danes na primer user posted image ), ene dneve bom pa rabila po 12 ur spanca, pa še potem ne bom čisto vredu.
Tako da izkoristi, dokler je user posted image

No, imam še eno vprašanje user posted image Koš za plenice ... kaj je s tem? user posted image A rabim takega specialnega na kasete ali lahko tistega, ki je za plenice, samo brez kaset, je morda vredu kar navaden? Midva imava tako ali tako namen praznit vsak dan, ne bi pa rada, da mi v otroški sobici smrdi user posted image

Ema, super novice user posted image In čestitke za fantka user posted image

Radenska, vi pa fajn praznujte user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.6.2014 12:07:55   
Anonimen
Meni je skoda denarja za kos za plenice. Hkrati sem tudi slisala, da spet niso tako prakticni in nesmrdljivi. Ko sem otroka previla sem nesla plenico v navaden kos. Kos lahko imas tudi pred sobo na hodniku (za polulane). Itak se vsak dan ven nosi. Pa vsak dan sva sla vsaj 2x na sprehod in sva s potoma se pokakane ven odnesla. Sprva se kakajo veckrat na dan, kasnej precej manj, pa odvisno od otrok, eni ne kakajo tudi cel teden.
Pokakano plenicko lahko tudi das v vrecko in zavezes, te mini vrecke od sadja in zelenjave se itak skoz nabirajo. Mogoce bolje zacet tako, pa ce ti ne bo ustrezalo, lahko se vedno kupis.

Ena je omenila angelcare. Jaz sem ga tudi nabavila. Imela sem ze pri prvem otroku in ne morem brez. Zdaj sem si nabavila takega z varusko.

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.6.2014 20:32:37   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Jaz ne bi en mesec pred tem šele urejala, glejte da imate glavno pripravljeno 2 meseca pred porodom. Pač saj, lahko ne, ampak ni jih malo ki se prej rodijo.

Oktoberke smo tudi tiste, ki imamo rok konec oktobra. Tako da september sploh še ni kritičen za nabavo stvari (zame).
Sicer pa če gremo po tem sistemu, potem je najbolje, da že pri 20. tednih nabavimo vse, ker nikoli ne veš kdaj te lahko preseneti.user posted image

Sicer pa osnovne stvari (posteljica, voziček, lupinica, oblačilca) dobim, zato sem tudi bolj na izi. Najprej moram videti, kaj vse bo priromalo do naju, pol šele bova šla v nabavo.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.6.2014 20:41:14   
tincy23
Vidim, da imate debato, kje in kaj kupiti. Jaz glede oblačil nimam problema, ker imam doma dve punčki in bo sedaj zopet punčka:). Samo malce je treba poiskat in oprat. Tudi voziček in jajčko imam že od prej. Edino kar bom kupila so flaške, dudice in te drobne malenkosti.
Se pa splača iti to kupit v Avstrijo. Jaz osebno bom vse te stvari, kupila v Grazu (Toysrus, Babyone) Plenice in te vlažilne robčke imajo bolj kvalitetne in malce ceneje. Flaške in dude sem imela od Aventa in so super. Aja pa tudi nekaj adaptiranega mleka bom nabavila v avstrijski lekarni, ker je ceneje,
Če ima katera možnost, da gre gor, se definitivno bolj izplača, pa še več izbire je.

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
30.6.2014 9:06:01   
Anonimen

DAN,jaz že imam voziček 4v 1 peg perego,pojslico leseno,jogi danes gremo še po previjalno tako da bom jaz kar počas nabavila dokler še lahko ne bom zadnji mesec skakala okol pa vsak živčna pa bom kaj pozabila ....včeraj sem srečala kolegico ki jo nisem vidla 15 let in ima že 3 otroke punčka je rojena (25 teden),fantek(28 teden),fantek (37 teden) tako da sem se kar malo prestrašila in bom jaz začela kar stvari nabavit ker če bom mojega poslala v trgovino ne vem če bo prave stvari kupoval.Moja dojenčica je začela brcat vsak dan okol 22h-23h tako da če je moj doma prav čaka kdaj bo ura da bo spet čutil brcike user posted image Dobila sem 50 parov čevljičke,škornje,sandalčke od cicibana tako da zaloge imam zdaj kar precej bom saj prešparala.Kako ste ve?

(odgovor članu tincy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.6.2014 9:38:01   
lila5
Anonimen, kako pa so zdaj ti otroci od kolegice? Joj, mene je samo tega strah - prezgodnjega poroda, ker ne gre vedno vse po sreči in znajo bit posledice , brrrrrrrr!

Jaz ne najdem vozička in sem prav jezna, zgleda bom imela tistega od prej , ki bo vozen samo poleti, pa po pločnikih user posted image

Uauu, kje si pa dobila toliko obutve?

Jaz še čisto nič ne pripravljam, imam še točno 3 mesece do roka, sploh pa čakam zdaj pregled, da zvem spol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.6.2014 10:28:44   
Saša33
Dobro jutro,

mi imamo danes zadnji dan frai. Jutri otroka štartata prvi dan uvajanja v vrtec. Mene čaka še dober mesec dni službe. Juhu, upam da zdržim sedeti na miru.

Nabava: Ma meni je to vse taka muka, predvsem pa sem hvaležna da sva vse dobila od njegovih bratov in sester, kjer imajo vsi po 4 otroke. Tako, da super da mi ni treba časa za nabavo po trgovinah. Kar pa rabim kupim na bolhi ali pa na strani mini raj, kjer dobiš prav ok cotke za normalne cene. Tako, da edino en kompletek kupim za iz porodnišnice in to je to. Vse ostalo imam. Mislim tako koi pri prvih dveh dojiti 6 mesecev, tako da vse ostalo odpade.  Zibko imava, tako d abo pri nama v spalnici spal. Previjalko sva sama naredila, samo blazino sva položila na vrhu. Voziček imam od prej Quinni Frestayl, je zakon za povsod tudi za tečt zraven.
Plenice vse kupim v DM, prav tako robčke. Krem ne uporabljamo, za tuširanje trdo milo otroško. Če pa je kdaj bila rdeča ritka sem edino kremo sukoderm uporabila.

Počutje: Evo sem v 28 tednu. Se mi zdi, da mi je zadnji teden trebuh zrasel. Imam kdaj pa kdaj glavobol. verjetno premalo pijem, bom mogla se pravc nalivati na ene 4 l. Sem šla še vedno tečt, vendar vidim da bo treba zamenjat z orbitrekom, plavanjem. Trebuh postaja prevelik in se res ne želim skotaliti kje. Na kg sem nekje plus 6. Kar je kar ok. Računam, da bo šlo do 10 kg gor.

Drugače pa naš 1 letnik je kooončno shodil, da se mi ni treba cel cajt prepogibat.:)

Pa lep teden

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.6.2014 10:33:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lila5

Anonimen, kako pa so zdaj ti otroci od kolegice? Joj, mene je samo tega strah - prezgodnjega poroda, ker ne gre vedno vse po sreči in znajo bit posledice , brrrrrrrr!

Jaz ne najdem vozička in sem prav jezna, zgleda bom imela tistega od prej , ki bo vozen samo poleti, pa po pločnikih user posted image

Uauu, kje si pa dobila toliko obutve?

Jaz še čisto nič ne pripravljam, imam še točno 3 mesece do roka, sploh pa čakam zdaj pregled, da zvem spol user posted image

Otroci so čist normalni nič jim ne fali ampak so jo mogli v Lj peljat rodit drugač pa kao da ......ne bom pisala slabe stvari.Obutve sem dobila od kolegice ki ima hčerkico 18m staro tako da zdaj sva se zmenile da bom še kaj drugega dobila in tudi bom vrnila nazaj če slučajno bo še kakšnega dojenčka imela.Meni je tudi strah prezgodnjega poroda ker jih kar precej poznam ...

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.6.2014 11:02:11   
lila5
Jaz sem pa na nekje +8 kg , grem pa v 27.teden...do pregleda (še 14dni) bom pa pridelala še 1kg, tako, da bo že 9+..zdaj mi grejo ful kilogrami gor, na mesec po 3 - 4 kg, to je kar dost, se pa niti ne čudim, ker skoz jem in jem, pa se res čisto nič ne pazim...pa še premalo se gibam..

Anonimen, kar povej, tudi če je kaj slabega, nimaš kaj user posted image user posted image
V Postojni mislim, da je tudi tako, da po 28.tednu greš lahko k njim rodit, kar je prej pa v Lj.....Upam, da vse pridemo do konca...Meni je pomembno, samo da pridem v 9.mesec, pa četudi samo prvi dan 9.meseca in že grem lahko rodit user posted image Vse kar je prej, me je nekako strah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.6.2014 11:37:16   
lila5
Saša33, sem zdaj čekirala tole stran mini raj, pa ni slaba..to so tudi vse rabljene stvari ane?

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
30.6.2014 18:36:45   
LoriM
Pozdravček:-)
Da se vam še jaz malo javim, preden gremo na morje. Šolsko leto je uspešno za namiuser posted image , v soboto gremo na morje.
Prejšnji teden sem bila na morfologiji pri Pusenjaku, vse ok, potrdil jeuser posted image . Sedaj pa izbiramo ime...uf bo kar težka...,sploh mi pa ni jasno, kaj se tolk oglašajo ostali_predvsem sorodniki in vsi pametni predlagajo svoja imena, halo bomo pa ja mi izbrali in to najlepse ime za našo princesko....sploh tašča ima neke čudne izpade in predloge in se mi zdi, da jo je prav strah, da ne bi izbrali kakšnega nevsakdanjega in neslovenskega imena
user posted image
Drugače sem si pa dala malo duška in nabavila nekaj cotk za pupiko, na bolhi so sploh te male št. dobijo lepo ohranjene in zelo poceni.

Aja, pa pravkar je za mano uspešna depilacija bikini predela, ampak sem se namatrala, ker trebuh je pa zdej konkretno napoti in upam, da mi zdrži čim dlje, vsaj morje....saj noge še gre, sam spodaj bo pa kmalu mišn imposibluser posted image .
Uživajte v poletjuuser posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?