relativna
|
Zdravo, punce Jaz sem v nestrpnem pričakovanju pregleda Se mi zdi, da se mi tako izmika ... najprej sem mislila, da ga imam že v ponedeljek, potem sredo, potem četrtek ... zadnjič pa gledam koledar in ugotovim, da šele v petek Groza Mene na srečo križ res nič ne boli (tudi če eno uro pobiram polže okrog hiše ), pa tudi bolečine v sramni kosti in medenici so prenehale Res morem kar potrkat ... sem zadnje dneve full aktivna, ker sva z mamo non stop po trgovinah ... pa mi ni problem hodit Zadnjič sva tudi kupile eno full luštno tetra pleničko Pa tako kot mi je težila, da ne smem nič prehitro kupovat, zdaj bi pa kar vse nakupila - pa plačala tudi Jo morem kar malce nazaj držat, ker nama že itak full pomagajo pri stanovanju. Blazine nimam, si pa zavijem kovter, pa potem še te okrasne povštrčke med noge in gre. Bolj mi gre na živce čisto uničen bioritem, ker se včasih zbudim ob petih kot prerojena, včasih pa ob 10ih čisto uničena Spodnje hlačke so mi še vse prav. Res nisem dobila veliko v rit, čeprav je žalostno povešena Bom imela po porodu kar precej dela z njo se mi zdi. Drugače pa bodite srečne, če se kaj v medenici širite ... boste lažje rodile Haha, valovanje trebuščka Ja, zdaj se že marsikaj dogaja Zadnjič sem ga eno uro samo gledala - tamala bila čisto naspidirana Najbolj me brca zvečer, ko grem spat ... sicer pa tudi vmes, če kaj počivam, pa vlaki so ji full všeč Joj, mene oprema spravlja v obup ... imam izbrano barvo lesa, ampak za modele pa kar nekaj cincam ... no, vsaj za velikost previjalne sem se odločila. Je res težko, če lahko daš delat po naročilu, pa ne veš točno, kaj bi imel Hrana ... meni sladko noro paše. Oz. vse, kar je čokoladno. Me moj zafrkava, da bo tamala potem rabila čokoladno mleko Sicer ni takšen problem v čokoladah, ampak nutella in čokolino ... eh ja. Zraven pa pojem še precej sadja. Se pa na kilogramih še ne pozna - hvala bogu
|