oreh
|
Nikaanna, jaz sem štela špikanje samo s Puregonom, ti pač z gonalom, s tem zdravilom sem se špikala 19 dni in šele potem je bila punkcija, z dipherelinom sem se pa prej, a se to ne šteje. ti bo katera druga povedala točen pomen dipherelina, sem že mal pozabila.deluje nasprotno, da je pol vse v mejah normale. torej je pri tebi čist ok, torej so lahko do naslednjega uz že več kot 10. Pomoje sta se z zdravnico narobe razumeli Oh, jonaklara, ko bi vedela kolikokrat na dan pomislim na pare, ki se trudijo zanositi in ko vidim razno kapitalistično, razvajeno mladež in njihove starše, se mi določeni ljudje prav smilijo, ker jim je veliko stvari pač samoumevnih. za nas/vas pa spočetje ni samoumevno, kaj šele donositev. Kako je lahko življenje tako nefer, a že mora tako biti, kot je včeraj lepo napisala mislim, da anonimna. Ravno takšne male stvari, ki so še kako pomembne za filozofijo življenja ti prinese ta izkušnja z razočaranji, špikami, pa spet upanjem... se morem pa vedno prav uščipniti, ko vas berem, se mi zdi, kot da ne bi teh občutkov nikoli doživljala. Tako boste tudi ve enkrat daleč od teh psihičnih pritiskov, čeprav se zdi zdaj zelo neverjetno. In potem šele postaneš bogat, ker imaš otroka, trdo kožo, spoznanje, da zmoreš in da nikoli ne vržeš puške v koruzo in seveda močno vez s partnerjem, ki sta jo gradila tekom teh stvari. Ojoj, grem raje spit pivo še za vaše folikle...
|