Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 23.12.2013 19:08:46
|
|
|
|
coala
|
valy25,hvala ti za odgovor,tudi meni se je stanje sedaj umirilo,zgleda,da je res to reakcija,ker do sedaj še nisem imela tako močnih krčev kot pa tokrat.Hvala bogu če je pol vse vredu upam da bo,sem se res prestrašila.
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 25.12.2013 23:23:38
|
|
|
|
srečica17
|
coala......tebe se pa spomnim....in berem, da ti je končnooooo uspelo in sem zelo zelo vesela..... Naša pupa je stara že 2 leti.....kako čas leti. Srečno do konca nosečnosti! pa veliko sreče v letu, ki prihaja......leto, ki ti bo prineslo en velik zaklad:-)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 27.12.2013 20:27:40
|
|
|
|
coala
|
srečica17,hvala ti za lepe želje ,upam da srečno pripeljemo do konca.A dve leti je že mimo ,pa res čas beži,ja no saj smo se pa tud mi dolgo matrali.Lepo še naprej uživaj v družinskem krogu in lepe praznike.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?