|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
23.12.2013 19:08:46   
coala
valy25,hvala ti za odgovor,tudi meni se je stanje sedaj umirilo,zgleda,da je res to reakcija,ker do sedaj še nisem imela tako močnih krčev kot pa tokrat.Hvala bogu če je pol vse vredu upam da bo,sem se res prestrašila.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.12.2013 23:23:38   
srečica17
coala......tebe se pa spomnim....in berem, da ti je končnooooo uspelo in sem zelo zelo vesela.....
Naša pupa je stara že 2 leti.....kako čas leti.
Srečno do konca nosečnosti! pa veliko sreče v letu, ki prihaja......leto, ki ti bo prineslo en velik zaklad:-)

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.12.2013 20:27:40   
coala
srečica17,hvala ti za lepe želje ,upam da srečno pripeljemo do konca.A dve leti je že mimouser posted image ,pa res čas beži,ja no saj smo se pa tud mi dolgo matrali.Lepo še naprej uživaj v družinskem krogu in lepe praznike.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.1.2014 21:06:23   
Hopeful
Zivjo punce, da se po dolgem času mal javim. No , oktobra mi ni šlo na IVF postopku. Sem vmes začela krvavet in so mi prekinil postopek. In glej ga zlomka :-), medtem ko sem čakala da pridem na vrsto v naslednji postopek, sem zanosila po naravni poti. Res sem bila presenečena, ker sva probavala že več kot leto. Sedaj čakam februar, da grem na prvi pregled in upam da bo vse ok.

No, mal sem se razpisala user posted image
V glavnem, punce ne obupat!! Čudeži se dogajajo takrat, ko najmanj pričakujemo user posted image user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 604
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?