|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
1.12.2013 14:15:35   
Adelle
Točno tako aspera... Jaz sem tudi bolj ziheraš ampak v zadnjem postopku sem na željo dragega naredila 8 dan test in me je razočaral. Pol pa itak nisi zihr a je točen al je blo pa prezgodi... mah, najboljš da nas nekdo uspava do testa user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.12.2013 15:17:02   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

... mah, najboljš da nas nekdo uspava do testa user posted image user posted image

hi hi hi.... sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.12.2013 21:24:01   
Aleda
Ojla punce, sem vas prišla malo prebrat pa vidim da se tukaj na polno dogajauser posted image Joj, za vse trepetalke držim pesti in upam da vam bo uspelo pridelati same user posted image user posted image pošiljam cel koš user posted image user posted image user posted image za srečo.
Aspera- ja upam da so to znaki za user posted image , zakaj pa ne bi uspelo prvič, čist komotuser posted image Nama sicer ni uspelo v prvem postopku, saj nisem prišla do zarodka je pa uspelo drugič ko sem imela dva zarodka, tako da je to kot prvič. Pa zmeraj sem delala test 10 dan in je dvakrat pokazal plus, et sem imela 3. dan.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.12.2013 7:39:16   
Sisley
Jutro user posted image moja user posted image je prišla v vsej svoji veličini...
zdj v decembru bova vzela pavzo, januarja pa spet v nove boje z iui. . Bom pa drzala pesti za vse vas :)

Čakamo na naš +

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.12.2013 9:11:18   
aspera
Sisley, žal mi jeuser posted image . Ampak kar pogumno v nove boje januarjauser posted image user posted image user posted image

Aleda, hvala za lepe želje, jaz bi bila nenormalno vesela, če bi bila med tistimi srečneži, ki jim že v prvem postopku uspe user posted image . Danes imam 10.dan in je še vse belo, čeprav sem se ponoči zbudila, ker sem že mislila, da sem dobila user posted image , ker sem čutila nekaj mokrega. No, pa mi je očitno samo Estima ven tekla, hvala bogu user posted image . Se pravi, da na 10.dan test že pokaže, tudi če je bil ET 3.dan? Samo bi ga morala verjetno z jutranjim urinom narediti user posted image ? No, ta je že nekje v kanalizaciji user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.12.2013 10:00:48   
zari
Sisleyuser posted image user posted image user posted image

Aleda hvala za pokeuser posted image , kdaj pa gresta ponovno v boje?

aspera zakaj pa nebi uspelo v prvouser posted image , tud nama jeuser posted image . In si se že odločila kdaj boš lulalauser posted image ?

anonimna kako gre špikanje in kdaj imaš naslednji UZ?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.12.2013 10:15:11   
aspera
Hehe, zari, jaz sem že tako nejeverna, ker sem bila že tolikokrat razočarana, da bom po mojem kar šokirana, ko bo pa enkrat uspelo user posted image . Čeprav so nama rekli v Ljubljani, da imava zelo lepi celici in da dobro kaže, ker sem zdrava in še mlada, ampak kakor sem rekla, si ne upam prehitro kaj preveč obetati. Tako da sem si že kar vnaprej rekla, da zakaj bi pa ravno meni ratalo že v prvo, ko berem koliko postopkov morajo nekatere dati skozi. Sem že skoraj prevelik realist, na momente že pesimist user posted image .
Mogoče bom jutri naredila test, ampak si fant želi biti zraven, jaz pa ne bi ravno ob sedmih zjutraj vstajala, ko gre on v službo user posted image . Ne vem še, se morava še zmeniti kako in kaj.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.12.2013 10:46:43   
zari
Pa saj te razumem, ko začneš z odštevanjem, komaj čakaš da bo dan D, ko se pa ta bliža, je pa spet prisoten strah.
No držim pestke za takrat ko se odločiš, imam pa občutek da ga boš 4.12. a imam prav?user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.12.2013 11:06:38   
aspera
Mogoče že jutri, bom videla kako se bova s fantom zmenila user posted image . Je pa res, najprej komaj čakaš, da boš tako daleč, da lahko delaš test in vsakič greš s strahom na wc, da ne boš zagledala krvi na hlačkah, potem ko pa pride dan D (kot ga imenujete user posted image ) si pa ne upaš testa delat, ker se bojiš minusa user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.12.2013 13:06:48   
Sisley
Hvala za user posted image

Aspera, pa imaš kakšne "znakce" ?

Joj nič več nevem kako kj lulate, t si prva a ne Aspera? Bi bil fajn kak seznamček, vsaj tak u izi.. da mal vemo kdaj treba na veliko navijaaat!! user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.12.2013 13:26:12   
tamala86
Živjo punce!

Res me že par mesecev ni bilo na forumu...zaj pa mislim, a je čas, da vam napišem mojo zgodbo,,da boste videle, da ne smete obupat!
Pred skoraj 4 leti, naju je razveselila najina princeska. Spočeta po naravni poti in razen slabosti vseh 9 mesecev, je nosečnst dobro potekala. Eno leto kasneje nepričakovano zanosim...malo je bilo panike, študentka, brez službe...in ogromno veselja. vse se je končalo v 8. tednu, ko sem morala na abrazijo, saj ni bilo srčka. Pa sva si rekla, zakaj pa ne...in se trudila ponovno zanositi. Po pol leta čudnih ciklusov, od bolečin v jajčnikih, do nerednih menstruacij, smo končno zagledali +. Nato čez par dni krvavitev in ugotoviev ginekologa, da nisem noseča. Mesec kasneje, neznosne bolečine v trebuhu in menstruacija, ki je trajala 15 dni. grem na urgenco, ugotovijo IMN in sledi laparo. Odstranili so mi en jajcevod, ki je počil in sem imela notranje krvavitve in med peracijo odkrili, da imam prirojeno nerazvit deni jajčnik in jajcevod - po domače - ne delata, ne opravljata svoje funkcije. V vseh letih odkar hodim ginekologu, to odkrijejo šele zdaj, čeprav se naj bi na UZ videlo, da je jajčnik zelo majhen. Z mojim počakava 3 mesece in se prijaviva v ambulanto za neplodnost pri dr. Reševi. sledijo pregledi hormonov - močno povišan FSH in zelo nizek AMH, jaz pa stara 25 let. Čisto šokirana , od nekdaj sem si želela veliko otrok, zdaj pa šok. Hvala bogu za tisto nagajivko doma, ker brez nje nevem kako bi šlo.
Nato pa v 1 letu 4 postopki, vedno le 2 ali tri celice, brez zamrznjenčkov. V 4. postopku, letos maja, pa sem imela 5 celic, zarodka so mi vstavili, 2 pa zamrznili. IN glej...prijelo se je. Ampak v 6. tednu SS. Ker me je vse to zelo utrudilo, psihično in fizično, sva rekla, da greva po zamrznenčke, potem pa nevem, če se grem še...In v septembru, z norim urnikom v službi in tik pred selitvijo, greva po zamrznjenčke. Čisto neobremenjena, nisem dosti upala, da bo uspelo...amoak glej 1 se je prijel. In sedaj veselo raste v mojem trebuščku...sem v 12. tednu in imam ta teden nuhalno...upamo da bo vse ok. Na začetku sem krvavela malo in imela hude krče, zato sem doma in ne delam ampak se je umirilo n se kar dobro počutim. Moja mala miška še ne ve, ampak ima grozno rada majhne otroke in že dolgo navija za družbo...in veva, da jo bo končno dobila! ;) :)))

Vsem, ki ste v postopku ali trepetate želim veliko sreče...in predvsem veliko +++++!

LP

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.12.2013 14:21:32   
pišanec
Wow, tamala86 - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Take zgodbe vsem dajejo upanje ... kadar je najtežje.
Če se ti da, bom hvaležna, da še napišeš, ali ste kaj spremenili v 4. postopku, da si pridelala 5 celic in prišla do zamrznjenčkov (mislim na hormonske terapije in tudi ostalo).

hvala in srečno!

Držim pesti vsem...
p

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.12.2013 14:44:02   
zari
tamala86 hvala za tvojo zgodbo, res je lepo take poste brat, še posebej z srečnim koncemuser posted image .
Želim ti srečnih vseh user posted image mesecev in na koncu zdravegauser posted image oz. čudežkauser posted image .

Upam da se ti ispolni tista želja o veliki družini in gresta še po kakšnega user posted image aliuser posted image user posted image saj si še mladauser posted image .

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.12.2013 15:55:43   
sitka mala
Sisley user posted image user posted image , bo pa 2014 vajino leto!! user posted image

Uf, pri meni se tudi noče nič premaknit tale čas... Znaki za tečko so prisotni že dva dni, od špikanja do neke čudne teže spodaj user posted image . In ja, da ne govorimo o joškah user posted image ? Že po terapiji so mi tako zrasle, da mi noben modrc ni prav! user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.12.2013 16:33:37   
aspera
tamala86, čestitke za nosečnost, sem zelo vesela zate, da ti je po vsem tem uspelo user posted image user posted image user posted image

sitka mala, tudi jaz imam točno tak občutek kot ga opisuješ ti, ta občutek neke teže spodaj, kot da bi imela en ogromen kamen v maternici in tak občutek se mi vedno pojavi en dan pred user posted image , sedaj pa ga imam že ene 5 dni user posted image . Včeraj ni bil tako izrazit, danes pa spet in to zelo user posted image . Krčev pa nimam, ampak to jih nimam nikoli, imam zelo neboleče user posted image in nikoli nimam kakšnih krčev. Ah ja, teli dnevi so peklenski in se vlečejo kot čreva, si želim da bi bilo čim prej mimo in da vem na čem sem user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.12.2013 19:40:06   
aspera
I need help user posted image .

Jaz sem bila danes 100%-na, da bom vsak hip dobila user posted image , vse mi je nekam dol tiščalo. Ker me tole stanje že pošteno psihira in sem imela doma CB test, me je fant prepričal, da ga probam narediti, pa če bo slučajno negativen in user posted image še kar ne bo, da ga ponovim čez dva dni. Test sem naredila sredi dneva, danes imam 10.dan in je takoj pokazal bolj rahel plusek. Jaz kar ne morem verjeti, da bi že lahko pokazal na 10.dan in z NEjutranjim urinom. Od stopke je pa danes 15 dni. A mislite, da je možno, da prav kaže???

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.12.2013 19:42:24   
Anonimen
zari špikanje ok,jutri imam UZ. kako ti?
Sisley user posted image user posted image
aspera 10 dni od stopke bi moralo že pokazati user posted image http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_transfer malo preberi user posted image
tamala86 čestitke! lepe zgodbe nam dajejo upanje user posted image
sitka mala koliko časa si po ET (nisem z vsem na tekočem)user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
2.12.2013 19:46:43   
Sisley
Aspera, JA jz mislim da je prav pokazal! Moja stopka je sla 10 dan po stopki ze cisto vn iz telesa. tko da jz bi ti ze kar CESTITALA!!! :))))

Čakamo na naš +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.12.2013 19:47:07   
pikovit
Aspera ne to je to.Glede na to kakšne znake si opisovala je to TO.ČESTITKE čez 2 dni bodo črtice še močnejše.Verjemi zgodilo se je in se vesli tega :-D

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.12.2013 20:01:49   
zari
aspera viiiiiii!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke, seveda je to to, sploh ni dvomauser posted image .
Sedaj pa lepo in mirnouser posted image , a se zavedaš da mogoče pod srčkom nosišuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.12.2013 20:09:15   
jona klara
TAMALA-
ČESTITKE, SE TE SPOMNIM SPOMLADI SVA BILI ISTOČASNO V POSTOPKU.
RES SEM VESELA, DA SE JE TAKOLE OBRNILO, UŽIVAJ V SREČI, SI JO ZASLUŽIŠ.MENE PA ZANIMA KOLIKO SI PA IMELA AMH IN FSH' PA KAKA TH JE BILA V ZADNJEM POSTOPKU?tudi sama imam nizek amh, vedno 1, 2 celici, imela tudi imn 2 krat....pa tudi moj sinko si želi družbe

aspera. bravo, sem vesela zate, kaj si imela 2 celici?čestitke zauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.12.2013 20:19:37   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

I need help user posted image .

Jaz sem bila danes 100%-na, da bom vsak hip dobila user posted image , vse mi je nekam dol tiščalo. Ker me tole stanje že pošteno psihira in sem imela doma CB test, me je fant prepričal, da ga probam narediti, pa če bo slučajno negativen in user posted image še kar ne bo, da ga ponovim čez dva dni. Test sem naredila sredi dneva, danes imam 10.dan in je takoj pokazal bolj rahel plusek. Jaz kar ne morem verjeti, da bi že lahko pokazal na 10.dan in z NEjutranjim urinom. Od stopke je pa danes 15 dni. A mislite, da je možno, da prav kaže???

Aspera user posted image user posted image user posted image to je to punca, kar sprijazni se!!!!!!!!! user posted image
Če boš ju3 delala še en test z prvim urinom bo tisti + še lepši user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.12.2013 20:23:15   
zari
anonimna držim pestke za jutrišnji UZ in da folikelčki lepo rastejo in da boš kmalu med trepetalkamiuser posted image .

No jaz sem tretji dan od ET in upam da se je pikica vgnezdila in da tam ostane naslednjihuser posted image mesecev. Sem pa tudi realno na tleh, če pač ne bo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.12.2013 20:27:52   
aspera
Joj, drage moje, hvala user posted image . Jaz še kar malo z rezervo jemljem vse skupaj in se še kar ne morem sprostiti in se veseliti user posted image . Sva šla s fantom še po digitalni CB in bom jutri zjutraj še tega naredila, da se prepričam user posted image .

jona klara, 2 celici so mi vstavili, ja. Če mi je res uspelo, bom zdaj do UZ-ja takoooo firbčna kot še nikoli, ali bo user posted image ali bosta user posted image user posted image .

Še naprej stiskam pesti tudi za vse vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.12.2013 21:19:07   
Anonimen
aspera user posted image user posted image user posted image veseli december se je začel,čeeeeestitke! navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?