|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
2.12.2013 21:43:36   
Aleda
Joj bravo Asperauser posted image user posted image user posted image čestitam! Vidiš da je mogoče, jutri zjutraj bo plusek še močnejši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.12.2013 23:01:30   
Adelle
Aspera, jaz sm takoj po znakih vedla da je ratal ;-) pa se rekla sm ti :-)))

Cestitam!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.12.2013 7:26:35   
aspera
Pred pol ure sva z dragim skupaj naredila še digitalni test in pri tem pa ni bilo nobenega dvoma, res sem user posted image . Ne morem povedat kako sva bila vesela in še zdaj mi ni čisto jasno, da nama je res že kar v prvo uspelo user posted image . Zdaj naju pa res firbec matra, če bo user posted image ali user posted image user posted image .

Prsi me do zdaj niti niso bolele, danes ponoči sem se pa parkrat zbudila, ker sem imela tak malo ščemeč oz. pekoč občutek nekje v prsih in sem si rekla, da je najbrž že včeraj tisti test pravilno pokazal user posted image .

Hvala za čestitke punce user posted image . Tudi jaz vam vsem, ki se borite za user posted image , res privoščim, da tudi ve zagledate pluske user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 3.12.2013 7:27:59 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.12.2013 7:55:34   
zari
aspera pa saj ni bilo dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam zauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.12.2013 10:24:15   
Sisley
ASPERA, še enkrat ČESTITKE!! Kdaj pa imaš krvnega? Al ti ni potrebno it? Ker včasih že krvni lahko malo "nakaže" glede na količino hormona ali sta dva ali eden. NAVIJAM ZA user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo srečno in mirno teh 9 mesecev!!

Kdaj naslednja lula? user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.12.2013 10:46:32   
aspera
Sisley, krvnega imam v ponedeljek, 9.12. Bi ga morala imet drugače na 7.12., ampak je to ravno sobota, tako da so me naročili na ponedeljek. Ja, malo upam, da se bo že po vrednosti bete mogoče pokazalo, če sta dva user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.12.2013 11:08:33   
sitka mala
OOOooo aspera no vidiš, sem ti rekla!! user posted image user posted image user posted image Ful vesela zate!!

Jaz pa ne vem, ali bom zbolela, ali pa imam že sedaj jutranje slabosti LOL. Mi je rekel danes dragi, da sem bela kot stena, če se dobro počutim. user posted image Skratka, dve dni zjutraj hrana FUJ FEJ! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.12.2013 11:42:50   
jona klara
PUNCE, PO VREDNOSTI BETE NE MOREŠ SODITI KOLIKO JIH JE, JAZ SEM JO IMELA 43OO PA JE BIL SAMO EDEN

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.12.2013 11:43:49   
jona klara
SITKA- TVOJI ZNAKI SO PA TUDI dobri zauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.12.2013 11:45:35   
aspera
Aha, potem bo treba pa kar do UZ-ja počakati user posted image .

sitka mala, ja, res si prav imela user posted image . Zdaj pa še zate navijamoooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.12.2013 12:28:33   
aspera
Punce, nekaj me zanima. Kako je s tem krvnim testom v Leonišču? A to greš tudi tja v staro porodnišnico? A lahko prideš kadarkoli, ker jaz nimam nobene ure ali pa kaj user posted image . In kdaj dobiš izvid?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.12.2013 12:40:15   
niki123
čestitke aspera. user posted image zelo lepa novica!!! eno lepo nosecnost ti želim. prides na dan krvenga za ob 8 ih zjutraj in ob 12 ih ti povedo vrednost bete.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.12.2013 12:53:35   
aspera
Hvala niki123, držim pesti tudi zate user posted image user posted image .

Ojoj, kam pa naj se dam za tiste 4 ure vmes user posted image ? No, se bom že nekako organizirali user posted image . A to grem tja v staro porodnišnico?

(odgovor članu niki123)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.12.2013 13:35:11   
dekca
Ob osmih zjutraj prideš na krvnega, ne v Leonišče, ampak se oglasiš pri sestrah na oddelku, tam kjer si prevzemala zdravila, ti vzamejo kri, šele nato greš v Leonišče po napotnico, nato se vrneš okoli 12ih nazaj, ko so že znani izvidi.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.12.2013 13:52:27   
NajaaM
Zdravo punce,

Zadnjih 14 dni vas redno spremljam in tako sem se odlocila, da se po dobrem letu "posta" od forumov spet pridruzim user posted image

Najprej bi cestitala asperi za plusek, saj sem resnicno vesela za vsako, ki ji uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa v soboto na ET, tako, da tudi mene caka se dolgo cakanje na rezultat...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.12.2013 14:12:59   
zari
NajaaM dobrodošla pri čvekanju in trepetanjuuser posted image .

Kdaj pa imaš krvnega? in sevedauser posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.12.2013 14:18:05   
Anonimen
Še enkrat čestitke aspera
Evo me iz UZ no stanje je takšno trije folikli so od 10-13,5 endometrji 7..naslednji UZ v četrtek

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
3.12.2013 14:21:43   
NajaaM
Hvala Zari user posted image , krvnega imam 16., ceprav bom gotovo prej delala test, ker ne bom mogla cakat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.12.2013 14:40:37   
zari
anonimna ne spoznam se preveč na IUI samo mislim da je to SUPER!!! torej še malo, pa gre zaresuser posted image .

NajaaM torej si imela ET na tretji dan, ker sem bila na ET dan pred tabo in imam krvnega 12.12. kje pa sta v postopku?

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.12.2013 15:43:18   
NajaaM
Ne, ET sem imela 5 dan, ampak je bila sobota in glede na moj ciklus sem si rekla, da bom delala takrat test, ker ne bom mogla cakat na 16., ker je to kar 17 dni od ET. A sem grozna oz. neucakana user posted image

Sva pa v LJ. Pa vidva?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.12.2013 15:58:17   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: dekca

Ob osmih zjutraj prideš na krvnega, ne v Leonišče, ampak se oglasiš pri sestrah na oddelku, tam kjer si prevzemala zdravila, ti vzamejo kri, šele nato greš v Leonišče po napotnico, nato se vrneš okoli 12ih nazaj, ko so že znani izvidi.

Hvala za objasnilo user posted image

NajaaM in Anonimna, vama pa hvala za čestitke. Upam, da bom kmalu lahko tudi jaz vama čestitala user posted image .

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.12.2013 17:20:10   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM

Ne, ET sem imela 5 dan, ampak je bila sobota in glede na moj ciklus sem si rekla, da bom delala takrat test, ker ne bom mogla cakat na 16., ker je to kar 17 dni od ET. A sem grozna oz. neucakana user posted image

Sva pa v LJ. Pa vidva?

No 17 dni od ET-ja je pa res kar precejuser posted image .
No midva sva pa v MB.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.12.2013 19:52:27   
NajaaM
Tudi meni se zdi...sicer je konec koncev vseeno, razen, ce bi se odlocila cakati, da bi sele takrat izvedela, ce smo kaj pridelali user posted image , ce seveda ne bi bilo prej user posted image

Aspera hvalaaaaa user posted image user posted image

Sem prebrala na tistem linku, ki ga je ena pripopala, da v bistvu lahko delas test ze 9 dan, pa ti pokaze, tako, da razmisljam, da bi ga ze kar v ponedeljek delala, ko smo 9. A sem neucakana kaj user posted image

Imam eno vprasanje, kako ste prezivljale dni po ET, a ste se full pazile, ker imam kar slabo vest, ker sem imela skoz neke obveznosti in nisem imela casa pocivati, bolelo me ni pa nic, zato se nisem pocutla, da bi mogla nujno lezati...vzdigovala nisem pa nic, razen psa, ki ima 7 kg

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.12.2013 20:02:51   
NajaaM
Zari, a bos ze pred 12. Delala test ali bos pocakala na krvnega?

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.12.2013 20:17:10   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM

Zari, a bos ze pred 12. Delala test ali bos pocakala na krvnega?

Verjetno bom delala test na 10 dan al pa 9 danuser posted image user posted image .

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?