Nina_1985
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy dee Drugače pa se zadnje dni zadržujem bolj doma, ker sedaj pa kdorkoli me vidi, že sprašujejo kdaj bo? Hehe kot, da je od mene odvisno . Če bi bilo po moje bi bili že vsi trije skupaj doma. Moj mi skoz pravi, da naj se zaposlim, pa je zadeva bolj zakomplicirana kot se sliši...saj nobene stvari več ne morem počet s to lubenico. No ja, probam se nekako zaposlit, da kaj preberem pa gledam TV, pa pospravljam, ker drugače mi misli šibajo 100/h . Je pa res, da nisem navajena, da mi je dolgčas in tele zadnje dni kar težko prenašam tole čakanje na glavni dogodek. Evo, mal sem pojamrala, se takoj človek bolje počuti . He he, daisy dee, sem se prav nasmejala pri tisti lubenici... Pa še prav drži, da tega naše boljše polovice ne razumejo... Moj samo o tem razmišlja kam bi vse šel, pa se mu ne da dopovedat, da se mi v zadnjem mesecu res ne da ne vem kam vozit, da ne govorim o tem, koliko stvari je še doma za porihtat preden pride . Pol pa srečam koga in povem, da imam še 1 mesec do PDP, pa kar ne more verjet, ker sem taka ko kit. Mi je pa včeraj ena razlagala, da je imela njena kolegica tudi močne bolečine v zgornjem delu trebuha, pa so ji na ultrazvoku ugotovili, da ji s kolenom pritiska v rebra. Zna biti, da je kaj takega, ker je bilo včeraj popoldne že malo bolj znosno, potem se je pa očitno biba zvečer spet drugače namestila in me je zopet bolelo pod rebri. Glede na to, da bolečina ni konstantna, si mislim, da je odvisno od položaja. Nič, uživajte, očitno bo sončen vikend!
|