ela23 -> RE: Julijke 2014 (2.11.2013 7:12:12)
|
Daisy dee, jaz še nisem naročena, ker ima G dopust. Se pa že veselim ponedeljka, da končno izvem datum. [sm=bravo.gif] Čeprav pričakujem, da bom tudi jaz morala počakati kake tri tedne. Sem pa prvič noseča, tako da sem si tiste osnovne stvari pač prebrala na spletu ... Se pravi, jem folno, pazim, da je zelenjava dobro oprana, na vrtu delam v rokavicah in ne jem surovega mesa. No, pa kavi in alkoholu se izogibam. [sm=smiley36.gif] Sva pa v nedeljo povabljena k tašči na karpačo, na katerega sem sicer nora. [sm=smiley17.gif] Nimam pojma, kako jim bom pojasnila, da mi pa ravno danes ne paše. [sm=smiley36.gif] Novice nikakor ne bi rada povedala takrat, ker bo tam še neko sorodstvo, srečanju se pa ne morem izogniti. Ah, bom že nekaj napletla. [sm=smiley36.gif] Sicer se pa počutim povsem dobro ... Edini znak so povečane prsi in občasno, ampak res občasno, zbadanje v maternici. Kako ste pa kaj ostale? Klemy82, res škoda, da niste mogli na sonček ... Jaz sem bila včeraj cel dan zunaj in je bilo super. [sm=smiley20.gif] Aja, jaz sem fanta vprašala, če želi biti prisoten na vaginalnem UZ in se je odločil, da bo kar počakal na nevaginalni UZ. Ima grozen strah pred bolnišnicami, tako da naj mu bo. Do poroda pa se bo ravno navadil. [sm=smiley36.gif] A ste svojim bližnjim že povedale? Jaz bom verjetno čez 14 dni, ker imam ravno rojstni dan.[sm=torta.gif]
|
|
|
|