Nina_1985
|
Hej, punce! Naj se še jaz malo oglasim. Zdaj smo v 38. tednu, jutri začenjamo 39-tega... Me kar preseneča, da smo zdržali tako dolgo, ker sem prvič rodila pri 37 tednih in 5 dneh. chikititha, neznanka89, tovi: Kako lepo je brati o dogodivščinah z vašimi - komaj čakam, da jih tudi mi začnemo doživljat. Klavirka: Trenutno se mi zdi, da imam malce več energije kot sem jo imela zadnje tedne, ampak verjetno bo to zato, ker smo končno uspeli zrihtat sobico bodoči starejši sestrici, pa tudi stvari za imam bolj ali manj pripravljene, tako da sem bolj na easy. Drugače pa tudi meni trebuh otrdeva, pa bila je že ena "opozorilna" z drisko in sem mislila, da zdaj pa bo… Pa ni bilo. Aja, pa začela sem piti malinov čaj. Drugače pa nič posebnega. Sicer pa je baje povečan apetit eden od opozorilnih znakov, pa bruhanje in driska tudi… Tako da se tudi pri tebi počasi nekaj dogaja. Jens, puncka., Loomy: Tudi jaz imam ogromen trebuh, tako da mi raznorazni komentarji ne uidejo… Ampak se ne sekiram več toliko kot sem se. Navsezadnje gre po porodu vse nazaj - upam??!! In ja, Modrost rojevanja je res zakon! Super za bodoče mamice, za babice oz. porodničarje bi pa itak morala biti obvezna študijska literatura. Ja, moja G je pa šla na dopust in se vrne šele po mojem PDP-ju, tako da je skoraj sigurno ne bo, ko bom rodila… Ampak mi je čisto vseeno, največ je tako ali tako odvisno od babice, ki ti jo dodelijo v času poroda. V vmesnem času bom pa hodila na preglede h G, ki jo nadomešča. Jens: Če bo šlo, bi rada rodila brez protibolečinskih. Ampak bomo videli, pustimo se presenetit. Kar se tiče vložkov, jih pa najverjetneje sploh ne bom nosila s sabo v porodnišnico. Pred dvema letoma, ko sem rodila prvič, sem jih imela ves čas zadosti na voljo. Lepo bodite, pridno božajte bušije (tiste, ki jih še imate ), ostale pa fejst cartajte svoje ! Pa pa
|