Nina_1985
|
Lep pozdrav, julijke! Najprej čestitke vsem mamicam! Upam, da se dobro počutite in da ste že ujele ritem s svojimi . Pri nas še vedno čakamo… PDP imam v soboto, zaenkrat je še vse mirno. Danes sem imela pregled pri G, pa nič posebnega… Pravi, da je vse o.k., pretok skozi popkovino je v redu, tako da ni panike. Moram pa rečt, da nisem pričakovala, da bom dočakala sporočilo od ringaraje, da sem v 40. tednu! Sploh glede na to, da prvič nisem niti tistega o 38. tednu… Ampak moram priznat, da se trenutno počutim zelo dobro - celo bolje kot večino nosečnosti prej! Mogoče se pa zato pikici nič ne mudi. Tortica88: Kako hitro pa sicer sprožijo porod, če si čez rok, pa nič ne kaže na to, da bo kaj pokukalo ven? Nikoli nisem vprašala kako dolgo te pustijo, če je sicer vse v redu. Po pravici povedano mi ni nič do tega, da bi mi tečnarili s tem. puncka.: Jaz ti lahko napišem kako je bilo prvič pri meni. Do konca nisem sumila ničesar, ker ni bilo nekih očitnih znakov, pa tudi se ni nič umirila. Edino, kar je bilo takega, je bila bolj intenzivna prebava dan prej, ampak ni bilo ravno neke sile, no. Nekje ob 11 zvečer mi je odtekla voda, v bolnico sem prispela ob 00.45, ampak sem bila brez popadkov, tako da so me dali spat na oddelek. Tam se je pa začelo - popadki, ki so se stopnjevali, tako da so me kar kmalu dali na ctg (no, mogoče se mi je pa zdelo kmalu, kaj pa vem). Še danes ne vem, kdaj točno sem šla v porodno; vem samo, da je moj prišel nekje med pol 6 in 6, ob 8 se je pa rodila najina biba. Tako da se mi ni zdelo, da je predolgo trajalo. Kako bo tokrat, pa javim. Pridne bodite in se tipkamo. Lahko noč!
|