|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
6.3.2014 17:28:58   
andreja83
Zdravo user posted image ,
tudi jaz danes iz morfologije user posted image , naša bejbika se že veselo premika, sem pa v 22. tednu. Kar prehitro mine čas no, še malo pa bomo držale v naročju naše zakladke user posted image . Danes je bila kar posrečena, je bila z glavco navzdol obrnjena že, pa veselo zehala. Drugače hvala bogu vse ok. Jst že kar en lep čas ne morm nosit več kavbojk, da že kar uporabljam nosečniške hlače, ki so mi res full fajne, zgoraj pa tunika, trebušček se mi pa res pozna, pa tudi modrc je bilo treba menjat, že prej nisem imela sploh ne majhnih prsi, zdaj pa itak da ne user posted image .
Lepo se mejte

(odgovor članu Zvezdica***)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.3.2014 20:30:24   
Klavirka
Danes se počutim izvrstno, polna energije :) S tem, da se pri meni stanje zelo spreminja in vsaj dva dni v tednu nimam nobene moči, sem utrujena in mi je slabo. Tako da prav uživam, ko se počutim tako kot danes user posted image Sem pa v 24. tednu, na drugi morfologiji je bilo prejšnji teden tudi vse super!!!user posted image Še enkrat potrjeno, da bo fantek user posted image

Počasi že nakupujem kakšne drobnarije, nekaj malega za obleči, saj bom dosti dobila od prijateljic. Izbrala sva tudi opremo za sobico, ampak kupila sva le en kos. Drugo pa počasi... Prav uživam, ko kupujeva kos po kos user posted image Ostalo za sobico bova nabavila aprila, prav tako tudi voziček.

Zredila sem se kakšni 2 ali 3 kile in se počutim prav dobro v svoji koži. Mali se veselo premika po cele dneve, čutim ga skoraj ves čas user posted image , še posebej, ko sem pri miru. Ga pa čutim tudi jaz kar nizko, spodaj. Pa je na obeh morfologijah bilo vse v redu.
Sproti si kupujem tudi kakšno dodatno garderobo, ampak vedno takšne kose, ki jih bom nosila tudi kasneje.

Prejšnji teden so začeli tudi meni nagajati hormoni. Do zdaj sem bila že trikrat slabe volje brez razloga. V takšnih trenutkih potarnam malo svojemu dragemu, se malo zjokam in počakam da slaba volja mine. Ni druge. Potem pa kar poletim od radosti. Hormoni nihajo raspoloženje in nimamo kaj user posted image

Za tiste, ki želite hoditi na vaje, priporočam jogo ali pilates. Jaz hodim na jogo in mi zeloooo paše, prav uživam ob vsem tem raztegovanju in pridobim velikoooo dodatne energije user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.3.2014 20:04:35   
Miška2006
Akcija po posameznih številkah (62, 68, 74, 80, 86). Praktično 1€ za kos + še kaj dam zraven, če vzamete vse iste številke.... obiščite moj album. Ogromno stvari imam doma in niso v albumih, ker je tega res preveč....Splača se! >>>>> http://www.mojalbum.com/tanjapj

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 678
11.3.2014 7:52:05   
minime84
Koncno docakali soncne dni. A kaj ko sonce ravno zaide, ko koncam s sihtom user posted image . Vsaj vikend smo dodobra izkoristili user posted image . Smo imeli pa vceraj morfologijo, vse BP. Tako kot tudi mora biti, kar je tudi odtehtalo kancek zalosti, da pod srckom nosim pravega sramezljivcka. 10 minut smo ga prepricevali, da je le pokazal obrazek, nogice pa je tiscal skupaj in jih za nobeno ceno ni zelel razpreti. Tako da bo se naprej presenecenje ce bo lulek ali lulika user posted image . Pa sej je vazno le to, da bo detece zdravo. Bo pac nosil roza in rjavo ne glede na to, ce bo user posted image al user posted image . Drugace pa, ko nihce ne greza in kuka v njegov domek, pa je pravi razgrajac user posted image .

Lepo bodite v teh soncnih spomladanskih dneh.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.3.2014 9:08:43   
Sončica14
Živjo punce,

sicer spadam med avgustovke, ker pa vidim, da ste trenutno vse pri opravljanju morfologij, me zanima, če se je katera odločila še za samoplačniško varianto? Odločam se, da bi šla k Pušenjaku. Je katera šla, imate izkušnje? Aja pa še nekej...ali ti tam vpišejo izvid v materinsko knjižico ali ga dobiš na listu? Ne bi rada da mi vpisujejo v mk...saj veste bo moja gin lahko hitro užaljena itd...

Hvala za odgovore. lp

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.3.2014 14:37:46   
Mravljica1
Živjo!

Da se še jaz po dolgem času malo oglasim...
Danes vstopam v 25 teden in se super počutim, morfologija pa je tudi že za mano. Načeloma je vse ok, le v desni ledvički je ginekologinja videla votli sistem, ki pa lahko menda do konca nosečnosti izzveni oz. v prvih malčkovih dneh, sicer pa naredijo manjšo operacijo. A ima še katera podobno izkušnjo?

Pred časom je bilo tu govora o nosečniških oblačilih - priporočam, da greste kaj pogledati tudi v H&M oz. C&A, saj imajo luštne stvari po zmernih cenah. 

Kot rečeno se počutim res fino in nimam težav, še največja v teh tednih pa je topa bolečina ob strani, ko začnem hodit. In četudi grem počasi, me zelo hitro začne boleti, tako da se moram prav ustaviti in par trenutkov počakati (ter se očitno nadihati), da mine. Čez čas pa se nato skodim in je ok.

Prav lepo vse skupaj pozdravljam in upam, da uživate v sončku! user posted image

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.3.2014 18:08:40   
Loomy
Sončica 14, jaz sem bila na plačniški varianti morfologije pri dr. Strah (Domžale) in sem zelo zadovoljna. Drugače pa je mene vprašala prej, če mi vpiše v materinsko pa sem rekla da ja, sploh ker so se meritve razlikovale med mojo ginekologinjo in dr. Strahovo. Me pa prav malo briga ali bo užaljena ali ne, konec koncev je meni važno, da sem jaz pomirjena, ne pa kako se ona počuti user posted image

uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu Mravljica1)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.3.2014 13:24:30   
chikititha
No pa ga imamo-sončka..prav čudovito je, sploh danes, brez vetra.
Debata je zelo pisana, sploh ne vem kje začet: evo morfologija: kot sem napisala zadnjič, jaz nisem bila zadovoljna z tem pregledom, ničesar ni povedal, le to je vredu, to je vdredu..itd. to je vse kar sem slišala.. No, super, če je vredu, le podrobno me zanima vse!
Tako, da tudi bila dilema ali še it samoplačniško ali ne.. Odločila sem se, da bo kar to OK, ČE JE VSE VREDU!! Tako se tudi počutim, razmišljam pozitivno in je user posted image

Cotke: ravno včeraj sem odprla omaro in vzela vrečke ven, nisem se mogla načudit, da sem toliko že kuplauser posted image ..naš škrat ima že kar nekaj oblačilc in ja tudi sama sem nabavla v h&m . Ta vikend se podam še v Avstrijo, imajo dosti več izbire, kot pri nas in seveda pogledati grem za tetra pleničke, bae se res splača gori kupit-videli bomo.. nič kaj dosti, ker še dobim nekaj malo stvari..potem pa bomo videli, kaj še manjka.
Je še dobre 3 mesece do konca-kam je to odletelo..naslednji podvig je sobica, ki pa tudi jaz komaj čakam, da se začne ..barve za na steno so že izbrane user posted image

Voziček: odločitev je padla..mirage reverso..meni všeč, nebikast in super gre-preverjeno! Pa še ugoden je, glede na eneuser posted image
ampak nakup bo v juniju..še je čas.

Oblačila za mene: že v tretjem mesecu sem te težko spravla v jeans, tako, da jaz sem na pajkicah in tunikah, daljši puloverje-pletenine..
trebušček je neverjerenuser posted image .. celo poštar danes rekel, ooo gospa, vi pa ste lepo okrogla hihi.. Jaaa vem user posted image
Počutje bp- končno vse mimo-slabosti itd.. samo uživam vsak dan na sončku in čakam, kot ve julij.. v nedeljo grem v 25t user posted image

nič julijke lepo se imejte, božajte bušije, nasmejte se brcikam..moj ravnokar ima party-kraaasno je!!
Pa-pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
12.3.2014 16:06:09   
Katjuska986
Zdravo punce, se vam lahko pridružim?
Tudi jaz spadam med julijke 2014. Rok imam 27. 7. 2014. Je moj drugi otrok, tako da že približno vem kako in kaj pa vseeno pogrešam klepete tistih, ki tudi pričakujejo :)

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.3.2014 20:47:36   
monnch
živjo, Katjuska986 en dan pred mano imaš PDP, ampak da je tole moj prvi in je vse še zelo novo za naju user posted image
Danes sva končno dočakala morfologijo, ampak se je otroček odločil da nas ignorira in je bolj kot ne kazal hrbet, tako da še vedno nismo prepričani kaj bo, čeprav je namignila na punčko. Je pa vse ok, tako da to je itak bistveno. Sem pa jaz bolj boga, ker sem zbolela, smrkam, kiham...itd. upam da kmalu mine.
Upam da ostale bolj uživate v teh lepih sončnih dnevih user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.3.2014 20:54:08   
Zvezdica***
Sončica14, bila sem prejšnji teden pri Pušenjaku in se je res potrudil in vse leo pogledal in pregledal. Sicer imam nekoliko slabše pretoke do otročka, vendar naj nebi bilo moteče zaenkrat, ker naš dečko lepo raste. Ravno jutri gremo v 24. teden :-) :-) Čas hitro beži. Drugače pa sem dobila pri Pušenjau izpis na listih, moje materinske knjižice sploh ni potreboval.
Veliko sreče! Tudi jaz zelo zelo zelo uživam pri brcanju mojega malega.

A še katero boli na desni strani trebuha, bolj spodaj? Meni se pojavljajo bolečine po nekaj dni potem ponehajo in zopet pričnejo. Meni so rekli, da se to najverjetneje maternica širi ...

Pozdravček vsem vam... :-)

< Sporočilo je popravil Zvezdica*** -- 12.3.2014 20:55:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 686
14.3.2014 7:22:28   
gidea
no za mano je tudi morfologija, plodek je za en teden manjši, tako da bo datum verjetno drugi 27.07.
kar me ne moti, je pa plodek ležal prečno- spredaj in brce čutim spodaj v mehur, je rekla da v tretje je maternica bolj nepravilne oblike, upam da se obrne ker me čaka cr, ja imam vse porodne izkušnje, 1 voda odtekla,2 popadki in 3 upam da ne bo cr ker mi samo še ta mošnost manjka od naštetih porodov in izkušenj.
Jaz bi tudi šla na morf, k strahovi po drugo mnenje pa še ne vem, do katerega tedna imam čas da se premislim'''lp se pišemo

(odgovor članu Zvezdica***)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.3.2014 7:27:13   
gidea
datum je 30.07. pomota, in to je skoraj avgustuser posted image user posted image to je nosečniška sklerozauser posted image

(odgovor članu gidea)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.3.2014 12:33:49   
Katjuska986
Gidea jaz pa imam ravno CR kot izkušnjo. Pa me menda v drugo tudi čaka. Upam le, da ne bodo taki zapleti kot so bili v prvo. Drugače pa sem gledala moja prva je bila pri morfologiji še prečno, pa se je potem lepo obrnila. Sedaj pa je že tako kot mora biti obrnjen.

(odgovor članu gidea)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.3.2014 23:36:16   
tovi
oj! vas kar večkrat nahitrco preberem, sam se mi ponavadi ne ljubi pisat... Ne, vem kaj mi je ze kar nekaj dni, nimam vec toliko energije, ze 3 dni spim popoldne po 2 uri, trebuh mi je kar poskočil, zdi se mi, da sem kar nenkrat kot polna luna, kg pa mi so tudi začele šibat, sem že kar 10 + (zavidam tistim ki ste komaj 2-3 kg dobile), me je kar groza, ker rojstnih dnevov sploh ni videt konca...... V prvi nosečnosti je bilo na koncu +20 . Zanimivo pa je, da nisem nikoli marala preveč kuhat, zadnje čase pa imam ful voljo za preizkušat nove recepte, seveda mi pol paše tudi jestuser posted image

No, morfologija je že nekaj časa za mano, sploh nisem dvomila, da se moj G ne bo potrudil, mislim, da sem bila notri vsaj 25 min, praktično je pregedal vse in mi razlagal, pa ni vedno zgovoren, tisti dan je bil pa bolj kot jaz...imela sem tudi v. pregled.. No, nas user posted image je Ok, glede na njegove nenehne premike pa to tudi ne dvomim.. Naj ostane tako do konca. Naslednjic pa me caka inekcija (sem RH-), zato moram cakati do naslednjega pregleda kar do 28 t in bom imela kar dolgi razmak med pregledoma. dobro ker se mi tolko dogaja, da čas hitro leti..

ja, ena je sprasevala o bolečinah v spodnejm delu trebuha. Pri meni je to stalnica, ampak glede na 1. nosecnost, niso pol tako hude. prvic je bilo vcasih tako hudo, da se nisem mogla vstati s postelje, to se mi namrec dogaja ko mirujem user posted image , zdaj pa se pojavljajo bolj kot ne krči, ki potem ko se uspem prestavit v drug položaj tudi izzvenijo po nekaj trenutkih... Pri meni so menda razlog šivi v tebuhu, ker sem imela nekaj operacij,.. lahko pa so take bolečine tudi znaki kakšnih vnetij, zato če je prehudo le povprašajte svoje G.

Zdaj pa grem lepo spat, bozite busije!!! lp,

Neposredna povezava do sporočila: 690
16.3.2014 7:57:41   
Nina_1985
Pozdravljene “stare” in “nove” forumašice! user posted image

Po dolgem času se spet javljam... Mi pa ravno vstopamo v 23. teden user posted image Komaj že čakam na četrtek, ko imam morfologijo (pri svoji ginekologinji) in upam, da bomo lahko videli, če bo punčka ali fantek.

Tovi: Tudi jaz imam tak apetit, da te ubije in en kup praznovanj pred nami in za nami, tako da te čisto razumem. user posted image Mi je pa zanimivo, da čist kolkr drugače pazim, da jem zdravo, nimam v tej nosečnosti nobenih zavor. Paše mi sama nezdrava hrana, za kuhat mi pa niti ni. Vem, da ni dobro za otroka, ampak je hudič, ko te popade tista želja... user posted image

Kar se tiče bolečin: tudi mene rado kje kaj “štihne”, ko predolgo sedim ali ležim, ampak ne traja dolgo, zato temu niti ne pripisujem posebnega pomena. V prvi nosečnosti so me sploh proti koncu fejst grabli krči v nogah (še posebej ponoči), do zdaj me je pa samo enkrat fejst zagrablo. Ker pripisujem krče pomanjkanju magnezija, potem spijem kak kozarec Donata in je bolje.

Nosečniška oblačila? Ja, h&m jih ima, a c&a ima tudi posebej oddelek za nosečnice? Nisem vedela. Drugače pa imamo maja birmo, povrhu vsega sem pa še botra in bom rabla nekaj bolj elegantnega za oblečt. A se komu sanja kam naj grem pogledat (relacija MB-LJ)?

Lepo nedeljo vsem in uživajte v sončku! user posted image

(odgovor članu tovi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
16.3.2014 17:25:01   
nosečka86
zdravo nosečke, se še jaz prvič pridružujem forumu :)

jutri vstopam v 25. teden, torej dan d je 7.7.2014
ta teden imam pregled za krvni sladkor... me je kar strah glede na to koliko pojem, ogromen apetit imam od 1. dneva nosečnosti, na srečo nisem imela nobenih slabosti, ampak toliko večji apetit, tako da grejo kile kar hitro gor... me je kar groza...
naj še jaz delim izkušnje iz morfologije... bila sem zelo razočarana, dobila sem napotnico za lj, kjer je MF izvajal Pušenjak. Glede na to kako ga vsi hvalijo, vse skupaj je trajalo 5 min, samo nekaj je momljal da ga nisem nič razumela, v glavnem naj bi bilo vse ok, zdrav fantek :) sej to je tud najbolj pomembno ampak jaz sem si to predstavljala čist drugače, da bo kaj povedal, pokazal, da se bo bolj zavzel, ne pa 5 min... Sploh ker sem imela v prvi nosečnosti tako slabo izkušnjo, zato sem tudi dobila napotnico, bi se lahko malo bolj potrudil. Najbrž bi morala prinest kakšnih 100 eur za trud in potem bi bilo boljše. Po pregledu sem se takoj naročila še k Strahovi na 3D, naslednji ponedeljek, upam da bo kaj boljše tam... :)
drugače pa kar se razpoloženja tiče, tudi meni niha že od začetka, pa zvečer sem precej utrujena, moj možek bi šel kam ven zvečer, jaz pa kot stara mamca vidim samo postlo :) največ energije imam dopoldne, potem počasi pojenja... v službi imam 8 urno sedenje kar mi sedaj predstavlja že težavo saj mi po nekaj urah že vse boli pod trebuhom in nad - tišči v rebra. Imam kar velik trebuh že.
Upam da nisem že dolgočasna s svojim pisanjem. Uživajte nosečnost in pozdravčke vam in vašim zakladkom :) :) :)

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.3.2014 0:50:06   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.6.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
jasna26, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
maxitinc, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
6.7.
*snezinka*, 34 let, Primorska, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
majacebela, 25 let, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
novzacetek3, 39 let, Ljubljana, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tortica88, 25 let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tiziana124, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
nejka000, 30 let, Pomurje, 6user posted image , 2user posted image ,user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
mandarinica
23.7.
24.7.
25.7.
Anonimnauser posted image , 25 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
lolatara, 26 let, Krško, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
binca4, 35, Ljubljana, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
jana84, 29let, 6user posted image , 3user posted image , user posted image
missshka, 37 let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
28.7.
29.7.
supermamy, 36 let, okolica Lj, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
30.7.
MeGi20, 26let, NM, 5user posted image , 1user posted image , user posted image
31.7.
inja27, 27 let, Dolenjska, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Tina_181, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image
ivanaimabena

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 17.3.2014 0:51:26 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.3.2014 8:54:08   
Nina_1985
Aha, vidim, da še nisem na seznamu, zato posredujem svoje podatke: Nina_1985, 29 let, okolica CE, 2 user posted image , 1 user posted image doma, PDP 19.7., spol še ni znan

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.3.2014 9:13:13   
Nina_1985
Pozdravljena, nosečka86!

Nič nisi dolgočasna, rade beremo različne izkušnje, sej to je point foruma, a ne? user posted image Upam, da boš pri Strahovi bolj zadovoljna kot si bila pri Pušenjaku, čeprav tega res ne bi pričakovala glede na to, kako ga hvalijo... Ampak ok, vsak ima lahko kdaj slab dan, verjetno bi se tudi za Strahovo našla kakšna, ki ni imela dobre izkušnje.

Drugače pa mislim, da te ne rabi skrbet glede sladkorne, je zelo majhna možnost, da jo dobiš in sekirancija že vnaprej ne bo nič pomagala. Glede na to, koliko sladkarij pojem sama (in to ne samo zdaj, med nosečnostjo), bi jo morala že zdavnaj imet, pa imam vse v mejah normale... Strinjam se sicer, da preveč sladkorja vsakemu škodi, ampak če sicer živiš zdravo, tudi take pregrehe ne škodijo pretirano - vsaj po mojem, no.

Lep dan želim vsem in pridno pišite! user posted image

(odgovor članu nosečka86)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.3.2014 9:41:33   
neznanka89
Pozdravljene user posted image

Sem opazila, da me ni na seznamu, tako da posredujem svoje podatke
[i]Neznanka89, 24 let, okolica MB, 1 user posted image , o user posted image , PDP 5.7. 2014, zgleda da bo user posted image

Sem že v 25 tednu, počutje zaenkrat odlično le takooo lačnaa sem vednouser posted image trebušček je že kar veliki in širnemu svetu sporoča, da sem v blaženem stanjuuser posted image
V četrtek sem imela ponovno morfologijo, saj prvič beba ni hotela pokazat obrazka ampak se je sedaj tudi skrivala. Dobila še enkrat potrjeno, da bo verjetno punčka. je pa hvala bogu vse OK. to je najbolj važno.
Ta teden imam test za nosečniško sladkorno in me je kar malo strah glede na to, da še čaja ne pijem sladkanega kako bom šele spila tisto sladko tekočinouser posted image . ampak za zdravega bebija vseuser posted image
Lepo božajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu Nina_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.3.2014 14:37:01   
Katjuska986
Tudi mene še ni na seznamu:

Katjuska986, 28 let, okolica KR, 3 nosečnost, 2 otrok, spol je presenečenje. PDP: 27. 7. 2014.
So vsi podatki?

Drugače pa se meni tudi spet vračajo krči v predelu šiva CR in moram reči, da so zoprni za znoret. Sploh ponoči se kar velikokrat zbudim od bolečin. Upam da bodo minili. Se mi pa zdi da sem vsak dan širša.
Glede kg pa to rundo malo bolj pazim. Ker sem že začela s skoraj 10 kg + glede na prvo nosečnost. Tako da če gledam prvo in sedajšno nosečnost v tednih sem 1 kg težja od prve nosečnosti v teh tednih. Če pa gledam začetno sem pa se zredila slabo kg. Upam da tako ostane in da ne bom naklepala spet preveč kg.
Sem namreč ena tistih, ki mi ni šlo avtomatično dol po porodu. Je šlo dol cca. 10 kg kar sem imela vode - ker me je v zadnjim mesecih dobesedno zalilo, ostalo pa ni šlo. Res nisem mogla dojit a vseeno. :) To rundo upam, da se zredim do max 15 kg. user posted image user posted image upam da nimam previsokih ciljev user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.3.2014 19:44:43   
nosečka86
tudi mene ni na seznamu, torej:
nosečka86, 28 let, 2. nosečnost, 1. otrok, PDP 7.7.2014, pričakujemo fantka

Nina_85 res je, vsak ima lahko kdaj slab dan, morfologija v nosečnosti pa ni vsak dan zato si vse želimo da bi bilo čim lepše, s čim več informacijami itd., tudi jaz sem se razveselila da bom na vrsti ravno pri Pušenjaku, ampak nimamo kaj. Važno da je potrdil da je vse ok, to je najbolj pomembno :) upam da nas bo Strahova kaj bolj razvajala :):):)

Neposredna povezava do sporočila: 698
17.3.2014 20:44:09   
andreja83
Oooooo kk fajn da imamo seznamček user posted image , sicer tudi mene še ni gor user posted image

Evo moji podatki; Andreja83, starost 30 let, koroška, 2user posted image , 0user posted image , PDP pa imamo 13.7. Na pregledih pa je bilo videti da bo punčka user posted image user posted image

(odgovor članu nosečka86)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.3.2014 20:46:01   
andreja83
Na žalost mi noče dat druge barve al da bi mi uspelo vsaj krepko napisat, upam da vseeno velja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?