|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
16.12.2013 6:59:20   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: stars88

https://www.facebook.com/maja.franceskin

to je moj FB user posted image

sem te dodala.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu stars88)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.12.2013 7:00:14   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
17.12.
Zvezdica*** - NS
18.12.
ivanaimabena
cilkag
19.12.
Rolkica
Klavirka
Ulalaa
missshka
binca4
butt3rfly - NS
23.12.
kozoroginja2
supermamy
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
cilkag - NS
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

JANUAR:
2.1.
Tiziana124 - NS

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.12.2013 9:57:23   
anomis24
pozdravljene sonosečke :)
tudi jaz se vam pridružujem v pričakovanju..rok imam 30.7. bomo pa imeli presenečenje :) je pa to moja 3 nosečnost,v prvo je bil SS, v drugo sem dobila fantka,ki ima 8 mesecev in pol..sedaj bomo pa videli kaj bo,samo upam da se srečno konča..sem pa iz jesenic. NS imam 16.1...

Neposredna povezava do sporočila: 478
17.12.2013 12:56:38   
nejka000
Hejla!

Sem se odločila da preskočim iz anonimnega v moj nick pa tud pod FB bi se pofočkala
Butterfly sem ti poslala ZS

Sicer pa tako je da smo bili na zadnjem pregledu malce večji in sem dobila nov PDP ki pa je 17.7. (prosim če ktera popravi - prej 22.7.)

Tako da evo podatki za seznam
PDP 17.7.
6user posted image
2user posted image
30 let
Pomurje
naslednji pregled je Nuhalna 6.1.
potem pa pregled pri G 20.1.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 17.12.2013 12:57:18 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.12.2013 23:51:06   
inja27
https://www.facebook.com/justlony

Neposredna povezava do sporočila: 480
20.12.2013 6:08:19   
butt3rfly
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.6.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
jasna26, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
maxitinc, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
6.7.
*snezinka*, 34 let, Primorska, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
majacebela, 25 let, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
novzacetek3, 39 let, Ljubljana, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tortica88, 25 let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tiziana124, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
nejka000, 30 let, Pomurje, 6user posted image , 2user posted image ,user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
mandarinica
23.7.
24.7.
25.7.
Anonimnauser posted image , 25 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
lolatara, 26 let, Krško, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
binca4, 35, Ljubljana, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
jana84, 29let, 6user posted image , 3user posted image , user posted image
missshka, 37 let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
28.7.
29.7.
supermamy, 36 let, okolica Lj, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
30.7.
31.7.
inja27, 27 let, Dolenjska, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Tina_181, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image
ivanaimabena

Neposredna povezava do sporočila: 481
20.12.2013 6:10:54   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
23.12.
kozoroginja2
supermamy
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
cilkag - NS
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

JANUAR:
2.1.
Tiziana124 - NS
6.1.
nejka000 - NS
10.1.
butt3rfly
20.1.
nejka000

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 20.12.2013 6:11:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 482
20.12.2013 6:12:07   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: inja27

https://www.facebook.com/justlony

dodala sem te za prijatelja. ko sprejmeš prijateljstvo, te lahko dodam v skupino.

(odgovor članu inja27)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.12.2013 11:33:05   
Bluegirl
Ojla, punce,

ste pa res vse pobegnile na FBuser posted image No, če je katera še tukaj, z veseljem lahko malo poklepetamo.

Kako ste drugače? Moje počutje še vedno bolj tako tako. Sicer ni tako grozno hudo, a vseeno upam, da me mine ta utrujenost, slabost, občutljivost na vonjave in še kaj. Se že veselim naslednjega pregleda, da se prepričam, da je vse okej.

Lepe praznike vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
20.12.2013 18:35:42   
Tortica88
Zdravo, jaz pa sploh nimam FBja, tako da včasih še pogledam na forum.

Počutje zelo podobno- slabost (zjutraj, včasih še zvečer), vonji me mantrajo pa tudi precej utrujena (spim 10 ur, pa še treba kako urico popoldan). V ponedeljek me čaka NS, drugače pa se dolgočasim vsakodnevno. Žal brez službe, nosečnost pa je poskrbela, da bo pri tem tudi ostalo še kakšno leto :S

LP

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.12.2013 19:11:43   
lana83
pozdravljene,

tudi jaz bi se vam pridružila...po zadnji M imam rok 30.7, glede na uz pa 28.7 :) Verjetno bo v materinski pisalo kar 30.7 user posted image user posted image Sem mamica 7 mesečne punčke in 2. N je bila totalno presenečenje user posted image

(odgovor članu Tortica88)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.12.2013 13:00:31   
ircomp
V ponedeljek pa pregled! Komaj čakam, čeprav me je po eni strani strah, da se nebi ponovil scenarij iz lanskega leta, ko je g. rekla da ni utripa :( Upam na najboljše, da moj sinček dobi bratca ali sestrico naslednje leto! Res bi bilo lepo božično darilo, če izvem da je vse ok. Drugače se počutim čisto fajn, edino prebavne motnje imam na momente. Omotičnost se je zelo zmanjšala, slabosti nikoli ni bilo, skratka super.
Lep vikend user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 487
23.12.2013 15:05:33   
lana83
Ali me lahko katera doda v fb skupino prosim :)

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.12.2013 17:57:26   
puncka.
Pozdravljenee souser posted image !

Da se vam še jaz malo javim! Na fb me ni, tukaj na forumu je pa prav naša tema zamrla, zato ga ne hodim več redno brati.
Danes vstopamo v 11.teden, slabosti so še vedno prisotne. Enkrat več, drugič manj, bruham ne vsak dan ampak samo še občasno. Še vedno sem zelo utrujena, ne hodim pa več spat s kokoškami ampak celo ob 10 ali 11 user posted image
Kako se druge počutite?

butt3rfly bi te pa prosila, da me spet dodaš na seznamčke (že parx sem opazila, da me kar ni več na seznamčku) no NS mam 9.1., drugi pregled pa 13.1 :) bomo kar dvakrat videli bejbija v parih dnevih.juhuuu user posted image user posted image

Nazadnje bi vam pa rada še zaželela lep in miren božični večer in jutri še lepši dan user posted image user posted image user posted image user posted image Za novoletne želje bo pa še časa :) skratkaa uživajte z najbližjimi ta dva magična dneva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
25.12.2013 15:02:14   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: puncka.

butt3rfly bi te pa prosila, da me spet dodaš na seznamčke (že parx sem opazila, da me kar ni več na seznamčku) no NS mam 9.1., drugi pregled pa 13.1 :) bomo kar dvakrat videli bejbija v parih dnevih.juhuuu user posted image user posted image

nepričakovano si izpuhtela user posted image sporoči svoj PDP, pa bomo prec popravili user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.12.2013 16:57:15   
lana83
Punce se opravičujem ker spet pišem isto...a mi lahko ena pove na koga naj se obrnem da me doda v fb skupino :) hvala

Neposredna povezava do sporočila: 491
25.12.2013 18:31:54   
*snezinka*
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

FACEBOOK: skupina na fb je skrita, kajti nobena od nas si ne želi novice širiti med vse svoje facebook prijatelje, ker večinoma še nismo povedale niti ožjim prijateljem in sorodnikom. Če je skupina javna, lahko vsi vidijo, da pričakujemo- tega si pa ne želimo. Niti ne želimo, da bi drugi ljudje(ki niso v skupini), brali naše komentarje.
Moje ime seveda ni rolkica, pomoje me zato ni moč najti na facebooku:)
Lahko se pa vsaka pridruži na tak način:
Meni napišete privat sporočilo. V privat sporočilo prilepite LINK do svojega profila. Ime in priimek nista dovolj, ker je potem veliko uporabnikov z enakim imenom in priimkom in ne morem vseh dodat za prijatelje, da bi ugotovila kdo ste.
Potem vas jaz dodam za mojega prijatelja in ko me potrdite za prijatelja, vas lahko dodam v skupino julijke 2014.
Se tipkamo:)

Kontakt je uporabnica rolkica.

< Sporočilo je popravil *snezinka* -- 25.12.2013 18:32:39 >

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
25.12.2013 21:48:50   
lana83
Hvalaaa :)

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.12.2013 20:01:51   
mucazivc
Živjo mamice me lahko dodate na FB skupino.Moj fb je https://www.facebook.com/muca.zivc

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.12.2013 15:19:03   
puncka.

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: puncka.

nepričakovano si izpuhtela user posted image sporoči svoj PDP, pa bomo prec popravili user posted image

Pozdravljene souser posted image !
Butt3rfly mogoce sem se malo smotano izrazila..na seznamčku sm še vedno, zginla sem s seznama za preglede :)
Hvala ti, če boš popravljala user posted image

Drugače je moje počutje še vedno enako.. slabost me malo daje, glavoboli tudi.. edino utrujenost je izginila :)
Kako ste vi punce?

Za fb pa sem se odločila, da se ne bom prijavila. Mi je žal, da ste vse zbežale s foruma, vendar mi je forum veliko ljubši, saj nimam vsak dan časa čekirat stvari. Tako, da če je še katera tuki, ki bi rada čvekala preko foruma kr naj se javi user posted image

Upam, da ste vse ok in da vaši bejbiji lepo rastejo.. aja btw a se kateri že pozna trebušček?

Uživajte punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
31.12.2013 7:27:48   
Bluegirl
Živjo,

puncka., meni je tudi forum ljubši, tako da se bom sigurno še kaj oglašalauser posted image Sem si pa ustvarila nov FB profil, ker se še ne bi rada razkrila.

butt3rfly, si dobila moje ZS, da me dodaš?

Pri meni so se pa sedaj začeli glavoboli. Ne vem, kaj je to? Kar ne nehajo se. Pa slabosti so tudi še prisotne in utrujenost itd. Upam na boljše časeuser posted image

Jaz imam že od samega začetka trebuh, ker sem tako zelo napihnjena. Sem pa prejšnji teden opazila, da tudi če sem manj napihnjena in če trebuh potegnem not, ostane maaajhna izboklinca. To bi pa že znali biti zametki nosečniškega trebuščkauser posted image

Lepo preživite zadnji dan v letuuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.1.2014 19:06:19   
*snezinka*
Jaz tudi v glavnem čvekam na FB, ampak bom tudi tukaj zaželela vsem puncam eno srečno, zdravo in veselo novo leto, naj nam prva polovica leta čimprej mine v veselem pričakovanju, da bomo v drugi polovici že lahko uživale s svojimi malčki user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.1.2014 19:08:49   
neznanka89
Živjo, še ena ki pričakuje user posted image v juliju in sicer je BDP 5.7.2014. Na FB nisem prijavljena tako da bom kar tukaj malo klepetala, če bo katera še prisotna. Nuhalna je za nami, rezultati vredu, spola nisma izvedela. mi je pa še vedno kar slabo. Upam, da bo kmalu mimo, da bom lahko začela uživati v nosečnosti.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.1.2014 21:51:35   
Klavirka
Tudi jaz ostajam le na forumu, tako da nas je sedaj že kar nekaj user posted image
Nuhalno sem imela že 12.12. in je bilo vse v redu user posted image Edino, zaradi let so mi priporočili še amniocentezo in jo imam čez dva tedna. Sedaj sem na začetku 15. tedna, rok pa imam 2.7.
Do tega tedna mi je bilo kar slabo, zdaj pa se je že skoraj popolnoma umirilo, malo pred novim letom user posted image Tudi utrujenosti je vse manj. Na začetku sem prespala več kot pol dneva, tudi po 14 ur, sedaj mi je pa dovolj že 9 ur spanja. Edina težava, ki jo imam je, da se zbujam ponoči in slaba prebava. Ta teden sem pa končno začela bolj normalno jesti user posted image
Punce, želim vam vse najlepše v novem letu in se še beremo tukaj!!! user posted image
K.

P.S.: Jaz že zbiram voziček user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.1.2014 10:10:00   
Tortica88
Pozdravljene, najprej srečno in zdravo leto 2014 vsem skupaj :)

Drugače pa še moj kratek povzetek :) Pred božičem sem imela NS, kjer je bilo načeloma vse ok, le da se nekatere stvari še niso najboljše videle, ker je bil glede na CRL čisto na spodnji meji, tudi spola še ne vem. Slabo mi je še vedno kljub napovedim, da naj bi to počasi nehalo, pa tudi utrujenost me mantra in slaba prebava- napihovanje itd. Rok so mi dali kar glede na ZM 7.7., kljub temu da je par dni mlajši, ker pač ni velika razlika. Drugače imamo pa zdaj na sporedu še obisk ambulante za patološko nosečnost, sicer zaradi mojih zdravstvenih težav in zdravil, plod zaenkrat zgleda ok, upam da bo pri tem tudi ostalo.

LP

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?