Nina_1985
|
Pozdravljene, julijke! Lepo, da ste se zopet oglasile, vas je prav fajn brat! Tortica88: čisto te razumem, tudi jaz imam totalno nezainteresirano ginekologinjo, ki 9/10 časa, ko sem pri njej, gleda v računalnik in v materinsko knjižico. Očesnega kontakta praktično ni, pa tudi nobenega "normalnega" odnosa. Zadnji UZ (ki sicer ni plačan s strani zdrav. zavarovalnice) je trajal 10 sekund! Brez heca, pa ne vem, če ni bilo celo manj. Tako da če bi imela možnost, bi jo takoj zdaj zamenjala, ampak med nosečnostjo te noče nihče vzet - razen v primeru ZELO tehtnih razlogov. Se pa strinjam z Loomy - Strahova je čisto druga pesem. Čeprav sem bila do zdaj samo 2x pri njej in še to obakrat na nuhalni, si je ful vzela čas in vse pregledala, pa tudi vse pokaže in razloži, tako da sem bila čisto happy, ko sem šla od nje. Ima neko toplino v sebi, ki je pri zdravnikih nismo več navajeni - no vsaj jaz ne. Zdaj sem skoraj vedno, ko grem kam drugam, razočarana, ker jih vse primerjam z njo. O.K., razumem, da si lahko dobre volje, če z enim pregledom zaslužiš 70 eur ali več. Pa kljub temu vsi privat zdravniki niso tako pozitivni. Ja, brcike: res jih je krasno čutit! Men je bilo po porodu prvič kr mal hudo, ko jih kar nenadoma ni bilo več... Ampak dobiš pa malo bibo za cartat! Gidea, mislim, da te ne rabi skrbet, jaz sem že prvič čutila brce zelo nizko, tik nad sramno kostjo, pa ni bilo nič narobe. Tudi zdaj jih čutim približno na istem mestu ali pa celo malce nižje, se mi zdi. Je pa res, da ti v tem primeru plod non stop pritiska in bocka v mehur, tako da sem še zdaj vsakih 15 minut na wc-ju. Sicer se mi je pa pri prvi nosečnosti zdelo, da sem brce čutila bolj zvečer (vsaj v začetku), zdaj pa jih čutim kar čez cel dan.
|