tovi
|
oj! Ta teden sem imela pregled, sicer sem čakala kot nora, kar ponavadi ne, ampak se je splačalo..... seveda moj zlati G, je kot ponavadi naredil UZ in radovedna kot sem sem ga tudi vprašala, če se kaj že vidi spol. že od prve nosečnosti vem, da rajši ne pove, če ni ziher, ampak tokrat je prej grozno sramežljivo dete zgleda spalo in se je pokazalo v vsej svoji veličini - neki je štrlelo.. tako, da sploh ne dvomim več... še zdaj mi je prizor na ekranu smešen... Še G se je smejal. No, moža kar razganja od ponosa, da mu je seveda ratal nardit sina. . Hčerka, ki bi imela najrajši dvojčke, pa najbrž ne bo tolko navdušena, pa kaj čemo, sam da bi bilo še naprej tako kot mora bit... Nismo ji še povedali, ker ji je preveč čakat od danes do jutri, ampak jo pripravljamo na druge načine.. Ko boš imela dojenčka mi boš pomagala in podobno... Sicer pa mislim, da že kuži. No, imeli pa bomo malo večje stroške kot smo mislili, kar se vsega roza, ne bo dalo prebarvat - neki pa bo za ponucat. Moj je reku, pa kaj če bo kdaj pob roza, pa sem mu rekla, da ne bi bilo dobro, da se navadi (ha-ha). Vsi me gnjavijo, ampak sva se odločila, da spola zaenkrat ne razkrijeva. V prvi nosečnosti so mi vsi napovedovali poba, ampak nisva povedala nobenema razen moji mami, ki je edina trdila da bo pupa. moram povedat, da je blazno zabavno, ko ti pametnajkoviči prerokujejo spol... Boste razkrile??? uživajte!!
|