|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
7.2.2014 8:08:19   
babysmile
Živjo!

Mi bomo tudi zibali julija. to bo naše drugo dete, saj imamo že eno pupo staro 2 leti. Vidim da se je razvnela debata glede vozičkov. Mi imamo pegperego pliko P3, pa sem super zadovoljna, je res veliiikka košara, obrne se v obe smeri, športni del se pane obrača, ampak načeloma je takrat otrok še tako velik da raje gleda svet okrog sebe kot pa samo mamico, tako da ni panike.. se pa super zloži, res na majhno. ga ne zamenjam. Sem precej prevozila z njim, tudi po makedamu (sem pač zaklenila sprednja kolesa, da se niso po svoje vrtela, pa je šlo brez problema).

Pridno božajte svoje bušije...

pa če je še možnost bi se priključila FB skupini. Samo komu naj se javim...

(odgovor članu roxygirl2)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.2.2014 20:09:13   
roxygirl2
Ojla!

Danes sva bila v Trzinu v Peg Peregu in sva zelo navdušena ter odločena, da kupiva PP book + S POP UP. Kaj naj rečem super voziček...vzmeten, kolesa iz gume in ležajasta, velika košara, ki je zložljiva, voziček je izjemno lahek (9 kg-npr. mura 4 jih ima 16-za primerjavo) in izredno dobro vodljiv. Poleg tega gre na podvozje lupinica, košara in športni del in vse se lahko obrača v obe smeri. Najnovejša lupinica je zmagovalka v varnostnih testih. Kaj naj rečem res je vse v enem in midva sva kar odločena :) Tudi barve so super. Kot sem pa ze omenila lahko na to podvozje kombiniras tudi komplet iz druge serije (sportivo...). Gospod je ful prijazen, res vse razloži in dobro svetuje. user posted image

Tudi jaz še ne čutim brcik, oz. ne vem da jih, v treh dneh mi je fuuuul zrastel trebušček user posted image Se vredu počutim in trkam po miziiii user posted image

papa

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.2.2014 21:30:10   
*snezinka*
Koliko je pa cena?

Neposredna povezava do sporočila: 603
8.2.2014 9:13:58   
roxygirl2
Cel komplet z lupinico, zimsko vrečo, košaro, športnim delom stane okrog 800 e...gre za novo podvozje in nov zgornji del pop up in je za 100 e dražji. Ga bodo sedaj dobili tudi v pikapolonici, me zanima kakšna bo cena tam, oziroma, če se ga splača kupiti v torek, ko imajo nosečke - 10 % :) Je malo dražji, ampak je res izpopolnjen, materiali so top...

Lep vikenddd srečke nosečke :)user posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
8.2.2014 11:14:12   
tovi
oj!

Ta teden sem imela pregled, sicer sem čakala kot nora, kar ponavadi ne, ampak se je splačalo..... seveda moj zlati G, je kot ponavadi naredil UZ in radovedna kot sem sem ga tudi vprašala, če se kaj že vidi spol. že od prve nosečnosti vem, da rajši ne pove, če ni ziher, ampak tokrat je prej grozno sramežljivo dete zgleda spalo in se je pokazalo v vsej svoji veličini - neki je štrlelo..user posted image tako, da sploh ne dvomim več... še zdaj mi je prizor na ekranu smešen... Še G se je smejal. No, moža kar razganja od ponosa, da mu je seveda ratal nardit sina.user posted image . Hčerka, ki bi imela najrajši dvojčke, pa najbrž ne bo tolko navdušena, pa kaj čemo, sam da bi bilo še naprej tako kot mora bit... Nismo ji še povedali, ker ji je preveč čakat od danes do jutri, ampak jo pripravljamo na druge načine.. Ko boš imela dojenčka mi boš pomagala in podobno... Sicer pa mislim, da že kuži.

No, imeli pa bomo malo večje stroške kot smo mislili, kar se vsega roza, ne bo dalo prebarvatuser posted image - neki pa bo za ponucat. Moj je reku, pa kaj če bo kdaj pob roza, pa sem mu rekla, da ne bi bilo dobro, da se navadi (ha-ha). Vsi me gnjavijo, ampak sva se odločila, da spola zaenkrat ne razkrijeva. V prvi nosečnosti so mi vsi napovedovali poba, ampak nisva povedala nobenema razen moji mami, ki je edina trdila da bo pupa. moram povedat, da je blazno zabavno, ko ti pametnajkoviči prerokujejo spol... Boste razkrile???

uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 605
8.2.2014 15:13:14   
roxygirl2
ojla!

Pri nas je tudi štrlelo :)) Midva sva ga kar razkrila...sva se pa odločila, da imena ne bova :) upam, da na morfologiji ostane enako:) Moji svakinji so na morfologiji spremenili spol in iz punčke je nastal fantek :) hehe :) user posted image

(odgovor članu tovi)
Neposredna povezava do sporočila: 606
8.2.2014 15:23:39   
*snezinka*
Jaz bom pa na morfologiji šele izvedela za spol, vsaj upam, da se bo videlo user posted image
Tisti namig na nuhalni pri Strahovi je bil bolj tako mimogrede, se mi zdi in ga nisva vzela prav zares, ampak če bo na morfologiji potrjeno, da je punčka, bova fuuul vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 607
9.2.2014 8:34:16   
roxygirl2
hej...tud js sm bla na nuhnalni pri Strahovi-sem bla zlo zadovoljna :)

danes sem začela kašljat...kaj kaj pomaga, razren veliko čaja in limone??:)

caouser posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.2.2014 13:36:58   
chikititha
user posted image za vse nove..

ekola danes smo vstopili v 20t. user posted image pregled imam 18. in sklepam, da morfologijo tokrat..
user posted image čutim čisto nežno..zato res srečke vse, ki vas že pošteno brcajo vaše bibe user posted image no spol tud že vemo..mislim, da sem vam že povedalauser posted image user posted image

aha kar se tiče kože sem sprobala kar en domač recept in uporabila med..super zadeva..2x na teden si naredim masko in res mozolji so skoraj nevidni že..user posted image user posted image
če pa seveda ne bi pomagalo, bi pa šla h kozmetičarki.

Glede opreme..marsikaj je že nagledano..100x preštudirano ampak nič še ziher..ko bo topleje se bova lotla sobice-barvanja itd. za lušte sem seveda kupla prve cotke št.56 joj kako mičkeno je vse user posted image

voziček..hm s tem pa tud mi2 imava probleme ..katerega..sva tud bolj za makedam varianto..no, da bi šel z lahkoto po težkih terenih tud..odločava se med dvema,,kateri bo zmagal, bom javla v nekje v aprilu, maju..user posted image

trebušček pridno raste, kot tudi vse ostalo haha.. sedaj pa že ne mormo več rečt, da smo samo malo napihnjeni hihih... kile gredo kar hiitro gor..prehitro..čeprav sem bolj med suhicami bla skoz..ampak sploh se ne sekiram, ker se počutim odlično!! Slabosti hvalabogu ni več..kar lep čas..glavoboli so tudi na srečo redki. Vse štimauser posted image user posted image

Edino včasih me zelo boli spodaj čez trebuh, naj bi bilo vse ok, samo širi se vse skupaj.
user posted image

za prehlad hm..čaj, limona, med,, počivanje.. kaj pa vem. To mislim, da vsaka svetuje..pa srečno!user posted image

lepo nedeljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
10.2.2014 10:51:29   
babysmile
Živjo!

Prehlad pa mene tudi matra... sem že 14 dni cela zamašena. Uporabljam fiziološko, pa veliko čaja, limone, kivi,...pa počitek.
poleg tega sem cela mozoljasta...

Za spol midva ne bova vprašala. Že v prvo nisva in je bilo super presenečenje. Res pa da ko začneš enkrat vse pripravljat, da te kar dobro matra kaj bouser posted image user posted image Bova pa vesela tako fantka kot punčke... se ne moreva odločiti kaj bi raje user posted image

sem pa vstopila v 17. teden in občasno (ne vsak dan) čutim tiste prve gibe, ampak so res še nežni. Trebuh pa še kar ostaja skrit - imam res majhnega, kljub tem da je to druga nosečnost. Kako se je pa že vam izbočil?

lep dan!

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.2.2014 10:53:44   
babysmile
ah, kar se pa kg tiče,... sem na istem kot v prvi nosečnosti. Do sedaj plus 3 kg. Na koncu sem imela +12/13 kg, pa je šlo vse takoj dol, tako da se sploh ne sekiram, tudi če tokrat pridelam kako kilo več ;) važno da bojo deteca zdrava...pa mamice seveda tudi, pa prayen žakelj tudi ne stoji pokonciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
10.2.2014 18:55:24   
roxygirl2
Živjo!

Točno tko, čim manj se obremenjevati s kilami :)

Mene pa nekaj zanima, kje boste kupile posteljnino? Kaj otrok potrebuje za poleti? (koutrčka predvidevam da ne). Kaj pa dekica-iz flisa ali bombažna?

Lep večer:)

Neposredna povezava do sporočila: 612
11.2.2014 6:20:42   
Miška2006
Pozdravljene,
Prodam več kot 160 kosov oblačil (majčke, hlačke, pajaci, krilca, pižame, nogavice, šali, slinčki, obutev,....) za punčko od 0 do 4 leta. Kdor je zainteresiran in me prvi kontaktira ter pride na dom in VSE odpelje (brez prebiranja) ima zagotovljenih 3/4 stvari "iz prve roke" za ceno 100€. Sem iz okolice Nove Gorice.
Prijetno nosečnost še naprej....
lp

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 613
11.2.2014 8:57:52   
babysmile
roxygirl najbolj se ti splača kupoit kar kak komplet (kouterček, rjuha, obrobe) boš rabila dlje časa. LAhko se odločiš in otroka daš tudi v žakelj (dobiš take poletne fino tanke), dekice pa tako ali tako pridejo ful prav..jih kar več rabiš. za v posteljico, za v voziček,... ponavadi so taki dekice tudi zraven pri telegramih, tak da kako boš verjetno še tam dobila ;)

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.2.2014 9:35:29   
roxygirl2
Hvala:) saj nekak tako sem tud js mislna :) user posted image

cao

Neposredna povezava do sporočila: 615
11.2.2014 10:22:57   
ninca26
Hej hej. Mene pa zanima če katera ve kakšni so vozički chicco i-move? Nekak mi je ta še najbolj všeč in ni pretirano dragi. Mi je všeč še Joolz ampak ta ima že ceno nad 1000 eur user posted image
In pa včeri sem imela pregled in bo baje punčka user posted image Itak nama je bilo z dragim vseeno kaj bo,sam da bo zdravo ampak sem bila vseen zelo presenečna, ko je rekla, da vidi punčko.

Neposredna povezava do sporočila: 616
11.2.2014 11:17:34   
Inigo
Nagradna igra na www.facebook.com/kvacka! Lajkaj stran in si prisluzi kapo po tvoji izbiri :)

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.2.2014 12:55:56   
Adelle
Punce, jaz bi vas samo pozdravila... Veliko je novih punc tukaj, vendar vseeno, srečno vsem... Ni dneva da se ne spomnem na svoje pikice, ni dneva da ne pomislim koliko bi bil velik bušu zdejle.. Sm mislila da bo sčasoma lažje, ampak očitno ni. Srečno vsem, lepo božajte svoje bušije in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.2.2014 16:16:46   
soncnica28
Punce, kako se kaj počutite v teh turobnih, deževnih dneh? Jaz precej slabo, utrujeno, zaspano, brez vsake energije. Nekaj me v prsih tišči, kot bi imela tono težak kamen gor, sploh ko ležim, imam tak občutek.

Upam, da bo kmalu kaj sončka, da bomo lahko sprehajale svoje bušije :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.2.2014 7:03:25   
babysmile
adelle te povsem zastopim. sem bila lani na istem in sem tudi ostale punce skoz spremljala, potem mi je bilo pa res hudo na dan ko naj bi imela PDP user posted image ampak, saj se bo vse uredilo.. čeprav se trenutno počutiš precej poklapano, ko boš ponovno zanosila boš tole izgubo lažje preživela. Čeprav ko imaš enkrat tako izkušnjo za sabo te je potem vsega bolj strah... jaz imam občutek da sem tokrat pozorna na vsako malenkost....

Počutje.. hmm...razen tega da sem že 3 tedne prehlajena, kašljam koi nora, sem brez energije,.. no, pa saj bo. Zdržimo še do petka potem je pa itak vikenduser posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.2.2014 12:51:57   
roxygirl2
ojla!

Tudi jaz kašlam, smrkam, sem hripava...jaooooo :) veliko čaja, limone, počitka, crklanja pa bo :)

čau čau

Neposredna povezava do sporočila: 621
13.2.2014 15:40:34   
andreja83
Adelle tudi jaz sem te povsem razumem, sem bila lani na istem. Po res dolgem času truda in s pomočjo zdravnikov v Mb na neplodnostni sva tudi midva dočakala prvič test da je bil pozitiven. Ampak najina pikica ni bila dovolj močna da bi vztrajala z nama user posted image , zelo dolgo sem potrebovala, da sem se pobrala in da sem zbrala dovolj poguma, da sem lahko pričela ponovno s postopkom. Na najino srečo, je bil ta postopek uspešen, čeprav sva morala počakati s prenosom. Sedaj komaj čakam vsak pregled, da vidim najinega user posted image na ekranu. Tudi tebi se bo nasmehnila spet sreča in takrat malo pozabiš, čisto pa itak nikoli. Je zelo boleče, ampak jaz sem morala dalje upati, in na najino srečo je bila tokrat uspešnejša pot. Držim pesti tudi zate Adelle da nam počasi slediš in da boš spet kmalu tista srečna user posted image

Evo jst pa danes s pregleda. Noseči smo 18t4d, na ekranu je že zelo lepo vidno vse tk, da sem čist presrečna, pa še solzica je spolzela po licu, ampak to tista srečna user posted image . Danes je bil user posted image zelo živahen, tako da je bilo kar veselje gledat. Ginekologinja pa je tudi spol razkrila, čeprav sva ji prejšnjič rekla da bi rada da bi bila skrivnost, ampak je zgleda da pozabila user posted image . Tudi hemoglobin se mi je popravil, tako da je vse v redu. In kako ste kaj ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 622
18.2.2014 9:31:39   
Klavirka
Drage so-nosečke,

zgleda da smo se kar malo odmaknile od tega čvekanja na forumu user posted image

Midva sva medtem, odkar se nisem oglasila, dobila izvide z amniocenteze in je vse super. Zvedela sva tudi, da bo fantek user posted image user posted image Malo zatem sva imela še morfologijo in je tudi vse super. Pa tudi spol se je krepko videl na UZ user posted image

Ginekolog nama je predlagal še eno morfologijo pri drugi ginekologinji... rekel je da ima takšno prakso in sve se odločila da ga poslušava. Tako imava naslednji teden spet pregled. Kaj pa ostale, ste že imele morfologijo oz. kdaj jo imate?

Sedaj sem noseča 21t. in 1d. Slabosti so se skoraj končale, le na trenutke mi je še slabo (posebej če ni dovolj zraka v prostoru), utrujenost je tudi minimalna... dovolj mi je če spim kakšnih 9 ur na dan. Kar je izvrstno, glede na to da sem prej spala okoli 12 do 14 ur na dan user posted image

Vsem, ki ste bolne in prehlajene želim, da se čim prej pozdravite!!! Adelle, tebi pa želim, da preboliš to bolečo izkušnjo in gresta z možem v nove boje, ko bosta za to pripravljena. Ne smemo se prepustiti dolgotrajni žalosti, saj le enkrat živimo!!! Sama sem potrebovala 6 let, da sem zanosila... glavno je, da ne obupamo in da ŽIVIMO življenje s polnimi pljuči in uporabimo tisto kar nam življenje ponuja! user posted image

Glede vozičkov pa je pri naju trenutno v ožjem izboru Peg Perego easydrive switch http://www.pegperego.si/si/easydrive-switch-modularni-sistem-g1690.shtml?_=groupped
Tiste, ki že imate izkušnje z vozički, ali menite da je bistvena razlika med majhnimi in velikimi kolesi. Midva si želiva majhna kolesa, ker sva bolj za sprehode po mestu. Je takšen voziček dovolj za po asfaltu in malih parkih?

Čao, čao!!! user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.2.2014 7:47:04   
babysmile
Klavirka user posted image za dobro morfologijo. Sicer ne vidim potrebe po še eni, apmak če sta se tako odločila.. je fino gledat malo detece na ekranu, če ne drugega ;) Jaz jo imam šele čez en mesec. Že komaj čaka.
Voziček je pa tale povsem primeren za po mestu in za po parkih, pa super se zloži.

Mene pa danes vse špona, se komaj premikam, pa res sem zmatrana... komaj čakam da se mi bo uspelo kaj naspati. Kako ste pa kaj ostale? Ste vse pobegnile na FB, ali se vam le ne da pisati? Jaz bi se z veseljem pridružila FB skupini pa sem se očitno prepozno javila in sploh ne morem priti zraven...

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.2.2014 8:05:35   
puncka.
Zivjoo! Jaz sem se vedno tukaj :) vas use berem, ampak sm ucasih malo prevec lena, da bi kaj napisala ;) se bom malo bolj potrudla..
Hvala bogu me je prehlad minil.. pocutje je tudi super, razen obcasne zgage..ampak to proti slabostim ni nic :)
Se nama pa je zacelo s fantom sedaj dogajati..urejava stanovanje use na novo, pa sm usak dan tako zmatrana, da ze ob 9ih zaspim.. hehe ceprav je komaj zacetek..kaj sele bo.. tudi fax se mi je spet zacel, tako da je casa res ful manj kot prej..
Drugace pa ni pri meni nic novega.. brcik se ne cutim.. oz lahko da cutim te zacetne premike, ampak nism sigurna.. sem pa 18t1d.. tko da je se casa, da se dojencek kaj "oglasi" :) upam, da bo ti v kratkem..
Sm se pa kr vidno ze zredila.. ceprav vaga kaze 2kg vec.. se na mojih boki opazi malo vec ;)
Aja morfologijo imam pa 11.3 in komaj cakaam, da spet vidim bejbija po dobrih dveh mescih pa da nama potrdi spol ! :)
Upam, da bo vreme hmalu kaj boljse..ker ta dz je cisto depresiven..

Nic punce, uzivajte pa bozite svoje busije, ki so usak dan vecjii. Juhuuu :)))
Aja pa se opravicujem, ker ni sumnikov.. ampak pisem z mobitela.. Cau Cau!

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?