|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
20.2.2014 8:10:28   
coala
hippie tudi jaz imam trd trebuh,bolj gre proti večeru bolj je trd in napet zjutraj pa kot da ni nič.Pri prvem otroku sploh ni bilo tega sploh kot da nisem noseča.Mene pa grozno hemoroidi dajejo za po...user posted image .Kaj šele bo proti koncu če sem zaj 25 t.Eno zanimivost sem prebrala user posted image za tiste ki nimamo angelsounda za srčka poslušat.V 25 tednu se lahko sliši srček če položiš prazno rolco od wc papirja na trebuh .Seveda same ne moremo tega lahko pa partner user posted image .To sem prebrala tukaj....zanimiva povezava......

http://www.pregnology.com/pregnancy/02/23/2013

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu hippie)
Neposredna povezava do sporočila: 476
20.2.2014 10:39:09   
bauko
Živjo sonosečke,

Včeraj sem šla malo firbcat po trgovinah...če ima katera namen kupovat ročno črpalko od Aventa - leclerc ima akcijo in stane 43 EUR (do zdaj je za manj kot 45 € še nisem našla), poleg tega je zraven kot darilo priložena toaletna torbica, v kateri je vzorček kreme za bradavice, dva nastavka za dojenje, duda in lonček za shranjevanje mleka. Sicer sem imela namen kupit točno to črpalko, samo ne še tako zgodaj, ampak tokrat sem podlegla marketinškemu triku user posted image Mislim, da akcija traja tam nekje do 22.2. ali 23.2., če sem si prav zapomnila s tem luknjastim nosečniškim spominom user posted image

Mislim pa, da ima DM tudi to torbico za darilo, s tem da je črpalka par € dražja...ampak če je leclerc odročen in če zbiranje pik kateri več pomeni, potem tudi to ni švoh izbira. user posted image

LP

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 477
20.2.2014 17:12:12   
Mary2011
Živjo user posted image ,

kako ste?
Evo spet je kar nekaj časa minilo od mojega zadnjega javljanja user posted image enostavno mi ne uspe vse - dneve poskušam izkoristit za sprehode in svež zrak in potem sem zvečer že kar utrujena, da bi se še za računalnik posedla in kaj napisala...
Tudi za nami uspešna morfologija - sicer že prejšnji teden user posted image otroček lepo raste in tudi že lepo brca - sedaj ga pa čutim že kakšen mesec, sem pa trenutno v 22 tednu 5/7. Čez vikend smo tudi prvič doživeli to, da se je začel cel trebuh premikati - sva se oba z mojim smejala... povejte, če je še kakšen lepši občutek od brcanja in boksanja otroka user posted image jaz komaj čakam, da je večer in da se uležem pred tv, ker takrat je otrok najbolj živahen in ga najbolj čutim.
hippie tudi pri meni se je ta teden začelo to s trdim trebuhom, ampak ponavadi tako kot piše coala - bolj proti večeru.
bauko hvala za informacijo user posted image jaz zaenkrat nisem kupila še ničesar za svojo malo pikico. Veliko stvari bomo dobili, tako da morava za začetek kupiti voziček (ga imava že izbranega, tako da ga greva samo naročiti), vse ostalo pa potem bolj proti koncu - seveda pa komaj čakam!!

En lep pozdravček. Čuvajte se in božajte vaše bušije

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.3.2014 10:12:54   
coala
Oooj nosečke kako se počutite men je že dva dni slabo,a je možno,da bi se slabosti katere sem imela do 17 tedna vrnile?Zdaj sem 26 teden,pa tud kr neki šravfa pa zvija me po trebuhu grooooozaaaa.Drgač pa kr guramooo upam da priguramo čiiimm dlje.Zdaj bo pa res potrebno malo po vozičkih se ozret sam so draaagiii pa sploh ne vem kakšnega bi najraje tistega kombiniranega s košaro in pol športni naprej Kakšen nasvet?po ugodni ceni?
Lepo božajte trebuščke pa da nam čim prej mine user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.3.2014 13:16:33   
moreta
Pozdravljene punce!

kako ste kaj? Jaz sem kar v redu. V pričakovanju naslednjega pregleda čez dva tedna. Sem že nakupila nekaj stvari za novega družinskega člana, predvsem kar se tiče nege zase in za otroka po porodu. V DM-ju sem že zapravila celo premoženje, ker sem do konca februarja morala unovčiti bon za 30% popusta. Ampak ok, to imam zdaj urejeno. user posted image

Kmalu bom morala preveriti, kaj manjka še od ostalih stari, kajti nočem vsega preložiti na zadnji mesec ali dva, ko bom že tako okrogla in utrujena, da ne bom vsega zmogla.

coala ne vem zakaj ti je spet slabo. A je možno, da si kje staknila kakšno trebušno virozo? Da bi se slabosti vrnile, potem, ko so že minile, nisem slišala, lahko pa da je možno. Glede vozička ne vem kaj je boljše. Jaz imam peg perego in smo ga najprej uporabljali s košaro, potem pa smo nanj montirali športni del. Ugodna cena? Ne vem, malo spremljaj akcije v Baby centru, Pikapolonici in podobnih otroških trgovinah. Tu je ena zanimiva spletna stran http://baby-boom.si/

Lepo se imejte!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.3.2014 15:18:55   
coala
O hvala moreta za link sem pa že našla tudi en ugoden voziček za 250 evrov 2 delni komplet.Ostalo imam pa že vse kar se tiče oblačil in tega razen za nego in stekleničke in tiste malenkosti še.Bom pa tudi verjetno konec tega meseca še za to poskrbela,ker tako kot praviš potem bomo preveč okorne :-),jaz sem že sedaj zanič vsakokrat,ko grem v trgovno me izmuči.Imam pa jutri pregled pri ginekologu upam da bo vse vredu :-).

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.3.2014 18:01:55   
bauko
Coala,

meni prej ni bilo nič slabo, zadnjih 14 dni pa tudi mene matrajo občasne slabosti. Pa nimam viroze ali kaj podobnega... Dokler ne bo šlo v ekstreme, se bom skušala čim manj obremenjevat s tem. Sem pa v 27. tednu.

A ima mogoče še katera težave s t.i. cmokom v grlu? Že tako slabo spim, zdaj pa še ta nadloga - čist sem fuč, ker praktično nič spim, max 2h na noč, podnevi pa iz istega razloga ne morem spat user posted image
Donat ne pomaga kaj dosti; zdaj se bom strogo držala majhnih količin hrane po večkrat na dan - upam, da bo to pomagalo.

Skušam uživat nosečnost vsak dan posebej, sploh ker je taprva, ampak zdi se mi, da bo zadnje trimesečje trajalo celo večnost!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.3.2014 18:11:30   
coala
Tudi jaz nimam viroze,le po hrani mi je slabo,pa zjutraj,sicer ne tako intenzivno kot prve tri mesece.Mogoče je to zato ker plodovnica sedaj narašča in vsi ti hormoni spet malo divjajo.Imam pa tudi jaz težave s kislino.Ko se uležem mi gre vse gor sploh takoj po jedi,zato se trudim da nazadnje jem ob enih 6h zvečer pol pa ne več,čeprav sem lačna kohudič :-).Tudi jaz slabo spim,jaz pa zaradi nog oz desna noga mi ponoči nekak čuden občutek dob.Ne mrtvi ampak tako mravljinči,sem prebrala,da je to najbrž sindrom nemirnih nog.Grozaaaa.Saj bo,bomo tud te tri mesece še pretrpeli sam da bo srečno do konca.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.3.2014 18:18:47   
bauko
hehe, sva si kar podobni midve - jaz imam tudi sindrom nemirnih nog! In res je smotan občutek, tisto nenadzorovano trzanje in gomazenje, bljak

Življenjska šola potrpežljivosti je tole, 1. del user posted image Drugo, še obsežnešje in predvsem neverending poglavje pa se začne, ko pride otrok user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.3.2014 7:27:46   
yolly76
Jutro, dame, kako kaj?
Vidim, da imate probleme z "zgago". Saj ni čudno, da se komu reče, da je zgaga, ker tole je pa res nadležno. Mene tako matra, da je za pop...... Donata spijem po liter na dan, pomagat si pa moram tudi z Rutacidom, pa bi najrej kdaj kar izpulila vse iz ust ven. Sploh ne vem, na kaj naj pogledam, oziroma, s čim naj neham, da bo bolje. Pančkam pa zaenkrat še takooo fajn. Še prekratke so mi noči, pa mam vsak dan več kot 7 ur. Včasih se mi tud za wc ne ljubi vstati, potem me pa že kar trebuh boli. Zdaj sem v 25.tednu - prehitro gre čas in komaj čakam, da prikuka na svet. Zdaj, ko se še dober počutim, pa sem še kar nekako okretna, bi bila skoz noseča, vem pa, da bom še jezna na vse skup. Je treba še kaj na vrt zasadit pa rožce okol bajte, pa še kej na balkone in okenske police dat.
Lepo se imejte

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.3.2014 13:24:22   
lara10
Pozdravljene!

Končno se spet tipkamo! Jeeejuser posted image Malo sem sicer pozna, ampak takrat ko ste/so vse odhajale na fb forum, je tale tukaj kar malce zamrl, pa sem mislila da je to to. Sama sem proti fb-ju (na splošno). Danes pa grem na tale naš forum malo iz firbca pogledat, pa vidim, da kar dogaja.

Drugače, da malo pojamram- pdp 1.6., pob bo, doma imamo že eno 4-letnico, ki komaj čaka dojenčka. Je pa tako, da sem v bolniški, maternični vrat se mi ni zaprl kot bi se mi moral-je oblike črke y, moral bi biti v obliki črke t, pa kratek je:34mm (bil je 29mm na prejšnjem pregledu, pa se je podaljšal v času bolniške). Tako, da bo naš dojenček na svet prikukal vrjetno malo prej-bo majček in ne junijčekuser posted image Drugače pa smo vredu. Je pa res ta druga nosečnost čisto kontra prvi-prvič sem se počutila nosečo 14 dni pred rokom, do takrat pa nobenega problema-edino zgaga.

Glede zgage: prvič so mi rekli v lekarni, da niti pod razno ne smem rupuruta vzet. Zdej, je pa poleg donata rupurut čisto vredu. Zanimiva tale farmacija-vsako leto je drugačeuser posted image

Upam, da ste vredu, se tipkamo.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.3.2014 14:01:25   
bauko
S farmacijo je tko, da kokr denarja rabijo, tko ti pa rečejo user posted image

Ker smo glih v času prehladov ipd, mogoče kateri pride prav: Boli in peče me grlo (verjetno je načeto tudi zaradi zgage) in v lekarni mi je rekla, da razen Isla moosa ali granobila itak nič drugega ne smem vzet, ker sem noseča. Potem mi je (začuda) predlagala grgranje slane vode. Sicer je dokaj nagravžno, ampak že po enem dnevu grgranja je očitna razlika. Res ful pomaga, pa naravno je in praktično zastonj. user posted image

Glede zgage: Danes sem končno spala, pomagala sem si pa tako, da sem dobesedno prepolovila obroke in jedla večkrat po malo, sadje strogo samo dopoldne, pila Donat, se več gibala in po 18h nisem več jedla. Sicer sem bila zvečer ful lačna, ampak grožnja na še eno neprespano noč s cmokom v grlu mi je dala moč, da sem zdržala.

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.3.2014 15:23:06   
coala
O lara 10 midve sva pa blizu skupaj jaz mam 5.6.rok. V MB so rekli 3.6. moja ginekologinja pa pravi 5.6. jaz pa mislim da bo prej :-).Sem pa imela danes pregled sem danes zadnji dan 26 tedna in moje dete je velikooo ,se je obrnilo z glavico dol,mogoče je samo naključno tako ležal in vse je vredu,maternični vrat je zaprt kolk je dolg ne vem ker ni izmerila,je pa dete težko 1000 g torej je kar velik ane.Glede krčev morm pit magnesol 3krat na dan pa pol zmanjšat na dvakrat na dan pa pol enkrat na dan.Jooj kolk sem vesela da je vse vredu,razen da se preveč redim.Pa saj jem zjutraj en kos kruha in kapučino,pa pol ob 12h kosilo,pa pol zvečer ob enih 18h še malo večerje pa gredo kile kar gor sem mela zdaj 3 kg več zopet.Tolk si pa zopet ne upam,da bi se odpovedala pa večerji,ker ne vem če je to dobro zaj se neke diete it.Pa itak ne pojem nekih velikih porcij,pa tudi to nisem opazila da bi imela otečene prste na rokah in nogah,torej mi voda ne zastaja.
bauko tudi meni sadje ne paše preveč sploh v popoldanskem času.Sem itak že pred nosečnostjo mela težave s sadjem in kislino zaj pa še tolk bolj,razen če si kompot skuham,to pa verjetno ni to :-)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.3.2014 12:37:10   
lara10
Pozdravljene!

Coala lepo, da sva blizu, se mi zdi, da je večina punc proti koncu. Eno vprašanje mam za vse: kdaj bomo začele urejati papirje za porodniško, kaj in kako? Sama namreč nimam izkušenj s tem-pri hčeri sem namreč bila brezposelna, tako da... Vem pa da je še ogromno drugih papirjev poleg tega za zrihtat. Aja, boste šle v šolo za starše in kdaj? Če bom šla, bom šla vrjetno aprila, ker zadnji mesec nosečnosti je tam kr težko 3 ure skupi sedetuser posted image Aja, pa ne pozabite na predavanje za epiduralno-tiste, ki jo želite.

Lpuser posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.3.2014 13:01:32   
tanika1
Pozdravljene punce tudi z moje strani!
Se že dolgo nisem nič javila, ampak ob službi in dveh majhnih fantkih mi sploh ne uspe.
Danes bi morala met ta test za sladkorno, pa sem prestavila na naslednji teden, ker sem na bolniški zaradi tamalih, mata rota virus, tko da mamo kr pestro. No pa danes je že malo bolje.
Tudi jaz mam probleme z zgago, sem mela tudi med prejšnjima nosečnostima. Zaenkrat mi pomaga, da pijem donat, pa da malo pazim kaj jem, predvsem je problem kadar jem v menzi. Drugače je pa Rupurut tudi varen med nosečnostjo, tako da se ga lahko poslužite, če mate tako hude težave. Če pa tudi rupurut ne pomaga, pa se lahko oglasite pri svoji ginekologinji, ki vam lahko predpiše Ultop (edini inhibitor protonske črpalke, pri katerem so narejene študije na nosečnicah), tako da je tudi varen. Drugače pa menda pomagajo tudi ovseni kosmiči.

IZVIRNO SPOROČILO: lara10
Drugače, da malo pojamram- pdp 1.6., pob bo, doma imamo že eno 4-letnico, ki komaj čaka dojenčka. Je pa tako, da sem v bolniški, maternični vrat se mi ni zaprl kot bi se mi moral-je oblike črke y, moral bi biti v obliki črke t, pa kratek je:34mm (bil je 29mm na prejšnjem pregledu, pa se je podaljšal v času bolniške). Tako, da bo naš dojenček na svet prikukal vrjetno malo prej-bo majček in ne junijčekuser posted image Drugače pa smo vredu. Je pa res ta druga nosečnost čisto kontra prvi-prvič sem se počutila nosečo 14 dni pred rokom, do takrat pa nobenega problema-edino zgaga.

Glede zgage: prvič so mi rekli v lekarni, da niti pod razno ne smem rupuruta vzet. Zdej, je pa poleg donata rupurut čisto vredu. Zanimiva tale farmacija-vsako leto je drugačeuser posted image

Glede lijakastega materničnega vratu je pa prav da počivaš in se paziš, ne pomeni pa še nujno, daboš prej rodila. Jih poznam kar nekaj, ki so res ležale in se bale, da ne bo prezgodaj, potem so pa rodile okrog roka, ali pa še malo čez in so jim na koncu morali sprožit porod.

V tej nosečnosti sem se do sedaj zredila samo 4 kg, v prejšnih sem se več, je pa res da sem v službi, popoldne pa še za dvema otrokoma letam. Pa jest mi tudi ne paše prevelikih obrokov.

Papirje za porodniško se pa oddaja kakšen mesec pred nastopom porodniške. Lahko že tudi prej. Odvisno kako hodi glede plače, jaz bom čim dlje počakala, ker sem bla lani marca 1 mesec brez službe, pa bi mi to nekaj znižalo porodniško.

Lepo se mejte, uživajte v brcah.

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.3.2014 15:04:57   
coala
Jaz imam pa ravno obratno.Pri prvem sem bila zaposlena sedaj pa nisem in tudi ne vem kako to poteka.Hvala lara 10 za opozorio glede epiduralne tudi to nisem vedela da moraš it na predavanje.Jaz se bom odločia za njo.Sem pri prvem otroku se grozno matraa,tako da bi si sedaj rada mao oajšaa :-).

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.3.2014 9:27:36   
yolly76
Kako si razlagate to epiduralno? Sama sem prvič rodila pred 15 let - dvojčka in sem se kar namatrala - naraven porod in pri svojih 37-tih, me je pa poroda kar strah. Čeprav o sami epiduralni nisem ravno razmišljala in se bom verjetno pustila kar presenetit, kar bo pa bo, saj tako ali tako nimamo izbire - ven pač mora it.user posted image . Drugače so pa to res tako nepopisni trenutki, ko čutiš v trebuhu gibe in brce. Res je lepo.
Sama tudi začnem z materinsko v začetku aprila.
A voda bi se nabirala že v teh tednih nosečnosti?! Se mi zdi, da bi se moralo to kasneje pojaviti. Čeprav imam sama tudi kdaj pa kdaj zaotečene noge, samo, zaenkrat še ni krize.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.3.2014 7:47:28   
coala
Epiduralna zmanjša bolečine,zato se bom jaz verjetno odločila zanjo,tudi mene je malo strah poroda,čeprav je že 20 let od tega se še spomnim.Je pa tudi tako,da ene pa rodijo v 3h urah,tak da je odvisno od vsake posameznice,da ne bi jaz zaj koga strašila :-).Baje pa pomaga čaj malinovih listov da ga piješ nekaj časa pred porodom.Tudi jaz ne opazim,da bi mi noge,ali pa prsti na rokah kaj zatekali edino tisti nemirni občutek v desni nogi.Vsako noč 2 uri prebedim zaradi tega.Mogoče mi tudi otroček pritiska na kak živec.Drugače pa komaj čakam in odštevam tedne :-).V materinsko šolo bom pa tudi jaz šla,ker se je v 20 letih kar precej spremenio vse.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.3.2014 20:04:08   
Miška2006
Akcija po posameznih številkah (62, 68, 74, 80, 86). Praktično 1€ za kos + še kaj dam zraven, če vzamete vse iste številke.... obiščite moj album. Ogromno stvari imam doma in niso v albumih, ker je tega res preveč....Splača se! >>>>> http://www.mojalbum.com/tanjapj

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 494
10.3.2014 9:14:24   
lara10
Lepo sončno jutro!

Kako ste? A ni fajn, ko je praktično že pomladuser posted image Upajmo samo da ne bo več kakšnega snega. Epiduralna: sama sem rodila 2010 s pomočjo epiduralne. Moja zgodba je pa takšna: od prvega popadka do poroda je trajalo 23,5 ur, sem se zelo počasi odpirala. Kakšen mesec pred pdp-jem sem šla na predavanje za epiduralno (obvezno je) in sem podpisala da se strinjam z uporabo (tudi obvezno, brez tega je ne dobiš). Je pa tako, da ti vbrizgajo tekočino v hrbtenico in je to to. Sama sem se najbolj bala te injekcije, ker je igla dolga 10 cm. Naj vas potolažim-sploh je ne boste čutile. Pri meni se je zgodilo to (zgodi se zelo poredko-baje), da mi je epiduralna prijela le po levi polovici telesa, po desni pa ne. Razlika: neopisljivo. Epiduralna je zakon. Sama vsaki ženski rečem: če nočeš epiduralne, potem sama sebe mučiš po nepotrebnem. Sploh, če jo imate v vaših porodnišnicah na voljo brezplačno. Tako, da vam svetujem, da greste na predavanje in podpišete, potem se pa lahko itak med porodom odločite ali jo boste uporabile ali ne (prisilil vas nihče ne bo). Seveda ima pa vsaka svoje mnenje in prepričanje. Če pa ima katera kakšno drugo izkušnjo pa dobrodošla.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 495
10.3.2014 19:40:55   
coala
lara 10 hvala za podroben opis.Tudi jaz mislim da če si lahko olajšam,zakaj si ne bi.Ne vem zakaj bi morala trpet če ni treba.Upam da men prime na obeh straneh :-).

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.3.2014 15:16:39   
bauko
Živjo,

a so se še kateri na novo začele pojavljati rahle slabosti? No, včasih so res rahle in jih zignoriram, danes pa sploh nimam apetita, pa kar ležala bi, pa čisto brez energije sem. Do sedaj mi ni bilo praktično nič slabo, sem pa v 28. tednu.

Kolegica mi je priporočila mandlje - bom sprobala in javim, če kaj pomaga user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.3.2014 19:19:47   
coala
bauko jaaa tud meni spet slabo sam ne tak fejst sem se že spraševala o tem :-),tudi jaz danes prvi dan 28 tedna :-)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.3.2014 22:34:49   
bauko
user posted image Midve imava res podobne probleme user posted image

No, mandlji niso kaj dosti nucali. user posted image Je bilo pa po kosilu malo boljše. Ne vem, mogoče sem pa slabokrvna - bom videla v torek, ko imam pregled.

Pa še eno zgodbico imam za delit z vami user posted image
Sicer sem noseča v prvo, ampak sem otročka čutila že zelo zgodaj, mislim da 16. ali 17. teden. Sedaj, ko so brce intenzivnejše in otroček večji, pa sploh. Sem in tja se vidi tudi kakšna izboklina, pa trebuh poskakuje in vse. V ponedeljek pa je bil že tretji dan, ko so bile brce ful švoh in poredke in sem jih preko dneva naštela res zelo malo - predvsem je bilo vse skupaj bistveno drugače kot prej. Sicer do sedaj v nosečnosti nisem še nič komplicirala, ampak da ne bi odkrivala tople vode po nepotrebnem, sem klicala ginekologinjo, če ima kakšen predlog in je sama rekla, naj se oglasim pri njih. In seveda - ko sem čakala v čakalnici, je tale moja lumpa začela brcat, kot da ji gre za življenje. Po UZ, kjer je bilo k sreči vse bp, me je priklopila še na CTG in takrat je začela brcat še bolj - tolk, da je vse hreščalo in sva se s sestro prav nasmejali. user posted image Še zunaj ni, pa že nagaja! user posted image
No, ampak vseeno rajši to, kot da bi bilo kaj narobe! user posted image

Uživajte!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.3.2014 11:39:21   
coala
Oj bauko tudi jaz sem začutila otroka že pri 15 tednih skoraj nemogoče ane.In tudi moj sedaj že dva tedna manj intenzivno brca,je pa to menda normalno,kolk sem nekje zasledila tukaj na forumih.Gibov jaz sicer ravno ne štejem,je tudi Pušenjak rekel da od kod nam to štetje gibov.Jaz sem zadovoljna če se mi par krat na dan javi tale moj otroček user posted image ,pa pol vem da je vse vredu,saj zdaj malo bolj spančkajo in zato hitreje rastejouser posted image .Tvoj se je pa verjetno v čakalnici razburil,ker si bila verjetno ti malo pod stresom.Enako je pr meni če se kaj razburim čist podivja,al pa če košček čokolade pojem tudiuser posted image .

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?