yolly76
|
Dobro jutro, sonosečke Hja, sama sem imela morfologijo prejšnji teden, sem šla samoplačniško k Pušenjaku in mi ni žal, ker takole razlago in pozitivizem ne doživiš povsod. Včeraj sem jo imela pri svojem ginekologu in sem res vesela, da sem se odločila tud za Pušenjaka. No, in, ker mi je prejšnji teden povedal, da je vse Normal, sem imela ravno nekaj časa na računalniku prečepet in sem slučajno videla oglas za voziček in mož je bil isti čas v tistem koncu, sem ga poslala tja in je kar nabavil - rabljenega. To že imamo. Ha, potem mi spet ni dalo miru, brskam in brskam in najden eno deklico, ki ima isto fantka in kup cunj od njega in ful oglasov in sem zopet kar nabavila. Jutri dobim in mislim, da bo bolj kot ne, tukaj tudi vse, kar bomo potrebovali. Ja, pa sem včeraj spet mal prečekirala oglase in mi ni dal mira in sem še neke stvari naročila. Upam, da me mine, sam kaj, ko so takooo cartik stvari. Drugače ga pa že kar lepo čutim, tega mojga pikija, počutim se ok, le, da mi je včeraj rekel, da imam posteljico nizko, naj ne dvigujem težkih stvari. Ok, no problem. Dolžina MV pa je 6cm in računam na to, da nosim do konca. Uživajte, bejbike, kmal bo pomlad in sonček
|