|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
28.1.2014 9:57:15   
juditah
tudi jaz se po dolgem času oglašam tukaj....hehe mene so tud vn vrgle iz fb skupine, pa sm se enkrat tedensko oglašala.....pač delam po deset ur pa nimam časa vsak dan na kompu viset. je pa res da malo pogrešam razne informacije...bom le prvič mami in ne vem še vsega kako pa kaj....
drgač pa kako se počutite? mene danes nenormalno boli v spodnjem delu trebuha....upam da mine...da greva s taščo popoldne jogi kupt za malčkauser posted image
uživajte in božajte svoje bušite....

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.1.2014 10:56:20   
nyna84
Zakaj pa delaš po 10 ur? Nosečnice imajo omejitve oz. pravice. Max 40 urni delavnik, brez nadur in nočnih.

(odgovor članu juditah)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.1.2014 16:13:09   
coala
ja,saj kak dan boli bolj kak dan pa manj,jaz sem ugotovila da je to mehur in če več pijem manj boli,boli pa skor vsak dan.Le počivaj malo več....ne bo škodilo user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.1.2014 8:47:59   
juditah
vem da ne bi smela delati več kot 10 ur, sm trenutno nimam težkega dela. ko se pa sezona začne pa jst neham oz znatno zmanjšam. evo en dan počitka pa me tudi trebuh ne boli več močno...hehe. bo treba razmisliti o krajšem delavniku ;-)
punce uzivajte

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.1.2014 14:38:54   
trezka
Živijo!

Da se po dolgem času tudi sama javim. V ponedeljek sva imela morfologijo in vse kaže, da je vredu. Tudi kri je OK. Mi je rekla ginekologinja, da sem ena izmed tistih srečnic, k mi bojo bolj poredko kontrolirali kri - upam, da bo to držalo. Nimam kaj preveč rada igel, ampak kar je treba ni težko, a ne? Kdaj pa merijo tisto s sladkorjem, k morš nekaj spit in ti potem vzamejo še enkrat kri? A imajo to kak časovni okvir, kdaj se to dela? Kaj pa hemoglobin - železo? Men je rekla, da mi ga bo naslednjič zmerla.

Kaj pa opremo pa vozičke in te stvari za dojenčka, ze imate kaj, ali se cakate, se vam zdi še prehitro nabavljati?

Lep snežni pozdrav. user posted image

(odgovor članu juditah)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.1.2014 16:08:06   
coala
Tudi jaz sem imela morfologijo včeraj in je vse vredu,čeprav se mi je zdelo,da itak ne more kaj videti.Kri pa še moram dat pa vem da bo vredu,ker nikoli nisem slabokrvna pa ne glede na to koliko sem bolna.Glede opreme bom jaz še počakala,kaj jaz vem sem malo vraževerna user posted image ,čeprav imam že veliko stvari pripravljenih od sorodnikov,vse je še v škatlah tam nekje,bom le kakšen dober mesec prej,da se kaj ne sfiži user posted image ,čeprav tudi mene že zelo mikauser posted image .Tisto s sladkorjem pride še zadaj,za hemoglobin moram pa jaz sedaj dat kri.Ker za toksoplazmo pa je rekla da ni treba,ker se prekužena.

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.1.2014 15:06:30   
moreta
Pozdravljene!

Včeraj sem dobila izvid AC in kakor zgleda je vse v redu. Juhu! user posted image

Morfologijo imam 7.2. in komaj čakam. A ste ve vzele s sabo partnerja, tiste ki ste že imele morfologijo?

Drugače pa nisem še nič kupila za dojenčka. Veliko stvari imam od prvega otroka, a se mi vseeno zdi, da je še prezgodaj, da bi te stvari pripravila. Da gre vsaj še morfologija mimo, da vidimo, da se otrok pravilno razvija, bom šla pobrskat malo po stvareh, da vidim, kaj mi manjka.

Lepo se imejte v zasneženi Sloveniji, mi imamo dež in 14 stopinj.

Uživajte!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.1.2014 17:41:26   
coala
Bravo Moreta,za super izvid.Jaz sem šla sama na morfologijo,saj to mi je tak moja ginekologinja naredila,sem pa tudi videla že prej enkrat,da je bil od ene mož zraven.Moj je bil samo na nuhalni zraven.

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.1.2014 20:03:45   
anschek
Dober vecer punce!

Se spet malo oglašam.... Morfologijo sem mela in sem zelooo vesela. :) Pikica lepo raste in rekli so a je punčka!!! Wiiii!! Bosta moja dva fantka obila sestrico. ;)) Kar ne morem verjet, tok sem vesela!
Saj na morfologiji se ne zmotijo prav pogosto,a? :)
Drugače pa je moja gin do nadaljnega na bolniški in si nas boo sedaj malo podajali... Danes je bil dr Rončevič. Ga pozna katera? No, pa saj bi moral vsak ki je tam biti usposobljen, ne...
Kako pa ste kaj ve? Trebuščki rastejo? Jaz sem že kot en balon. Ne vem kaj šele bo. :/

En lep pozrav vsem...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.2.2014 10:46:49   
coala
Tudi jaz sem že ko balon,v bistvu od samega začetka,ker sem imela icsy postopek in sem že od samega postopka bila napihnjena.Če se lahko zmotijo za spol jaz ne bi vedela,ker jaz mam stoprocentno potrjeno od amniocinteze,sem pa tudi ko sem bila na amniocintezi na UZ razločno vidla lulčkauser posted image .Lepo čuvajte-mo svoje pikice,pa zaj v tem vremenu in poledici se raje držimo bolj notr user posted image ,da ne bo kakšna padla slučajno.

(odgovor članu anschek)
Neposredna povezava do sporočila: 460
1.2.2014 13:46:55   
ninocka26
Se še jaz javim. Doma imamo enega 19 mesecev starega fantka, v juniju se nam pa pridruži nov član.

Glede opreme, vozičke začnite kar malo gledat, ker se zna zgoditi, da ga ni na zalogi in ga čakaš par mesecev. To se je zgodilo nama in sva ga dobila točno en teden preden sem rodila, je šlo že malo na tesno.

Pri morfologiji so se pa pri meni zmotili. Do 35. tedna so trdili, da je punčka, potem so pa ugotovili, da je luli zrastel.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.2.2014 19:19:36   
Mary2011
Pozdravljene se z moje strani,

Se en cas ze nisem oglasila.
Prejsnji teden sem nekje staknila prehlad in nisem se cisto ok, ampak saj bo. Caj, limone, med, sadje so moja zdravila :)

Zelo vesela za vse, ki ste imele AC in morfologijo ter je vse tako kot mora biti -jupiiiii user posted image
Mi imamo morfologijo prihodnji teden in komaj cakamo.

Glede opreme pa midva se nisva nic kupila, vozicek sva ze izbrala potrebno ga je samo se narociti. Drugace pa veliko stvari dobimo od prijateljev, seveda odvisno od tega kaj bomo imeli ;)

Cuvajte se in bozajte svoje male pikice!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.2.2014 9:41:54   
bauko
Da se še jaz malo pofočkam (glih imamo elektriko, pa moram izkoristit ;))

Morfologijo imamo jutri, kar seveda komaj čakam! Otročka čutim že od 16t naprej, kar je baje zelo kmalu za prvorodko user posted image Zdaj par dni brca občutno močneje in danes zjutraj je prvič tudi partner začutil brco - spet en od tistih neponovljivih čarobnih občutkov user posted image

Midva sva od stvari kupila voziček - rabljen Jane Slalom. Je bila glih ugodna prilika... Sicer pa bova kupovala minimalno - bolj flaše in dude in reči za osebno nego. Imava to srečo, da bova vse ostalo dobila oz si sposodila. + ustanovila bova šparovček - sva zabičala vsem, da ne smejo kupovat raznih nogavičk za darila (sploh taštrikanih user posted image ), da rajši dajo par evrov v šparovček za avtosedež.

Nekaj me zanima - a je tle še kakšna, ki ji grejo na živce vse bodoče babice (in njim podobne, predvsem ženske valda), ki se sploh ne znajo več normalno obnašat, ampak prvo ko se vidiš najprej vedno pikirajo na trebuh, vsega prešlatat po dolgem in počez...meni gre to tooooolk na živce. Pa sem jim že povedala, da mi to ni všeč, pa še kar... user posted image

< Sporočilo je popravil bauko -- 4.2.2014 9:47:09 >

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 463
5.2.2014 18:43:08   
coala
tudi jaz sem občutila otroka že pri 15 tednih :-),je pa to moj drugi otrok,glede babic pa naše so tudi vesele ampak se še nobena ni dotikala mojega trebuha,saj to je pa res malo čudno :-).Torej s tvoje še bolj veselijo vnučka.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 464
6.2.2014 10:21:24   
moreta
Pozdravljene!

Kako ste kaj? Jaz sem dobro, polna energije. Na srečo živim na Obali, kjer nimamo tega katastrofalnega vremena. Za tiste, ki živite na tem območju upam, da mine čim prej. user posted image

Jutri imam morfologijo. Komaj čakam in seveda upam, da bo vse o.k.

Če katero zanima, lahko v DM do 10.2. natisnete kupon za 30 točk za 30% popust na nakup izdelkov iz programa otrok. Seznam izdelkov je zelo obsežen, ne velja za plenice in začetna mleka. Obsega pa tudi izdelke za nego nosečnic in nego po porodu. Meni se to zdi super. Malček se mi zdi še prezgodaj za nakup vsega tega, ampak se pa prišpara skoraj tretjino. user posted image

Lepo se imejte! Se kaj javim po jutrišnjem pregledu. Čav čav

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 465
7.2.2014 13:59:59   
moreta
... evo morfologija opravljena. Vse v redu! user posted image Vsaj tako zgleda. Naslednji pregled čez pet tednov.

Lepo se imejte čez vikend. user posted image

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.2.2014 10:36:11   
coala
čestitke moreta za dobro opravljeno morfologijouser posted image

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.2.2014 6:22:09   
Miška2006
Pozdravljene,
Prodam več kot 160 kosov oblačil (majčke, hlačke, pajaci, krilca, pižame, nogavice, šali, slinčki, obutev,....) za punčko od 0 do 4 leta. Kdor je zainteresiran in me prvi kontaktira ter pride na dom in VSE odpelje (brez prebiranja) ima zagotovljenih 3/4 stvari "iz prve roke" za ceno 100€. Sem iz okolice Nove Gorice.
Prijetno nosečnost še naprej....
lp

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu juditah)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.2.2014 7:17:12   
yolly76
Dobro jutro, sonosečke
Hja, sama sem imela morfologijo prejšnji teden, sem šla samoplačniško k Pušenjaku in mi ni žal, ker takole razlago in pozitivizem ne doživiš povsod. Včeraj sem jo imela pri svojem ginekologu in sem res vesela, da sem se odločila tud za Pušenjaka. No, in, ker mi je prejšnji teden povedal, da je vse Normal, sem imela ravno nekaj časa na računalniku prečepet in sem slučajno videla oglas za voziček in mož je bil isti čas v tistem koncu, sem ga poslala tja in je kar nabavil - rabljenega. To že imamo. Ha, potem mi spet ni dalo miru, brskam in brskam in najden eno deklico, ki ima isto fantka in kup cunj od njega in ful oglasov in sem zopet kar nabavila. Jutri dobim in mislim, da bo bolj kot ne, tukaj tudi vse, kar bomo potrebovali. Ja, pa sem včeraj spet mal prečekirala oglase in mi ni dal mira in sem še neke stvari naročila. Upam, da me mine, sam kaj, ko so takooo cartik stvari. Drugače ga pa že kar lepo čutim, tega mojga pikija, počutim se ok, le, da mi je včeraj rekel, da imam posteljico nizko, naj ne dvigujem težkih stvari. Ok, no problem. Dolžina MV pa je 6cm in računam na to, da nosim do konca.
Uživajte, bejbike, kmal bo pomlad in sonček

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 469
12.2.2014 16:02:54   
coala
Yolly 76 kolk tednov si pa noseča,Pa kolk si plačala pri dr Pušenjaku.ker meni moja ginekologinja nič ni izmerila materničnega vratu,samo malo je notr potipala in rekla da je visoko,torej še vedno ne vem če je maternični vrat dovolj dolg in lepo zaprt.Ker me pa res kak dan grozno navzdol tišči kot da imam vse skupaj že v nožnici,evo ravno danes je ta dan,pa sploh nisem kaj pretiravala na en čist kratek sprehod sem šla včeraj.Sem pa danes prvi dan 24 tedna.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.2.2014 19:07:14   
anschek
OOj sonosečke.
Da se še jaz spet malo oglasim... Imam tak divji tempo da komaj samo sebe lovim. ;)
V glevnam morfologija za mano- že prejšnji teden in je zgleda da vse bp, in po nuhalni so sedaj spet napovedali punčico... Tako da smo veseli in upam da se sedaj vse lepo izteče do konca. user posted image
Sem pa sedaj očitno prepuščena na milost in nemilost podajanja med različnimi ginekologi, ker je moja na bolniški (baje krvni strdek tako da ne vem če bo do poroda nazaj...). Ni mi všeč to, in sem rekla da še do naslednjega pregleda počakam potem pa zatežim če mi ne dodelijo enega, ki me bo spremljal do konca...

Pobožejte trebuščke in bodite lepo...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.2.2014 9:17:20   
bauko
hmmm, meni tudi ni izmerila MV na morfologiji...
Ampak zaenkrat se dobro počutim, tako da se ne obremenjujem s tem.

Midva sva tudi kupila rabljen voziček. Obleke bodo tudi vse rabljenje, večinoma sposojene. Posteljica, stolček za hranjenje, banjica tudi. Mislim, da bo edini večji nakup (v bližnji prihodnosti) le še avtosedež. Sicer je težko upirat se in nič kupit, ampak si vedno rečem, da rajši prišparam za kakšen izlet, kot pa da kupujem po nepotrebnem.

Včeraj zvečer mi je moja user posted image uprizorila celo akcijsko predstavo brcanja in prevračanja. Nisem vedela, da se že pri tako majhnih otročkih tako zelo vidijo premikajoče se izbokline na trebuhu. To je moja prva nosečnost in seveda mi je vse še toliko bolj zanimivo! user posted image

(odgovor članu anschek)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.2.2014 11:26:15   
yolly76
Coala, pregled pri Pušenjaku je stal 70 eur, ampak mi res ni žal. Tud napisano vse dobiš, ali so kakšna odstopanja ali je normalno, vse je napisano in lepo tudi pove. Dolžino MV mi je pa izmeril moj ginekolog na pregledu v torek, ker je to vaginalno. Sama sem v 22.tdnu nosečnosti, napolnim jih ob sobotah. Tko sem že radovedna. Komaj ga čakam

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.2.2014 13:21:53   
moreta
Pozdravljene!

Meni je ne morfologiji izmeril maternični vrat kar z UZ. Je rekel, da je to možno, ker sem imela poln mehur in je potem izmeril neko razdaljo in je ustrezala. Na UZ je tudi videl, da sem dovolj zaprta.

Drugače pa sem v redu. Otrokove premike čutim, niso pa ne vem kako pogosti in ne vem kako močni. Sem pa prebrala, da je to možno med 22. in 26. tednom nosečnosti, ker v tem obdobju nastaja veliko plodovnice in ima plod veliko prostora za akrobacije. user posted image

Počasi bom morala pregledat stvari od starejšega otroka, da vidim če moram še kaj nabavit. Bojim se, da se mi zadnje dni ne bo dalo oz. ne bom mogla, zdaj se pa takoooo pooolnaaa eeeneergiiijeee!!! user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.2.2014 2:08:26   
hippie
živjo , pa se bom tudi jas pridruzla :)
jas imam rok 17.6 in sem v 22 4/7 tednu , in tudi komaj cakam da ze prijoka na svet ceprav se bom mogla kr malo pocakat :)
stvari mam ze ful nabavljenih,nekaj tudi rabljenih in ravno ta teden sem narocla tut vozeka , sicer na ebayu tak da ze veselo cakam naseldnji teden da prispe :D
pocutim se fenomenalno res, brcike tudi ze res pogosto cutim vsaj dva tedna in sem cisto srecna da ga cutim ze cisto usak dan. To je namrec moja 1. nosecnost zato sem cisto navdusena tud nad vsakim pregledom user posted image
imela sem ze morfologijo in je blo use uredu edino ledvic,hrbtenice in srcnih zil ni vredu vidla pa morem cez teden pa pou se enkrat tja. ampak naj bi blo use vredu tak da me nic ne skrbi :D
edino me pa zanima ce ima kra tudi tu pa tam otrdevnje trebuha? saj sem brala namrec naj bi blo to normalno ampak vseeno vprasam ker meni je to res cuden obcutek :o

lepo nosecnost ! :D:D

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?