bauko
|
Pri meni je brcanje čisti odraz mojega počutja - ko sem ok, brca ko zmešan, zadnje 2-3 dni pa sem res utrujena in se je tudi otroček umiril. Ga pa vseeno čutim in to je najvažnejše, da ga čutiš, da se premika. Kako se kaj počutite? Pri meni se je počutje močno spremenilo. Prej sem bila polna energije in vedno za akcijo. Zdaj pa že kakšen mesec slabo spim in se ful pozna. Kakšna noč je sicer ok, pa tudi navadila sem se že, da pač ni vse idealno, ampak v splošnem je tako, da zelo slabo spim in komaj čakam, da je konec noči, da lahko vstanem, ker me vse boli od ležanja na boku. Potem sem čez dan ful utrujena, ampak mi redko uspe zaspat npr popoldne. Sploh si ne predstavljam kako bo, ko bom imela drugega otroka, ko niti nimaš možnosti počivat! Tako da kapo dol vsem utrujenim nosečkam, ki doma skrbite še za kakšnega predšolskega nagajivca! Prebavo nekako krotim z Donatom, pri zgagi najbolj pomagajo manjše količine hrane in strogo nobenega sadja popoldne ali zvečer, pa če še tolk diši. In česen na solati odpade! Jemala sem dodatek kalcija (koralni prah), ker ne smem uživat mleka, skute, jogurtov ipd, ampak sem ugotovila, da mi je po njem slabo, zato sem ga nehala jemat. Na test za sladkorno me je poslala in je bilo vse bp. V torek pa sem dobila še eno injekcijo, ker sem Rh-. brrrr, kr naprej to špikanje z iglami... Na testu za sladkorno sem se zadnji moment ulegla - zdej se mam že u nulo naštudirano, kdaj bom skup zlezla. Sem mislila, da če kdaj, se bom zdaj navadila na igle, pa ne gre... Naslednji pregled imam okrog 10.4. in jo bom prosila, če mi lahko preveri železo, ker sem res čist fertik. Aja, pa še to: Prej sem bila res aktivna, predvsem kar se športa tiče, a sem obljubila sama sebi, da bom poslušala svoje telo. In zdaj mi pravi da je game over Imam bistveno slabše ravnotežje, boli me križ, 100 let se pobiram iz postelje ali iz tal, sklanjanje je cel projekt, če slučajno hočem kaj preveč (ali dvignit, ali prehitro hodit, ali nasploh bit preveč aktivna) me takoj zategne v trebuhu...tako da je res razlika. Sicer nisem imela še namena pripravljat stvari (tu mislim predvsem pranje in zlaganje oblačilc ter dokupovanje manjkajočih stvari) že sedaj, ampak mislim, da se jih bom lotila takoj, ko dobim predalnik, namenjen otročku. Ker če bo šlo s počutjem tako naprej, potem bom zadnji mesec zombi Še dobro, da sem se zmenila za šolo staršev že v začetku aprila, da bo kaj volje Upam, da ste ostale dobro LP
|