|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
28.3.2014 15:57:40   
di di
helooo bejbe,
naj vas se jaz malo pozdravim, pocutje: vceraj sem dve uri delala
kosilo, pocasna, eh, sem pohala bedrce i si zraven kar stol prinesla, da sem se usedla ker so me noge in kriz zacele bolet, ja morem priznati, da tudi jaz ne zmorem vec toliko kot prej, vsaj ne vec tako hitro, pa ceprav me trebuh ne ovira zaenkrat.Tako da, se ne sekirajte, ce ne gre, nas je se taksnih, smo pac bolj pocasne, sej pa se malo pa pridejo nasi soncekiiiii juhuhu,. A ze mate vse pripravljeno, mi smo vceraj
dobli posteljnino, ki sem jo narocila prek spleta, posteljico mi je pa sestra podarila.Nakupujemo pa bolj po malem, vsak mesec nekaj.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.3.2014 16:46:32   
Natka_86
hejla..
očitno je naše počutje kar podobno, vse bolj smo okorne, počasnejše, brez moči, hitro se utrudimo.
Ampak vsaj vemo zakaj je tako in vzamemo vse za dobro :)
Midva imava zaenkrat nabavljeno samo voziček, posteljico in previjalno omaro. Sedaj počasi pa nameravava
začeti kupovati še vse ostalo. Nisva hotela hiteti, skoz govoriva saj je še čas..sam ta čas se mi zdi, da čedalje hitreje
teče, še malo pa bo tukaj junij :)

Nekje sem prebrala, da so pregledi pri gin. po 28 tednu nosečnosti na vsake 14 dni? Ali bo to držalo?
V ponedeljek imam pregled ampak me malo firbec matra že vnaprej :)

Pa še to, ali so kateri prestavli PDP (glede na ultrazvok) ali so vam kar obdržali datum, ki je bil izračunan
glede na zadnjo menst.? Meni je sicer ginekologinja na morfologiji rekla, da se bo verjetno otroček rodil kakšen dan čez rok (ker je menda malo manjši, vendar normalno raste), zaenkrat pa mi datuma PDP še ni prestavla.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.3.2014 6:49:13   
di di
jutro,
tudi jaz sem ze zasledila, da naj bi bili pregledi bolj pogosti zdaj po 28. tednu, sam bom mogla pocakat do naslednjega torka, ko mam pregled, da vidim ka bo rekla. Sicer sem na zadnjem pregledu sprasevala sestro o tem, pa je rekla kao da ne, da majo oni skoz preglede enkrat mesecno, ce je vse vredu, sem se malo zamislila. Po moje se nisva dobro razumeli, verjetno bo kar prav da si bolj pogisti pregledi, sej se pa vedno bolj priblizujemo porodu in tako je edino prav. Bom se pa zdravnico vprasala. Glede Pdp, po zadnji m imam rok 20.6, po uz pa 22.6, cel cas, zaenkrat se se ni spremenilo, sicer vedno recejo odstopanja so lahko do 14 prej ali
kasnej, to itak vem. Sestra moja je rodila fantka 3 tedne prej, puncko pa tocno na rok. Dejmo me bit pripravljene, torbo za v porodnisnico pripravit en mesec prej, pa bo vse vredu. Sama skoz berem v revijah, na forumih in pa knjigah vse, da ja kej ne bom spregledla. Kaj pa porodni nacrt, ga bo katera imela? V torek gremo v materinsko solo.

soncen pozdravcek user posted image

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.3.2014 20:05:23   
bauko
Meni je gin rekla, da PDPja ne spreminjajo, vkolikor naj bi bila sprememba manjša od tedna dni. Če se PDP spremeni za več kot en teden, potem pa tudi uradno spremenijo datum.
Pri meni je bilo tako, da je otroček že od začetka malce manjši, kot bi moral biti glede na datum zadnje menstruacije. Tako da mi je že na prvem pregledu dala PDP en teden kasneje in ga ni spreminjala. Očitno je bil malce daljši ciklus ravno takrat...

Glede pogostosti pregledov pa ne vem... Jaz jutri zaključim 30. teden. Nazadnje sem imela pregled 18.3., naslednjega imam 9.4., se pravi so vmes dobri trije tedni...

Imejte lepo nedeljo! user posted image

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.4.2014 11:12:10   
di di
Ojla. Vceraj bli v materinski soli oz. v soli za starse prvic. Bilo je kar zanimljivo, izvedeli smo nekaj novih stvari, nekatere smo pa ze tolikokrat slisali, ja, kaj ces. Bolje je, ce gres pripravljen tja, kaj pravite? Kako ste ostale, imate kaksne tezave? Sama sem vredu, razen ta nespecnost me cisto izcrpa, kaj bi dala ko bi se lahko popoldne ulegla in zaspala.
Lepo bodite in uzivajte, se malouser posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.4.2014 13:22:29   
Natka_86
Oj, ja lepo, midva pa v ponedeljek začneva s šolo. Ste imeli dolgo predavanje? Boste imeli tudi kaj telovadbe pa vaj dihanja? Pri nas vem, da je tudi to vključeno.
Drugače sem bila pa jz dva dni nazaj na pregledu pri ginekologinji in ni blo nič posebnega, poslušali so edino srčka pa zmerili tisto razdaljo S/F. Naslednji pregled pa imam v 32. tednu, to je čez dobre 3 tedne, takrat imam pa ultrazvok.
Lep sončen dan želim vsem.

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.4.2014 13:37:07   
bauko
Tudi midva sva bila včeraj prvič v materinski šoli (Grosuplje) in moram prav pohvalit vse skupaj. Bala sem se namreč, da bo predavanje v stilu naštevanja informacij, ki si jih itak lahko sam prebereš v knjigah, najdeš na internetu, ipd. Sezname potrebnih stvari nam je sicer tudi razdelila, ampak poudarek predavanja je bil predvsem na življenjskosti, nekompliciranju in temu, da gre za nekaj najbolj naravnega, nekaj, kar se dogaja že od obstanka človeštva naprej in da si bomo s kompliciranjem sami sebi po nepotrebnem otežili stvari...
Všeč mi je, ker ima predavateljica tri svoje otroke, tako da ni ravno "po župi priplavala", hkrati pa svoje izkušnje vplete v predavanje v ravno pravšnji meri - da ne govori kar naprej samo o sebi.
Tako da midva sva super zadovoljna, imamo pa še dva popoldneva predavanj. user posted image

Meni se je sicer počutje bistveno izboljšalo, predvsem zato, ker boljše spim. user posted image Tako da sem se naučila jemat vsak dan zase. user posted image Zgleda gre vse po nekakšnih obdobjih, enkrat je super, drugič pa pač malo slabše. Vse pa slej ko prej mine user posted image

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.4.2014 8:18:33   
xsandrax
Ojla!

miva pa danes začneva s šolo za starše. jaz se tega prav veselim, se mi zdi, da je super slišat karkol...sploh pa ker se prvič srečujeva z nosečnostoj itd. a je še katera iz krškega?

Drugače me pa tudi daje nespečnost. ponoči se zbujam, kakor da se že navajam na ritem, ki mi ga bo pozneje postavil dojenček :) kakšen dan po takšni neprespani noči sem povsem zbita. saj moram kljub temu vstati 5.10 zjutraj, da se odpravim v službo. še vedno se namreč voziva vsakodnevno v lj, čeprav me ginekolog prepričuje, da naj vzamem bolniško. ampak se počutim čisto ok, tako da bom še oddelala ta mesec do konca. še 17 delovnih dni :)

se mi je pa nekajkrat zgodilo, da sem čutila kar zelo močne krče v predelu trebuha. a se je še kateri to dogaja? kakšno minuto to traja, potem pa mine je vse ok. sem se pa že ustrašila, da se kaj začenja :) upam, da gre le za čisto običajne krče. moram na naslednjem pregledu malo povprašati.

Lepo se imejte ša naprej! user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.4.2014 11:50:42   
bauko
xsandrax,

meni se tudi to dogaja! Ravno danes ponoči je bil en ta lažen popadek tako zelo intenziven, tako da sem bila v trenutku budna. Kakšno uro pred tem me je pa zbudila čisto premočena spodnja majica - joške mi puščajo user posted image
Tako da sem bila najprej kar fejst zmedena, potem pa mi je le uspelo ohraniti trezno glavo. Tako da niti nisem budila mojega, ampak sem si rekla, da če se ponovi, bom začela na uro gledat, potem pa bomo videli naprej kaj bo. Čez nekaj časa se je sicer pojavil še en krč, ampak precej manj intenziven. Potem pa nič več, tako da sem zaspala nazaj in do zdaj je bil čisti mir, tako da mislim, da sem pravilno ocenila situacijo. user posted image Trenutno sem v 31. tednu, tako da bi bilo res fajn, če user posted image še malo počaka user posted image

(odgovor članu xsandrax)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.4.2014 22:43:05   
di di
Ojla.
V soli za starse imamo 5 predavanj po dve uri, prvic je bila tema Porod, druga en del Psihicna priprava, en del Zobna higiena otrok, ( v torek imamo
) 3.Dojenje, prehrana 4. Nega, 5. Telesna priprava (kjer naj bi se naucile dihati), so pa rekli ce se slucajno ne bomo, da naj nas ne skrbi, ker nam bo babica pokazala. Kar se tice krcev, jih imam jaz tudi. Zadnjic sva sla z mojmu v trgovino in ko sem hotela stopit iz avta, me je tako zagrabilo, da nisem vedla kje se nahajam, ampak glede na to, da to ni bilo prvic sem pocakala minutko in bato normalno vstala, pri meni je en krc naenkrat in ponavadi ne traja dolgo in se ne ponavlja, tako da vem da so lazni. Kar se tice spanja ponoci, se tudi jaz zbujam cisto mokra, se preslecem in poskusam zaspat dalje. Malo hecno, vendar ko spim na levem boku, kot bi pritiskala na glavo otroka, ne vem tocno, ampak cutim da me moti in se posledicno obrnem na desnega, pol je pa bolje. Zgleda, da glih tko lezi, bomo vidli na pregledu lego ta teden. Ali ste dobile napotnico za bolnico, naj bi jih dobile po 39. Tednu.
Lep zacetek tedna, pa cim manj tegob Vam zelim,
Lp, d

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.4.2014 22:45:54   
di di
* popravek* napotnico za bolnico po 30. Tednu (ne 39.)user posted image

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   Junijka 2014
8.4.2014 9:54:21   
nindar
Pozdravljene! Tudi jaz bom srečna mamica postala junija PDP 21.6.2014 user posted image zdaj smo v 29.tednu in man tudi pogoste lažne krče, tako da mislim da bo kej prej:) ta teden smo začeli z materinsko šolo, je kar zanimivo:) mene zanima če obstaja kakšna Fb skupina za junjke 2014, ker bi se jim pridružla, da malo počvekamo:) na Fb me najdete pod Nina Darjan

Lep sončen pozdravček! Nina

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Junijka 2014
9.4.2014 14:10:22   
yolly76
Nindar,
sama imam PDP 21.6.2014 in sem v 30.tednu, pomoje ti tudi,veš, razen, če so bili tvoji cikli kej drugačni. Noseča pa si 29t in 5/7d, mogoče to mešaš.

(odgovor članu nindar)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.4.2014 14:26:26   
bauko
Danes sem bila na pregledu in sem dobila napotnico za prevoz z rešilcem in za sprejem v porodnišnici. In potrdilo o PDP, ki ga je treba pokazat delodajalcu in CSDju.

UZja mi ni delala, je pa poslušala srčka in izmerila razdaljo med sramno kostjo in vrhom maternice. Vse je BP, tudi železo. user posted image
Pravi, da je user posted image obrnjen z glavo navzdol in da je zelo malo verjetno, da bi se do poroda obrnil drugače, sploh zato, ker sem prvorodka. Naslednji pregled imam 12.5.

Nekaj me zanima - a še katero kdaj otroček tako sune, da mora prekinit tisto, kar dela in malo zadihat in počakat, da mine zoprn občutek? Mene občasno tako sune v nek notranji organ nekje desno spodaj (ne znam določit kater), da kar poskočim. Če takrat ravno hodim je občutek tak, kot da imam nekaj priščipnjeno in se sploh ne morem premikat, dokler se user posted image ne premakne...

(odgovor članu nindar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.4.2014 20:04:14   
di di
Pozdravljene. Vceraj sem tudi jaz imela pregled, naredila mi je uz trebuha, meritve in lego. Malo sem zalostna ker se puncka se ni obrnila dol, ze kar nekaj casa lezi tako precno, da ima glavo na levi strani in sicer brca proti hrbtu, zato se njeni gibi ne cutijo toliko. A ve katera, ce lahko same kaj storimo, da se obrnejo?
Lp

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.4.2014 23:57:29   
bauko
Mislim, da razen da razmišljaš pozitivno, sama ne moreš nič naredit. Ima pa še kar nekaj časa obrnit se, zato se ne sekiraj preveč, ker je zelo verjetno, da se boš za brezveze! user posted image Malo sem brskala še po drugih temah na forumu in punce pišejo, da se otročki obrnejo tudi tik pred zdajci. Tako da keep the faith! user posted image

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.4.2014 10:24:36   
Agnes27
Pozdravljene,
sem aprilka in kmalu rodim :) Slučajno sem vas brala in vidim kakšne težave imaš Di di. Da te malo potolažim...naš mali se je na glavo obrnil šele v 38. tednu (sem ravno včeraj izvedela) pa nisem nobenih vaj delala, tko da se ne sekiraj ker ima mali še veliiiiko časa. Meni je G rekla da se včasih obrnejo celo zadnji dan ali pa kar med popadkom. Tudi v primeru da se ne bi obrnil, tolaži se s tem da bo nekak že prišel ven, to ni informacija zate ampak za porodničarje ker je njihova naloga da te vodijo in rodijo zdravega otročička.
Nekateri G menijo da nobena telovadba ne pomaga nekateri pa menijo da eni položaji pomagajo - ko se zjutraj zbudiš, si še s polnim mehurjem močno podložiš zadnjico s blazinami in si tako vsaj pol ure ali dlje če zdržiš.

Upam da sem kaj pomagala pa SREČNO!

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.4.2014 15:43:17   
Natka_86
Hejla,
kako ste kaj?
Veste kaj me zanima, kako ste se kaj ve odločile glede testiranja za bakterijo streptokok? Ginekologinja na to ni dajala nobenega posebnega poudarka, jz pa bolj kot berem tu po netu o tem, manj vem.
lp

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.4.2014 14:54:16   
moreta
Pozdravljene punce,

evo mene po dolgem času. Danes sem imela pregled, pravzaprav UZ. Sem v 31. tednu. Vse je v redu, teža je 1575g, ni se pa še obrnil. G pravi, da do 37. tedna ni panika. Naročena sem spet čez en mesec, ko bom spet imela UZ. Vse se je lepo videlo, le obrazek si je zakrival z rokico, da ni mogel narediti kakšne lepe slikice s profila.

Glede streptokoka pa tako. Menda pregled ni obvezen. Meni ga je G naredil že v prvi nosečnosti na mojo željo in ker sem bila pozitivna, sem pri porodu dobila antibiotik v žilo. Takoj na začetku te nosečnosti pa je z rdečim napisal v materinsko knjižnico, da sem streptokok pozitivna in bo pri porodu spet enako. Preiskave ni ponovil, ker verjetno, ko si enkrat pozitiven, si za vedno, kot pri toksoplazmi.
Tako, da jaz priporočam tistim, ki sumite, da bi lahko bile pozitivne, prosite same za preiskavo.

Lepo se imejte in lep vikend.

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.4.2014 20:35:57   
di di
Hej punce, hvala za pozitivne misli in spodbudo, mi zelo veliko pomeni. user posted image No, upam da se res obrne, ker mi je rekel, da ce se ne bo obrnila gre na carski in je ne bodo obracali z zunanjimi obrati, ker je nevarno.Jaz upam, da se bo in da bo vse vredu, zdaj jo ze nagovarjam preko trebuska in upam, da me bo ubogala :-), kako je pa s pitjem oggt, je karera bila na tem testu oz. So pri kateri nasli sladkor v urinu?
Glede streptoskoka ne skrbi, tudi meni ga ni omenil, pa ceprav je na netu veliko stvari napisanih. Ce ne, pa jo sama vprasaj kako je s tem? Jaz sem svojga vprasala za Amniosintezo ( tam nekje v 4. Mesecu), pa me je malo cudno pogledal, ces da on te ve, kaj dela in kaj more, ampak ni nujno, da bo tvoja tko odreagirala. V soli za starse je bilo super. Tema: nega ( vse o previjanju in kopanju dojencka), ja se vedno so stvari, za katere nisem vedla, ceprav sem mislila da sem do zdaj ze osvojila znanje, ki mi bo potrebno za naso malo pikico. Sem vprasala ce lahko uporabljamo mehcalec, tisti ko je gor dojencek, ker naj bi veljal tudi za bebice. Je rekla: ne, niti slucajno, nobenega mehcalca, pa dvakrat na izpiranje, kako pa je kaj s praski, a to pa je lahko ariel al more bit kaj druga, to se nisem spomnila vprasat, vase mnenje?

Pozdravcek

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.4.2014 12:42:20   
lara10
Pozdravljene!

Po dolgem času se spet javljam. Danes smo začeli s 34. tednom. Naše dete tudi še ni obrnjeno-ma še čas. Naj vas to nič ne skrbi. Moja hči se je obrnila šele nekje v 37. tednu. Glede praškov in mehčalcev: mi smo cotke prvi mesec normalno oprali z detergentom za pranje in dodatnim izpiranjem, po enem mesecu pa smo začeli prati z mehčalcem in to točno s tem ko je dojenček gor narisan.
Če katero mogoče zanima kaj od kozmetike boste zares rabile za vas in dojenčka in kaj ne, pa lahko katero rečemo tudi na to temo.
Pa še glede streptokoka: moja ginekologinja, je naredila glede tega kar malo panike, da bi to moralo biti del obveznega testiranja za vsako nosečnico. Tako da se bom sama vrjetno dala testirati. A katera mogoče ve kakšna je okvirna cena? Na netu so cene od 15€ do 60€?

Lepo bodite in uživajte v pravem aprilskem vremenuuser posted image

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.4.2014 20:54:04   
nindar
Pozdravljena Lara!

Odgovarjam ti glede streptokoka= pri mojem gin. ni nujhno da ti vzame, pač ti priporoča, če se odločiš pa je tvoja stvar, drugače pa je če so izvidi negativni je brezplačno, če pa so pozitivi izvidi pa plačaš 20€!

Lep večer vam želim nosečke:)user posted image

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 547
20.4.2014 7:42:19   
di di
Pozdravljene bejbe!
Ka zdaj, ste obupale ;-), kako ste kaj, kako je vase pocutje. Sem rekla da vas morem malo
pozdravit, upam da niste vse odsle na fb, meni je bolje takole. Se malo pa bomo zagledale nase sonckeeeee, jeeeeej.
Ja nic, lepe praznike vam zelim, pisite kaj je novega, pozdrav diana

(odgovor članu nindar)
Neposredna povezava do sporočila: 548
20.4.2014 15:50:21   
bauko
Nismo vse pobegnile na FB user posted image

Jaz danes zaključujem s 33. tednom...moram pa rečt, da čutim otročka že zelo nizko. Ne vem, a to pomeni, da bo kaj prej hotel ven prit, ali je pač zrastel in ga čutim tudi nižje...ne vem. Se je pa spremenil tudi način gibanja - se vidi, da ima manj prostora. user posted image Tako da v primerjavi s prej zgleda vse skupaj nekako "leno" - ni več toliko posamičnih brc, ampak bolj guzenje. Težko razložit z besedami user posted image Vsake toliko se kje na trebuhu pojavi kakšna večja ali manjša trda izboklina. Vsak dan pa tudi vsaj 1x kolca user posted image

Glede počutja je pa še vedno kakor kateri dan. Odvisno predvsem od spanja. In tega, če se prekršim z hrano. Par dni nazaj sem se malo spozabila...in jedla malo preveč, malo prepozno in neprimerne stvari, kar sem drago plačala. Celo noč sem bila pokonci, še zjutraj se mi je dvigala nazaj v usta hrana od prejšnjega dne (nagravžno), prebava se pa še zdaj ni čist zrihtala... user posted image Vglavnem - tiste, ki imate probleme z zgago, upočasnjeno prebavo ipd - ne se spozabit, ker ni vredno tistih 5 min užitka, ko ješ!!!

Sicer pa sva z mojim že šla uredit papirje na CSD - tisto, kar se pač lahko pred rojstvom otroka. Tako da sem že dobila odločbo (res so bili ekspresni, jih moram prav pohvalit - v sredo sva šla, v petek sem že dobila odločbo!). Napisali so seveda samo bruto znesek - a katera mogoče ve, koliko znašajo prispevki?

To je to zaenkrat, nič posebnega user posted image Kaj pa druge, kako ste kaj?

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 549
20.4.2014 15:59:03   
Mary2011
Dober dan user posted image ,
po dolgem času se spet malo oglašam user posted image  
vidim, da imamo podobne težave vse user posted image  kar je precej tolažilno - vsaj zame in vesela sem, da imamo forum kjer si lahko izmenjamo svoje izkušnje in se tolažimo user posted image
mi smo včeraj vstopili v 31 teden - jupiiii user posted image  zelo vesela, še malo pa smo čisto na varni strani z našim user posted image  mi imamo pregled v sredo katerega se že zelo veselimo!
Dva tedna nazaj sva začela obiskovati šolo za starše, zaenkrat nič takega nisva izvedela kar že ne bi vedela - saj sva pred tem obiskovala še Priprave na čudovit porod (kjer smo dobili vse potrebne informacije in še veliko, veliko več) user posted image
Za user posted image  nimamo še nič, naročili smo voziček in pa bili pri mizarju glede posteljice in previjalne. Nekaj oblekic bomo dobili od prijateljev, nekaj jih bomo kupili. Jaz zaenkrat še delam, tako da sem rekla da ko pričnem z koriščenjem dopusta pa se lotimo še nabave čisto vseh stvari, ki jih potrebujemo. Sem bila pa pridna in naredila vsaj seznam kaj vse moramo kupiti.
Kakšno imate mnenje glede prsnih črpalk in tega? Moj namen je sicer, da bi dojila (čim dalj) vendar nikoli ne veš kakšen namen ima user posted image  user posted image  jo kupiti pred rojstvom, počakati da najprej rodiš pa potem vidiš kaj in kako...

Lepe praznike želim vsem skupaj

(odgovor članu di di)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?